Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I:

IBOLYA - Kedves, nyitott személyiség jele; a szerénység szimbóluma. Nők álmában: jó baráti és társkapcsolat; igazán oda tudsz figyelni egy másik emberre. Férfiálomban: jó értelemben vett érzékenység; képes vagy átérezni mások helyzetét.

IDEGEN - Idegen férfi, aki ellenségesen lép fel, férfiálomban: úgy érzed, hogy hibát követtél el, vádolod magad. Női álomban: hálót vetettél valakire, de az kibújt belőle; mesterkedéseid nem járnak eredménnyel.

IDÉZET - Diákálomban: túlterhelés, vizsgaidőszak. Különben: útkeresés, elbizonytalanodás. Idézet, amelyre ébredés után is visszaemlékezel: egy nálad okosabbnak hitt személy tanácsa, amelyet követni igyekszel, de helyes megérzéssel kételkedsz annak célszerűségében. Falra, táblára írt idézet: lásd még jelentékeny tévedés.

IGA - Kedved ellen való tevékenység. Nőtlennek házasság Krúdy.

IGAZGATÓ - Ha saját munkahelyed igazgatója: konfliktus. Ha kitálalsz neki és megértéssel meghallgat, igazat ad: nincs módod a véleménynyilvánításra. Ha szigorral elutasít, bántóan viselkedik: egy hangoztatott véleményedből kis kellemetlenséged származik. Ismeretlen ember, akiről álmodban tudod, hogy igazgató: ésszerű irányításra vársz; munkahelyi feladataid önhibádon kívül megoldhatatlanok. Iskolaigazgató: gyermekálomban: nehezen tűrt fegyelem, értelmetlen feladatok. Felnőttálomban, ha régi iskolai igazgatód látod: ötleteidet nem tudod megvalósítani.

IGAZGATÓSÁG, IGAZGATÓTANÁCS - Nyomasztó hétköznapok.

IGAZOLÁS - Úgy érzed, mindenki ellenedre van, összeesküdött ellened a világ.

IJEDTSÉG - Rossz lelkiismeret; ha ijedten ébredsz, de nem emlékszel vissza álmodra, csak az ijedtségre: kutass magadban és meg fogod találni azt, a nemrég történt eseményt, amiről régi, kellemetlen emléked felidéződött.

IJESZTŐ - nek találni egy különben kedvesnek tartott személyt: érzelmeidet, gondolataidat nem magad alakítod ki.

IKRA Aprópénz, anyagi gond. Ha halat bontasz és abban nagy mennyiségű ikrát találsz: férfiálomban: önérzeteden esett csorba; olyan munkát vállaltál, ami a kedved ellen való, és az nem hozta meg a várt hasznot. Nők álmában: anyagi előnyökért teremtett, kedved ellen való kapcsolat, amely ráadásul nem is járt komoly bevétellel.

IKTATNI, IKTATÓKÖNYV - Probléma, amelynek a megoldása fejtörést igényelne; halogatod egy dolgod rendbetételét.

ILLATSZER - Anyagiasság, pénzcentrikus gondolkodás, ami természetesen nem fukarságot jelent: sőt inkább sorozatos, ám megbánt könnyelműséget; kívánságaid, ábrándjaid között a pénz foglalja el a legelőkelőbb helyet. Földre kifolyt illatszer: kitörő jókedv; röhögőroham; kis üvegben tartott illatszer: pedantéria, gyűjtögetési szenvedély; felesleges holmikat tárolsz, hátha egyszer még jó lesz jelszóval. Férfiillatszer, borotválkozóvíz: nők álmában: fegyelmezetlennek, könnyelműnek tartod a partnered; magadat tartod jobb gazdának. Férfiálomban: partnered lassan eluralkodik rajtad, átveszi az irányítást a dolgaid felett.

ILLETLEN dolgokról álmodni - örülj, hogy legalább álmodban...

IMA - Tanácstalanság; jóakarattal megoldható probléma.

INDA - Szenvedély. Köréd csavarodó inda: férfiálomban: nem tudsz úrrá lenni egy érzelmeden; testi vonzalom egy különben ellenszenves nő iránt. Női álomban: öröm nélküli, eltűrt szexuális kapcsolat.

ING - Könnyű szerelem, idill, amit nem tudsz titokban tartani. Inggomb: régi barát, egykori iskolatárs körüli gondolatok.

INGA -Felbuzdulás; lelkesülten belekezdesz egy dologba, amit majd ismét abbahagysz. Ingaóra: önfelmentés. Arra gondolsz, hogy időhiányból nem teszel meg egy csomó fontos dolgot.

INJEKCIÓ -Erőszak körüli fantáziálás. Gyakori azoknak a nőknek az álmában, akikkel túl sokan kezdenek ki, tolakodóak velük szemben; többnyire mindezt ők provokálják.

INTŐ - Kisdiákálomban: szigorú környezet. Felnőtt-álomban: ha gyermeked intőt hoz: kissé elhanyagoltad őt az utóbbi időben. Ha magad kapsz intőt: buta tréfát csináltál.

IPAROS - Csúnyán rászednek. Iparos, ha a házadban dolgozik: másra bíztál egy olyan dolgot, amit magadnak kellett volna elintézned.

IRHABUNDA - Gyengédség, simogatás utáni vágy. Ha irhabundát meztelenül veszel fel és az kellemes érzést kelt: szexfantáziálás; olyan gondolatok, amiket jobbára titokban tartasz. Ha a bunda szúr: fantáziálásod miatt érzett kis bűntudat. Lásd még: BUNDA.

IRODA - Zaklatottság.

IRÓGÉPÖtlettelenség; másokra hagyatkozol véleményed kialakításában.

ISKOLA - Gyerekálomban: csibészkedés, lógás. Felnőttálomban: ismeretlen iskola: kreativitás, jó ötletek sora, újító kedv. Ha régi iskoládban vagy és ott kellemesen érzed magad: harmónia, terveid megvalósulnak, elképzeléseid sikert hoznak. Ha szorongással vagy jelen régi iskoládban: meggondolatlanság, kifecsegtél valamit. Ha iskoládban felelned kell: buzgólkodás.

ISMERETLEN - Ember: nem igazodsz ki magadon; nem érted pontosan, hogy mit miért csinálsz. Ismeretlen táj, magányosság, új ismeretség utáni vágy; ismeretlen városba, faluba érkezni: új barátság; egy régi ismerősödben új erényeket találsz. Ismeretlen rendeltetésű tárgy, gép: kedvvel fogsz hozzá egy nehéz feladathoz; szívesen töröd a fejed és általában jó eredményre jutsz.

ISMERKEDÉS - Kutatásaidban holtpontra jutottál; ahhoz, hogy kidolgozz valamit, új szempontokra van szükséged.

ISMERŐS-- Lásd: BARÁT

ISTENTISZTELET - Nemes igyekezet; segítőszándék.

ISTÁLLÓ - Nagytakarítás. Gazdánál: üres istálló: hiába várt nyereség, kedvezetlen időjárás. Jószággal telt istálló: szerencse; jó üzlet, kölcsönösen előnyös megegyezés.

ISZAP - Lásd: SÁR

ISZONYAT Lásd: RÉMÜLETAddig is videózz kevesebbet

ITAL - Szeszes ital: rövid pórázra vagy fogva. Gyümölcsital: ismered a mértéket. Víz mint ital: jó irányú változás, megújulás, megtisztulás; ha dohányos vagy: le fogsz szokni róla.

ITATÓ - Ha állatok veszik körül: kedvetlenül láttak vendégül. Üres itató: váratlan vendég, aki zavarba hoz.

ITRÁNG - Céltudatosság.

IZLAND Egyedüllét; sóvárgás egy régi kedves ismerős, hozzátartozó után.

IZOM - Ha rajtad nő és óriási méreteket ölt: elkeseredettség, csüggedtség. Izmaid, ha elfogynak, összemennek: csalódás, fájdalom. Izmait mozgató ember: féltékenység.

IZZADTSÁG -Megkönnyebbülés, túl vagy egy nehéz helyzeten.

J:

JACHT - Lekicsinyellsz egy érzelmet; rálegyintesz a benned felmerülő kérdésekre, pedig komolyabban kellene venned a saját érzelmeidet, indulataidat. Jacht, amin meztelen emberek vannak: fékentartott fantáziák, visszafojtott gondolatok. Viharba kerülni jachttal: egy komolytalannak tartott érzelem, amely keserű bonyodalmakat okoz.

JAPÁN - Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.

JAPÁN EMBER - Sportoló álmában: vereségtől tartasz. Különben: kimerültség.

JEGENYE - Felfedezik egy értékes tulajdonságod.

JEGESMEDVE - Magadra erőltetett felnőttesség; engedj néha utat játékos kedvednek.

JEGY - Felhatalmazás. Megbíznak valamivel, ami a kedvedre van; jó irányba befolyásolsz valakit. Élelmiszerjegy: vigasz régi feljegyzés.

JEGYGYŰRŰ - Tiltott szerelem.

JEGYZETFÜZET (BLOKK; HATÁRIDŐNAPLÓ) - Megfeledkezel valamiről - esetleg szándékosan; elfoglaltságodra hivatkozva kitérsz egy kérés elől.

JEGYZŐKÖNYV - Jobb híján elfogadod mások magyarázatát; érzelmeid megakadályoznak abban, hogy egy kérdésben tisztán láss.

JELES (osztályzat) - Nem tettekben, hanem ábrándokban törsz a sikerre; szükséges teendőket halogatsz.

JELMEZ - Átlátszó hazugság. Jelmezbál: Unalmasnak tartott környezet. Barátaidat, esetleg partneredet unod, holott Te nem fedezed fel a színeket. Jelmezes ember: passzivitás, nem tudod jól megszervezni azokat a programokat, amelyekre vágyakozol. Jelmez, ami dominót utánoz: tiltott, esetleg munkahelyi, kaland, flört.

JELMONDAT, JELSZÓ - Bizonytalanság. Hangoztatott véleményedben magad is kételkedsz.

JELVÉNY - Ha ismert: régi kedves barátok emléke; iskolatárs, akivel már régen nem találkoztál. Ismeretlen jelvény: jó beilleszkedőképesség; gyorsan feltalálod magad a legkülönbözőbb helyzetekben; csak a szerelmi kapcsolatokban vagy kissé ügyefogyott. Bőrödre tűzött vagy égetett jelvény: igazságtalanságot szenvedtél el; egyéni és eredeti véleményed titkolnod kell. Jelvény, ami címert ábrázol: felvágás, vélt vagy valódi sikereid fitogtatása.

JOGAR - Nők álmában: szerepzavar; úgy érzed, kicsúszik a kezedből a hatalom, az irányítás, amelyet eddig sem gyakoroltál, inkább csak vágytál rá; engedékenyebb magatartással előbb célt érsz, mint követelőzéssel. Férfiálomban: a nőkről alkotott múlt századi vélemény: messze nem vagy olyan erős és határozott, mint amilyennek mutatni igyekszel magad; erőltetett keménységed mögött nagyon is sérülékeny lélek lakozik.

JOGOSÍTVÁNY -Legközelebb egy kicsit se igyál, ha vezetsz.

JOGSZABÁLY -Eredeti gondolkodásmód; véleményed gyakran különbözik a többiekétől, de meg kell tanulnod - sajnos - néha elhallgatni; nem kell minden körülmények között kimondanod, amit gondolsz.

JOGÁSZ - Nagyon belemerültél egy vitába; folytatólagos véleménykülönbség; túlzott hévvel akarod álláspontod elfogadtatni.

JUGOSZLÁVIA -Kellemes időtöltés. Rossz időben, télen Jugoszláviáról álmodni: önmagáét beszél; de lehet, hogy rosszkedvedért egyszerűen az időjárást teszed felelőssé, pedig érdemes lenne gondolkodnod azon, hogy mi is az igazi bajod. Nők álmában: szereted a szépet.

JUH - Engedékenység, amellyel visszaélsz.

JUHÁSZ - Türelmetlenség, udvariatlanság.

JUTALOM - Mások helyett végzett munka; hátrányos helyzet.

JÁCINT - Egy jó barátod barátnőd kedvesével kacérkodsz.

JÁRDA - Megerőltető munka.

JÁRDASZEGÉLY - Nem tudsz betartani egy határidőt.

JÁRDASZIGET - Fáradságos, megerőltető munka, amelynek nem látod az értelmét; felesleges adminisztráció.

JÁRŐR - Akadályt gördítenek eléd.

JÁSZOL Derű, optimizmus, amit nem kezd ki, nem tud kikezdeni a külvilág.

JÁTSZMA (sport) - Lendületes, jókedvű személyiség: jó humorérzék; vitakedv.

JÁTÉK (JÁTÉKSZER) -Alkotókedv, kreativitás. Régi játékokkal telezsúfolt helyiség: gyerekkori álmaid csak kis részben valósultak meg, de mindenképpen jó eredményeket értél el. Szétszórt játékok: nem arra koncentrálsz, amit már jól megcsináltál, hanem arra, hogy mi mindent akarsz még tenni. Társasjáték, ha egy vagy több emberrel játszod: jó beszéd- és vitakészség, egészséges versenyszellem, önálló gondolkodás. Ha egyedül játszol egy társasnak szánt játékkal: nem tudod kivel megosztani a gondolataidat, férfiálomban: szép, de csacsi partner.

JÁTÉKAUTOMATA Rossz ötlet; izgalmasnak induló kapcsolat.

JÉG -Azt jelenti, ami: hidegség. Ha jégen jársz, korcsolyázol és itt igen bizonytalanul érzed magad: feloldódási képtelenség, ami egy kis zavartól még inkább elmélyül. Ha a jégen biztonsággal, nagy ügyességgel mozogsz: jól alakoskodsz; nők álmában: szexuális ügyeskedés, amely mögött nincsenek átérzett indulatok. Jég, ami emberszerű alakot ölt: szeretnél feloldódni egy kapcsolatban, szerelemben, azonban nem vagy őszinte, valami meggátol talán a rosszindulat véleményed, kívánságod kimondásában. Jég, amit messziről látsz; nem értenek meg; közömbös partner. Jéghegy: rideg környezet; intézeti vagy kórházi emlék, amit valami napi esemény felelevenített; szigorú szülők jelenléte vagy emléke. Jégeső: fösvény partner, aki a legkisebb szükséges kiadást is könnyelműségnek minősíti. Jégeső, ha a termésedben pusztít: túl jól akartál járni egy alkuban, üzletben, ezért aztán nem is sikerült. Jegesember: unalmas téli esték régi feljegyzés. Jég, ami elolvad alattad vagy körülötted: sikerül feloldanod egy magadban lévő gátlást. Jégdarabok, ha a kezedben vannak: ügyesen irányítasz valakit; megőrzött józansággal érzelmeket játszol. Jégkocka italban: kicsit elvetetted a súlykot; úgy hiszed, többet mutattál meg magadból, mint ami ésszerű lett volna; fecsegtél.

JÉGCSAP - Ha ereszen, ház oldalán látod: kellemetlen családi kapcsolat; feszültség két, általad szerelt személy között. Jégcsap, ha a kezedben tartod: férfiálomban: olyan nő kacérkodik veled, akinek nem vágysz a társaságára. Nők álmában: nem váltod ki azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nők álmában, de férfiálomban is előfordul és akkor ugyanazt jelenti.

JÉGKORONG (mérkőzés) - Presztízsből kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejű ismerős; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.

JÉGPÁLYA Merészség; érzelemmentesen kezelt üzleti ügyek.

JÉGSZEKRÉNY Régi klasszikus jégszekrény egykori jegyzet szerint: Lesed az alkalmat, hogy visszaadj egy kölcsönt.

JÉGVIRÁG-Ablakon: tapintatlan kíváncsiságod ellenérzéseket ébreszt. Jégvirág, ha rajtad vagy ruhádon van: úgy gondolod, hogy megfelelő bátorítás esetén jó kapcsolatot tudnál létesíteni; azt várod, hogy mások közeledjenek hozzád, nem sokat teszel egy barátság, esetleg egy partnerkapcsolat kialakításáért.

JÓD - Túlteszed magad megbántottságodon.

JÓS, JÓSNŐ - Megerősítést keresel egy elhatározásodhoz, elképzelésedhez; másoktól akarod hallani azt, amit magad gondolsz.

JÓSLAT Felmented magad, holott hibás vagy. Inkorrekt eszközökkel igyekszel célt érni.

JÓVÁHAGYÁS - Titkolt érzelmek, vágyak.

K:

KABAR Önzés; ügyesnek hitt viselkedéseddel rá akarsz bírni másokat, hogy kedved szerint tegyenek. Kabaréban fellépni: előrelátónak, okosnak tartod magad, de lelepleződsz.

KABIN - Izgalmas titok, emlék.

KABÁT - Leplezni valónak hitt szexuális gondolatok. Kabátbélés: jó meglátások; Képes vagy a felszín mögé látni.

KACAGÁSt hallani - Nem hiszel magadban.

KACSA - Önfejűség.

KAGYLÓTitok. Kagylóhéj: szerelem, aminek az elmúlása ellen küzdöttél. Eleven kagyló: férfiálomban: erős testi vágy, fiatal szerető. Nők álmában: önszeretet, szex, titok, amit nem osztasz meg partnereddel. Kagylót, osztrigát enni: jó partnerkapcsolat; ha undorodsz: női álomban: terhességtől való félelem; férfiálomban: benned feltámadó vágyak, amelyeket elutasítasz magadtól. Kagylóban gyöngyre lelni: szerelmesed megríkat.

KAJAK - Lásd: CSÓNAK.

KAKAS -Idejében felfigyelsz egy ellened irányuló cselszövésre, ügyesen kivéded azt.

KAKAÓ - Megbánt adakozás. Ajándékodnak nem volt akkora sikere, mint amit elvártál.

KAKTUSZ - Sértett magányosság. Nők álmában: senkit nem találsz magadhoz méltónak, a legapróbb hibába is belekötsz, pedig társra vágysz. Férfiálomban: kritikus beállítottság; azt hiszed, hogy úgy sem értenének meg, ezért aztán meg sem próbálod gondolataidat megosztani.

KALAP - Tekintélyelvűség. Fogasra akasztott kalap: nem kapsz annyi megbecsülést, mint amennyit magadnak ítélsz. Kalap, ami leesik a fejedről: méltóságodon esett csorba. Díszes női kalap: nők álmában: önmagadról alkotott téves elképzelés; kicsit ridegebb vagy, mint hiszed. Férfiálomban szalagos, díszített női kalap: testi vágyaid miatt szellemi vagy társadalmi megalkuvásra kényszerülsz. Kalap, amit a szél sodor és nem bírod utolérni: ha kevésbé igyekeznél méltóságteljes lenni, több tiszteletet kapnál. Kalapod, ha vízbe esik: közeli hozzátartozód bánt meg. Férfikalapot viselő nő: alárendelt helyzet. Szokatlanul nagy kalap keménykalap vagy cilinder: bátortalanság, önbizalomhiány; erősebbnek akarod látni magad, mint amilyen valójában vagy. Ha kalapot emelnek előtted: ellopták, kicsalták ötleteidet; kiénekelték a szádból a sajtot; ha te emelsz kalapot: értelmesen meggyőztek.

KALAUZ - Számon kérnek rajtad valamit; okolnak olyanért, amiről nem tehetsz.

KALITKA - Nincs ellenedre, ha uralkodnak rajtad.

KALMÁR - Időjárás-változás régi feljegyzés.

KALÁCS Nélkülözés. Fonott kalács: regényes ábrándok, nosztalgia

KALÁSZ Nyereség; megtakarítasz egy kiadást, amire számítottál

KALÓZ - Gyermekálomban: ügyesség, rátermettség, élénk fantázia. Felnőttálomban: konspirációs hajlam; ott is mellékutakon akar járni, ahol a főút is kényelmesen járható.

KAMILLAJókedvű, derűs személyiség. Tudsz örülni: Kamillatea: mértéktartó ízlés.

KAMRA - Rejtélynek tartod mások magánügyeit; mindenkiben titkot sejtesz. Csak akkor érzed magad biztonságban egy társaságban, ha mindenkiről mindent tudsz. Ha kamrába vagy zárva: egy kellemetlen emléked minduntalan az eszedbe jut, gyakran olyankor is, amikor ez zavarba hoz.

KANADA - Hatalmas felhajtással valami csekélységet kapsz ajándékba.

KANCSÓ - Hasznos időtöltés, jó társaság.

KANDALLÓ - Kellemes otthon, kellemes vendégség. Regényes életút. Lásd még: KÁLYHA.

KANNA-Anyagi gond. Tejeskanna: megkönnyíted egy barátod helyzetét.

KANTÁR - Megtorpanás; tanácstalanság.

KANYAR - Heves indulatok, titkos változtatási szándék, amit nem vallasz meg. Kockázatos dologba bonyolódsz. Kanyarban autóval kisodródni: szenvedély, ami magával ragad; esetleg túlzott alkoholfogyasztás.

KANÁLIS - Bűntudat; rossz lelkiismeret. Kanálisból előmászó ember: lelepleződéstől való félelem; nem tudtál magadban tartani egy vallomást, elmondtak valami olyat, ami rád rossz fényt vet. Kanálisszagot érezni: túlzott rendszeretet; ragaszkodás apró és felesleges dolgokhoz, holmikhoz.

KANÁRI - Pletyka; olyan hírt hallasz, amit nem fontos elhinned.

KANÓC - Hirtelen és gyakran ok nélkül gurulsz dühbe.

KAPA -Kikapcsolódás. Kapálni: összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.

KAPASZKODNI - Veszélyérzet, amire nem találsz magyarázatot. Faágba kapaszkodni: tárgyilagos tanácsra, útmutatásra van szükséged, ehelyett nem éppen okos dolgokkal beszélik tele a fejed. Ha kapaszkodsz valamibe, ami nem bír megtartani: tehetetlennek érzed magad, segítséget vársz, ám bajbajutottságod okát nem tudod összefoglalni. Kapaszkodva biztonságot érezni: jó partnerkapcsolat, sokoldalú társ. Ismeretlen emberbe kapaszkodni: gyerekesen viszonyulsz egy felettesedhez. Ismert emberbe kapaszkodni: úgy akarsz elintézni valamit, hogy sajnáltatod magad; duzzogással, sértődöttséggel hívod fel a környezeted figyelmét elégedetlenségedre. Ha beléd kapaszkodnak: nem segítettél erődhöz mérten annak, aki rád utalódott.

KAPOCS - Mulasztás, feledékenység. Nem találsz valamit, amiről tudod, hogy jó helyre tetted el; elhagytál valamit.

KAPTAFA -Erőt veszel magadon, és hozzáfogsz egy nem jó szívvel végzett munkához.

KAPU - Szerencsés fordulat, változás. Zárt, becsukódó kapu: úgy gondolod, hogy kimaradtál valamiből.

KARAJ - Csalás. Karajcsont: szerelmi háromszöget sejtesz ott, ahol erre semmi okod.

KARALÁBÉ - Jó szívvel adott segítség.

KARAMBOL-Véleménykülönbség, amelyben az elveid ellenére meghátrálsz.

KARAVÁN - Teljes erőbedobással végzett munka.

KARBURÁTOR - Férfiálomban: ügyetlenség. Női álomban: önmagaddal szembeni teljesen felesleges elégedetlenség.

KARD - Általában rámenősség; kissé agresszív érdekérvényesítés. Férfiálomban: konzervatív, merev előítéletes gondolkodás; a nők lebecsülése; titkolt, esetleg önmagad előtt is titkolt, szexuális kishitűség. Női álomban: esetleg túlhangsúlyozott hivalkodó nőiesség a viselkedésben, valójában elégedetlenség a női szereppel; sok ha én férfi lennék . . . kezdetű gondolat. Ha rövid a kardod, toldd meg egy ajándékkal - tréfás, régi feljegyzés, férfiak számára.

KARIKA -Egyértelműségre törekszel. Karikagyűrű, lásd GYŰRÜ. Hula-hop karika: kisimított gondolatok; képtelen vagy ellentmondások feloldására, ezért aztán egyszerűsítesz.

KARKÖTŐ - Terhedre van egy kapcsolat, érzelem.

KARMESTER - Változás. Fellázadsz egy rád erőltetett viselkedés ellen.

KARMOLÁS - Kellemetlenség.

KARNEVÁL - Színesség után vágysz, de magad nem vagy képes színesíteni magad, sem mások idejét, életét; várod, hogy történjék valami érdekes; elébe kellene menned az eseményeknek. Riói karneválon részt venni: kusza érzelmek, még kuszább várakozások

KARSZALAG - Keserves, rossz emlékek, amelyek néha a legvidámabb pillanatban törnek rád. Gyászkarszalag: úgy érzed, hogy nem ápolod elég figyelemmel emlékeidet; kis bűntudat egy eltávozottal szemben.

KARVALY - Kellemes csatódás.

KARZAT Befolyásolhatóság; könnyen a hatása alá kerülsz egy jól előadott szövegnek.

KARÁCSONY - Gyermekálomban: önmagáért beszél: vidámság, ajándék, játék utáni vágy. Ha túl gyakran fordul elő gyermeked álmában a karácsony, elhanyagoltnak érzi magát. Felnőttálomban: mint ünnep kötelességtudat, ésszerű arányos tehervállalás. Karácsonyfa: kissé egyhangú életvitel. Karácsonyfadísz: nagyon adsz arra, hogy apróbb -és mindennapos-családi kellemetlenségeid ne tudódjanak ki. Karácsonyfa, ami csillagszóróktól vagy egyéb díszektől szikrázik: családi perpatvar; rokon, aki nagyon felbosszant. Karácsonyi koszorú: terített asztalon szomorúság, régi kedves ismerősöd hiánya. Karácsonyfa, ha tüzet okoz: jószívűség, adni akarsz egy szeretett személynek; erődön felüli költekezés különösen akkor, nem az ünnep időpontjában vagy ahhoz közel álmodod.

KARÓ - Szenvedsz; úgy gondolod-érzed, hogy rémes korlátok közé vagy szorítva; gyűlik benned az agresszió.

KARÓRA - Nem jött össze egy randevú, vagy nem úgy alakult, ahogy előre elképzelted.

KASTÉLY - Nem azért füllentesz, vezetsz félre másokat, mert hazug vagy, hanem mert Te magad sem vagy tisztában saját magaddal, mindenesetre alakoskodsz, pózolsz. Kastélyban eltévedni, bolyongani: ha félelemmel tölt el: nem igazodsz ki a világban; ha kedvedre való, érdekesnek találod: jóravaló kíváncsiság; őszinte érdeklődés az élet dolgai, más személyek iránt. Elvarázsolt kastély: jó humor, gazdag fantázia; ha félsz benne: saját ötleteidet bizarrnak találod; azt hiszed magadról, hogy kicsit dilis vagy, pedig csak eredeti gondolataid vannak.

KASZA - Olyan jogokat követelsz, amelyek nem illetnek meg. Kaszás ember: félelem. Kaszálni hibát követsz el. A Kaszás: lásd HALÁL.

KATALÓGUS - Diákálomban: kis mulasztás; kialvatlanság. Könyvtári katalógus: halogatott elintéznivaló, rendetlenség.

KATEDRÁLIS - Lásd: TEMPLOM:

KATICABOGÁR - Lánynak: férj; legénynek: szerelem. Házasembernek, asszonynak: egymás szemére hányjátok a múltat.

KATONA -Lásd: EGYENRUHA

KAVICS - Keresed az alkalmat, hogy megsértődhess.

KAZETTA - Kis titok, lopott csók régi feljegyzés.

KAZETTA magnó vagy videó - Nem adtál vissza, elhánytál valamit és most azzal vigasztalod magad, hogy neked sem mindig adják vissza a holmidat a barátaid. Magnókazetta, ami magnókészülék nélkül szól, zenél vagy hangot ad, beszél: fogadalmad ellenére nem tudtál titokban tartani valamit, aminek a titokbantartása elsősorban neked lett volna fontos. Videókazetta, amin képet látnál készülék nélkül: igen fontos értesülés birtokába jutsz, méghozzá teljesen véletlenül, ne élj ezzel vissza.

KAZÁN - Temperamentumos személyiség; minden egyes ismerősödet szexuálisan is szemrevételezed - ez természetesen nem jelent semmi rosszat.

KECSKE- Csalódás,  szerelmi keserűség Krúdy. Magam is azt tapasztaltam, hogy kecskéről álmodni az emberektől való elfordulást jelzi. Azonban régi feljegyzés szerint: legelésző kecske: gyarapodás.

KEFE - Megpróbálsz kicsit betartani valakinek. Drótkefe: sikerül betartanod; tapintatlan megjegyzést teszel.

KEHELY Megtisztulási szándék; jó elhatározás.

KELBIMBÓ Nem nagyon veszed a fáradságot a gondolkodáshoz; túl könnyen rávágsz valamit egy felmerülő kérdésre.

KELEPCE - Ha nem vigyáznál annnyira, kevesebb hibát követnél el.

KELME - Lásd: ANYAG.

KEMENCE -Indulatos és érzelmes, vérbő természet.

KENDER - Haszonelvűség. Vadkender: a környezetben valaki iszik, méghozzá keményen.

KENDŐÁlságosság, leleplezkedés. Mintás kendő: ha az igazi arcodat mutatnád, színesebb lennél; ne vedd át kritikátlanul mások véleményét.

KENGURU - Nagy érzelmi zűrzavar. Kenguru ha ruhában van: elkeseredettség; nagyon vársz egy távoli személyt, akiről azt hiszed, hogy majd minden gondod egycsapósra megoldja. Kenguru, ha olyan nadrágban van, amiből a farka kilóg: női álomban: szerelmi szenvedély, méltatlanra pazarolt érzelmek.

KENNI Kenyeret: jól vezetett gazdaság, háztartás. Gépet: nehezen megszerzett javaidra nagyon vigyázol. Embert: költened kell valakire, akitől támogatást remélsz. Ha téged kennek: ha nem is pont anyagi értelemben vett, de mindenképpen haszonvágy; érzelem, amelynek ki vagy szolgáltatva.

KENTAUR - Férfiálomban: magabiztos rámenősség: nőknél: az érdekek mentén kialakuló szerelmek, önzés; nem ritkán: főnökbe szerelmesedés.

KENYÉR - Egészség, testi és lelki értelemben egyaránt.  Az életnek jó jele  Krúdy. Száraz kenyér: aggodalom a jövő miatt; keletlen kenyér: gondoskodás. Kenyérhéj: jókedv, nem csinálsz magadnak gondot minden csip-csup ügyből. Kenyérpirító: tervszerűség. Pirított kenyér, toast, ha üres angol magyarázat szerint: nehezen emésztesz meg egy neked szóló észrevételt.  Its too difficult to chew.

KENŐCSTitkos szenvedély, amit csak nagy titokban és inkább csak gondolatban elégíthetsz ki; visszatérő kínos gondolatok, rosszérzéssel kísért fantáziák.

KERESKEDŐ - Becsapottnak érzed magad, csalódtál.

KERESZT - Türelemmel próbáld elviselni, ami rádmérettetett; megnyugvás. Égő kereszt: boldoggá tesz, ha másokon segíthetsz. USA-beli értelmezés szerint: másokban látod azt az ördögöt, amelyik benned lakik.

KERESZTELŐ - Jó remények; korrigált hibák.

KERESZTESPÓK - Nőnek: apácahajlam; férfinak: fölényhelyzettel visszaélve indított szerelmi kaland; zsaroló magatartás.

KERET (képkeret) - Elkülönülés. Keretbe foglalt képe valakinek, akit bizonytalanul ismersz föl, a keret hangsúlyosabb, mint a kép: olyan tulajdonságokkal, erényekkel vagy hibákkal ruházol föl valakit, amilyenekkel az nem rendelkezik. Saját szokatlanul bekeretezett képed: ijesztően másnak tartod magad az összes többi embernél; oktalanul a személyed elleni támadástól tartasz.

KERT Szép, ápolt kert: tiszta lelkiismeret, jó kapcsolatteremtési készség. Elhanyagolt, gazos kert: családi szégyen; egy közeli hozzátartozó neked nagyon nem tetszőviselkedése, amit Te szégyellsz. Almáskert: tilosban járás.

KERTÉSZ - Nehezedre eső beilleszkedés. Frissen házasodottak álmában: új és kötöttebb szabályok, amik gyakran az ellenedre vannak. Kertész jelent még olyan családi titkot, aminek a kitudódásától félsz.

KERÁMIA -Egy jó tervedet nem tudod megvalósítani és ez annyira letör, hogy nincs újabb ötleted.

KERÉK (kocsikerék, óriáskerék) - Érzelemre vágysz; ki vagy szolgáltatva a saját érzeleméhségednek,-alig várod, hogy találj valakit, akibe beleszerelmesedhetsz; képes vagy óránként mást gondolni ugyanarról a személyről, ügyről.

KERÉKPÁR - Kényes helyzet. Ha rajta ülsz: nők álmában pikáns gondolatok; férfiálomban: versenyszellem.

KERÍTÉS - Hasonló a KERET-hez: elkülönülési szándék. Ha kerítésen belül vagy: terhedre lévő kapcsolat, kapcsolatok; ha kerítésen kívül vagy: barátságot szeretnél kötni. Kerítésen átmászni: eloszlatsz egy félreértést. Kerítést építeni: mesterségesen különbözni akarsz a többiektől; félsz a szürkeségtől.

KESERŰ (ízt érezni) - Régen elszenvedett igazságtalanság.

KESZTYŰ -Tiltott dolog. Elegáns, finom anyagból készült kesztyű: raffinéria; nagyon ügyesen menedzseled magad. Kötött kesztyű: úgy akarsz érdemeket szerezni, hogy másokat rossz színben tüntetsz fel. Csipkekesztyű, cérnakesztyű:  Darázsfészekbe nyúlsz  régi jegyzet; olyan dologba avatkozol, ami kellemetlen következményekkel jár rád nézve. Átlátszó, nejlonkesztyű: átlátnak mesterkedéseiden. Gumikesztyű: tiltottnak tartott dolgot művelsz, kis bűntudattal. Bokszkesztyű: rámenősség. Kesztyű, amit nem bírsz lehúzni, hozzáragad a kezedhez: lebukás. Kesztyű, amiben nem tudod megmozdítani a kezed: rossznak hitt szokásod, amelytől meg akarsz szabadulni.

KETREC Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérző képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erőszak. Ha állatot zársz ketrecbe: akkor vagy elemedben, ha gondoskodhatsz másokról, felügyelheted őket.

KETTŐ (szám) - Hiányérzet.

KICSINYÍTÉS - Kicsinyített kép, fotó: elhatárolod magad valamitől, amihez igencsak közöd van.

KIDERÜL - Valami álmodban, amit különben titokban akarsz tartani: valójában szeretnéd, ha tudnák titkodat; nehezen tartod magadban egy kalandodat vagy félrelépésedet; nehezedre esik nem dicsekedni.

KIESNI - lásd: ZUHANÁS

KIFLI - Kis, ártatlan kaland.

KIHAJOLNI (ablakon, korláton) - Beleavatkozol valamibe, amihez semmi közöd. Káröröm. Feszülten várod az újabb híreket, egy ismerősöd bonyodalmairól.

KIHALLGATÁS - Számot kell vetned önmagaddal; dönteni kényszerülsz és ez terhedre van.

KIJÁRAT - Öregedés, illetve az attól való félelem.

KIKÖTŐ - Megpihenés; sikerrel végrehajtott feladat. Kikötőváros: eseményes élet.

KILENC (szám) - Szerencse.

KILINCS - Feleslegesen elpazarolt energia; kívánságod nem teljesülhet.

KILÁTÓ -Fontos információ birtokába jutottál, de nem örülsz azok tartalmának.

KINGKONG - Nők álmában: Addig fogod szelídíteni, idomítani társad, amíg aztán joggal ráunhatsz; férfiaknak: a hímneműségnek nemcsak a testi erő a fokmérője.

KIRAKAT Felszínesség, szertartásos viselkedés; fontosabbnak tartod a látszatot, mint a lényeget.

KIRÁLY Ezt az álmot igazán csak magad fejtheted meg! Útmutatásul; az apa jelképe; királynő az anya. Királyi pár a szülők szimbóluma. Ha téged koronáznak királlyá: egy fontos pozícióra törsz. Király, mint kártyalap: lásd ott.

KIRÁNDULÁS - Kikapcsolódásra vágysz, jogosan.

KISZÁLLÁS - Munkahelyi kaland, flört; kis csalás.

KITŰNŐ (osztályzat) - Nappali álmodozás.

KIUTASÍTANI valakit-Szobádból, lakásodból, munkahelyedről: nincs bátorságod véleményed elmondására; előre úgy hiszed, hogy nem értenének meg. Ha téged utasítanak ki: nem bízol vállalkozásod sikerében; kétségeid vannak ítéleted helyességében.

KIVÉGZÉS - Veszekedés; olyan álláspontot védsz, amiben magad sem hiszel; ki akarod magyarázni magad; ha téged végeznek ki: felhagysz egy káros szenvedéllyel például: leszoksz a dohányzásról.

KIÁLLÍTÁS - Megnyilatkozási kényszer; közönséghiány, úgy gondolod, hogy nem figyelnek rád eléggé és elegen. Szereted, ha Te vagy a középpontban; felhívod magadra a figyelmet.

KIÁLTÁSt hallani - Bajban vagy és nem akarod tudomásul venni.

KOCKA Rendezetlen gondolatok, érzelmek; bizonytalan elhatározások. Dobókocka: sorsod felett való töprengés. Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szerető. Dobókocka, ha egyesre esik: magány, kettesre: hiányérzet, hármas: szex, négyes: újdonság utáni vágy, ötös: félbehagyott munka, hatos: félmegoldás; rendben levőnek találsz olyan érzelmeket, amelyek korántsem azok; önámítás. Rubik-kocka: változó teljesítmény, sűrű hangulatváltozás. Rubik-kocka, aminek minden oldala azonos színű: megpróbálsz lekicsinyellni, egyszerűsíteni egy problémát, nem nézel szembe azzal.

KOCKACUKOR - Tervek, amelyeket nem tudsz kivitelezni.

KOCKÁS - anyag - Tanácstalanság.

KOCSI  Nagy uraság Krúdy. Lovas kocsi: kedved ellen való út, utazás; halogatsz egy elintéznivalót. Kocsi, amely elé kis ló, szamár, öszvér van befogva: vidámság, örömteli vendégeskedés. Ha a kocsit húzó jószág nem akar indulni: korlátozzák a szabadságod. Lásd még: AUTÓ. Úgy gondolom, hogy a kocsiról szóló régi feljegyzések ma már inkább az autóra érvényesek.

KOCSMA-Olyan program, amelyből partnered kihagyod. Üres kocsma, ahol se vendég, se személyzet: barátaid elfordulnak tőled.

KOFFER - Lásd: BŐRÖND

KOHÓ-Szenvedélyesség, ami gyakran túlzott eszmei, elvi elkötelezettségben is megnyilvánul.

KOLBÁSZ Kamatozó vállalkozás, jó gazdasági érzék; anyagias beállítottság.

KOLDUS - Érzelmi kapzsiság. Koldust, ha elkergetsz: nem viszonzol egy érzelmet, amelyet Te gerjesztettél; koldus, ha adsz neki: úgy hiszed, hogy irányítasz egy kapcsolatot, pedig titkon irányítanak. Koldulni ha arra különben egyáltalán nem szorulsz rá, sőt: a jövőtől való megmagyarázhatatlannak hitt rettegés; alaptalan aggodalom; ha tényleg rászorulsz mások segítségére: nagyon kényelmetlen a helyzeted, érthető okokból rosszul érzed magad, azonban ezek az okok nem anyagi természetűek, egészen másfajta gyámolításra szorulsz.

KOLOSTOR - A képességeid alatt vagy foglalkoztatva; nincs lehetőséged a kibontakozásra.

KOMBINÉ - Kombinéba öltözött férfi: érzelmi bizonytalanság. Kombinés nő: félelem, egy rád erőltetett érzelem jele; mások diktálták a döntésedet.

KOMLÓ - Bevétel; kissé szégyelled magad egy nyereségedért.

KOMP - Jó szexuális képességek.

KOMPÚTER - L. számítógép.

KONFERENCIA KONGRESSZUS Elfecsérelt idő; hiábavalóság; újra és újra azt hiszed, hogy ésszerű véleményed, ötleted meghallgatásra talált, de mindig csalódsz.

KONTAKTLENCSE Rossz lelkiismerettel csinálsz valamit. Elveszett kontaktlencse: nem hagysz fel egy helytelen szokással. Folyadékban lévő kontaktlencse: szégyenkezve, de utánozol valakit.

KONTY - Szigorúság.

KONYAK Ne rekeszd ki magad azokból az örömökből, amelyeket könnyedén megszerezhetsz magadnak; feleslegesen komplikálsz egy ügyet.

KONYHA -Háztartás, otthon. Rendetlen konyha: zűrzavaros érzelmek; patikaszerűen tiszta konyha: fukarság; mások megszólása.

KONZERV - Feledékenység, szórakozottság; diákálomban: felkészületlenül mész el egy vizsgára. Konzervdoboz, amibe belelátsz; bár nem átlátszó: olyan gyermekkori emlék, amit édesen ápolsz; azt hiszed, hogy speciális titkod van.

KOPASZ Kopasszá válni: gond, világnézeti válság, ellentmondás. Ha kopasznak látod magad álmodban, holott egyébként hajad van: tiszta vizet akarsz önteni a pohárba; rendet szeretnél teremteni; tisztánlátásra törekszel. Ismeretlen kopasz ember: szellemi bevétel. Ember, ki szemed láttára válna kopasszá; bajt csináltál.

KOPOGÁS - Ha kopogást hallasz: várod, hogy meglátogassanak, feléd nézzenek. Ha Te kopogtatsz: bizony tudod, hogy valakit meg kellene követned; hirtelenkedtél.

KOPONYA - Kétségek; törekedés a helyes út felé; tisztánlátási szándék; amely sok fáradsággal jár. A bátor gondolkodó álma. Koponya, amelyet látsz és az lenne a sajátod: látszólagos ellentmondás, amelyet jól feloldasz; igen kiváló magyarázatot találsz egy kérdésedre.

KOPORSÓ-A múltad jelképe. Ha ijesztő: nem veszel figyelembe egy régen történt, azonban fejlődésedet nagyon befolyásoló körülményt, amikor múltadról elmélkedsz; ha közönnyel nézed: olyan dolgokra vagy kíváncsi, amelyek érdektelenek, miközben nem figyelsz fontos eseményekre, részletekre; koporsó, ha szívesen mész hozzá közel, nincs ellenedre: jó elemző-, jó feladatmegoldó képesség; szívesen töröd a fejed és eredménnyel; koporsó, amibe fekszel: színész, színésznő álmában: nem kapod meg azt a szerepet, amelyet szívesen vállalnál, jól tudnád megcsinálni; beskatulyázás, egyébként: végérvényesség, beletörődés.

KORBÁCS - Alázat, meghunyászkodás, amelyben örömödet leled. Munkahelyen szereted mártírként feltüntetni magad.

KORLÁT - Általában önmagáért beszélő álom, de jelenti saját magadat, saját ellenérzéseidet; vágyakozol az után a dolog után, amit elítélsz; szeretnél egy kicsit rosszabb lenni.

KORMÁNYKERÉK - Könnyedén forgatható, körbefordítható kormánykerék, ami nincs befolyással a jármű haladására: szenvedély, amely eluralkodik rajtad; elérkezettnek látod az időt, hogy a magad ura légy és ne mások irányítsák a sorsod. Lásd még: AUTÓ.

KORMÁNYRÚD - Megtalált szerencse; ha kicsúszik a kezedből; annál jobb; ezentúl jobb befolyás alá kerülsz, ez hasznos lesz; magad is szükségét érezted egy jó irányú felügyeletnek.

KOROM - Nem véletlenül hívják a zsargonban a félrevezetést kormozásnak! A tisztánlátás hiánya, de az arra való törekvés; a részletek iránti fogékonyság. Kormossá válni: gyanakvás, úgy érzed, becsapnak anyagi ügyekben; kormozni kályhát tisztítani: rendteremtési késztetés, átvitt értelemben is.

KORONA - Általában a hatalom jelképe. Korona, amely szorít: olyan szerepre vállalkoztál - hiúságból -, ami a terhedre van.

KORPATitkolni való cselekvés; korpa, amely a hajadból hullana: félsz, hogy kis linkeskedésed kitudódik. Más hajában, ruháján korpát látni: ne élj vissza az illető bizalmával.

KORSÓ -Pénz körül forgó gondolatok.

KOSZORÚ - Elhanyagoltnak érzed magad; úgy gondolod, elfelejtettek; hiába várt vendégek.

KOSÁR - Mulasztás; bűntudat. Elhanyagoltál valakit; aki rádutalódott; visszaéltél valakinek a gyengeségével.

KOTTA - Becsvágy. Ha lenne egy általad jól ismert zenemű: jó elvonatkoztatási, feladatmegoldó készség.

KOVÁSZ - Elmaradt program.

KOZMETIKUS-Szex, amit különbnek vársz, mint ami megadatik. V. Ő. Fodrász.

KOZÁK - Nők álmában: pikáns gondolatok; férfiaknál: alárendeltség.

KRESZ Lámpaláz. Olyasmit csináltál, ami nem illik bele a saját magadról alkotott elképzeléseidbe; legjobb igyekezeted ellenére nem tudsz megfelelni egy elvárásnak, amit veled szemben támasztanak.

KRIPTA Elásott rossz emlékek, amelyek újra és újra előjönnek a gondolataidban.

KROKODIL - Mindent a szívedre veszel.

KRONG - Egymáshoz erőltetett gondolatok; látszólagos harmónia. Fazekaskorong: jó arányérzék, pénzhez, a nyereséghez való egészséges viszonyulás; jól képviseled az érdekeidet, hallgatsz, amikor arra van szükség, és - ritkán - beszélsz, ha az kell.

KRÉTA (írószer) - Füllentés, ígéret, amelyről tudod, hogy nem fogod betartani.

KUBA - Jó ízlés; előítélet-mentes párválasztás.

KUGLI - Figyelmeztetnek, hogy ne vedd túl komolyan a dolgokat; kuglibáb: rátartiság; ha eldől: nem tudsz valamit véghezvinni; kugligolyó: kikezdhetetlen, kategorikus vélemény, amelyet különböző  nagy emberekre  hivatkozva hangoztatsz.

KUKAC Pikáns gondolatok, ha undort, viszolygást kelt: rosszallod azokat. Kukac, ami testedből mászik elő: nők álmában: újra és újra kipróbálod a hatásodat; kihívod magad ellen a sorsot; férfiálomban: bátortalanul kezdesz hozzá valamihez; mást mutatsz magadról, mint a valóság.

KUKORICA Csöves. Jól elrendezett ügyek; különböző benyomások között értelmes összefüggést tudsz teremteni. Kukoricaföld: jó szerencse.

KULACS - Vigasság.

KULCS - Megoldás; ügyed-bajod rendbe jön. Idegen kulcs, amiről nem tudod, hogy hogyan került hozzád: nem engedsz egy kérésnek, visszautasítasz. Kulcs, amit nem tudsz betenni a zárba: férfiálomban: baj; nőálomban: nem fair eszközökkel akarsz információhoz jutni. Kulcsot elveszteni: rossz megoldás, tévedés. Lásd még: ÁLKULCS.

KULCSCSOMÓ - Kutatómunka: jó eredmény, helyes felismerés.

KULCSLYUK Nagyobb fontosságot tulajdonítasz egy titkodnak, mint amilyennek, valójában bír; azt képzeled: figyelnek, kutatnak utánad.

KULLANCS - Szószátyár ismerős. Kullancs állatban: irányított gondolatok. Kullancs, ha rád kapaszkodik: röstelled, hogy egy tiszteletet érdemlő személyről rosszat gondolsz.

KURUTTYOLÁSt hallani -Alaposan a pohár fenekére néztél.

KUTYA - Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra. Kutyaharapás: ha téged harap - tartasz egy ellenséges lépéstől; ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz. Ismeretlen kutya, ha az öledbe telepszik vagy melléd szegődik: kéretlen szívesség. Régi kutyád, ha álmodban visszatér: szégyelled magad, hogy valaki után még mindig vágyakozol, nem tudod elfelejteni. Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott. Farkaskutya: nem egyértelmű érzések.

KUTYAGOL - Kedves emléke egy kalandnak, amelyet a távolság megszépít; eltúlzod egy múltbeli kapcsolatod jelentőségét.

KÁBEL Barátság, ami csorbát szenved. Lásd még: TELEVÍZIÓ.

KÁBÍTÓSZER - Nem használod ki saját jó képességed. Feladataid megoldásában mindig a könnyebbik utat választod, még akkor is, ha tudod, hogy kis fáradsággal sokkal többet érhetnél el, nívósabb eredményre juthatnál; mindig  közbejön valami, ami miatt nem valósítod meg jó ötleteidet; halogatsz. Ha kábítószert adsz valakinek: saját gyengeségeidért másokat teszel felelőssé; ha injekcióban adod: vitáid során gyakran védekezel azzal, hogy  mások is . . . -mások hibáinak hangoztatásával felmented magad. Ha álmodban egy embert kábítószeresnek vélsz, kábítószer hatása alatt állónak látod: félre akarsz vezetni valakit.

KÁD - Blöff; szívesen szólsz bele olyan dolgokba, amikhez nem értesz, és gyakran sikerrel.

KÁDEREZÉS, KÁDERLAP - Gyanúsítás, rágalom, ami ellen nem tudsz védekezni; ki vagy téve egy rosszindulatú munkatársnak.

KÁLYHA - A család jelképe. Ha meleget áraszt, kellemes: jó viszonyban vagy a környezeteddel, jól kijössz az emberekkel. Ha megéget: gyermekkori csalódás, egy szülő fél vagy a szülők árulásként átélt cselekedete. Hideg kályha: átértékelt gyerekkori emlékek; gyermekkori sérelem, amit csak felnőtt fejjel érzel át. Kályhát rakni: higgadt, józan, de nem érzelemmentes gondolkodás; nem akarod elkövetni - nem is követed el - azt a hibát, amelyet veled szemben elkövettek. Kályhát tisztítani: sikerrel leszel úrrá nemkívánatos indulataidon; van bátorságod szembenézni önmagaddal. Füstölő kályha: igyekszel kiigadozni saját magadon, kutatsz a múltban; gondolkodásodban nagyobb teret engedsz a képzeletnek, mint a valóságnak.

KÁMFOR - Szórakozottság: Kámforszagot érezni: kórházi emlék.

KÁMZSA -Elmulasztott megemlékezés.

KÁNTOR - Jónak hitt barátodtól nem kaptad meg a jogosan várt segítséget; különbnek hittél valakit, mint amilyennek bizonyult.

KÁNYA -Intrika, ami ellened irányul,

KÁPOLNA -Lásd: TEMPLOM

KÁPOSZTA - Jó szervezőképesség, ügyes időbeosztás. Franciaországban élő ismerőseim szerint: gyerekes szexuális fantáziák. Meg kell jegyeznem, hogy ezt az értelmezést itthon nem tartom érvényesnek;Fanciaországban azonban valószínűleg helyes, ott ugyanis nem gólya hozza a gyereket, hanem a káposztában találják.

KÁRPITOS - Ügyesség; jó kedvvel végzett munka.

KÁRPÁTOK - Megvalósulatlan remények. Lásd még: HEGY.

KÁRTYA - Francia kártya: raffinéria; magyar kártya: praktikusság. Kártyázni: általában jó kombinatív készség, kíváncsiság. Ulti: egészséges tisztánlátás. Piros negyven-száz ulti: iszonyú nagy szerelem. Römi: ki akarsz szedni másokból egy titkot. Bridzs: túlkombinálsz egy problémát. Bridzsparti, amelyet nem tudsz megkezdeni, mert csak ketten vagytok: unott partnerkapcsolat; ha hárman vagytok a bridzsasztalnál: ún.  külső kapcsolat kialakításán munkálkodsz. Tarokk: önfelmentés; elkövetett hibáid, esetleges jellemtelenségedért mindig másokat, a körülményeket teszed felelőssé. Póker: vagányabbnak tartod magad, mint amilyen valójában vagy. Pókerjátszmában olyan lapok, amelyek a valóságban nem fordulhatnak elő például: öt ász, két kör dáma: ábrándozás, csodavárás, nyomasztó adósság, amelynek törlesztésére nincs reális esélyed. Ugyanezt jelenti, ha álombéli bridzsjátszmában 13 azonos színű lapod van. Kártyán nyerni: könnyelműsködés, felelőtlen viselkedés. Nagy vagy kisszlem, durchmars, flös, póker: sikertelenség a magánéletben, de nem a szerelemben, hanem inkább a gazdasági, egzisztenciális körülményekben.

KÁRTYALAPOK - Francia kártyában: kör ász: szerelem, kör király nők álorrában: jó házasság, férfiálomban: önteltség; kör dáma férfiálomban: jó partnerkapcsolat, női álomban: vetélytárs. Kör bubi nők álmában: vonzalom egy nálad fiatalabb fiú iránt, férfiálomban: hasonló. Pikk ász: pénz áll a házhoz. Pikk király: komoly, elmélyült vonzalom. Pikk dáma: gyász, átvitt értelemben is; veszteség. Pikk bubi: nők álmában alapos gyanú, hogy egy nálad fiatalabb fiú érdekből vonzódik hozzád. Férfiálomban: érdekeid alakítják barátságaidat. Káró ász-férfiálomban: szex, női álomban: önszeretet; furcsa vonzalom; feminizmus. Káró király -jó barát. Káró dráma - kellemes társ, barátnő. Káró bubi - jó program, vidámság. Treff ász - kár, veszteség. Treff király - kisebb baleset, pech. Treff dáma - belesodródsz egy kényelmetlen helyzetbe. Treff bubi: okvetetlenkedés. Kis lapok bármely színből - nem mered szabadjára ereszteni a fantáziád; minél kisebb alap, annál nagyobb a visszafogottságod. Magyar kártyában piros ász - boldog szerelem, piros király nőknek hódítás, férfiaknak: szerelmi siker; piros felső - nőnek: rivális, férfiaknak: csalfa nő. Piros alsó - fiatal fiú. Tök ász - pénz, nyereség. Tök király - gazdag házastárs, tök felső - férfiaknak: felszarvaznak, nőknek: azt hiszed, hogy az ujjad köré csavarsz valakit, pedig más viszi el az orrod elől; tök alsó - férfinak: értékes gondolatok, nőnek: kezdetben veszélytelennek tűnő, inkább visszahúzódó barátnő, aki komoly vetélytárssá válik. Zöld ász-beteljesülő remények, zöld király-nőnek: szerelemre vágysz; várod keresed az igazit; férfinak: kalandozás; zöld felső - nőnek: csalódás, reményed meghiúsulása, férfinak: annyira könnyűnek tűnik a hódítás, hogy el is megy tőle a kedved; zöld alsó - fiatal lány, aki bajt okoz. Makk ász: értékes kapcsolat. Makk király - nőnek: megértő, igazi férfibarát akivel kapcsolatod átalakulhat szerelemmé, férfinak: Te vagy a megértő barát és nem biztos, hogy kedvedre való a szerep. Makk felső- nőnek: célratörés, számítás, férfinak: tévedés. Makk alsó: szerencsés új ismeretség. Kis lapok: ugyanaz, mint a francia kártyában, kivéve a piros tízest, ami szerelmi sikert jelent. Jolly Joker: ugyanis arra gondolsz, amire akarsz, nem befolyásolnak a tények. Skíz: bohóckodással, negédeskedéssel álcázott kemény célratörés. Üres kártyalap, pótlap - új, érdekes személy.

KÁSA - Szerény segítséget kapsz. Kása, ami önmagától nő, dagad: szövevényes pletyka, szószaporítás. Kása, ha egy edényből kifolyik: meggondolatlanul kifecsegsz valamit.

KÁTRÁNY -Értelmetlen ragaszkodás.

KÁTYÚ - Önmagáért beszél. Bajba jutottál.

KÁVÉ - Babkávé: spórolsz, kicsit többet is megengedhetnél magadnak. Feketekávé mokka: könnyelműnek ítélt, valójában ésszerű viselkedés; ajándékot adtál annak, aki ezt megérdemelte. Tejeskávé: rossz szokásoddal felhagyni készülsz. Kávéfőző gép: erőlködés. Kávédaráló: unalmas háztartási munka, nem kedved szerint való vendégeskedés.

KÁVÉHÁZ - Tehetség, amit nem használsz ki.

KÉK (szín) - Hidegség, féltékenység. Kék ember: addig packáztál, míg elvesztetted valakinek a szeretetét. Kék arc: féltékenység, múló érzelmek, amelyek ellen nem tehetsz semmit.

KÉMÉNY - Ha messziről látod: régóta őrlődsz, pihenésre vágysz. Füstölő kémény: gond. Gyárkémény: ijedtség. Ledőlő kémény: szorongás. Kémény, ha megfogod, átöleled: férfiálomban: rideg környezet, nők álmában: szexuális bátortalanság, amit több-kevesebb sikerrel. palástolsz; elhallgatod szerelmi igényeidet.

KÉMÉNYSEPRŐ - Optimizmus.

KÉNSAV - L. Vitriol.

KÉP - Lásd: FESTMÉNY, FÉNYKÉP

KÉPESLAP - Eseményhiány; lustaság.

KÉPLET - Ragaszkodás a formaságokhoz. Diákálomban: vizsgadrukk

KÉPTELENSÉG - Az a sokszor előforduló nyomasztó álom, amikor valamit nem bírsz megtenni; ütni, kilátni, menekülni szeretnél, de kezed nem bírod mozdítani, hangot nem tudsz adni, lábad nem engedelmeskedik, akárha megbénultál volna stb. Mindig az adott eseményhez, álombeli történéshez való kettős viszonyulás; például: a vádtámadó útonállót szeretnéd ártalmatlanná tenni, magad vele szemben akár ütéssel is megvédeni, ugyanakkor szeretnél egy kalandos história, akár egy rablótámadás hőse is lenni; esetleg vágyaid mondjuk, hogy megüss valakit ellen erkölcsi érzéked tiltakozik. Az álombéli képtelenségnek annyi formája létezik, hogy csak általánosságban lehet vele foglalkozni, de a fentiek figyelembevételével érdemes elgondolkozni rajta az álmodónak. Az álombéli képtelenség kínos érzésével nemcsak mozgásokban találkozhatunk; gyakori álom, hogy ajtó válik becsukhatatlanná, vagy eltűnik onnan, ahol lennie kellene fürdőszoba, WC, valószínűnek tartom, hogy az ilyen álmokat ugyanaz a kettős, egymásnak ellentmondó érzelmek okozzák. Végül tekintetbe kell venni azt az egyszerű magyarázatot is, amely szerint fekszel azon a kezeden, amellyel álmodban éppen valamit tenned kellene, az álombeli képtelenség-kezed mozdíthatatlanságának - képzetét ez okozza.

KÉRDŐJEL Körültekintő véleményalkotás; tárgyilagosság.

KÉRDŐÍV -Kisebb fajsúlyú esetleg hivatalos csalásra készülsz, vagy elkövettél ilyet.

KÉREG - Nehezen, vagy egyáltalán nem látod be a tévedésed. Kérges kéz: ha a sajátod: mással végeztettél el egy rád osztott feladatot; ha másé: tisztelet.

KÉRVÉNY Megtagadtál egy olyan szívességet, amelyet könnyen meg is tehettél volna.

KÉS - Agresszivitás. Férfiálomban: fenyegetettség. Női álomban: gonosz indulatok. Késsel ha rádtámadnak: nőknél: neked is terhedre vannak a saját indulataid, érzed, hogy ennyi hiba nincs is a világon, mint amennyit Te képes vagy találni másokban. Férfiálomban: rossz partnerkapcsolat, megalázó visszautasítás. Ha Te támadsz késsel - nők álmában: kritikátlanság; egyetlen mércét ismersz, a magadét. Férfiálomban: kiszolgáltatottság, amely miatt szenvedsz, de nem vagy képes tenni ellene. Levegőben, magától mozgó, rémületet keltő kés: régóta tűrsz; a békesség kedvéért alkalmazkodsz, megalkuszol, valójában gyilkos indulatok halmozódnak fel benned, amiknek a kitörésétől joggal tartasz. Sok kés: sok felgyűlt indulat, amelyet nem akkor és ott adsz ki magadból, ahol az helyénvaló lenne.

KÉSZLET Étkészlet: jutalom, amelyet megérdemelsz. Szerszámos készlet: olyan jutalom, elismerés, amit azért kaptál, hogy még többet vállalj; rádsóztak egy feladatot.

KÉVE - Kevés szabadság, szabad idő. Kévét kötni: sommás gondolkodás.

KÉZ -Intelem. Fenyegető kéz: buta tanácsot kaptál. Hideg kéz: viszonzatlan szerelem, csalódás.

KÉZIFÉK Bátortalan kísérlet valakinek a megnyerésére; fogadkozás, ígéret, amit nem tartasz meg.

KÉZIMUNKA -Felkészültség; rátermettség. Örömmel végzett munka.

KÍGYÓ - Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.

KÍNA - Udvariasság, tapintat.

KÍNZÁST látni - Kínozni valakit, kínzást elszenvedni: nem vagy képes egyenrangú barátság, kapcsolat kialakítására. Vagy fölényeskedsz vagy meghunyászkodsz.

KÍSÉRTET - Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.

KÓKUSZDIÓ - Nem riadsz vissza a nehézségektől; jól sejted, hogy fáradozásaid szép eredményt hoznak. Kókusztej: kedves malackodás.

KÓRHÁZ Legtöbbször a betegségtől való félelem jele; halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt; kórházban ápoltatni: panaszkodási hajlam, gyengédség utáni vágy; kórházban látogatni olyat, aki már nem él: keserű érzés mulasztások miatt; önhibádon kívül nem tudtál mindent megtenni, amit szerettél volna, más, tényleg fontos dolgok akadályoztak. Olyant látogatni, aki él és egészséges nincs kórházban: aggodalom magad miatt, elhanyagolod egy bajodat; ismeretlent kórházban meglátogatni: nem vallod be magadnak, hogy utálsz valakit, akit szeretned kellene. Kórházi ápoló: gyengédség. Kórházban eltévedni: azt képzeled, hogy van a dolognak végső magyarázata és azt keresed. Ismeretlen kórházban jól kiigazodni, otthonosnak érezni: hipochondria; kórházban bármilyen körülmények között jól érezni magad: intimitásra, testi gyengédségre vágysz, de azt nem a megfelelő körülmények között keresed; a  Fodrász álomnak a szigorított változata.

KÓRUS - Szembehelyezkedés; lázadás; eretnek gondolatok.

KÓSTOLNI - Kielégítetlen kíváncsiság.

KŐ - Magadra erőltetett szerep; a gyengeségtől való irtózás.

KÖD - Félelem; bizonytalanság; rossz viszony a valósághoz.

KÖLCSÖN - Adni - társasághiány; kapni - feleslegesen sajnáltatod magad.

KÖLDÖK - Szerep, melyet éretlenül vállaltál. Gyermekedhez gyerekesen viszonyulsz; belekényszerültél egy helyzetbe, ahol igyekszel megállni a helyed.

KÖLNIVÍZ - Lásd: ILLATSZER

KÖLTÖZKÖDNI - Nagy megpróbáltatás; megújulás.

KÖNNY Szerénység, visszafogottság. Könny ízét érezni: Jól át tudod érezni mások hangulatát, különösen szomorúságát.

KÖNYV - Általában: tekintélytisztelet; a nyomtatott betű, szöveg iránti bizalom. A könyv álombeli felbukkanása hited és tapasztalatod közötti ütközés. Verseskönyv: sejtelmek, amelyeket jobban szeretnél távol tartani magadtól. Imakönyv: útmutatást vársz. Szótár: feledékenység. Telefonkönyv: félrevezetnek. Szakácskönyv: gondoskodás. Nyelvtankönyv: meglepetésedre olyanhoz vonzódsz, aki nem kifejezetten a zsánered. Szakkönyv: félsz az érzelmektől. Könyvben, ha neked szóló üzenetet találsz: légy óvatos a saját ítéleted illetően; ha értelmetlennek tartott szöveget olvasol: közel jársz egy megoldáshoz. Álmoskönyv: tetszés szerinti válogatás több rendelkezésedre álló csacsiság között. Tankönyv: szabadelvűséged miatt rossz véleménnyel vannak rólad.

KÖPÉS-Gondoskodás; felülkerekedési, győzelmi ábrándok. Ha leköpnek: saját jellemedbe vetett szilárd hit.

KÖRMENET Elvesztett érzelem, csalódás.

KÖRZŐ - Kényszeres pontosság; állandó mulasztásérzés.

KÖRÖM - Megbántottság; bántás; rosszindulat. Gyerekes bosszúvágy: harc, amit saját magaddal folytatsz. Karmolni: nem bírtad visszatartani egy megjegyzésed, amellyel megbántottál valakit, és ami rossz tréfa volt. Karmolás, ha rajtad: neked tettek kellemetlen megjegyzést, ráadásul nem tudtál rá jó riposztot, utóbb jutott eszedbe, hogy mit kellett volna mondanod. Körmöd, ha szokatlanul gyorsan hosszúra nőne: álszerénység; magadra erőltetett szerepe; tetszelegsz önmagadnak a megértő jóbarát szerepben. Állati köröm karom, ami ellenedre tör: rossz viszonyaidért, perpatvaraidért magadban keresd a hibát; olyan önmarcangolás, ami végül is hasznodra válik. Körömlakk: alakoskodás; a bizalmába férkőzöl valakinek, és ezt nem jószándékkal teszed. Műköröm: egzisztenciális bizonytalanság; zavaros körülmények; rossz érdekérvényesítés; dobozban lévő műköröm: megharagszol azokra, akik segítenek rajtad.

KÖTÉNY-Apró titok, amit többre értékelsz, mint amit valójában ér. Kamaszlány álmában: olyan testi fejlődés, amelyre a lélek még készületlen.

KÖZSÉGHÁZA Perpatvar a rokonok között; igyekszel titkolni valami családi dolgot.

KÚT - A jövő jelképe. Kútba kiabálni: tervezgetés. Kútba esni: türelmetlenség lásd még: zuhanás; kútból inni: a mának élsz. Gémeskút: nem tudsz hogyan dönteni; mindig más és más elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Kútból kimászó ember: szerencsés ismeretség. Kútból ha kimászol: összeköttetéseid révén előnyös helyzetbe kerülsz.

KÜLDÖNC - Tartozás; nem adsz vissza valamit, esetleg egy könyvet, arra gondolván, hogy hátha a tulajdonosa megfeledkezett róla; kis linkeskedés.

KÜLFÖLD - Általában: elhessegetsz magadtól egy kényelmetlen gondolatot; lásd még az illető ország nevénél. Ha nem ismered a helyet, ahol álmodban vagy, csak annyit tudsz, hogy külföldön: nagyon jól tudod, hogy mit kellene tenned, de a legkülönbözőbb kifogásokat találod ki önmagad számára halogatásod okául.

KÜRT - Többet beszélsz a kelleténél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ikemo63

(Afijo15, 2019.02.10 11:44)

http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/lexapro-puedo-comprar-entrega-r-pida-honduras-escitalopram-donde http://www.cavers.club/blogs/post/11373 http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/isosorbide-comprar-en-una-farmacia-en-linea-ahora-estados-unidos http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ortho-tri-cyclen-sin-receta-ahora http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/zocor-simvastatin-10-mg-a-bon-prix-internet-rapide-zocor http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/nizoral-ketoconazole-200mg-en-ligne-moins-cher-commander-paiement http://flutes.ning.com/profiles/blogs/low-price-propecia-5mg-order-online-how-to-buy-finasteride-in http://bricolocal.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-de-micronase-glibenclamide http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-lisinopril-hidroclorotiazida-zestoretic http://www.nostre.com/blogs/post/51074 http://ggwadvice.com//index.php?qa=58300&qa_1=farmacia-glucophage-metformin-glucophage-generico-farmacia http://wu-world.com/profiles/blogs/comprar-generico-viridil-120mg-de-calidad http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/comprar-bupron-sr-bupropion-sem-receita-internet http://soruanaliz.com/index.php/24031/cheap-skelaxin-400mg-purchase-metaxalone-approved-pharmacy http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/discount-xyorg-40mg-buy-online-can-i-buy-tadalafil-safely http://laguiadelasvegas.com/afiliados/blogs/post/101071 http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/imavate-comprar-sin-receta-r-pido-espa-a http://brooklynne.net/profiles/blogs/achat-starcitin-es-escitalopram-livraison-rapide-24h http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/discount-avanafil-50-mg-order-online-avanafil-50mg-30-tablet http://property.ning.com/profiles/blogs/celecoxib-100mg-puedo-comprar-por-internet-chile http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/commander-du-atomoxetine-18-mg-prix-atomoxetine-40-pharmacie http://soruanaliz.com/index.php/22464/farmacia-donde-comprar-furazolidona-receta-seguridad-ecuador http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/acarbosa-comprar-buen-precio-estados-unidos http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-lincocin-lincomycin-500-mg-sin http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-nevirapina-sin-receta-de-calidad-paraguay http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-mitrazin-30-mg-con-garantia-puerto-rico http://brooklynne.net/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-terbinafina-250mg-de-confianza-rep-blica

Gumep14

(Huwer54, 2019.02.10 11:06)

http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-edegra-sin-receta-mas http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/discount-sidnakind-100mg-buy-online-where-to-buy-sidnakind-boston http://bricolocal.com/profiles/blogs/zydafil-60mg-comprar-y-pagar-con-mastercard-espa-a-zydafil-60-mg http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/buy-salmeterol-fluticasone-500-50mg-online-canada-generic http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-lincomycin-de-confianza http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-anacin-sin-receta-pago http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/cephoral-onde-comprar-gen-rico-e-quanto-custa-on-line-brasil http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-lisinopril-hydrochlorothiazide-sin-receta http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-ovral-sin-receta-pago-visa-m-xico-comprar http://www.prds66.fr/profiles/blogs/comprar-generico-tadovas-60-mg-fiable http://flutes.ning.com/profiles/blogs/comprar-celexa-citalopram-hydrobromide-10mg-de-calidad-panam http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/glimepirida-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-un-descuento http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/fenitron-100-mg-vrai-bas-prix-acheter-paiement-mastercard-acheter http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/25287 http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/naxopren-sans-ordonnance-en-ligne-site-fiable-naxopren-pas-cher http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/varofyl-sildenafil-citrate-25-mg-puedo-comprar-entrega-r-pida http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/desogestrel-etinilestradiol-comprar-en-una-farmacia-en-linea http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-bigfun-36-tadalafil-sin-receta http://flutes.ning.com/profiles/blogs/comprar-vibramycin-100mg-en-l-nea-andorra http://www.libertyxchange.com/blogs/post/90058 http://korsika.ning.com/profiles/blogs/cheap-tiova-0-018-mg-buy-online-where-can-i-purchase-tiotropium http://property.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-oxcarbazepina-300mg-sin http://www.prds66.fr/profiles/blogs/primidona-250mg-comprar-en-farmacia-online-con-un-descuento-chile http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=29644&qa_1=tizanidina-comprar-farmacia-recomendada http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/low-price-levonorgestrel-0-25mg-buy-online-generic-levonorgestrel http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-hyzaar-12-5-mg-fiable-espa-a-comprar-losartan

Izize74

(Cizos63, 2019.02.10 10:43)

http://www.libertyxchange.com/blogs/post/92819 http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-viagra-sildenafil-citrate-120mg-sin http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/recherch-achat-desyrel-prix-du-desyrel-en-officine http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/coreg-o-achat-bon-prix-meilleure-pharmacie-pour-acheter http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/dutasterida-comprar-en-una-farmacia-online-segura-rep-blica-de http://dmoney.ru/51750/donde-orden-meloset-melatonin-receta-buen-precio-puerto-rico http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-caziant-desogestrel-ethinyl-estradiol-0-15-0 http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/acheter-norfloxacin-400mg-en-ligne-pas-cher-sans-ordonnance http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-fenitoina-100-mg-sin-receta-de-forma http://brooklynne.net/profiles/blogs/comprar-tiova-gen-rico-menor-pre-o-online-rep-blica-portuguesa http://www.prds66.fr/profiles/blogs/zovirax-como-comprar-ahora-honduras http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-allopurinol-entrega-r-pida http://recampus.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-nitrofurantoina-furadantin-sem-receita http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-pawar-tadalafil-60mg-sin-receta-en-farmacia http://www.prds66.fr/profiles/blogs/apcalis-tadalafil-40mg-o-acheter-sans-ordonnance-tadalafil http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/61455#sthash.DCA0IttC.7O9NqC0W.dpbs http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-generico-desmopressin-0-01mg-sin-receta http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-aygestin-5mg-urgente-chile-norethindrone-acetate-sin http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-mononitrato-de-isossorbida-monoket-online http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-salbutamol-4mg-sin-receta-entrega-r-pida http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-proventil-0-1-mg-sin-receta-mas-barato-bolivia http://bobford.ning.com/profiles/blogs/ticlid-moins-cher-securise-ticlid-vente-au-maroc http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-lansoprazole-30-mg-mas http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tizanidina-2mg-sin-receta-fiable http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=27162&qa_1=propranolol-comprar-farmacia-fiable

Latos73

(Cexaj12, 2019.02.10 10:35)

http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-eldepryl-10-mg-fiable-uruguay http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/topiramate-order-online-buy-topiramate-tablets-uk-cheap-online http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=152592&qa_1=acheter-azulfidine-ligne-azulfidine-pharmacie-lafayette http://www.cavers.club/blogs/post/15165 http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/indometacina-50mg-como-comprar-gen-rico-barato-internet-generico http://whazzup-u.com/profiles/blogs/buy-generic-aricept-10mg-online-orderpharma-aricept https://sman1gomoker.sch.id/qtoa/index.php?qa=142977&qa_1=uniphyl-cr-400-mg-como-comprar-sin-receta-en-l%C3%ADnea-costa-rica http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/desmopressin-como-posso-comprar-gen-rico-barato-desmopressin-onde http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/furosemide-bas-prix-et-sans-ordonnance-acheter-du-lasix-bitcoin http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/cyproheptadine-buy-without-prescription-where-can-i-order http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-sinemet-cr-carbidopa-levodopa-gen-rico-e http://foodtube.net/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-mometasona-sin-receta-r-pido-us http://www.facecool.com/profiles/blogs/achat-rapide-adalat-nifedipine-10mg-acheter-du-adalat-sur-amazon http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-desogen-0-2-mg-sin-recet-1 http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-amitriptilina-de-forma-segura-chile-comprar-amitriptilina

buy cialis cheap 261 mg

(Jamesbup, 2019.02.10 10:17)

Howdy! <a href=http://cialismpl.com/#order-tadalafil>buy cialis medication</a> very good web page.

fit me foundation torr hy

(fit me foundation torr hy, 2019.02.10 09:28)


Hello There. I discovered your blog using msn. That is a very neatly written article. I will make sure to bookmark it and return to read extra of your useful information. Thanks for the post. I'll certainly return.
fit me foundation torr hy http://terhuss.se/cream-for-skin-care/fit-me-foundation-torr-hy.php

Wedev05

(Wediq43, 2019.02.10 08:07)

http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/cloranfenicol-250mg-comprar-en-una-farmacia-online-certificada http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-mellaril-100-mg-sin-receta-entrega-r-pida-espa-a http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/comprar-cardizem-90mg-buen-precio-puerto-rico http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/comprar-acido-ursodesoxicolico-ahora-panam http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-ethinylestradiol-norgestrel-ovral-0-3-mg http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/comprar-levofloxacina-250-mg-buen-precio http://i-m-a-d-e.org/qa/13563/talixane-entrega-honduras-talixane-profesional-generico http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/augmentin-amoxicillin-and-clavulanate-onde-comprar-gen-rico-menor http://bioimagingcore.be/q2a/52538/lamivudina-zidovudina-comprar-farmacia-online-entrega-r%C3%A1pida http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/xanef-enalapril-au-rabais-site-fiable-peut-on-avoir-du-enalapril http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-amoxapine-gen-rico-sem-receita-medica http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dailis-tadalafil-entrega-r-pida http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/lysto-120mg-como-puedo-comprar-sin-receta-urgente-sildenafil http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ivergot-ivermectin-3-mg-env-o http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-furazolidone-furoxone-100mg http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-venlafaxine-sin-receta-r http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-levomet-carbidopa-levodopa-10-mg-moins-cher http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-sidefarma-100-mg-donde-comprar-sin-receta-en-farmacia http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-tadafast-tadalafil-60mg-site-fiable-tadafast http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-prodium-200-mg-de-confianza-comprar http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/bon-site-achat-theophylline-200mg-moins-cher-site-pour-acheter

Upoza08

(Eyuke39, 2019.02.10 06:20)

http://www.facecool.com/profiles/blogs/latanoprosta-2-5mg-como-comprar-r-pido-via-internet-brasil
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/cheap-salmeterol-0-025mg-buy-online-can-you-buy-salmeterol-shops
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/comprar-losartan-50-mg-urgente-guatemala-se-puede-comprar
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/reminyl-8-mg-pharmacie-achat-paiement-mastercard-galantamine-4
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/nitrofurazone-en-ligne-bon-marche-site-fiable-nitrofurazone
http://dmoney.ru/47420/comprar-gen%C3%A9rico-cytoxan-cyclophosphamide-internet-brasil
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/comprar-flibanserina-100-mg-gen-rico-pre-o-online
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/order-salbunova-0-1mg-online-where-to-buy-albuterol-fast-delivery
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/buy-ethionamide-250mg-no-prescription-can-you-buy-ethionamide
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/danocrine-100-mg-donde-comprar-de-calidad-nicaragua
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/comprar-generico-desloratadina-con-seguridad-espa-a-desloratadina
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-megafil-tadalafil-en-farmacia-online
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/achat-de-methylcobalamine-750mg-en-ligne-vitamin-b12-generique
http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-oxcarbazepina-urgente-el-salvador
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-serevent-salmeterol-serevent-en-ligne-belgique
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/comprar-xilopar-selegiline-5-mg-gen-rico-e-quanto-custa-pela
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/order-cefuroxime-250-mg-on-sale-how-to-purchase-ceftin-in
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/bogra-sildenafil-citrate-en-ligne-acheter-securise-bogra-pas-cher

Watos06

(Owixo31, 2019.02.10 06:04)

http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/detrol-1-mg-baisse-prix-sur-le-net-securise-prix-detrol-espagne http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-raloxifeno-sin-receta http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/glucophage-sr-metformin-generique-bas-prix-prix-metformin http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/voltarol-baisse-prix-paiement-mastercard-ou-acheter-diclofenac-en http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/dostinex-sans-ordonnance-achat-sur-internet-livraison-24h http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-mytadalaf-tadalafil-60mg http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-clarinex-desloratadine-barato-online http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/achat-en-ligne-chlorpromazine-chlorpromazine-achat-quebec http://whazzup-u.com/profiles/blogs/o-commander-en-ligne-ventolin-inhaler-est-il-possible-d-acheter http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/discount-depacon-125-mg-buy-online-generic-depacon-online-where http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-spironolactona-urgente http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/baclofen-baclofen-25-mg-o-achat-baclofen-pharmacie-en-ligne

Osiyo59

(Uyure40, 2019.02.10 04:34)

http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/order-generic-capecitabine-500mg-online-where-to-buy-capecitabine http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/capecitabina-comprar-en-una-farmacia-online-certificada-espa-a-el http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/comprar-fluconazol-diflucan-gen-rico-pre-o-brasil http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/diclofenac-order-no-prescription-where-can-i-purchase-voveran http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/onde-comprar-daygra-sildenafil-citrate-gen-rico-envio-urgente http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/toprol-metoprolol-en-ligne-achat-sans-ordonnance-toprol-en-france http://whazzup-u.com/profiles/blogs/achat-securise-levonorgestrel-0-75-mg-moins-cher-site-francais http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ventolin-4mg-r-pido-espa-a http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/cefpodoxime-200-mg-comprar-en-farmacia-en-linea-todo-en http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-zenavil-sin-receta-con-seguridad http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/comprar-amitriptilina-25mg-buen-precio http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/lamivudina-comprar-por-internet-republica-de-colombia-comprar http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/lifter-130mg-donde-comprar-r-pido-paraguay-comprar-sildenafil http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/ribavirin-order-no-rx-purchase-ribavirin-medication http://korsika.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-doxiciclina-100mg-sin-receta-en-l-nea-usa http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/cheap-naproxen-250-mg-buy-online-buy-naproxen-online-sign-up http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/celecoxib-comprar-en-farmacia-online-fiable-puerto-rico http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/achat-rivastigmine-3-mg-acheter-exelon-suisse-sans-ordonnance http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=32443&qa_1=tastylia-tadalafil-comprar-receta-garantia-tastylia-femenino http://korsika.ning.com/profiles/blogs/nevirapine-order-no-prescription-nevirapine-200-mg-30-tablet http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/commander-du-vrai-famotidine-20-mg-generique-en-ligne-bon-marche http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-fexofenadine-180-mg-en-ligne-bon-marche-sans http://movsam.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-maxalt-5mg-entrega-em-48h-pela-internet http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/comprar-minocycline-hydrochloride-ahora-chile http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/comprar-glucophage-sr-500mg-sin-receta-en-internet-colombia-para

purchase cialis 456 mg

(Jamesbup, 2019.02.10 01:33)

Hello! <a href=http://cialismpl.com/#buy-tadalafil>buy cialis online without prescription</a> good internet site.

Gojen55

(Gugoz96, 2019.02.09 22:50)

http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/chloroquine-500mg-buy-online-how-to-buy-aralen-no-need-script
http://property.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-havante-sildenafil-citrate-de
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/sovaldi-sofosbuvir-como-puedo-comprar-online-chile-comprar
http://usguide101.com/qa/index.php?qa=1263777&qa_1=suvvia-donde-puedo-comprar-sin-receta-con-seguridad-usa
http://showmeanswer.com/index.php?qa=41978&qa_1=oxybutynin-comprar-farmacia-comprar-oxytrol-internet-farmacia
http://property.ning.com/profiles/blogs/tadalafil-bon-marche-sur-le-net-vente-tadalis-sx-en-belgique
https://www.olliesmusic.com/blog/16159/dГіnde-comprar-tacrolimus-sin-receta-de-confianza-bolivia-tacrolimus-se-vend/
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/purchase-generic-celexa-10-mg-mail-order-celexa-with-citalopram
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/amoxil-comprar-y-pagar-con-visa-usa-comprar-amoxicillin-500-mg-en
http://answers.codelair.com/35170/order-copegus-100mg-online-where-purchase-ribavirin-shipping
http://bioimagingcore.be/q2a/62773/donde-erevit-receta-entrega-r%C3%A1pida-panam%C3%A1-erevit-espa%26%23241
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-pioglitazona-30mg-gen-rico-barato-rep-blica
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/buy-chlorpromazine-safely-how-can-i-buy-thorazine-no-need-rx
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-merck-glimepiride-glimepiride-en-ligne-ou
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/nexium-40mg-en-ligne-bon-prix-acheter-esomeprazole-20mg-moins
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-generico-sildefil-sildenafil-citrate-100mg-en
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/aricept-donepezil-5-mg-onde-comprar-sem-prescri-o-rep-blica
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-ziprasidona-sin-receta-por-internet-ecuador
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/order-low-price-trazodone-50-mg-where-to-buy-cheap-trazodone
http://bioimagingcore.be/q2a/62765/comprar-cefdox-con-seguridad-usa-comprar-cefdox-on-line

Memip18

(Inaxi96, 2019.02.09 18:15)

http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/decadron-dexamethason-como-comprar-de-calidad
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-viagra-sin-receta-en-farmacia-online-espa-a
http://ggwadvice.com//index.php?qa=54471&qa_1=indinavir-sulfate-400mg-online-purchase-indinavir-safely
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/comprar-female-viagra-sildenafil-citrate-100-mg-entrega-r-pida
http://www.facecool.com/profiles/blogs/pantoprazole-buy-where-can-i-buy-protonix-quick-delivery
http://property.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-dynafil-sildenafil-citrate-50mg-entrega
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-plavix-clopidogrel-75mg
http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/25673
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/amoxicillin-clavulanate-250-125mg-buy-where-i-can-buy-amoxicillin
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-acido-valproico-sin-receta
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=72138&qa_1=seguro-comprar-zenavil-tadalafil-gen%C3%A9rico-internet-brasil
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/allopurinol-vrai-baisse-prix-acheter-achat-de-vrai-allopurinol
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/finasteride-5mg-en-ligne-acheter-securise-comment-obtenir-du
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/tadlis-tadalafil-10mg-onde-comprar-de-forma-segura-na-internet
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/site-achat-cianeo-tadalafil-serieux-acheter-tadalafil-pour-femme
http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-cefpodoxima-200mg-sin-receta

Fohif66

(Uzaze31, 2019.02.09 12:57)

http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/purchase-discount-permecure-30-mg-online-how-to-buy-permethrin
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/hydrochlorothiazide-12-5mg-sur-internet-pas-cher-commander-sans
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=22222&qa_1=minocycline-minocycline-pharmacie
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-sildenafil-with-duloxetine-100-60mg-online-dubai
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/terramycin-oxytetracycline-250-mg-comprar-con-visa-terramycin
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/celecoxib-100-mg-puedo-comprar-en-farmacia-online-estado
https://madbuddy.club/blogs/post/33630
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/order-low-price-isoptin-sr-120-mg-online-buy-isoptin-sr-tips
http://bioimagingcore.be/q2a/54863/carbidopa-gen%C3%A9rico-carbidopa-levodopa-generico-ultrafarma
http://wu-world.com/profiles/blogs/buy-pyridostigmine-60mg-safely-pyridostigmine-uk-uk-buy
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/sildalis-100-20-mg-comprar-sin-receta-ahora-colombia
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-cialis-de-forma-segura-on-line-portugal
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/finasteride-5mg-o-en-commander-sans-ordonnance-proscar-pas-cher
http://property.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-montelukast-5mg-sin-receta-r-pido-argentina
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-xyorg-20mg-entrega-r-pida-us
http://foodtube.net/profiles/blogs/sildenafilo-y-dapoxetina-comprar-en-una-farmacia-online-todo-en
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/extadil-60mg-buy-cheap-buy-extadil-generic-online-uk
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/isosorbide-mononitrate-40mg-comprar-en-farmacia-online-con
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=74827&qa_1=seguro-comprar-arpamyl-verapamil-gen%C3%A9rico-prescri%C3%A7%C3%A3o-brasil
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-pycalis-sin-receta-con-seguridad

Efizi89

(Ogija48, 2019.02.09 12:37)

http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-azitromicina-con-garantia http://i-m-a-d-e.org/qa/13411/cefadroxil-o%C3%B9-acheter-acheter-duricef-500-ligne-luxembourg http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/comprar-ziprasidona-20mg-gen-rico-envio-urgente-na-internet-no http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ketoconazol-200-mg-sin-receta-buen http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-desmopressin-0-01-mg-can-i-buy-ddavp-no-need http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-metilcobalamina-por-internet-chile http://jaktlumaczyc.pl/76168/tizan-tizanidine-generique-securise-acheter-pilule-tizan http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-metoclop-de-confianza-dominicana http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/colospa-buy-where-can-you-purchase-colospa http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-ranitidina-sin-receta-por-internet-ranitidina http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-rizatriptan-sin-receta-con http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/cheap-vardenafil-with-dapoxetine-20-60-mg-buy-online-can-i http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-zydafil-tadalafil-barato-guatemala-tadalafil-generico http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/hydroxyzine-comprar-en-farmacia-online-r-pido-comprar-atarax-25 http://lifestir.net/blogs/post/74888 http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/order-cheap-cyclosporine-25-mg-cyclosporine-safe-order-online http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/avodart-dutasteride-en-ligne-sur-le-net-avodart-prix-pharmacie http://www.connect2fight.com/blogs/438/10066/recherche-adiamil-15-mg-sans-ordonnance-prix-du-adiamil-au-ma http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/diclofenac-50mg-buy-where-to-buy-genuine-diclofenac-online

Neyuk55

(Utilu86, 2019.02.09 11:32)

http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/tamlosin-0-4-mg-como-comprar-sin-receta-ahora-comprar-tamlosin
http://www.facecool.com/profiles/blogs/cheap-pramil-50-mg-buy-online-how-can-i-order-sildenafil-citrate
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-expit-sildenafil-citrate-25mg-de-calidad
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/para-comprar-ribasphere-en-l-nea-estados-unidos-ribasphere
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-gen-rico-mysoline-primidone-250-mg-com
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/achat-clomiphene-citrate-25mg-generique-sur-le-net-bon-marche
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/buy-effexor-safely-how-can-i-purchase-venlafaxine-in-trusted
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/desogen-generique-meilleur-site-desogen-a-petit-prix
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-trimin-gen-rico-mais-barato-pela
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-gen-rico-duspatin-com-desconto-portugal
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/cezin-alfuzosin-como-comprar-sin-receta-buen-precio-guatemala
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/comprar-vardenafil-de-forma-segura-puerto-rico
http://bioimagingcore.be/q2a/55696/low-price-suprax-200mg-order-online-buying-suprax-without-rx
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/comprar-cloroquina-500-mg-sin-receta-de-calidad-m-xico
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/olanzapine-pamoate-olanzapine-20mg-como-puedo-comprar-sin-receta
https://www.loosemusicent.com/blogs/1192/13963/farmacia-online-donde-comprar-generico-proscar-finasteride-sin
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-indapamida-lozol-2-5-mg-gen-rico-de
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-desogen-generique-sur-le-net-baisse-prix-acheter
http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/74471#sthash.cPFAhMHs.3wv9zDjC.dpbs
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/amoxicilline-500-mg-o-en-acheter-baisse-prix-prix-de-vente
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-metaxalone-400-mg-r-pido-estados
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-orlistat-120mg-rapide-vente-orlistat-au-canada

Atuja51

(Siguv24, 2019.02.09 09:52)

http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-raloxifeno-de-calidad-uruguay-comprar-raloxifeno http://korsika.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-fenofibrato-tricor-gen-rico-entrega-em http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/order-alfacalcidol-cheap-can-buy-alfacalcidol-internet http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-cefaclor-site-sur-pour-acheter-du-ceclor http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/order-plenylife-200-mg-discount-plenylife-without-prescription http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/208946 http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-imdur-isosorbide-mononitrate-en-l-nea-uruguay http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/cefadroxilo-como-puedo-comprar-sin-receta-ahora-per http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/urotrol-tolterodine-onde-comprar-gen-rico-com-frete-gr-tis-brasil http://movsam.ning.com/profiles/blogs/clorambucilo-2-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-recomendada http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/keflex-500-mg-como-comprar-sin-receta-de-confianza-espa-a http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-aciclovir-400-mg-sin-receta-urgente-chile

Ropet57

(Hujep62, 2019.02.09 09:27)

http://socialchangesa.com/blogs/post/51705 http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/nexium-esomeprazole-40mg-comprar-sin-receta-mas-barato-usa http://bobford.ning.com/profiles/blogs/comprar-cialis-e-quanto-custa-na-internet-brasil http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/buy-generic-intagra-100mg-online-get-intagra-cheaper http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/low-price-rivgra-100mg-order-online-can-i-buy-sildenafil-citrate http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/low-price-eskalith-300-mg-order-online-order-generic-eskalith http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tinidazole-500-mg-con http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/order-ipolab-online-buy-ipolab-by-mastercard http://laguiadelasvegas.com/afiliados/blogs/post/107766 http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/vardenafil-with-dapoxetine-buy-online-vardenafil-with-dapoxetine http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/order-coumadin-1mg-on-sale-where-to-purchase-warfarin-guaranteed http://flutes.ning.com/profiles/blogs/aricept-5-mg-sans-ordonnance-acheter-sur-internet-site-fiable http://jaktlumaczyc.pl/71998/clomifeno-comprar-farmacia-mexico-comprar-clomid-seguridad https://www.askpsychology.com/3807/comprar-propecia-finasteride-argentina-comprar-finasteride http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-ramalteon-8-mg-urgente-el http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-achat-furadantin-nitrofurantoin-securise http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/mesalamine-400-mg-o-en-acheter-achat-pentasa-pas-chere http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/nevirapina-200-mg-como-posso-comprar-on-line-brasil http://brooklynne.net/profiles/blogs/order-topamax-100mg-online-where-can-i-order-topiramate-in http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/daclatasvir-donde-puedo-comprar-con-garantia-colombia-comprar http://flutes.ning.com/profiles/blogs/venlafaxina-comprar-en-farmacia-en-linea-certificada-chile http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-temovate-clobetasol-barato-comprar http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/tadalafil-with-dapoxetine-buy-safely-how-can-i-buy-tadapox-free http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/tadil-tadalafil-comprar-con-seguridad-puerto-rico-comprar-tadil http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/ticlopidine-250-mg-en-ligne-bon-prix-acheter-securise-prix http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/sildenafilo-fluoxetina-comprar-en-farmacia-en-linea-todo-en http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23916

Ofafa06

(Igowi71, 2019.02.09 08:58)

http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/achat-express-pentasa-mesalamine-400mg-achat-pentasa-fiable http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/thyro-hormone-100mg-buy-online-thyro-hormone-50mg-tablets http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-finasteride-buen-precio-ecuador http://bobford.ning.com/profiles/blogs/desogen-0-15-mg-moins-cher-et-livraison-rapide-acheter-ethinyl http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/6904 http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/cheap-keflex-750mg-buy-online-how-to-buy-cephalexin-no-need-rx http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/para-comprar-sideral-200-mg-sin-receta-de-confianza-rep-blica-del http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/combipres-0-1-15-mg-comprar-barato-us http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/dynacin-50mg-como-posso-comprar-melhor-pre-o http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/achat-flutamide-bon-prix-2018-pharmacie-moins-cher-eulexin http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-dapoxetina-60-mg-sin-receta-fiable-guatemala http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/clobetasol-15-mg-en-ligne-bas-prix-acheter-paiement-visa-acheter http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-progesterona-200mg-con http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/cheap-metoprolol-50mg-buy-online-where-to-order-toprol-fast http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-toltex-de-confianza-espa-a http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/order-lisinopril-10-mg-on-sale-how-to-order-hydrochlorothiazide http://www.facecool.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-meclozin-meclizine-25-mg-sin-receta-urgente-m http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/84459 http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/cheap-asmo-id-75-mg-order-online-asmo-id-cost-2019 http://bioimagingcore.be/q2a/58822/buy-amlodipine-cheap-buy-amlodipine-online-australia-cheap

Hapud29

(Uhase38, 2019.02.09 07:30)

http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-estradiol-entrega-r-pida
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/generique-feldene-10mg-achat-bas-prix-acheter-du-feldene-sans
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-loxapine-loxitane-gen-rico-de-forma
http://showmeanswer.com/index.php?qa=41668&qa_1=buy-furosemide-40mg-online-can-i-purchase-lasix-safely
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/volmax-buy-cheap-how-to-buy-volmax-malaysia
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-terazosina-de-calidad-us-hytrin-donde
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-kemadrin-procyclidine-on-line-brasil
http://www.facecool.com/profiles/blogs/como-comprar-generico-viasil-sildenafil-citrate-130-mg-de-forma
http://www.cavers.club/blogs/post/10214
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/kenalog-triamcinolone-4-mg-pas-cher-sur-le-net-site-fiable-achat
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/order-generic-trepol-50mg-online-drugs-trepol
http://foodtube.net/profiles/blogs/buy-fexofenadine-180mg-cheap-how-to-buy-fexofenadine-online-legal
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-galantamina-mais-barato-brasil
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-amfidor-sildenafil-citrate-en-internet
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/amlodipino-comprar-en-farmacia-online-con-env-o-gratis-per
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/labetalol-comprar-en-una-farmacia-online-recomendada-colombia
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-penester-por-internet-espa-a-comprar-penester-en
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-fiagra-sildenafil-citrate-vente-de-sildenafil
http://wu-world.com/profiles/blogs/finasteride-1mg-livraison-gratuit-baisse-prix-pharmacie-francaise


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78

Következő »