Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I:

IBOLYA - Kedves, nyitott személyiség jele; a szerénység szimbóluma. Nők álmában: jó baráti és társkapcsolat; igazán oda tudsz figyelni egy másik emberre. Férfiálomban: jó értelemben vett érzékenység; képes vagy átérezni mások helyzetét.

IDEGEN - Idegen férfi, aki ellenségesen lép fel, férfiálomban: úgy érzed, hogy hibát követtél el, vádolod magad. Női álomban: hálót vetettél valakire, de az kibújt belőle; mesterkedéseid nem járnak eredménnyel.

IDÉZET - Diákálomban: túlterhelés, vizsgaidőszak. Különben: útkeresés, elbizonytalanodás. Idézet, amelyre ébredés után is visszaemlékezel: egy nálad okosabbnak hitt személy tanácsa, amelyet követni igyekszel, de helyes megérzéssel kételkedsz annak célszerűségében. Falra, táblára írt idézet: lásd még jelentékeny tévedés.

IGA - Kedved ellen való tevékenység. Nőtlennek házasság Krúdy.

IGAZGATÓ - Ha saját munkahelyed igazgatója: konfliktus. Ha kitálalsz neki és megértéssel meghallgat, igazat ad: nincs módod a véleménynyilvánításra. Ha szigorral elutasít, bántóan viselkedik: egy hangoztatott véleményedből kis kellemetlenséged származik. Ismeretlen ember, akiről álmodban tudod, hogy igazgató: ésszerű irányításra vársz; munkahelyi feladataid önhibádon kívül megoldhatatlanok. Iskolaigazgató: gyermekálomban: nehezen tűrt fegyelem, értelmetlen feladatok. Felnőttálomban, ha régi iskolai igazgatód látod: ötleteidet nem tudod megvalósítani.

IGAZGATÓSÁG, IGAZGATÓTANÁCS - Nyomasztó hétköznapok.

IGAZOLÁS - Úgy érzed, mindenki ellenedre van, összeesküdött ellened a világ.

IJEDTSÉG - Rossz lelkiismeret; ha ijedten ébredsz, de nem emlékszel vissza álmodra, csak az ijedtségre: kutass magadban és meg fogod találni azt, a nemrég történt eseményt, amiről régi, kellemetlen emléked felidéződött.

IJESZTŐ - nek találni egy különben kedvesnek tartott személyt: érzelmeidet, gondolataidat nem magad alakítod ki.

IKRA Aprópénz, anyagi gond. Ha halat bontasz és abban nagy mennyiségű ikrát találsz: férfiálomban: önérzeteden esett csorba; olyan munkát vállaltál, ami a kedved ellen való, és az nem hozta meg a várt hasznot. Nők álmában: anyagi előnyökért teremtett, kedved ellen való kapcsolat, amely ráadásul nem is járt komoly bevétellel.

IKTATNI, IKTATÓKÖNYV - Probléma, amelynek a megoldása fejtörést igényelne; halogatod egy dolgod rendbetételét.

ILLATSZER - Anyagiasság, pénzcentrikus gondolkodás, ami természetesen nem fukarságot jelent: sőt inkább sorozatos, ám megbánt könnyelműséget; kívánságaid, ábrándjaid között a pénz foglalja el a legelőkelőbb helyet. Földre kifolyt illatszer: kitörő jókedv; röhögőroham; kis üvegben tartott illatszer: pedantéria, gyűjtögetési szenvedély; felesleges holmikat tárolsz, hátha egyszer még jó lesz jelszóval. Férfiillatszer, borotválkozóvíz: nők álmában: fegyelmezetlennek, könnyelműnek tartod a partnered; magadat tartod jobb gazdának. Férfiálomban: partnered lassan eluralkodik rajtad, átveszi az irányítást a dolgaid felett.

ILLETLEN dolgokról álmodni - örülj, hogy legalább álmodban...

IMA - Tanácstalanság; jóakarattal megoldható probléma.

INDA - Szenvedély. Köréd csavarodó inda: férfiálomban: nem tudsz úrrá lenni egy érzelmeden; testi vonzalom egy különben ellenszenves nő iránt. Női álomban: öröm nélküli, eltűrt szexuális kapcsolat.

ING - Könnyű szerelem, idill, amit nem tudsz titokban tartani. Inggomb: régi barát, egykori iskolatárs körüli gondolatok.

INGA -Felbuzdulás; lelkesülten belekezdesz egy dologba, amit majd ismét abbahagysz. Ingaóra: önfelmentés. Arra gondolsz, hogy időhiányból nem teszel meg egy csomó fontos dolgot.

INJEKCIÓ -Erőszak körüli fantáziálás. Gyakori azoknak a nőknek az álmában, akikkel túl sokan kezdenek ki, tolakodóak velük szemben; többnyire mindezt ők provokálják.

INTŐ - Kisdiákálomban: szigorú környezet. Felnőtt-álomban: ha gyermeked intőt hoz: kissé elhanyagoltad őt az utóbbi időben. Ha magad kapsz intőt: buta tréfát csináltál.

IPAROS - Csúnyán rászednek. Iparos, ha a házadban dolgozik: másra bíztál egy olyan dolgot, amit magadnak kellett volna elintézned.

IRHABUNDA - Gyengédség, simogatás utáni vágy. Ha irhabundát meztelenül veszel fel és az kellemes érzést kelt: szexfantáziálás; olyan gondolatok, amiket jobbára titokban tartasz. Ha a bunda szúr: fantáziálásod miatt érzett kis bűntudat. Lásd még: BUNDA.

IRODA - Zaklatottság.

IRÓGÉPÖtlettelenség; másokra hagyatkozol véleményed kialakításában.

ISKOLA - Gyerekálomban: csibészkedés, lógás. Felnőttálomban: ismeretlen iskola: kreativitás, jó ötletek sora, újító kedv. Ha régi iskoládban vagy és ott kellemesen érzed magad: harmónia, terveid megvalósulnak, elképzeléseid sikert hoznak. Ha szorongással vagy jelen régi iskoládban: meggondolatlanság, kifecsegtél valamit. Ha iskoládban felelned kell: buzgólkodás.

ISMERETLEN - Ember: nem igazodsz ki magadon; nem érted pontosan, hogy mit miért csinálsz. Ismeretlen táj, magányosság, új ismeretség utáni vágy; ismeretlen városba, faluba érkezni: új barátság; egy régi ismerősödben új erényeket találsz. Ismeretlen rendeltetésű tárgy, gép: kedvvel fogsz hozzá egy nehéz feladathoz; szívesen töröd a fejed és általában jó eredményre jutsz.

ISMERKEDÉS - Kutatásaidban holtpontra jutottál; ahhoz, hogy kidolgozz valamit, új szempontokra van szükséged.

ISMERŐS-- Lásd: BARÁT

ISTENTISZTELET - Nemes igyekezet; segítőszándék.

ISTÁLLÓ - Nagytakarítás. Gazdánál: üres istálló: hiába várt nyereség, kedvezetlen időjárás. Jószággal telt istálló: szerencse; jó üzlet, kölcsönösen előnyös megegyezés.

ISZAP - Lásd: SÁR

ISZONYAT Lásd: RÉMÜLETAddig is videózz kevesebbet

ITAL - Szeszes ital: rövid pórázra vagy fogva. Gyümölcsital: ismered a mértéket. Víz mint ital: jó irányú változás, megújulás, megtisztulás; ha dohányos vagy: le fogsz szokni róla.

ITATÓ - Ha állatok veszik körül: kedvetlenül láttak vendégül. Üres itató: váratlan vendég, aki zavarba hoz.

ITRÁNG - Céltudatosság.

IZLAND Egyedüllét; sóvárgás egy régi kedves ismerős, hozzátartozó után.

IZOM - Ha rajtad nő és óriási méreteket ölt: elkeseredettség, csüggedtség. Izmaid, ha elfogynak, összemennek: csalódás, fájdalom. Izmait mozgató ember: féltékenység.

IZZADTSÁG -Megkönnyebbülés, túl vagy egy nehéz helyzeten.

J:

JACHT - Lekicsinyellsz egy érzelmet; rálegyintesz a benned felmerülő kérdésekre, pedig komolyabban kellene venned a saját érzelmeidet, indulataidat. Jacht, amin meztelen emberek vannak: fékentartott fantáziák, visszafojtott gondolatok. Viharba kerülni jachttal: egy komolytalannak tartott érzelem, amely keserű bonyodalmakat okoz.

JAPÁN - Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.

JAPÁN EMBER - Sportoló álmában: vereségtől tartasz. Különben: kimerültség.

JEGENYE - Felfedezik egy értékes tulajdonságod.

JEGESMEDVE - Magadra erőltetett felnőttesség; engedj néha utat játékos kedvednek.

JEGY - Felhatalmazás. Megbíznak valamivel, ami a kedvedre van; jó irányba befolyásolsz valakit. Élelmiszerjegy: vigasz régi feljegyzés.

JEGYGYŰRŰ - Tiltott szerelem.

JEGYZETFÜZET (BLOKK; HATÁRIDŐNAPLÓ) - Megfeledkezel valamiről - esetleg szándékosan; elfoglaltságodra hivatkozva kitérsz egy kérés elől.

JEGYZŐKÖNYV - Jobb híján elfogadod mások magyarázatát; érzelmeid megakadályoznak abban, hogy egy kérdésben tisztán láss.

JELES (osztályzat) - Nem tettekben, hanem ábrándokban törsz a sikerre; szükséges teendőket halogatsz.

JELMEZ - Átlátszó hazugság. Jelmezbál: Unalmasnak tartott környezet. Barátaidat, esetleg partneredet unod, holott Te nem fedezed fel a színeket. Jelmezes ember: passzivitás, nem tudod jól megszervezni azokat a programokat, amelyekre vágyakozol. Jelmez, ami dominót utánoz: tiltott, esetleg munkahelyi, kaland, flört.

JELMONDAT, JELSZÓ - Bizonytalanság. Hangoztatott véleményedben magad is kételkedsz.

JELVÉNY - Ha ismert: régi kedves barátok emléke; iskolatárs, akivel már régen nem találkoztál. Ismeretlen jelvény: jó beilleszkedőképesség; gyorsan feltalálod magad a legkülönbözőbb helyzetekben; csak a szerelmi kapcsolatokban vagy kissé ügyefogyott. Bőrödre tűzött vagy égetett jelvény: igazságtalanságot szenvedtél el; egyéni és eredeti véleményed titkolnod kell. Jelvény, ami címert ábrázol: felvágás, vélt vagy valódi sikereid fitogtatása.

JOGAR - Nők álmában: szerepzavar; úgy érzed, kicsúszik a kezedből a hatalom, az irányítás, amelyet eddig sem gyakoroltál, inkább csak vágytál rá; engedékenyebb magatartással előbb célt érsz, mint követelőzéssel. Férfiálomban: a nőkről alkotott múlt századi vélemény: messze nem vagy olyan erős és határozott, mint amilyennek mutatni igyekszel magad; erőltetett keménységed mögött nagyon is sérülékeny lélek lakozik.

JOGOSÍTVÁNY -Legközelebb egy kicsit se igyál, ha vezetsz.

JOGSZABÁLY -Eredeti gondolkodásmód; véleményed gyakran különbözik a többiekétől, de meg kell tanulnod - sajnos - néha elhallgatni; nem kell minden körülmények között kimondanod, amit gondolsz.

JOGÁSZ - Nagyon belemerültél egy vitába; folytatólagos véleménykülönbség; túlzott hévvel akarod álláspontod elfogadtatni.

JUGOSZLÁVIA -Kellemes időtöltés. Rossz időben, télen Jugoszláviáról álmodni: önmagáét beszél; de lehet, hogy rosszkedvedért egyszerűen az időjárást teszed felelőssé, pedig érdemes lenne gondolkodnod azon, hogy mi is az igazi bajod. Nők álmában: szereted a szépet.

JUH - Engedékenység, amellyel visszaélsz.

JUHÁSZ - Türelmetlenség, udvariatlanság.

JUTALOM - Mások helyett végzett munka; hátrányos helyzet.

JÁCINT - Egy jó barátod barátnőd kedvesével kacérkodsz.

JÁRDA - Megerőltető munka.

JÁRDASZEGÉLY - Nem tudsz betartani egy határidőt.

JÁRDASZIGET - Fáradságos, megerőltető munka, amelynek nem látod az értelmét; felesleges adminisztráció.

JÁRŐR - Akadályt gördítenek eléd.

JÁSZOL Derű, optimizmus, amit nem kezd ki, nem tud kikezdeni a külvilág.

JÁTSZMA (sport) - Lendületes, jókedvű személyiség: jó humorérzék; vitakedv.

JÁTÉK (JÁTÉKSZER) -Alkotókedv, kreativitás. Régi játékokkal telezsúfolt helyiség: gyerekkori álmaid csak kis részben valósultak meg, de mindenképpen jó eredményeket értél el. Szétszórt játékok: nem arra koncentrálsz, amit már jól megcsináltál, hanem arra, hogy mi mindent akarsz még tenni. Társasjáték, ha egy vagy több emberrel játszod: jó beszéd- és vitakészség, egészséges versenyszellem, önálló gondolkodás. Ha egyedül játszol egy társasnak szánt játékkal: nem tudod kivel megosztani a gondolataidat, férfiálomban: szép, de csacsi partner.

JÁTÉKAUTOMATA Rossz ötlet; izgalmasnak induló kapcsolat.

JÉG -Azt jelenti, ami: hidegség. Ha jégen jársz, korcsolyázol és itt igen bizonytalanul érzed magad: feloldódási képtelenség, ami egy kis zavartól még inkább elmélyül. Ha a jégen biztonsággal, nagy ügyességgel mozogsz: jól alakoskodsz; nők álmában: szexuális ügyeskedés, amely mögött nincsenek átérzett indulatok. Jég, ami emberszerű alakot ölt: szeretnél feloldódni egy kapcsolatban, szerelemben, azonban nem vagy őszinte, valami meggátol talán a rosszindulat véleményed, kívánságod kimondásában. Jég, amit messziről látsz; nem értenek meg; közömbös partner. Jéghegy: rideg környezet; intézeti vagy kórházi emlék, amit valami napi esemény felelevenített; szigorú szülők jelenléte vagy emléke. Jégeső: fösvény partner, aki a legkisebb szükséges kiadást is könnyelműségnek minősíti. Jégeső, ha a termésedben pusztít: túl jól akartál járni egy alkuban, üzletben, ezért aztán nem is sikerült. Jegesember: unalmas téli esték régi feljegyzés. Jég, ami elolvad alattad vagy körülötted: sikerül feloldanod egy magadban lévő gátlást. Jégdarabok, ha a kezedben vannak: ügyesen irányítasz valakit; megőrzött józansággal érzelmeket játszol. Jégkocka italban: kicsit elvetetted a súlykot; úgy hiszed, többet mutattál meg magadból, mint ami ésszerű lett volna; fecsegtél.

JÉGCSAP - Ha ereszen, ház oldalán látod: kellemetlen családi kapcsolat; feszültség két, általad szerelt személy között. Jégcsap, ha a kezedben tartod: férfiálomban: olyan nő kacérkodik veled, akinek nem vágysz a társaságára. Nők álmában: nem váltod ki azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nők álmában, de férfiálomban is előfordul és akkor ugyanazt jelenti.

JÉGKORONG (mérkőzés) - Presztízsből kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejű ismerős; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.

JÉGPÁLYA Merészség; érzelemmentesen kezelt üzleti ügyek.

JÉGSZEKRÉNY Régi klasszikus jégszekrény egykori jegyzet szerint: Lesed az alkalmat, hogy visszaadj egy kölcsönt.

JÉGVIRÁG-Ablakon: tapintatlan kíváncsiságod ellenérzéseket ébreszt. Jégvirág, ha rajtad vagy ruhádon van: úgy gondolod, hogy megfelelő bátorítás esetén jó kapcsolatot tudnál létesíteni; azt várod, hogy mások közeledjenek hozzád, nem sokat teszel egy barátság, esetleg egy partnerkapcsolat kialakításáért.

JÓD - Túlteszed magad megbántottságodon.

JÓS, JÓSNŐ - Megerősítést keresel egy elhatározásodhoz, elképzelésedhez; másoktól akarod hallani azt, amit magad gondolsz.

JÓSLAT Felmented magad, holott hibás vagy. Inkorrekt eszközökkel igyekszel célt érni.

JÓVÁHAGYÁS - Titkolt érzelmek, vágyak.

K:

KABAR Önzés; ügyesnek hitt viselkedéseddel rá akarsz bírni másokat, hogy kedved szerint tegyenek. Kabaréban fellépni: előrelátónak, okosnak tartod magad, de lelepleződsz.

KABIN - Izgalmas titok, emlék.

KABÁT - Leplezni valónak hitt szexuális gondolatok. Kabátbélés: jó meglátások; Képes vagy a felszín mögé látni.

KACAGÁSt hallani - Nem hiszel magadban.

KACSA - Önfejűség.

KAGYLÓTitok. Kagylóhéj: szerelem, aminek az elmúlása ellen küzdöttél. Eleven kagyló: férfiálomban: erős testi vágy, fiatal szerető. Nők álmában: önszeretet, szex, titok, amit nem osztasz meg partnereddel. Kagylót, osztrigát enni: jó partnerkapcsolat; ha undorodsz: női álomban: terhességtől való félelem; férfiálomban: benned feltámadó vágyak, amelyeket elutasítasz magadtól. Kagylóban gyöngyre lelni: szerelmesed megríkat.

KAJAK - Lásd: CSÓNAK.

KAKAS -Idejében felfigyelsz egy ellened irányuló cselszövésre, ügyesen kivéded azt.

KAKAÓ - Megbánt adakozás. Ajándékodnak nem volt akkora sikere, mint amit elvártál.

KAKTUSZ - Sértett magányosság. Nők álmában: senkit nem találsz magadhoz méltónak, a legapróbb hibába is belekötsz, pedig társra vágysz. Férfiálomban: kritikus beállítottság; azt hiszed, hogy úgy sem értenének meg, ezért aztán meg sem próbálod gondolataidat megosztani.

KALAP - Tekintélyelvűség. Fogasra akasztott kalap: nem kapsz annyi megbecsülést, mint amennyit magadnak ítélsz. Kalap, ami leesik a fejedről: méltóságodon esett csorba. Díszes női kalap: nők álmában: önmagadról alkotott téves elképzelés; kicsit ridegebb vagy, mint hiszed. Férfiálomban szalagos, díszített női kalap: testi vágyaid miatt szellemi vagy társadalmi megalkuvásra kényszerülsz. Kalap, amit a szél sodor és nem bírod utolérni: ha kevésbé igyekeznél méltóságteljes lenni, több tiszteletet kapnál. Kalapod, ha vízbe esik: közeli hozzátartozód bánt meg. Férfikalapot viselő nő: alárendelt helyzet. Szokatlanul nagy kalap keménykalap vagy cilinder: bátortalanság, önbizalomhiány; erősebbnek akarod látni magad, mint amilyen valójában vagy. Ha kalapot emelnek előtted: ellopták, kicsalták ötleteidet; kiénekelték a szádból a sajtot; ha te emelsz kalapot: értelmesen meggyőztek.

KALAUZ - Számon kérnek rajtad valamit; okolnak olyanért, amiről nem tehetsz.

KALITKA - Nincs ellenedre, ha uralkodnak rajtad.

KALMÁR - Időjárás-változás régi feljegyzés.

KALÁCS Nélkülözés. Fonott kalács: regényes ábrándok, nosztalgia

KALÁSZ Nyereség; megtakarítasz egy kiadást, amire számítottál

KALÓZ - Gyermekálomban: ügyesség, rátermettség, élénk fantázia. Felnőttálomban: konspirációs hajlam; ott is mellékutakon akar járni, ahol a főút is kényelmesen járható.

KAMILLAJókedvű, derűs személyiség. Tudsz örülni: Kamillatea: mértéktartó ízlés.

KAMRA - Rejtélynek tartod mások magánügyeit; mindenkiben titkot sejtesz. Csak akkor érzed magad biztonságban egy társaságban, ha mindenkiről mindent tudsz. Ha kamrába vagy zárva: egy kellemetlen emléked minduntalan az eszedbe jut, gyakran olyankor is, amikor ez zavarba hoz.

KANADA - Hatalmas felhajtással valami csekélységet kapsz ajándékba.

KANCSÓ - Hasznos időtöltés, jó társaság.

KANDALLÓ - Kellemes otthon, kellemes vendégség. Regényes életút. Lásd még: KÁLYHA.

KANNA-Anyagi gond. Tejeskanna: megkönnyíted egy barátod helyzetét.

KANTÁR - Megtorpanás; tanácstalanság.

KANYAR - Heves indulatok, titkos változtatási szándék, amit nem vallasz meg. Kockázatos dologba bonyolódsz. Kanyarban autóval kisodródni: szenvedély, ami magával ragad; esetleg túlzott alkoholfogyasztás.

KANÁLIS - Bűntudat; rossz lelkiismeret. Kanálisból előmászó ember: lelepleződéstől való félelem; nem tudtál magadban tartani egy vallomást, elmondtak valami olyat, ami rád rossz fényt vet. Kanálisszagot érezni: túlzott rendszeretet; ragaszkodás apró és felesleges dolgokhoz, holmikhoz.

KANÁRI - Pletyka; olyan hírt hallasz, amit nem fontos elhinned.

KANÓC - Hirtelen és gyakran ok nélkül gurulsz dühbe.

KAPA -Kikapcsolódás. Kapálni: összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.

KAPASZKODNI - Veszélyérzet, amire nem találsz magyarázatot. Faágba kapaszkodni: tárgyilagos tanácsra, útmutatásra van szükséged, ehelyett nem éppen okos dolgokkal beszélik tele a fejed. Ha kapaszkodsz valamibe, ami nem bír megtartani: tehetetlennek érzed magad, segítséget vársz, ám bajbajutottságod okát nem tudod összefoglalni. Kapaszkodva biztonságot érezni: jó partnerkapcsolat, sokoldalú társ. Ismeretlen emberbe kapaszkodni: gyerekesen viszonyulsz egy felettesedhez. Ismert emberbe kapaszkodni: úgy akarsz elintézni valamit, hogy sajnáltatod magad; duzzogással, sértődöttséggel hívod fel a környezeted figyelmét elégedetlenségedre. Ha beléd kapaszkodnak: nem segítettél erődhöz mérten annak, aki rád utalódott.

KAPOCS - Mulasztás, feledékenység. Nem találsz valamit, amiről tudod, hogy jó helyre tetted el; elhagytál valamit.

KAPTAFA -Erőt veszel magadon, és hozzáfogsz egy nem jó szívvel végzett munkához.

KAPU - Szerencsés fordulat, változás. Zárt, becsukódó kapu: úgy gondolod, hogy kimaradtál valamiből.

KARAJ - Csalás. Karajcsont: szerelmi háromszöget sejtesz ott, ahol erre semmi okod.

KARALÁBÉ - Jó szívvel adott segítség.

KARAMBOL-Véleménykülönbség, amelyben az elveid ellenére meghátrálsz.

KARAVÁN - Teljes erőbedobással végzett munka.

KARBURÁTOR - Férfiálomban: ügyetlenség. Női álomban: önmagaddal szembeni teljesen felesleges elégedetlenség.

KARD - Általában rámenősség; kissé agresszív érdekérvényesítés. Férfiálomban: konzervatív, merev előítéletes gondolkodás; a nők lebecsülése; titkolt, esetleg önmagad előtt is titkolt, szexuális kishitűség. Női álomban: esetleg túlhangsúlyozott hivalkodó nőiesség a viselkedésben, valójában elégedetlenség a női szereppel; sok ha én férfi lennék . . . kezdetű gondolat. Ha rövid a kardod, toldd meg egy ajándékkal - tréfás, régi feljegyzés, férfiak számára.

KARIKA -Egyértelműségre törekszel. Karikagyűrű, lásd GYŰRÜ. Hula-hop karika: kisimított gondolatok; képtelen vagy ellentmondások feloldására, ezért aztán egyszerűsítesz.

KARKÖTŐ - Terhedre van egy kapcsolat, érzelem.

KARMESTER - Változás. Fellázadsz egy rád erőltetett viselkedés ellen.

KARMOLÁS - Kellemetlenség.

KARNEVÁL - Színesség után vágysz, de magad nem vagy képes színesíteni magad, sem mások idejét, életét; várod, hogy történjék valami érdekes; elébe kellene menned az eseményeknek. Riói karneválon részt venni: kusza érzelmek, még kuszább várakozások

KARSZALAG - Keserves, rossz emlékek, amelyek néha a legvidámabb pillanatban törnek rád. Gyászkarszalag: úgy érzed, hogy nem ápolod elég figyelemmel emlékeidet; kis bűntudat egy eltávozottal szemben.

KARVALY - Kellemes csatódás.

KARZAT Befolyásolhatóság; könnyen a hatása alá kerülsz egy jól előadott szövegnek.

KARÁCSONY - Gyermekálomban: önmagáért beszél: vidámság, ajándék, játék utáni vágy. Ha túl gyakran fordul elő gyermeked álmában a karácsony, elhanyagoltnak érzi magát. Felnőttálomban: mint ünnep kötelességtudat, ésszerű arányos tehervállalás. Karácsonyfa: kissé egyhangú életvitel. Karácsonyfadísz: nagyon adsz arra, hogy apróbb -és mindennapos-családi kellemetlenségeid ne tudódjanak ki. Karácsonyfa, ami csillagszóróktól vagy egyéb díszektől szikrázik: családi perpatvar; rokon, aki nagyon felbosszant. Karácsonyi koszorú: terített asztalon szomorúság, régi kedves ismerősöd hiánya. Karácsonyfa, ha tüzet okoz: jószívűség, adni akarsz egy szeretett személynek; erődön felüli költekezés különösen akkor, nem az ünnep időpontjában vagy ahhoz közel álmodod.

KARÓ - Szenvedsz; úgy gondolod-érzed, hogy rémes korlátok közé vagy szorítva; gyűlik benned az agresszió.

KARÓRA - Nem jött össze egy randevú, vagy nem úgy alakult, ahogy előre elképzelted.

KASTÉLY - Nem azért füllentesz, vezetsz félre másokat, mert hazug vagy, hanem mert Te magad sem vagy tisztában saját magaddal, mindenesetre alakoskodsz, pózolsz. Kastélyban eltévedni, bolyongani: ha félelemmel tölt el: nem igazodsz ki a világban; ha kedvedre való, érdekesnek találod: jóravaló kíváncsiság; őszinte érdeklődés az élet dolgai, más személyek iránt. Elvarázsolt kastély: jó humor, gazdag fantázia; ha félsz benne: saját ötleteidet bizarrnak találod; azt hiszed magadról, hogy kicsit dilis vagy, pedig csak eredeti gondolataid vannak.

KASZA - Olyan jogokat követelsz, amelyek nem illetnek meg. Kaszás ember: félelem. Kaszálni hibát követsz el. A Kaszás: lásd HALÁL.

KATALÓGUS - Diákálomban: kis mulasztás; kialvatlanság. Könyvtári katalógus: halogatott elintéznivaló, rendetlenség.

KATEDRÁLIS - Lásd: TEMPLOM:

KATICABOGÁR - Lánynak: férj; legénynek: szerelem. Házasembernek, asszonynak: egymás szemére hányjátok a múltat.

KATONA -Lásd: EGYENRUHA

KAVICS - Keresed az alkalmat, hogy megsértődhess.

KAZETTA - Kis titok, lopott csók régi feljegyzés.

KAZETTA magnó vagy videó - Nem adtál vissza, elhánytál valamit és most azzal vigasztalod magad, hogy neked sem mindig adják vissza a holmidat a barátaid. Magnókazetta, ami magnókészülék nélkül szól, zenél vagy hangot ad, beszél: fogadalmad ellenére nem tudtál titokban tartani valamit, aminek a titokbantartása elsősorban neked lett volna fontos. Videókazetta, amin képet látnál készülék nélkül: igen fontos értesülés birtokába jutsz, méghozzá teljesen véletlenül, ne élj ezzel vissza.

KAZÁN - Temperamentumos személyiség; minden egyes ismerősödet szexuálisan is szemrevételezed - ez természetesen nem jelent semmi rosszat.

KECSKE- Csalódás,  szerelmi keserűség Krúdy. Magam is azt tapasztaltam, hogy kecskéről álmodni az emberektől való elfordulást jelzi. Azonban régi feljegyzés szerint: legelésző kecske: gyarapodás.

KEFE - Megpróbálsz kicsit betartani valakinek. Drótkefe: sikerül betartanod; tapintatlan megjegyzést teszel.

KEHELY Megtisztulási szándék; jó elhatározás.

KELBIMBÓ Nem nagyon veszed a fáradságot a gondolkodáshoz; túl könnyen rávágsz valamit egy felmerülő kérdésre.

KELEPCE - Ha nem vigyáznál annnyira, kevesebb hibát követnél el.

KELME - Lásd: ANYAG.

KEMENCE -Indulatos és érzelmes, vérbő természet.

KENDER - Haszonelvűség. Vadkender: a környezetben valaki iszik, méghozzá keményen.

KENDŐÁlságosság, leleplezkedés. Mintás kendő: ha az igazi arcodat mutatnád, színesebb lennél; ne vedd át kritikátlanul mások véleményét.

KENGURU - Nagy érzelmi zűrzavar. Kenguru ha ruhában van: elkeseredettség; nagyon vársz egy távoli személyt, akiről azt hiszed, hogy majd minden gondod egycsapósra megoldja. Kenguru, ha olyan nadrágban van, amiből a farka kilóg: női álomban: szerelmi szenvedély, méltatlanra pazarolt érzelmek.

KENNI Kenyeret: jól vezetett gazdaság, háztartás. Gépet: nehezen megszerzett javaidra nagyon vigyázol. Embert: költened kell valakire, akitől támogatást remélsz. Ha téged kennek: ha nem is pont anyagi értelemben vett, de mindenképpen haszonvágy; érzelem, amelynek ki vagy szolgáltatva.

KENTAUR - Férfiálomban: magabiztos rámenősség: nőknél: az érdekek mentén kialakuló szerelmek, önzés; nem ritkán: főnökbe szerelmesedés.

KENYÉR - Egészség, testi és lelki értelemben egyaránt.  Az életnek jó jele  Krúdy. Száraz kenyér: aggodalom a jövő miatt; keletlen kenyér: gondoskodás. Kenyérhéj: jókedv, nem csinálsz magadnak gondot minden csip-csup ügyből. Kenyérpirító: tervszerűség. Pirított kenyér, toast, ha üres angol magyarázat szerint: nehezen emésztesz meg egy neked szóló észrevételt.  Its too difficult to chew.

KENŐCSTitkos szenvedély, amit csak nagy titokban és inkább csak gondolatban elégíthetsz ki; visszatérő kínos gondolatok, rosszérzéssel kísért fantáziák.

KERESKEDŐ - Becsapottnak érzed magad, csalódtál.

KERESZT - Türelemmel próbáld elviselni, ami rádmérettetett; megnyugvás. Égő kereszt: boldoggá tesz, ha másokon segíthetsz. USA-beli értelmezés szerint: másokban látod azt az ördögöt, amelyik benned lakik.

KERESZTELŐ - Jó remények; korrigált hibák.

KERESZTESPÓK - Nőnek: apácahajlam; férfinak: fölényhelyzettel visszaélve indított szerelmi kaland; zsaroló magatartás.

KERET (képkeret) - Elkülönülés. Keretbe foglalt képe valakinek, akit bizonytalanul ismersz föl, a keret hangsúlyosabb, mint a kép: olyan tulajdonságokkal, erényekkel vagy hibákkal ruházol föl valakit, amilyenekkel az nem rendelkezik. Saját szokatlanul bekeretezett képed: ijesztően másnak tartod magad az összes többi embernél; oktalanul a személyed elleni támadástól tartasz.

KERT Szép, ápolt kert: tiszta lelkiismeret, jó kapcsolatteremtési készség. Elhanyagolt, gazos kert: családi szégyen; egy közeli hozzátartozó neked nagyon nem tetszőviselkedése, amit Te szégyellsz. Almáskert: tilosban járás.

KERTÉSZ - Nehezedre eső beilleszkedés. Frissen házasodottak álmában: új és kötöttebb szabályok, amik gyakran az ellenedre vannak. Kertész jelent még olyan családi titkot, aminek a kitudódásától félsz.

KERÁMIA -Egy jó tervedet nem tudod megvalósítani és ez annyira letör, hogy nincs újabb ötleted.

KERÉK (kocsikerék, óriáskerék) - Érzelemre vágysz; ki vagy szolgáltatva a saját érzeleméhségednek,-alig várod, hogy találj valakit, akibe beleszerelmesedhetsz; képes vagy óránként mást gondolni ugyanarról a személyről, ügyről.

KERÉKPÁR - Kényes helyzet. Ha rajta ülsz: nők álmában pikáns gondolatok; férfiálomban: versenyszellem.

KERÍTÉS - Hasonló a KERET-hez: elkülönülési szándék. Ha kerítésen belül vagy: terhedre lévő kapcsolat, kapcsolatok; ha kerítésen kívül vagy: barátságot szeretnél kötni. Kerítésen átmászni: eloszlatsz egy félreértést. Kerítést építeni: mesterségesen különbözni akarsz a többiektől; félsz a szürkeségtől.

KESERŰ (ízt érezni) - Régen elszenvedett igazságtalanság.

KESZTYŰ -Tiltott dolog. Elegáns, finom anyagból készült kesztyű: raffinéria; nagyon ügyesen menedzseled magad. Kötött kesztyű: úgy akarsz érdemeket szerezni, hogy másokat rossz színben tüntetsz fel. Csipkekesztyű, cérnakesztyű:  Darázsfészekbe nyúlsz  régi jegyzet; olyan dologba avatkozol, ami kellemetlen következményekkel jár rád nézve. Átlátszó, nejlonkesztyű: átlátnak mesterkedéseiden. Gumikesztyű: tiltottnak tartott dolgot művelsz, kis bűntudattal. Bokszkesztyű: rámenősség. Kesztyű, amit nem bírsz lehúzni, hozzáragad a kezedhez: lebukás. Kesztyű, amiben nem tudod megmozdítani a kezed: rossznak hitt szokásod, amelytől meg akarsz szabadulni.

KETREC Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérző képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erőszak. Ha állatot zársz ketrecbe: akkor vagy elemedben, ha gondoskodhatsz másokról, felügyelheted őket.

KETTŐ (szám) - Hiányérzet.

KICSINYÍTÉS - Kicsinyített kép, fotó: elhatárolod magad valamitől, amihez igencsak közöd van.

KIDERÜL - Valami álmodban, amit különben titokban akarsz tartani: valójában szeretnéd, ha tudnák titkodat; nehezen tartod magadban egy kalandodat vagy félrelépésedet; nehezedre esik nem dicsekedni.

KIESNI - lásd: ZUHANÁS

KIFLI - Kis, ártatlan kaland.

KIHAJOLNI (ablakon, korláton) - Beleavatkozol valamibe, amihez semmi közöd. Káröröm. Feszülten várod az újabb híreket, egy ismerősöd bonyodalmairól.

KIHALLGATÁS - Számot kell vetned önmagaddal; dönteni kényszerülsz és ez terhedre van.

KIJÁRAT - Öregedés, illetve az attól való félelem.

KIKÖTŐ - Megpihenés; sikerrel végrehajtott feladat. Kikötőváros: eseményes élet.

KILENC (szám) - Szerencse.

KILINCS - Feleslegesen elpazarolt energia; kívánságod nem teljesülhet.

KILÁTÓ -Fontos információ birtokába jutottál, de nem örülsz azok tartalmának.

KINGKONG - Nők álmában: Addig fogod szelídíteni, idomítani társad, amíg aztán joggal ráunhatsz; férfiaknak: a hímneműségnek nemcsak a testi erő a fokmérője.

KIRAKAT Felszínesség, szertartásos viselkedés; fontosabbnak tartod a látszatot, mint a lényeget.

KIRÁLY Ezt az álmot igazán csak magad fejtheted meg! Útmutatásul; az apa jelképe; királynő az anya. Királyi pár a szülők szimbóluma. Ha téged koronáznak királlyá: egy fontos pozícióra törsz. Király, mint kártyalap: lásd ott.

KIRÁNDULÁS - Kikapcsolódásra vágysz, jogosan.

KISZÁLLÁS - Munkahelyi kaland, flört; kis csalás.

KITŰNŐ (osztályzat) - Nappali álmodozás.

KIUTASÍTANI valakit-Szobádból, lakásodból, munkahelyedről: nincs bátorságod véleményed elmondására; előre úgy hiszed, hogy nem értenének meg. Ha téged utasítanak ki: nem bízol vállalkozásod sikerében; kétségeid vannak ítéleted helyességében.

KIVÉGZÉS - Veszekedés; olyan álláspontot védsz, amiben magad sem hiszel; ki akarod magyarázni magad; ha téged végeznek ki: felhagysz egy káros szenvedéllyel például: leszoksz a dohányzásról.

KIÁLLÍTÁS - Megnyilatkozási kényszer; közönséghiány, úgy gondolod, hogy nem figyelnek rád eléggé és elegen. Szereted, ha Te vagy a középpontban; felhívod magadra a figyelmet.

KIÁLTÁSt hallani - Bajban vagy és nem akarod tudomásul venni.

KOCKA Rendezetlen gondolatok, érzelmek; bizonytalan elhatározások. Dobókocka: sorsod felett való töprengés. Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szerető. Dobókocka, ha egyesre esik: magány, kettesre: hiányérzet, hármas: szex, négyes: újdonság utáni vágy, ötös: félbehagyott munka, hatos: félmegoldás; rendben levőnek találsz olyan érzelmeket, amelyek korántsem azok; önámítás. Rubik-kocka: változó teljesítmény, sűrű hangulatváltozás. Rubik-kocka, aminek minden oldala azonos színű: megpróbálsz lekicsinyellni, egyszerűsíteni egy problémát, nem nézel szembe azzal.

KOCKACUKOR - Tervek, amelyeket nem tudsz kivitelezni.

KOCKÁS - anyag - Tanácstalanság.

KOCSI  Nagy uraság Krúdy. Lovas kocsi: kedved ellen való út, utazás; halogatsz egy elintéznivalót. Kocsi, amely elé kis ló, szamár, öszvér van befogva: vidámság, örömteli vendégeskedés. Ha a kocsit húzó jószág nem akar indulni: korlátozzák a szabadságod. Lásd még: AUTÓ. Úgy gondolom, hogy a kocsiról szóló régi feljegyzések ma már inkább az autóra érvényesek.

KOCSMA-Olyan program, amelyből partnered kihagyod. Üres kocsma, ahol se vendég, se személyzet: barátaid elfordulnak tőled.

KOFFER - Lásd: BŐRÖND

KOHÓ-Szenvedélyesség, ami gyakran túlzott eszmei, elvi elkötelezettségben is megnyilvánul.

KOLBÁSZ Kamatozó vállalkozás, jó gazdasági érzék; anyagias beállítottság.

KOLDUS - Érzelmi kapzsiság. Koldust, ha elkergetsz: nem viszonzol egy érzelmet, amelyet Te gerjesztettél; koldus, ha adsz neki: úgy hiszed, hogy irányítasz egy kapcsolatot, pedig titkon irányítanak. Koldulni ha arra különben egyáltalán nem szorulsz rá, sőt: a jövőtől való megmagyarázhatatlannak hitt rettegés; alaptalan aggodalom; ha tényleg rászorulsz mások segítségére: nagyon kényelmetlen a helyzeted, érthető okokból rosszul érzed magad, azonban ezek az okok nem anyagi természetűek, egészen másfajta gyámolításra szorulsz.

KOLOSTOR - A képességeid alatt vagy foglalkoztatva; nincs lehetőséged a kibontakozásra.

KOMBINÉ - Kombinéba öltözött férfi: érzelmi bizonytalanság. Kombinés nő: félelem, egy rád erőltetett érzelem jele; mások diktálták a döntésedet.

KOMLÓ - Bevétel; kissé szégyelled magad egy nyereségedért.

KOMP - Jó szexuális képességek.

KOMPÚTER - L. számítógép.

KONFERENCIA KONGRESSZUS Elfecsérelt idő; hiábavalóság; újra és újra azt hiszed, hogy ésszerű véleményed, ötleted meghallgatásra talált, de mindig csalódsz.

KONTAKTLENCSE Rossz lelkiismerettel csinálsz valamit. Elveszett kontaktlencse: nem hagysz fel egy helytelen szokással. Folyadékban lévő kontaktlencse: szégyenkezve, de utánozol valakit.

KONTY - Szigorúság.

KONYAK Ne rekeszd ki magad azokból az örömökből, amelyeket könnyedén megszerezhetsz magadnak; feleslegesen komplikálsz egy ügyet.

KONYHA -Háztartás, otthon. Rendetlen konyha: zűrzavaros érzelmek; patikaszerűen tiszta konyha: fukarság; mások megszólása.

KONZERV - Feledékenység, szórakozottság; diákálomban: felkészületlenül mész el egy vizsgára. Konzervdoboz, amibe belelátsz; bár nem átlátszó: olyan gyermekkori emlék, amit édesen ápolsz; azt hiszed, hogy speciális titkod van.

KOPASZ Kopasszá válni: gond, világnézeti válság, ellentmondás. Ha kopasznak látod magad álmodban, holott egyébként hajad van: tiszta vizet akarsz önteni a pohárba; rendet szeretnél teremteni; tisztánlátásra törekszel. Ismeretlen kopasz ember: szellemi bevétel. Ember, ki szemed láttára válna kopasszá; bajt csináltál.

KOPOGÁS - Ha kopogást hallasz: várod, hogy meglátogassanak, feléd nézzenek. Ha Te kopogtatsz: bizony tudod, hogy valakit meg kellene követned; hirtelenkedtél.

KOPONYA - Kétségek; törekedés a helyes út felé; tisztánlátási szándék; amely sok fáradsággal jár. A bátor gondolkodó álma. Koponya, amelyet látsz és az lenne a sajátod: látszólagos ellentmondás, amelyet jól feloldasz; igen kiváló magyarázatot találsz egy kérdésedre.

KOPORSÓ-A múltad jelképe. Ha ijesztő: nem veszel figyelembe egy régen történt, azonban fejlődésedet nagyon befolyásoló körülményt, amikor múltadról elmélkedsz; ha közönnyel nézed: olyan dolgokra vagy kíváncsi, amelyek érdektelenek, miközben nem figyelsz fontos eseményekre, részletekre; koporsó, ha szívesen mész hozzá közel, nincs ellenedre: jó elemző-, jó feladatmegoldó képesség; szívesen töröd a fejed és eredménnyel; koporsó, amibe fekszel: színész, színésznő álmában: nem kapod meg azt a szerepet, amelyet szívesen vállalnál, jól tudnád megcsinálni; beskatulyázás, egyébként: végérvényesség, beletörődés.

KORBÁCS - Alázat, meghunyászkodás, amelyben örömödet leled. Munkahelyen szereted mártírként feltüntetni magad.

KORLÁT - Általában önmagáért beszélő álom, de jelenti saját magadat, saját ellenérzéseidet; vágyakozol az után a dolog után, amit elítélsz; szeretnél egy kicsit rosszabb lenni.

KORMÁNYKERÉK - Könnyedén forgatható, körbefordítható kormánykerék, ami nincs befolyással a jármű haladására: szenvedély, amely eluralkodik rajtad; elérkezettnek látod az időt, hogy a magad ura légy és ne mások irányítsák a sorsod. Lásd még: AUTÓ.

KORMÁNYRÚD - Megtalált szerencse; ha kicsúszik a kezedből; annál jobb; ezentúl jobb befolyás alá kerülsz, ez hasznos lesz; magad is szükségét érezted egy jó irányú felügyeletnek.

KOROM - Nem véletlenül hívják a zsargonban a félrevezetést kormozásnak! A tisztánlátás hiánya, de az arra való törekvés; a részletek iránti fogékonyság. Kormossá válni: gyanakvás, úgy érzed, becsapnak anyagi ügyekben; kormozni kályhát tisztítani: rendteremtési késztetés, átvitt értelemben is.

KORONA - Általában a hatalom jelképe. Korona, amely szorít: olyan szerepre vállalkoztál - hiúságból -, ami a terhedre van.

KORPATitkolni való cselekvés; korpa, amely a hajadból hullana: félsz, hogy kis linkeskedésed kitudódik. Más hajában, ruháján korpát látni: ne élj vissza az illető bizalmával.

KORSÓ -Pénz körül forgó gondolatok.

KOSZORÚ - Elhanyagoltnak érzed magad; úgy gondolod, elfelejtettek; hiába várt vendégek.

KOSÁR - Mulasztás; bűntudat. Elhanyagoltál valakit; aki rádutalódott; visszaéltél valakinek a gyengeségével.

KOTTA - Becsvágy. Ha lenne egy általad jól ismert zenemű: jó elvonatkoztatási, feladatmegoldó készség.

KOVÁSZ - Elmaradt program.

KOZMETIKUS-Szex, amit különbnek vársz, mint ami megadatik. V. Ő. Fodrász.

KOZÁK - Nők álmában: pikáns gondolatok; férfiaknál: alárendeltség.

KRESZ Lámpaláz. Olyasmit csináltál, ami nem illik bele a saját magadról alkotott elképzeléseidbe; legjobb igyekezeted ellenére nem tudsz megfelelni egy elvárásnak, amit veled szemben támasztanak.

KRIPTA Elásott rossz emlékek, amelyek újra és újra előjönnek a gondolataidban.

KROKODIL - Mindent a szívedre veszel.

KRONG - Egymáshoz erőltetett gondolatok; látszólagos harmónia. Fazekaskorong: jó arányérzék, pénzhez, a nyereséghez való egészséges viszonyulás; jól képviseled az érdekeidet, hallgatsz, amikor arra van szükség, és - ritkán - beszélsz, ha az kell.

KRÉTA (írószer) - Füllentés, ígéret, amelyről tudod, hogy nem fogod betartani.

KUBA - Jó ízlés; előítélet-mentes párválasztás.

KUGLI - Figyelmeztetnek, hogy ne vedd túl komolyan a dolgokat; kuglibáb: rátartiság; ha eldől: nem tudsz valamit véghezvinni; kugligolyó: kikezdhetetlen, kategorikus vélemény, amelyet különböző  nagy emberekre  hivatkozva hangoztatsz.

KUKAC Pikáns gondolatok, ha undort, viszolygást kelt: rosszallod azokat. Kukac, ami testedből mászik elő: nők álmában: újra és újra kipróbálod a hatásodat; kihívod magad ellen a sorsot; férfiálomban: bátortalanul kezdesz hozzá valamihez; mást mutatsz magadról, mint a valóság.

KUKORICA Csöves. Jól elrendezett ügyek; különböző benyomások között értelmes összefüggést tudsz teremteni. Kukoricaföld: jó szerencse.

KULACS - Vigasság.

KULCS - Megoldás; ügyed-bajod rendbe jön. Idegen kulcs, amiről nem tudod, hogy hogyan került hozzád: nem engedsz egy kérésnek, visszautasítasz. Kulcs, amit nem tudsz betenni a zárba: férfiálomban: baj; nőálomban: nem fair eszközökkel akarsz információhoz jutni. Kulcsot elveszteni: rossz megoldás, tévedés. Lásd még: ÁLKULCS.

KULCSCSOMÓ - Kutatómunka: jó eredmény, helyes felismerés.

KULCSLYUK Nagyobb fontosságot tulajdonítasz egy titkodnak, mint amilyennek, valójában bír; azt képzeled: figyelnek, kutatnak utánad.

KULLANCS - Szószátyár ismerős. Kullancs állatban: irányított gondolatok. Kullancs, ha rád kapaszkodik: röstelled, hogy egy tiszteletet érdemlő személyről rosszat gondolsz.

KURUTTYOLÁSt hallani -Alaposan a pohár fenekére néztél.

KUTYA - Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra. Kutyaharapás: ha téged harap - tartasz egy ellenséges lépéstől; ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz. Ismeretlen kutya, ha az öledbe telepszik vagy melléd szegődik: kéretlen szívesség. Régi kutyád, ha álmodban visszatér: szégyelled magad, hogy valaki után még mindig vágyakozol, nem tudod elfelejteni. Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott. Farkaskutya: nem egyértelmű érzések.

KUTYAGOL - Kedves emléke egy kalandnak, amelyet a távolság megszépít; eltúlzod egy múltbeli kapcsolatod jelentőségét.

KÁBEL Barátság, ami csorbát szenved. Lásd még: TELEVÍZIÓ.

KÁBÍTÓSZER - Nem használod ki saját jó képességed. Feladataid megoldásában mindig a könnyebbik utat választod, még akkor is, ha tudod, hogy kis fáradsággal sokkal többet érhetnél el, nívósabb eredményre juthatnál; mindig  közbejön valami, ami miatt nem valósítod meg jó ötleteidet; halogatsz. Ha kábítószert adsz valakinek: saját gyengeségeidért másokat teszel felelőssé; ha injekcióban adod: vitáid során gyakran védekezel azzal, hogy  mások is . . . -mások hibáinak hangoztatásával felmented magad. Ha álmodban egy embert kábítószeresnek vélsz, kábítószer hatása alatt állónak látod: félre akarsz vezetni valakit.

KÁD - Blöff; szívesen szólsz bele olyan dolgokba, amikhez nem értesz, és gyakran sikerrel.

KÁDEREZÉS, KÁDERLAP - Gyanúsítás, rágalom, ami ellen nem tudsz védekezni; ki vagy téve egy rosszindulatú munkatársnak.

KÁLYHA - A család jelképe. Ha meleget áraszt, kellemes: jó viszonyban vagy a környezeteddel, jól kijössz az emberekkel. Ha megéget: gyermekkori csalódás, egy szülő fél vagy a szülők árulásként átélt cselekedete. Hideg kályha: átértékelt gyerekkori emlékek; gyermekkori sérelem, amit csak felnőtt fejjel érzel át. Kályhát rakni: higgadt, józan, de nem érzelemmentes gondolkodás; nem akarod elkövetni - nem is követed el - azt a hibát, amelyet veled szemben elkövettek. Kályhát tisztítani: sikerrel leszel úrrá nemkívánatos indulataidon; van bátorságod szembenézni önmagaddal. Füstölő kályha: igyekszel kiigadozni saját magadon, kutatsz a múltban; gondolkodásodban nagyobb teret engedsz a képzeletnek, mint a valóságnak.

KÁMFOR - Szórakozottság: Kámforszagot érezni: kórházi emlék.

KÁMZSA -Elmulasztott megemlékezés.

KÁNTOR - Jónak hitt barátodtól nem kaptad meg a jogosan várt segítséget; különbnek hittél valakit, mint amilyennek bizonyult.

KÁNYA -Intrika, ami ellened irányul,

KÁPOLNA -Lásd: TEMPLOM

KÁPOSZTA - Jó szervezőképesség, ügyes időbeosztás. Franciaországban élő ismerőseim szerint: gyerekes szexuális fantáziák. Meg kell jegyeznem, hogy ezt az értelmezést itthon nem tartom érvényesnek;Fanciaországban azonban valószínűleg helyes, ott ugyanis nem gólya hozza a gyereket, hanem a káposztában találják.

KÁRPITOS - Ügyesség; jó kedvvel végzett munka.

KÁRPÁTOK - Megvalósulatlan remények. Lásd még: HEGY.

KÁRTYA - Francia kártya: raffinéria; magyar kártya: praktikusság. Kártyázni: általában jó kombinatív készség, kíváncsiság. Ulti: egészséges tisztánlátás. Piros negyven-száz ulti: iszonyú nagy szerelem. Römi: ki akarsz szedni másokból egy titkot. Bridzs: túlkombinálsz egy problémát. Bridzsparti, amelyet nem tudsz megkezdeni, mert csak ketten vagytok: unott partnerkapcsolat; ha hárman vagytok a bridzsasztalnál: ún.  külső kapcsolat kialakításán munkálkodsz. Tarokk: önfelmentés; elkövetett hibáid, esetleges jellemtelenségedért mindig másokat, a körülményeket teszed felelőssé. Póker: vagányabbnak tartod magad, mint amilyen valójában vagy. Pókerjátszmában olyan lapok, amelyek a valóságban nem fordulhatnak elő például: öt ász, két kör dáma: ábrándozás, csodavárás, nyomasztó adósság, amelynek törlesztésére nincs reális esélyed. Ugyanezt jelenti, ha álombéli bridzsjátszmában 13 azonos színű lapod van. Kártyán nyerni: könnyelműsködés, felelőtlen viselkedés. Nagy vagy kisszlem, durchmars, flös, póker: sikertelenség a magánéletben, de nem a szerelemben, hanem inkább a gazdasági, egzisztenciális körülményekben.

KÁRTYALAPOK - Francia kártyában: kör ász: szerelem, kör király nők álorrában: jó házasság, férfiálomban: önteltség; kör dáma férfiálomban: jó partnerkapcsolat, női álomban: vetélytárs. Kör bubi nők álmában: vonzalom egy nálad fiatalabb fiú iránt, férfiálomban: hasonló. Pikk ász: pénz áll a házhoz. Pikk király: komoly, elmélyült vonzalom. Pikk dáma: gyász, átvitt értelemben is; veszteség. Pikk bubi: nők álmában alapos gyanú, hogy egy nálad fiatalabb fiú érdekből vonzódik hozzád. Férfiálomban: érdekeid alakítják barátságaidat. Káró ász-férfiálomban: szex, női álomban: önszeretet; furcsa vonzalom; feminizmus. Káró király -jó barát. Káró dráma - kellemes társ, barátnő. Káró bubi - jó program, vidámság. Treff ász - kár, veszteség. Treff király - kisebb baleset, pech. Treff dáma - belesodródsz egy kényelmetlen helyzetbe. Treff bubi: okvetetlenkedés. Kis lapok bármely színből - nem mered szabadjára ereszteni a fantáziád; minél kisebb alap, annál nagyobb a visszafogottságod. Magyar kártyában piros ász - boldog szerelem, piros király nőknek hódítás, férfiaknak: szerelmi siker; piros felső - nőnek: rivális, férfiaknak: csalfa nő. Piros alsó - fiatal fiú. Tök ász - pénz, nyereség. Tök király - gazdag házastárs, tök felső - férfiaknak: felszarvaznak, nőknek: azt hiszed, hogy az ujjad köré csavarsz valakit, pedig más viszi el az orrod elől; tök alsó - férfinak: értékes gondolatok, nőnek: kezdetben veszélytelennek tűnő, inkább visszahúzódó barátnő, aki komoly vetélytárssá válik. Zöld ász-beteljesülő remények, zöld király-nőnek: szerelemre vágysz; várod keresed az igazit; férfinak: kalandozás; zöld felső - nőnek: csalódás, reményed meghiúsulása, férfinak: annyira könnyűnek tűnik a hódítás, hogy el is megy tőle a kedved; zöld alsó - fiatal lány, aki bajt okoz. Makk ász: értékes kapcsolat. Makk király - nőnek: megértő, igazi férfibarát akivel kapcsolatod átalakulhat szerelemmé, férfinak: Te vagy a megértő barát és nem biztos, hogy kedvedre való a szerep. Makk felső- nőnek: célratörés, számítás, férfinak: tévedés. Makk alsó: szerencsés új ismeretség. Kis lapok: ugyanaz, mint a francia kártyában, kivéve a piros tízest, ami szerelmi sikert jelent. Jolly Joker: ugyanis arra gondolsz, amire akarsz, nem befolyásolnak a tények. Skíz: bohóckodással, negédeskedéssel álcázott kemény célratörés. Üres kártyalap, pótlap - új, érdekes személy.

KÁSA - Szerény segítséget kapsz. Kása, ami önmagától nő, dagad: szövevényes pletyka, szószaporítás. Kása, ha egy edényből kifolyik: meggondolatlanul kifecsegsz valamit.

KÁTRÁNY -Értelmetlen ragaszkodás.

KÁTYÚ - Önmagáért beszél. Bajba jutottál.

KÁVÉ - Babkávé: spórolsz, kicsit többet is megengedhetnél magadnak. Feketekávé mokka: könnyelműnek ítélt, valójában ésszerű viselkedés; ajándékot adtál annak, aki ezt megérdemelte. Tejeskávé: rossz szokásoddal felhagyni készülsz. Kávéfőző gép: erőlködés. Kávédaráló: unalmas háztartási munka, nem kedved szerint való vendégeskedés.

KÁVÉHÁZ - Tehetség, amit nem használsz ki.

KÉK (szín) - Hidegség, féltékenység. Kék ember: addig packáztál, míg elvesztetted valakinek a szeretetét. Kék arc: féltékenység, múló érzelmek, amelyek ellen nem tehetsz semmit.

KÉMÉNY - Ha messziről látod: régóta őrlődsz, pihenésre vágysz. Füstölő kémény: gond. Gyárkémény: ijedtség. Ledőlő kémény: szorongás. Kémény, ha megfogod, átöleled: férfiálomban: rideg környezet, nők álmában: szexuális bátortalanság, amit több-kevesebb sikerrel. palástolsz; elhallgatod szerelmi igényeidet.

KÉMÉNYSEPRŐ - Optimizmus.

KÉNSAV - L. Vitriol.

KÉP - Lásd: FESTMÉNY, FÉNYKÉP

KÉPESLAP - Eseményhiány; lustaság.

KÉPLET - Ragaszkodás a formaságokhoz. Diákálomban: vizsgadrukk

KÉPTELENSÉG - Az a sokszor előforduló nyomasztó álom, amikor valamit nem bírsz megtenni; ütni, kilátni, menekülni szeretnél, de kezed nem bírod mozdítani, hangot nem tudsz adni, lábad nem engedelmeskedik, akárha megbénultál volna stb. Mindig az adott eseményhez, álombeli történéshez való kettős viszonyulás; például: a vádtámadó útonállót szeretnéd ártalmatlanná tenni, magad vele szemben akár ütéssel is megvédeni, ugyanakkor szeretnél egy kalandos história, akár egy rablótámadás hőse is lenni; esetleg vágyaid mondjuk, hogy megüss valakit ellen erkölcsi érzéked tiltakozik. Az álombéli képtelenségnek annyi formája létezik, hogy csak általánosságban lehet vele foglalkozni, de a fentiek figyelembevételével érdemes elgondolkozni rajta az álmodónak. Az álombéli képtelenség kínos érzésével nemcsak mozgásokban találkozhatunk; gyakori álom, hogy ajtó válik becsukhatatlanná, vagy eltűnik onnan, ahol lennie kellene fürdőszoba, WC, valószínűnek tartom, hogy az ilyen álmokat ugyanaz a kettős, egymásnak ellentmondó érzelmek okozzák. Végül tekintetbe kell venni azt az egyszerű magyarázatot is, amely szerint fekszel azon a kezeden, amellyel álmodban éppen valamit tenned kellene, az álombeli képtelenség-kezed mozdíthatatlanságának - képzetét ez okozza.

KÉRDŐJEL Körültekintő véleményalkotás; tárgyilagosság.

KÉRDŐÍV -Kisebb fajsúlyú esetleg hivatalos csalásra készülsz, vagy elkövettél ilyet.

KÉREG - Nehezen, vagy egyáltalán nem látod be a tévedésed. Kérges kéz: ha a sajátod: mással végeztettél el egy rád osztott feladatot; ha másé: tisztelet.

KÉRVÉNY Megtagadtál egy olyan szívességet, amelyet könnyen meg is tehettél volna.

KÉS - Agresszivitás. Férfiálomban: fenyegetettség. Női álomban: gonosz indulatok. Késsel ha rádtámadnak: nőknél: neked is terhedre vannak a saját indulataid, érzed, hogy ennyi hiba nincs is a világon, mint amennyit Te képes vagy találni másokban. Férfiálomban: rossz partnerkapcsolat, megalázó visszautasítás. Ha Te támadsz késsel - nők álmában: kritikátlanság; egyetlen mércét ismersz, a magadét. Férfiálomban: kiszolgáltatottság, amely miatt szenvedsz, de nem vagy képes tenni ellene. Levegőben, magától mozgó, rémületet keltő kés: régóta tűrsz; a békesség kedvéért alkalmazkodsz, megalkuszol, valójában gyilkos indulatok halmozódnak fel benned, amiknek a kitörésétől joggal tartasz. Sok kés: sok felgyűlt indulat, amelyet nem akkor és ott adsz ki magadból, ahol az helyénvaló lenne.

KÉSZLET Étkészlet: jutalom, amelyet megérdemelsz. Szerszámos készlet: olyan jutalom, elismerés, amit azért kaptál, hogy még többet vállalj; rádsóztak egy feladatot.

KÉVE - Kevés szabadság, szabad idő. Kévét kötni: sommás gondolkodás.

KÉZ -Intelem. Fenyegető kéz: buta tanácsot kaptál. Hideg kéz: viszonzatlan szerelem, csalódás.

KÉZIFÉK Bátortalan kísérlet valakinek a megnyerésére; fogadkozás, ígéret, amit nem tartasz meg.

KÉZIMUNKA -Felkészültség; rátermettség. Örömmel végzett munka.

KÍGYÓ - Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.

KÍNA - Udvariasság, tapintat.

KÍNZÁST látni - Kínozni valakit, kínzást elszenvedni: nem vagy képes egyenrangú barátság, kapcsolat kialakítására. Vagy fölényeskedsz vagy meghunyászkodsz.

KÍSÉRTET - Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.

KÓKUSZDIÓ - Nem riadsz vissza a nehézségektől; jól sejted, hogy fáradozásaid szép eredményt hoznak. Kókusztej: kedves malackodás.

KÓRHÁZ Legtöbbször a betegségtől való félelem jele; halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt; kórházban ápoltatni: panaszkodási hajlam, gyengédség utáni vágy; kórházban látogatni olyat, aki már nem él: keserű érzés mulasztások miatt; önhibádon kívül nem tudtál mindent megtenni, amit szerettél volna, más, tényleg fontos dolgok akadályoztak. Olyant látogatni, aki él és egészséges nincs kórházban: aggodalom magad miatt, elhanyagolod egy bajodat; ismeretlent kórházban meglátogatni: nem vallod be magadnak, hogy utálsz valakit, akit szeretned kellene. Kórházi ápoló: gyengédség. Kórházban eltévedni: azt képzeled, hogy van a dolognak végső magyarázata és azt keresed. Ismeretlen kórházban jól kiigazodni, otthonosnak érezni: hipochondria; kórházban bármilyen körülmények között jól érezni magad: intimitásra, testi gyengédségre vágysz, de azt nem a megfelelő körülmények között keresed; a  Fodrász álomnak a szigorított változata.

KÓRUS - Szembehelyezkedés; lázadás; eretnek gondolatok.

KÓSTOLNI - Kielégítetlen kíváncsiság.

KŐ - Magadra erőltetett szerep; a gyengeségtől való irtózás.

KÖD - Félelem; bizonytalanság; rossz viszony a valósághoz.

KÖLCSÖN - Adni - társasághiány; kapni - feleslegesen sajnáltatod magad.

KÖLDÖK - Szerep, melyet éretlenül vállaltál. Gyermekedhez gyerekesen viszonyulsz; belekényszerültél egy helyzetbe, ahol igyekszel megállni a helyed.

KÖLNIVÍZ - Lásd: ILLATSZER

KÖLTÖZKÖDNI - Nagy megpróbáltatás; megújulás.

KÖNNY Szerénység, visszafogottság. Könny ízét érezni: Jól át tudod érezni mások hangulatát, különösen szomorúságát.

KÖNYV - Általában: tekintélytisztelet; a nyomtatott betű, szöveg iránti bizalom. A könyv álombeli felbukkanása hited és tapasztalatod közötti ütközés. Verseskönyv: sejtelmek, amelyeket jobban szeretnél távol tartani magadtól. Imakönyv: útmutatást vársz. Szótár: feledékenység. Telefonkönyv: félrevezetnek. Szakácskönyv: gondoskodás. Nyelvtankönyv: meglepetésedre olyanhoz vonzódsz, aki nem kifejezetten a zsánered. Szakkönyv: félsz az érzelmektől. Könyvben, ha neked szóló üzenetet találsz: légy óvatos a saját ítéleted illetően; ha értelmetlennek tartott szöveget olvasol: közel jársz egy megoldáshoz. Álmoskönyv: tetszés szerinti válogatás több rendelkezésedre álló csacsiság között. Tankönyv: szabadelvűséged miatt rossz véleménnyel vannak rólad.

KÖPÉS-Gondoskodás; felülkerekedési, győzelmi ábrándok. Ha leköpnek: saját jellemedbe vetett szilárd hit.

KÖRMENET Elvesztett érzelem, csalódás.

KÖRZŐ - Kényszeres pontosság; állandó mulasztásérzés.

KÖRÖM - Megbántottság; bántás; rosszindulat. Gyerekes bosszúvágy: harc, amit saját magaddal folytatsz. Karmolni: nem bírtad visszatartani egy megjegyzésed, amellyel megbántottál valakit, és ami rossz tréfa volt. Karmolás, ha rajtad: neked tettek kellemetlen megjegyzést, ráadásul nem tudtál rá jó riposztot, utóbb jutott eszedbe, hogy mit kellett volna mondanod. Körmöd, ha szokatlanul gyorsan hosszúra nőne: álszerénység; magadra erőltetett szerepe; tetszelegsz önmagadnak a megértő jóbarát szerepben. Állati köröm karom, ami ellenedre tör: rossz viszonyaidért, perpatvaraidért magadban keresd a hibát; olyan önmarcangolás, ami végül is hasznodra válik. Körömlakk: alakoskodás; a bizalmába férkőzöl valakinek, és ezt nem jószándékkal teszed. Műköröm: egzisztenciális bizonytalanság; zavaros körülmények; rossz érdekérvényesítés; dobozban lévő műköröm: megharagszol azokra, akik segítenek rajtad.

KÖTÉNY-Apró titok, amit többre értékelsz, mint amit valójában ér. Kamaszlány álmában: olyan testi fejlődés, amelyre a lélek még készületlen.

KÖZSÉGHÁZA Perpatvar a rokonok között; igyekszel titkolni valami családi dolgot.

KÚT - A jövő jelképe. Kútba kiabálni: tervezgetés. Kútba esni: türelmetlenség lásd még: zuhanás; kútból inni: a mának élsz. Gémeskút: nem tudsz hogyan dönteni; mindig más és más elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Kútból kimászó ember: szerencsés ismeretség. Kútból ha kimászol: összeköttetéseid révén előnyös helyzetbe kerülsz.

KÜLDÖNC - Tartozás; nem adsz vissza valamit, esetleg egy könyvet, arra gondolván, hogy hátha a tulajdonosa megfeledkezett róla; kis linkeskedés.

KÜLFÖLD - Általában: elhessegetsz magadtól egy kényelmetlen gondolatot; lásd még az illető ország nevénél. Ha nem ismered a helyet, ahol álmodban vagy, csak annyit tudsz, hogy külföldön: nagyon jól tudod, hogy mit kellene tenned, de a legkülönbözőbb kifogásokat találod ki önmagad számára halogatásod okául.

KÜRT - Többet beszélsz a kelleténél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Fizug68

(Ovoca00, 2019.01.30 10:17)

http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/clofazimine-50mg-au-rabais-sur-le-net-clofazimine-tarif
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/366092
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/prevacid-15-mg-comprar-ahora-colombia-comprar-lansoprazole
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/lansoprazole-15-mg-en-ligne-bon-prix-commander-paiement
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-upwardz-10-mg-sin-receta-con
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/sofosbuvir-como-posso-comprar-gen-rico-envio-24h-on-line-brasil
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/para-comprar-neuritorl-c-en-internet-comprar-mefenamic-acid-500
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/cheap-aciphex-10-mg-buy-online-aciphex-buy-nz
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-imuger-de-confianza-brasil-azathioprine-25mg-c-8
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-pms-gemfibrozil-gemfibrozil-sem-prescri-o
http://soruanaliz.com/index.php/24420/cheap-metaxalon-400-order-online-how-buy-metaxalon-at-tesco
http://www.facecool.com/profiles/blogs/order-promethazine-online-promethazine-price-2019
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/megafort-puedo-comprar-por-internet-espa-a-tadalafil-10mg-comprar
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-propecia-urgente-chile-comprar
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/selegilina-comprar-en-una-farmacia-online-certificada-per-comprar
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/discount-micronase-5-mg-buy-online-about-micronase-buy
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-generico-clomifeno-25-mg-sin
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/cardarone-amiodarone-puedo-comprar-por-internet-comprar
https://www.olliesmusic.com/blog/31615/farmacia-online-donde-comprar-lamotrigine-25mg-rГЎpido-chile/
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-urispas-200mg-na-internet-brasil
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/salmeterol-comprar-en-l-nea-m-xico
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-budesonide-0-1mg-envio-48h-pela-net-rep
http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/122923
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/linezolid-order-without-prescription-how-to-purchase-zyvox
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-triamcinolona-4-mg-buen-precio

Wojip71

(Imuzo29, 2019.01.30 09:42)

http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/buy-asendin-50-mg-on-sale-buy-asendin-cheap-canada-pharmacy
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/loximed-buy-online-how-to-purchase-meloxicam-in-approved-pharmacy
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/buy-pepcid-20-mg-pepcid-online-purchase-in-india
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-diltiazem-sin-receta-con-mastercard-espa-a
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/claritromicina-250-mg-comprar-en-farmacia-online-todo-en
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/salbutamol-4mg-sur-le-net-pas-cher-commander-generique-salbutamol
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-en-ligne-refeel-commander-du-refeel-en-belgique
http://bricolocal.com/profiles/blogs/acyclovir-400-mg-comprar-en-una-farmacia-online-con-env-o-gratis
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/dapsone-sur-internet-bon-marche-achat-avec-visa-dapsone-en-ligne
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-enalapril-sin-receta-mas
http://www.facecool.com/profiles/blogs/daclatasvir-daklinza-comprar-gen-rico-menor-pre-o-pela-net-brasil
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/order-generic-lamivudine-100-mg-best-place-to-buy-lamivudine
http://ox.redcasper.com/oxwall2/blogs/post/40107
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-latanoprosta-2-5-mg-gen-rico-de-forma
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/fenazopiridina-200-mg-comprar-en-farmacia-online-sin-gastos-de
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/loxitane-o-achat-baisse-prix-loxitane-acheter-sur-internet
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/tioridazina-donde-comprar-con-garantia-costa-rica-precio
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-didrogesterona-10mg-con-garantia-espa-a
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-griseofulvina-250-mg-sin
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/tibutol-ethambutol-600-mg-donde-puedo-comprar-mas-barato-usa
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/naltrexona-50-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-recomendada
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-digoxina-0-25mg-sin-receta-ahora-bolivia

Eyoje03

(Uveje59, 2019.01.30 09:02)

http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-acyclovir-cream-acyclovir-al-mejor
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-nifedipina-adalat-gen-rico-rep-blica
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/purchase-cheap-glimepiride-2mg-where-can-i-buy-amaryl-fast
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-neoral-100-mg-buen-precio-m-xico
http://foodtube.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-permetrina-sin-receta-mas
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/comprar-eldepryl-10-mg-con-seguridad
http://soruanaliz.com/index.php/27269/farmacia-online-comprar-generico-tioridazina-comprar-mellaril
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/isossorbida-imdur-comprar-gen-rico-barato-via-internet-no-brasil
http://www.libertyxchange.com/blogs/post/111207
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-furosemida-con-seguridad-el-furosemida-se-compra
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-budesonide-de-confianza
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-dutasteride-sin-receta-2
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-metocarbamol-methocarbamol-gen-rico-envio-rapido-on
https://bemysoul.com/blogs/post/18675

Ivive70

(Kureq90, 2019.01.30 08:45)

http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dydrogesterone-sin-receta-con-1
http://bricolocal.com/profiles/blogs/repaglinide-commander-2018-acheter-du-repaglinide-en-ligne
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/detrol-la-tolterodine-comprar-al-mejor-precio-usa
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/glyburide-5mg-o-en-acheter-bon-marche-micronase-a-vendre-en-ligne
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-trihexyphenidyl-2-mg-r
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/comprar-clomifeno-en-internet-bolivia-comprar-serophene
https://madbuddy.club/blogs/post/28369
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-prevacid-de-confianza-ecuador-lansoprazole-donde
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-loxapine-gen-rico-com-desconto
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-thorazine-100-mg-sin
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/viagra-150mg-buy-without-prescription-how-much-does-a-130-mg
http://i-m-a-d-e.org/qa/13580/donde-a-la-orden-acticin-con-seguridad-colombia
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-xet-paroxetine-10mg-con
http://property.ning.com/profiles/blogs/pulmoterol-salmeterol-0-025mg-comprar-sin-receta-con-garantia
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-lisitec-lisinopril-visa-lisitec-medicament-generique

Osimi01

(Ecuto03, 2019.01.30 08:29)

http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/discount-antideprin-75-mg-order-online-generic-antideprin-from http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-eritromicina-sin-receta-de http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/dapoxetine-commander-priligy-g-n-rique-prix-belgique http://flutes.ning.com/profiles/blogs/buy-lanoxin-0-25-mg-low-price-lanoxin-cost-per-pill-2019 http://answers.codelair.com/29662/ditropan-comprar-receta-nicaragua-oxybutynin-original-comprar http://www.facecool.com/profiles/blogs/buy-eldepryl-10mg-no-rx-eldepryl-mail-order http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-pedibene-terbinafine http://brooklynne.net/profiles/blogs/terbinafine-250mg-order-where-to-buy-terbinafine-online-canada http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/indinavir-sulfate-puedo-comprar-sin-receta-buen-precio-dominicana http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/je-veux-acheter-du-calcitriol-2018-ou-acheter-rocaltrol-0-25-en http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-mogine-gen-rico-mais-barato-pela-internet http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-intagra-con-garantia-ecuador http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-esomeprazol-nexium-40mg-gen-rico-envio http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/alfin-sildenafil-citrate-120-mg-comprar-de-calidad-espa-a http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-cozaar-losartan-100mg-mas-barato http://explicitty.com/blogs/2103/42846/parasitex-mebendazole-ou-en-commander-acheter-mebendazole-gene http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/213235 http://showmeanswer.com/index.php?qa=43489&qa_1=venlafaxina-comprar-farmacia-descuento-venlafaxina-internet http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/buy-instarise-130mg-where-can-i-order-sildenafil-citrate-in http://brooklynne.net/profiles/blogs/nortriptilina-comprar-en-una-farmacia-en-linea-todo-en-medicinas http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tadaflo-tadalafil-sin http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/finpecia-finasteride-bon-prix-sur-internet-site-fiable-discount http://www.facecool.com/profiles/blogs/daclatasvir-en-ligne-sans-ordonnance-daclatasvir-g-n-rique-60mg http://movsam.ning.com/profiles/blogs/lithobid-300mg-pharmacie-acheter-rapide-meilleur-site-de-vente-en http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/finasteride-bon-prix-sans-ordonnance-finasteride-pas-cher-et http://ggwadvice.com//index.php?qa=56102&qa_1=carbamazepina-100mg-donde-puedo-comprar-confianza-colombia http://movsam.ning.com/profiles/blogs/tagra-tadalafil-10mg-bon-prix-tagra-generique-inde

Cucok86

(Uqibe61, 2019.01.30 04:24)

http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/cycloblastin-50-mg-acheter-sans-ordonnance-cyclophosphamide-50 http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-amlodipina-2-5mg-sin-receta-mas http://bobford.ning.com/profiles/blogs/budesonida-0-1-mg-como-comprar-sin-receta-en-l-nea-chile-comprar http://brooklynne.net/profiles/blogs/rosuvastatine-5-mg-o-acheter-pas-cher-crestor-prix-pharmacie http://www.facecool.com/profiles/blogs/naproxeno-donde-comprar-en-internet-andorra-comprar-naprelan-250 http://foodtube.net/profiles/blogs/apo-gemfibrozil-gemfibrozil-300-mg-generique-acheter-securise-apo http://whazzup-u.com/profiles/blogs/achat-express-amiodarone-acheter-du-amiodarone-en-andorre https://madbuddy.club/blogs/post/27431 http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-commander-itraconazole-ou-acheter-du-sporanox http://www.prds66.fr/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-nizoral-ketoconazole-200-mg-con-garantia http://wu-world.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-sumatriptan-50mg-con-seguridad-chile-comprar http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/furosemide-comprar-en-farmacia-en-linea-r-pido-estados-unidos http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-vigradina-sildenafil-citrate-100mg

Ozaqu70

(Rovut27, 2019.01.30 04:07)

http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-apo-sildenafil-sin-receta-r-pido http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-cefuroxime-250-mg-en-ligne-commander-du http://bioimagingcore.be/q2a/63596/farmacia-generico-fyterdin-terbinafine-garantia-fyterdin http://whazzup-u.com/profiles/blogs/dilantin-phenytoin-100mg-como-comprar-sin-receta-de-forma-segura http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/order-griseofulvin-250mg-safely-buy-cheap-griseofulvin-online-uk http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-cefalexina-125mg-r-pido-comprar-cefalexina-a http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-neurontin-gabapentin-sin http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-tadalafil-100-20-mg-comprar-en-farmacia-en-linea http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-diaminodiphenyl-sulfone-1 http://answers.codelair.com/32152/licosil-sildenafil-citrate-comprar-online-licosil-farmacia http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-tadact-tadalafil-sin-receta-env-o-urgente http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/order-snafi-20mg-online-canadian-price-for-snafi http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-raloxifeno-gen-rico-envio-48h-online http://movsam.ning.com/profiles/blogs/levofloxacina-250mg-comprar-en-una-farmacia-online-certificada http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-etambutol-sin-receta-y-pagar-con-visa-m-xico http://brooklynne.net/profiles/blogs/tolterodina-4-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-segura-espa-a http://foodtube.net/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-cilostazol-50mg-r-pido-bolivia http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-thyrosit-levothyroxine-50-mg-con http://www.1friend.com/blogs/2842/16111/venlafaxin-como-comprar-generico-de-confianza-pela-internet-co http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/tranky-como-comprar-envio-rapido-via-internet-sildenafil-citrate http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/comprar-tadalis-tadalafil-sin-receta-online-usa http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-sidegra-sin-receta-de-forma-segura-comprar http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/tadact-tadalafil-bas-prix-et-sans-ordonnance-acheter-tadalafil-le http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-generico-cryofaxol-50mg-sin-receta-fiable-m-xico http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-citalopram-10-mg-buen-precio-per http://bobford.ning.com/profiles/blogs/dexamethasone-0-5mg-buy-where-to-buy-decadron-no-prescription http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-generico-diaminodiphenyl-sulfone-sin-receta-en

Oxayi77

(Uteca66, 2019.01.30 03:48)

http://ggwadvice.com//index.php?qa=59723&qa_1=farmacia-comprar-generico-hidroclorotiazida-andorra-comprar http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/ectiban-escitalopram-o-en-commander-acheter-escitalopram-10 http://bobford.ning.com/profiles/blogs/budesonida-rhinocort-0-1-mg-como-posso-comprar-entrega-r-pida-pre http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-pendrex-perindopril-8mg-sin-receta-urgente-usa http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-omeprazol-20mg-r-pido-argentina-comprar-prilosec http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-levonorgestrel-fiable-paraguay http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/368313 http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/prostacur-250mg-comprar-sin-receta-barato-uruguay-prostacur http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/order-cefaclor-500mg-on-sale-where-to-buy-cefaclor-bras http://whazzup-u.com/profiles/blogs/optilast-10mg-buy-no-rx-buying-optilast-new-zealand http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/hydroxyurea-sans-ordonnance-achat-sur-le-net-avec-visa-le-hydrea http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-siralud-fiable http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/nizoral-buy-without-rx-buying-nizoral-cheap http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/espironolactona-comprar-en-farmacia-en-linea-todo-en-medicamentos http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/buy-re-zoom-40mg-low-price-where-to-purchase-tadalafil-no-need http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-budesonida-sin-receta-ahora-rhinocort-0 http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/fexofenadine-buy-where-can-i-buy-fexofenadine-london http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-desmopressin-0-01mg-sin-receta-buen-precio http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/low-price-indomethacin-75-mg-order-online-can-i-order-indocin-in http://bricolocal.com/profiles/blogs/triamcinolone-4-mg-sur-internet-acheter-achat-triamcinolone-uk http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/indapamide-2-5-mg-sans-ordonnance-sur-le-net-achat-de-pilule http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/tetracycline-hcl-pharmacie-en-ligne-site-fiable-site-de-vente http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/order-cefdinir-300mg-how-can-i-order-omnicef-in-approved-pharmacy http://www.facecool.com/profiles/blogs/sulfasalazina-comprar-en-farmacia-online-segura-guatemala-comprar http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/nimotop-30mg-order-online-how-to-order-nimodipine-in-trusted http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-aralen-chloroquine http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-clofazimina-lamprene-r-pido-via http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/loxitane-10mg-comprar-sin-receta-en-farmacia-online-usa

Aqedo50

(Gijuy74, 2019.01.30 03:00)

http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-generico-amlodipino-sin-receta-barato
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-phenergan-25-mg-sin-receta-fiable
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-donepezila-aricept-10mg-gen-rico-urgente-pela
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/ditropan-xl-order-ditropan-xl-australia-online-buy
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/nortriptyline-hcl-pas-cher-securise-achat-nortriptyline-hcl-paris
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/achat-express-flixonase-nasal-spray-0-05-mg-flixonase-nasal-spray
http://www.libertyxchange.com/blogs/post/99529
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-zudena-100-mg-de-confianza-via-internet-rep
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-isossorbida-imdur-60mg-r-pido-brasil
http://bioimagingcore.be/q2a/60927/farmacia-online-comprar-atorvastatin-atorvastatin-barata
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/lumigan-como-puedo-comprar-sin-receta-por-internet-chile
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/commander-du-vrai-imodium-loperamide-2mg-en-ligne-bas-prix
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/low-price-terazosin-hydrochloride-2-mg-buy-online-how-can-i-order
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/order-careprost-3-mg-safely-cheap-generic-careprost-uk-suppliers
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-fluticasona-flonase-0-125-mg-gen-rico-sem
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dextaco-con-seguridad-espa-a
http://bioimagingcore.be/q2a/53262/order-lamotrigine-how-to-buy-lamictal-safely
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/clomid-50-mg-como-posso-comprar-envio-48-horas-na-internet
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-carbidopa-y-levodopa-urgente-puerto
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-loxitane-loxapine-25mg-buen-precio-puerto-rico

Ziqud96

(Uditu15, 2019.01.30 02:09)

http://korsika.ning.com/profiles/blogs/order-generic-sovaldi-400-mg-online-can-i-purchase-sofosbuvir-in
http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-biaxin-r-pido-estados-unidos
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/ropinirole-0-25mg-livraison-rapide-bas-prix-ropinirole-sans
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-viagra-sildenafil-citrate-130-mg-sin-receta-en-l
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-furosemide-40mg-sin-receta-pago
http://property.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-calcitriol-0-25-mg-gen-rico-envio-rapido
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-amoxisol-250-mg-achat-amoxisol-en-toute-securite
http://www.facecool.com/profiles/blogs/tadafil-buy-no-prescription-discreet-tadafil-cheap
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/norethindrone-acetate-comprar-r-pido-us-comprar-aygestin-5mg
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-achat-macsutra-bon-prix-prix-du-medicament
http://bricolocal.com/profiles/blogs/achat-rapide-acure-adapalene-site-fiable-adapalene-suisse
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/propranolol-buy-no-prescription-buy-propranolol-tel-aviv
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/novosil-como-puedo-comprar-sin-receta-por-internet-espa-a
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/ledoxan-baisse-prix-en-ligne-livraison-express-peut-on-acheter
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/clomifeno-comprar-en-farmacia-en-linea-todo-en-medicamentos
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/zestril-puedo-comprar-al-mejor-precio-paraguay-zestril-gen-rico
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-ofloxacino-floxin-100-mg-gen-rico-sem
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-feldene-piroxicam-entrega
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/cordarone-o-acheter-le-prix-amiodarone-au-maroc
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/comprar-irbesartana-gen-rico-entrega-r-pida-brasil
http://bioimagingcore.be/q2a/53856/claritromicina-250-mg-comprar-en-una-farmacia-online-segura
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-acyclovir-de-confianza-guatemala
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/caverta-comprar-sin-receta-en-farmacia-online-chile-comprar

Etoqe77

(Yesad69, 2019.01.30 00:18)

http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-oxitetraciclina-250-mg-melhor-pre-o-via http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/achat-arcoxia-etoricoxib-120mg-generique-bon-marche-sans http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-trandate-labetalol-100mg-sin-receta-en-l-nea http://brooklynne.net/profiles/blogs/purchase-low-price-trimethoprim-800mg-online-how-to-purchase http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/carbidopa-y-levodopa-25-250mg-comprar-en-farmacia-online-segura http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-etambutol-fiable-per http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-loratadine-10-mg-sin-receta-ahora http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-teofilina-400mg-sin-receta-con http://showmeanswer.com/index.php?qa=47489&qa_1=lisir-lisinopril-marche-ligne-livraison-gratuit%C3%A9-lisinopril http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/comprar-astelin-sin-receta-en-internet-estados-unidos-comprar http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/udenafil-o-commander-o-trouver-du-zudena-paris-sans-ordonnance http://whazzup-u.com/profiles/blogs/order-diamox-250mg-online-buy-diamox-reviews-best-one http://socialchangesa.com/blogs/post/71605 http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-carbidopa-y-levodopa-10-100-mg-sin-receta http://wu-world.com/profiles/blogs/cilostazol-comprar-en-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r-pida-panam http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/vardenafilo-como-comprar-con-seguridad-estados-unidos http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/silderm-pharmacie-en-ligne-2018-sildenafil-citrate-en-ligne-sur-y http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/venlor-comprar-fiable-estados-unidos http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-thermoflam-gen-rico-na-internet-brasil http://hoidap.eu/?qa=4936/metformine-850mg-acheter-metformine-generique-ordonnance http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/2517 http://social.leembe.com/blogs/post/43021

Ulezi23

(Igina45, 2019.01.29 23:41)

http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/buy-meclizine-hydrochloride-25mg-online-can-i-buy-meclizine-no-rx https://www.askpsychology.com/2215/vibramycin-doxycycline-gen%C3%A9rico-internet-doxycycline-generico http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/tamsulosin-0-4-mg-generique-sur-le-net-commander-avec-visa-achat http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/ranitidine-bas-prix-livraison-discrete-commander-ranitidine http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/anastrozolum-anastrozole-como-comprar-frete-gr-tis-brasil-pre-o http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/leflunomide-o-en-commander-prix-leflunomide-20-mg-comprim http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-amitriptilina-sin-receta http://foodtube.net/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-norfloxacino-al-mejor-precio-puerto-rico http://answers.codelair.com/25908/trandate-labetalol-comprar-entrega-andorra-trandate-comprar http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/buy-alfacip-0-5mg-how-to-order-alfacalcidol-in-verified-medstore http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-permite-30mg-pago http://korsika.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cialysinfort-tadalafil-gen-rico-menor http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=70465&qa_1=buy-cheap-elocon-5mg-online-elocon-buy-online-prescription http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/achat-de-en-ligne-augmentin-amoxicillin-and-clavulanate-500mg http://whazzup-u.com/profiles/blogs/furadantin-nitrofurantoin-50mg-donde-puedo-comprar-de-forma http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-atomoxetina-18mg-gen-rico-com-garantia-pela-net http://bobford.ning.com/profiles/blogs/uniphyl-cr-theophylline-bon-marche-sur-internet-livraison-rapide http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/order-strattera-10mg-without-rx-cheap-generic-strattera-us

Feyis59

(Gohaw74, 2019.01.29 23:32)

http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/lodales-simvastatin-10-mg-comprar-gen-rico-r-pido-rep-blica
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-eldepryl-5mg-sin-receta-con-garantia-espa-a
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-anacin-gen-rico-de-forma-segura-portugal
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/mirtazapine-30mg-buy-without-prescription-how-can-i-order-remeron
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/spironolactona-como-comprar-con-seguridad-rep-blica-bolivariana
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/comprar-remeron-mirtazapine-de-confianza-estados-unidos-puedo
http://usguide101.com/qa/index.php?qa=1250983&qa_1=farmacia-online-comprar-generico-sotalex-sotalol-seguridad
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/buy-discount-acarbose-50mg-online-where-can-i-purchase-precose
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/salbutamol-4-mg-sans-ordonnance-acheter-salbutamol-au-canada
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-synthroid-25-mg-gen-rico-de-forma-segura
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-o-gen-rico-de-tastylia-tadalafil-entrega-r
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/order-starlix-starlix-cost-canada
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-phexin-sin-receta-de-calidad
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-rhinocort-budesonide-0-1-mg-gen-rico-on
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/buy-disulfiram-250mg-low-price-disulfiram-pills-purchase
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/starlix-como-comprar-buen-precio-puerto-rico-starlix-60-sin
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/aciclovir-comprar-en-farmacia-online-r-pido-comprar-aciclovir
http://brooklynne.net/profiles/blogs/order-retin-a-cream-0-05mg-online-how-can-i-purchase-tretinoin-in
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/esidrex-onde-comprar-gen-rico-barato-internet-rep-blica
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-ofloxacina-100mg-en-l-nea-puerto-rico
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/reglan-donde-comprar-en-l-nea-dominicana
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-gen-rico-macorel-nifedipine-na-internet-brasil
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/cefixime-100-mg-como-comprar-sin-receta-de-confianza-colombia
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-ciavor-de-confianza-no-brasil-quanto
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/metformin-glyburide-500-5mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-r-pido

Jixeh10

(Yezod24, 2019.01.29 21:46)

http://jaktlumaczyc.pl/77458/isosorbide-dinitrate-online-isosorbide-dinitrate-alternative http://korsika.ning.com/profiles/blogs/imipramina-tofranil-onde-comprar-gen-rico-com-desconto-pela-net http://clan.hupshup.com/blogs/post/20374 http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-havante-200-mg-env-o-gratis-nicaragua http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/generique-upwardz-40-mg-commander-en-ligne-dans-quel-pays-peut-on http://www.prds66.fr/profiles/blogs/metronidazol-donde-comprar-sin-receta-entrega-r-pida-comprar https://madbuddy.club/blogs/post/33496 http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/diclofenac-comprar-gen-rico-e-quanto-custa http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/clomiphene-como-comprar-sin-receta-barato-m-xico http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-lithobid-con-seguridad http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-solvetra-vardenafil-20mg-fiable http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-lincomicina-500-mg-urgente http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/tadasure-tadalafil-10-mg-comprar-mas-barato-m-xico-comprar http://bobford.ning.com/profiles/blogs/comprar-corsenile-150mg-gen-rico-envio-rapido-online-comprar http://movsam.ning.com/profiles/blogs/fexion-sildenafil-citrate-50-mg-como-comprar-envio-48h-pela-net http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/comprar-syalpha-tadalafil-gen-rico-barato-via-internet-no-brasil http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/salbutamol-en-ligne-pas-cher-rapide-achat-salbutamol-en-ligne http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-silkis-urgente-nicaragua http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/dimenidrinato-50-mg-onde-comprar-gen-rico-mais-barato-online http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-alfacip-de-confianza-na-internet http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=76664&qa_1=achat-rapide-rosuvastatine-acheter-rosuvastatine-etats-unis http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-do-naproxeno-naprelan-500-mg-barato-no-brasil http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/amoxil-como-comprar-de-forma-segura-online-rep-blica-federativa http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/methotrexate-baisse-prix-sur-le-net-livraison-gratuit-peut-on

Aholi68

(Uwuse70, 2019.01.29 20:29)

http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/lozol-1-5-mg-donde-puedo-comprar-con-garantia-comprar-indapamide
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=76224&qa_1=price-ezetimibe-buy-online-safe-online-pharmacy-ezetimibe
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/buy-metformin-glyburide-400-2-5mg-safely-metformin-glyburide
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-acticin-env-o-urgente
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-oxcarbazepina-600mg-barato-rep-blica-oriental
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/erotil-sildenafil-citrate-25-mg-comprar-gen-rico-frete-gr-tis
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/vardenafil-10mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-ahora-puerto
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/prometazina-comprar-en-una-farmacia-en-linea-todo-en-medicamentos
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/order-metaxalone-400mg-where-can-you-buy-metaxalone-from
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-agitafil-10-mg-low-price-buy-agitafil-etc
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-zithromax-azithromycin-250mg-gen-rico
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-bupropiona-wellbutrin-sr-gen-rico-envio-urgente-on
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-acheter-celexa-le-celexa-est-il-en-vente-libre-en
http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/82107
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/glipizida-10-mg-donde-comprar-sin-receta-fiable-chile
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-nyte-130-mg-nyte-generique-2019-prix
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/prometazina-25-mg-donde-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-rep
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/acido-valproico-comprar-de-forma-segura-honduras
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-erix-sildenafil-citrate-130mg-online-chile-n
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sinafil-tadalafil-sin-receta-al

Ituge60

(Eriji65, 2019.01.29 20:20)

http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-lamivudina-zidovudina-sin
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/achat-discrete-dexamethason-decadron-belgique-sans-ordonnance
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-verapamil-arpamyl-120mg-sin-receta-buen
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/order-donepezil-5mg-donepezil-cheap-buy-online-no-prescription
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/doxycycline-sans-ordonnance-achat-sur-internet-doxycycline-prix
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/order-ketoconazole-200mg-safely-how-to-order-nizoral-guaranteed
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/ceclor-cefaclor-500-mg-o-commander-cefaclor-livraison-72h
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-esidrex-pago-visa-argentina-comprar-esidrex-25
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/atomoxetine-pharmacie-achat-site-fiable-ou-acheter-du-strattera
http://www.facecool.com/profiles/blogs/order-amore-36-20mg-no-prescription-where-can-i-order-tadalafil
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-zithromax-500-mg-fiable-estados-unidos
http://wu-world.com/profiles/blogs/budesonida-0-1-mg-comprar-en-farmacia-online-con-seguridad-m-xico
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-pour-commander-lasix-furosemide-40mg-acheter
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-rocaltrol-calcitriol-0-25-mg-de-forma
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/didrogesterona-10-mg-como-comprar-sin-receta-en-internet
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/artane-2mg-o-acheter-site-vente-artane
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/lithium-order-without-rx-where-to-buy-lithobid-safely
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-o-gen-rico-do-prazosina-minipress-entrega
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/carbadura-vrai-bas-prix-achat-prix-carbamazepine-strasbourg
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-divalproex-depakote-entrega-r

Tarep93

(Mahet98, 2019.01.29 19:39)

http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/abilify-20-mg-comprar-de-confianza-brasil
http://property.ning.com/profiles/blogs/toprol-xl-metoprolol-en-ligne-pas-cher-achat-ou-acheter-du-toprol
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-generico-urso-sin-receta-al-mejor-precio-paraguay
http://social.leembe.com/blogs/post/41263
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-aricept-5-mg-online-how-to-buy-donepezil-quick-delivery
http://jaktlumaczyc.pl/77118/valaciclovirum-valacyclovir-valacyclovir-valacyclovir
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/site-achat-donaton-tadalafil-20-mg-acheter-donaton-medicament
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-anafranil-50-mg-sin-receta-fiable
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-en-ligne-kemadrin-5mg-bon-prix-livraison-gratuit-forum
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-zithromax-azithromycin-sin-receta-urgente
https://www.loosemusicent.com/blogs/1190/13952/como-faco-para-comprar-pulmicort-turbuhaler-sem-receita-medica
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/order-viagra-online-where-can-i-order-sildenafil-citrate
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/verventi-sildenafil-citrate-livraison-gratuit-pas-cher-achat
http://www.facecool.com/profiles/blogs/adcortyl-order-how-can-i-purchase-triamcinolone-guaranteed
http://showmeanswer.com/index.php?qa=44577&qa_1=realizar-tacrolimus-garantia-rep%C3%BAblica-tacrolimus-precios
http://www.facecool.com/profiles/blogs/losartan-25-mg-como-comprar-con-garantia
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-generico-trazodona-50-mg-r-pido-chile
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/site-commander-pamelor-getting-nortriptyline-in-france
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/metaxalone-400mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-r-pido-andorra
https://www.nettingchat.com/blogs/post/50464
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-gen-rico-cloranfenicol-chloromycetin-com-garantia
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/order-fluvoxamine-100mg-online-fluvoxamine-drugs-buy
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-spironolactona-25-mg-de-calidad-argentina
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/comprar-benicar-olmesartan-gen-rico

Emehe36

(Ewora62, 2019.01.29 19:15)

http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-minomycin-minocycline
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-generico-lovex-sildenafil-citrate-25-mg-sin
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/loxapine-buy-online-where-to-purchase-loxitane-cheap
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/comprar-etionamida-trecator-sc-250-mg-sem-receita-on-line-brasil
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/comprar-chloramiphene-clomiphene-gen-rico-mais-barato-brasil
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/o-commander-venlor-sur-internet-acheter-du-venlafaxine-a-paris
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/domperidona-comprar-en-farmacia-en-linea-r-pido-chile-motilium
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/aciclovir-comprar-en-una-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r-pida
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-en-ligne-depnox-bupropion-150mg-bas-prix-paiement
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-galantamina-sin-receta-ahora
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-trimox-500-mg-sin-receta-ahora
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=46639&qa_1=tagil-10-mg-onde-comprar-barato-brasil-tagil-sandoz-pre%26%23231
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/methocarbamol-donde-comprar-en-l-nea-chile
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-furosemide-sin-receta-por-internet-usa
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/buy-nitrofurazone-safely-where-to-buy-furacin-guaranteed-shipping
http://property.ning.com/profiles/blogs/gabapentina-400-mg-comprar-en-farmacia-online-certificada-estados
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-do-cloxacilina-tegopen-500-mg
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-t-fil-tadalafil-10mg-acheter-tadalafil-40-pour
http://soruanaliz.com/index.php/24826/zovirax-buy-without-rx-buy-400-mg-zovirax-online
http://foodtube.net/profiles/blogs/donde-a-la-orden-imipramine-25mg-sin-receta-env-o-urgente-chile
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/bisacodilo-comprar-en-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida-el
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/buy-propranolol-20mg-online-where-to-purchase-inderal-la-in
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-daclatasvir-n-o-precisa-receita-m-dica
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=25246&qa_1=comprar-gen%C3%A9rico-raloxifene-segura-rep%C3%BAblica-federativa
https://bemysoul.com/blogs/post/20988

Uteki28

(Hiduk66, 2019.01.29 18:56)

http://korsika.ning.com/profiles/blogs/buy-augmentin-250-mg-low-price-how-to-order-amoxicillin-and
http://explicitty.com/blogs/2081/43411/site-seguro-para-comprar-ofloxacino-300mg-mais-barato-pela-net
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/purchase-low-price-microzide-25mg-online-can-i-order
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-sildenafil-fluoxetine-100-40mg-online-chile
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/zyrtec-cetirizine-puedo-comprar-sin-receta-de-calidad-chile
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/comprar-uronovag-400-mg-gen-rico-pre-o-no-brasil
http://property.ning.com/profiles/blogs/fosamax-alendronate-10-mg-onde-comprar-gen-rico-urgente-pela-net
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-eritromicina-sin-receta-ahora
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/amiodarona-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-seguridad-espa-a
http://www.facecool.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-40mg-comprar-de-forma-segura-online-portugal
http://foodtube.net/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-vardenafil-dapoxetine-de
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-t-fil-com-desconto-rep-blica
http://property.ning.com/profiles/blogs/nifedipina-como-posso-comprar-envio-urgente-via-internet
http://wu-world.com/profiles/blogs/para-comprar-clozaril-clozapine-50-mg-con-seguridad
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-rizatriptan-de-confianza
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/clomipramine-hcl-order-how-can-i-buy-anafranil-fast-shipping
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/order-rulide-150-mg-rulide-generic-for-sale
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/purchase-cheap-banago-60mg-banago-buy-yahoo-answers
http://property.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-cialysinfort-tadalafil-60-mg-sin-receta-fiable
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/puis-je-acheter-amoxil-amoxicillin-amoxicillin-500mg-boite-de-28
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/chloropernazinum-5mg-sans-ordonnance-chloropernazinum-generique
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-ondansetron-sin-receta-al-mejor-precio
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/nitrofurantoin-comprar-en-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r-pida
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-silagra-sildenafil-citrate-sin
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/tretinoina-025mg-comprar-en-farmacia-online-fiable-colombia
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/dramamine-onde-comprar-forma-segura-internet
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/oxilepsi-150mg-como-comprar-sin-receta-online-panam

Ekifo76

(Zedib87, 2019.01.29 18:39)

http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/acheter-vrai-tadalafil-20-mg-tadalis-sx-generique-10-canada
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/glucotrol-glipizide-10mg-baisse-prix-et-site-fiable-vente-de
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ripol-sin-receta-al-mejor-precio-m
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/buy-sumycin-250mg-safely-can-i-order-tetracycline-quick-delivery
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/acheter-du-terramycin-oxytetracycline-250-mg-moins-cher
http://brooklynne.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-incresil-sildenafil-citrate-120mg
http://wu-world.com/profiles/blogs/o-commander-prometrium-progesterone-100mg-commander-progesterone
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-revathio-mas-barato-us
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-acyclovir-sin-receta-env-o-r-pido-espa-a
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/lisinoprilo-comprar-sin-receta-fiable-bolivia-lisinoprilo-comprar
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-cycrin-10mg-urgente-per
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/tomoxetina-atomoxetine-18-mg-donde-puedo-comprar-online-puerto
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-ursodiol-al-mejor-precio-chile
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/fincar-finasteride-sans-ordonnance-paiement-mastercard-fincar
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/petibelle-donde-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia-per-comprar
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/62/13698/montelukast-10mg-comprar-en-una
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/theo-24-cr-theophylline-o-achat-sur-le-net-achat-theo-24-cr
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/comprar-capecitabine-sin-receta-en-l-nea-honduras
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-efesexx-barato-colombia-comprar-sildenafil
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-clorpromazina-sin-receta-mas-barato-puerto
http://wu-world.com/profiles/blogs/achat-rapide-finpecia-1-mg-prix-moyen-finpecia-generique-en
http://bioimagingcore.be/q2a/62150/donde-para-ordenar-waran-internet-andorra-comprar-waran-brand
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-fluticasona-0-125-mg-al-mejor
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-sildenafilo-tadalafil-urgente-uruguay


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78

Következő »