Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I:

IBOLYA - Kedves, nyitott személyiség jele; a szerénység szimbóluma. Nők álmában: jó baráti és társkapcsolat; igazán oda tudsz figyelni egy másik emberre. Férfiálomban: jó értelemben vett érzékenység; képes vagy átérezni mások helyzetét.

IDEGEN - Idegen férfi, aki ellenségesen lép fel, férfiálomban: úgy érzed, hogy hibát követtél el, vádolod magad. Női álomban: hálót vetettél valakire, de az kibújt belőle; mesterkedéseid nem járnak eredménnyel.

IDÉZET - Diákálomban: túlterhelés, vizsgaidőszak. Különben: útkeresés, elbizonytalanodás. Idézet, amelyre ébredés után is visszaemlékezel: egy nálad okosabbnak hitt személy tanácsa, amelyet követni igyekszel, de helyes megérzéssel kételkedsz annak célszerűségében. Falra, táblára írt idézet: lásd még jelentékeny tévedés.

IGA - Kedved ellen való tevékenység. Nőtlennek házasság Krúdy.

IGAZGATÓ - Ha saját munkahelyed igazgatója: konfliktus. Ha kitálalsz neki és megértéssel meghallgat, igazat ad: nincs módod a véleménynyilvánításra. Ha szigorral elutasít, bántóan viselkedik: egy hangoztatott véleményedből kis kellemetlenséged származik. Ismeretlen ember, akiről álmodban tudod, hogy igazgató: ésszerű irányításra vársz; munkahelyi feladataid önhibádon kívül megoldhatatlanok. Iskolaigazgató: gyermekálomban: nehezen tűrt fegyelem, értelmetlen feladatok. Felnőttálomban, ha régi iskolai igazgatód látod: ötleteidet nem tudod megvalósítani.

IGAZGATÓSÁG, IGAZGATÓTANÁCS - Nyomasztó hétköznapok.

IGAZOLÁS - Úgy érzed, mindenki ellenedre van, összeesküdött ellened a világ.

IJEDTSÉG - Rossz lelkiismeret; ha ijedten ébredsz, de nem emlékszel vissza álmodra, csak az ijedtségre: kutass magadban és meg fogod találni azt, a nemrég történt eseményt, amiről régi, kellemetlen emléked felidéződött.

IJESZTŐ - nek találni egy különben kedvesnek tartott személyt: érzelmeidet, gondolataidat nem magad alakítod ki.

IKRA Aprópénz, anyagi gond. Ha halat bontasz és abban nagy mennyiségű ikrát találsz: férfiálomban: önérzeteden esett csorba; olyan munkát vállaltál, ami a kedved ellen való, és az nem hozta meg a várt hasznot. Nők álmában: anyagi előnyökért teremtett, kedved ellen való kapcsolat, amely ráadásul nem is járt komoly bevétellel.

IKTATNI, IKTATÓKÖNYV - Probléma, amelynek a megoldása fejtörést igényelne; halogatod egy dolgod rendbetételét.

ILLATSZER - Anyagiasság, pénzcentrikus gondolkodás, ami természetesen nem fukarságot jelent: sőt inkább sorozatos, ám megbánt könnyelműséget; kívánságaid, ábrándjaid között a pénz foglalja el a legelőkelőbb helyet. Földre kifolyt illatszer: kitörő jókedv; röhögőroham; kis üvegben tartott illatszer: pedantéria, gyűjtögetési szenvedély; felesleges holmikat tárolsz, hátha egyszer még jó lesz jelszóval. Férfiillatszer, borotválkozóvíz: nők álmában: fegyelmezetlennek, könnyelműnek tartod a partnered; magadat tartod jobb gazdának. Férfiálomban: partnered lassan eluralkodik rajtad, átveszi az irányítást a dolgaid felett.

ILLETLEN dolgokról álmodni - örülj, hogy legalább álmodban...

IMA - Tanácstalanság; jóakarattal megoldható probléma.

INDA - Szenvedély. Köréd csavarodó inda: férfiálomban: nem tudsz úrrá lenni egy érzelmeden; testi vonzalom egy különben ellenszenves nő iránt. Női álomban: öröm nélküli, eltűrt szexuális kapcsolat.

ING - Könnyű szerelem, idill, amit nem tudsz titokban tartani. Inggomb: régi barát, egykori iskolatárs körüli gondolatok.

INGA -Felbuzdulás; lelkesülten belekezdesz egy dologba, amit majd ismét abbahagysz. Ingaóra: önfelmentés. Arra gondolsz, hogy időhiányból nem teszel meg egy csomó fontos dolgot.

INJEKCIÓ -Erőszak körüli fantáziálás. Gyakori azoknak a nőknek az álmában, akikkel túl sokan kezdenek ki, tolakodóak velük szemben; többnyire mindezt ők provokálják.

INTŐ - Kisdiákálomban: szigorú környezet. Felnőtt-álomban: ha gyermeked intőt hoz: kissé elhanyagoltad őt az utóbbi időben. Ha magad kapsz intőt: buta tréfát csináltál.

IPAROS - Csúnyán rászednek. Iparos, ha a házadban dolgozik: másra bíztál egy olyan dolgot, amit magadnak kellett volna elintézned.

IRHABUNDA - Gyengédség, simogatás utáni vágy. Ha irhabundát meztelenül veszel fel és az kellemes érzést kelt: szexfantáziálás; olyan gondolatok, amiket jobbára titokban tartasz. Ha a bunda szúr: fantáziálásod miatt érzett kis bűntudat. Lásd még: BUNDA.

IRODA - Zaklatottság.

IRÓGÉPÖtlettelenség; másokra hagyatkozol véleményed kialakításában.

ISKOLA - Gyerekálomban: csibészkedés, lógás. Felnőttálomban: ismeretlen iskola: kreativitás, jó ötletek sora, újító kedv. Ha régi iskoládban vagy és ott kellemesen érzed magad: harmónia, terveid megvalósulnak, elképzeléseid sikert hoznak. Ha szorongással vagy jelen régi iskoládban: meggondolatlanság, kifecsegtél valamit. Ha iskoládban felelned kell: buzgólkodás.

ISMERETLEN - Ember: nem igazodsz ki magadon; nem érted pontosan, hogy mit miért csinálsz. Ismeretlen táj, magányosság, új ismeretség utáni vágy; ismeretlen városba, faluba érkezni: új barátság; egy régi ismerősödben új erényeket találsz. Ismeretlen rendeltetésű tárgy, gép: kedvvel fogsz hozzá egy nehéz feladathoz; szívesen töröd a fejed és általában jó eredményre jutsz.

ISMERKEDÉS - Kutatásaidban holtpontra jutottál; ahhoz, hogy kidolgozz valamit, új szempontokra van szükséged.

ISMERŐS-- Lásd: BARÁT

ISTENTISZTELET - Nemes igyekezet; segítőszándék.

ISTÁLLÓ - Nagytakarítás. Gazdánál: üres istálló: hiába várt nyereség, kedvezetlen időjárás. Jószággal telt istálló: szerencse; jó üzlet, kölcsönösen előnyös megegyezés.

ISZAP - Lásd: SÁR

ISZONYAT Lásd: RÉMÜLETAddig is videózz kevesebbet

ITAL - Szeszes ital: rövid pórázra vagy fogva. Gyümölcsital: ismered a mértéket. Víz mint ital: jó irányú változás, megújulás, megtisztulás; ha dohányos vagy: le fogsz szokni róla.

ITATÓ - Ha állatok veszik körül: kedvetlenül láttak vendégül. Üres itató: váratlan vendég, aki zavarba hoz.

ITRÁNG - Céltudatosság.

IZLAND Egyedüllét; sóvárgás egy régi kedves ismerős, hozzátartozó után.

IZOM - Ha rajtad nő és óriási méreteket ölt: elkeseredettség, csüggedtség. Izmaid, ha elfogynak, összemennek: csalódás, fájdalom. Izmait mozgató ember: féltékenység.

IZZADTSÁG -Megkönnyebbülés, túl vagy egy nehéz helyzeten.

J:

JACHT - Lekicsinyellsz egy érzelmet; rálegyintesz a benned felmerülő kérdésekre, pedig komolyabban kellene venned a saját érzelmeidet, indulataidat. Jacht, amin meztelen emberek vannak: fékentartott fantáziák, visszafojtott gondolatok. Viharba kerülni jachttal: egy komolytalannak tartott érzelem, amely keserű bonyodalmakat okoz.

JAPÁN - Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.

JAPÁN EMBER - Sportoló álmában: vereségtől tartasz. Különben: kimerültség.

JEGENYE - Felfedezik egy értékes tulajdonságod.

JEGESMEDVE - Magadra erőltetett felnőttesség; engedj néha utat játékos kedvednek.

JEGY - Felhatalmazás. Megbíznak valamivel, ami a kedvedre van; jó irányba befolyásolsz valakit. Élelmiszerjegy: vigasz régi feljegyzés.

JEGYGYŰRŰ - Tiltott szerelem.

JEGYZETFÜZET (BLOKK; HATÁRIDŐNAPLÓ) - Megfeledkezel valamiről - esetleg szándékosan; elfoglaltságodra hivatkozva kitérsz egy kérés elől.

JEGYZŐKÖNYV - Jobb híján elfogadod mások magyarázatát; érzelmeid megakadályoznak abban, hogy egy kérdésben tisztán láss.

JELES (osztályzat) - Nem tettekben, hanem ábrándokban törsz a sikerre; szükséges teendőket halogatsz.

JELMEZ - Átlátszó hazugság. Jelmezbál: Unalmasnak tartott környezet. Barátaidat, esetleg partneredet unod, holott Te nem fedezed fel a színeket. Jelmezes ember: passzivitás, nem tudod jól megszervezni azokat a programokat, amelyekre vágyakozol. Jelmez, ami dominót utánoz: tiltott, esetleg munkahelyi, kaland, flört.

JELMONDAT, JELSZÓ - Bizonytalanság. Hangoztatott véleményedben magad is kételkedsz.

JELVÉNY - Ha ismert: régi kedves barátok emléke; iskolatárs, akivel már régen nem találkoztál. Ismeretlen jelvény: jó beilleszkedőképesség; gyorsan feltalálod magad a legkülönbözőbb helyzetekben; csak a szerelmi kapcsolatokban vagy kissé ügyefogyott. Bőrödre tűzött vagy égetett jelvény: igazságtalanságot szenvedtél el; egyéni és eredeti véleményed titkolnod kell. Jelvény, ami címert ábrázol: felvágás, vélt vagy valódi sikereid fitogtatása.

JOGAR - Nők álmában: szerepzavar; úgy érzed, kicsúszik a kezedből a hatalom, az irányítás, amelyet eddig sem gyakoroltál, inkább csak vágytál rá; engedékenyebb magatartással előbb célt érsz, mint követelőzéssel. Férfiálomban: a nőkről alkotott múlt századi vélemény: messze nem vagy olyan erős és határozott, mint amilyennek mutatni igyekszel magad; erőltetett keménységed mögött nagyon is sérülékeny lélek lakozik.

JOGOSÍTVÁNY -Legközelebb egy kicsit se igyál, ha vezetsz.

JOGSZABÁLY -Eredeti gondolkodásmód; véleményed gyakran különbözik a többiekétől, de meg kell tanulnod - sajnos - néha elhallgatni; nem kell minden körülmények között kimondanod, amit gondolsz.

JOGÁSZ - Nagyon belemerültél egy vitába; folytatólagos véleménykülönbség; túlzott hévvel akarod álláspontod elfogadtatni.

JUGOSZLÁVIA -Kellemes időtöltés. Rossz időben, télen Jugoszláviáról álmodni: önmagáét beszél; de lehet, hogy rosszkedvedért egyszerűen az időjárást teszed felelőssé, pedig érdemes lenne gondolkodnod azon, hogy mi is az igazi bajod. Nők álmában: szereted a szépet.

JUH - Engedékenység, amellyel visszaélsz.

JUHÁSZ - Türelmetlenség, udvariatlanság.

JUTALOM - Mások helyett végzett munka; hátrányos helyzet.

JÁCINT - Egy jó barátod barátnőd kedvesével kacérkodsz.

JÁRDA - Megerőltető munka.

JÁRDASZEGÉLY - Nem tudsz betartani egy határidőt.

JÁRDASZIGET - Fáradságos, megerőltető munka, amelynek nem látod az értelmét; felesleges adminisztráció.

JÁRŐR - Akadályt gördítenek eléd.

JÁSZOL Derű, optimizmus, amit nem kezd ki, nem tud kikezdeni a külvilág.

JÁTSZMA (sport) - Lendületes, jókedvű személyiség: jó humorérzék; vitakedv.

JÁTÉK (JÁTÉKSZER) -Alkotókedv, kreativitás. Régi játékokkal telezsúfolt helyiség: gyerekkori álmaid csak kis részben valósultak meg, de mindenképpen jó eredményeket értél el. Szétszórt játékok: nem arra koncentrálsz, amit már jól megcsináltál, hanem arra, hogy mi mindent akarsz még tenni. Társasjáték, ha egy vagy több emberrel játszod: jó beszéd- és vitakészség, egészséges versenyszellem, önálló gondolkodás. Ha egyedül játszol egy társasnak szánt játékkal: nem tudod kivel megosztani a gondolataidat, férfiálomban: szép, de csacsi partner.

JÁTÉKAUTOMATA Rossz ötlet; izgalmasnak induló kapcsolat.

JÉG -Azt jelenti, ami: hidegség. Ha jégen jársz, korcsolyázol és itt igen bizonytalanul érzed magad: feloldódási képtelenség, ami egy kis zavartól még inkább elmélyül. Ha a jégen biztonsággal, nagy ügyességgel mozogsz: jól alakoskodsz; nők álmában: szexuális ügyeskedés, amely mögött nincsenek átérzett indulatok. Jég, ami emberszerű alakot ölt: szeretnél feloldódni egy kapcsolatban, szerelemben, azonban nem vagy őszinte, valami meggátol talán a rosszindulat véleményed, kívánságod kimondásában. Jég, amit messziről látsz; nem értenek meg; közömbös partner. Jéghegy: rideg környezet; intézeti vagy kórházi emlék, amit valami napi esemény felelevenített; szigorú szülők jelenléte vagy emléke. Jégeső: fösvény partner, aki a legkisebb szükséges kiadást is könnyelműségnek minősíti. Jégeső, ha a termésedben pusztít: túl jól akartál járni egy alkuban, üzletben, ezért aztán nem is sikerült. Jegesember: unalmas téli esték régi feljegyzés. Jég, ami elolvad alattad vagy körülötted: sikerül feloldanod egy magadban lévő gátlást. Jégdarabok, ha a kezedben vannak: ügyesen irányítasz valakit; megőrzött józansággal érzelmeket játszol. Jégkocka italban: kicsit elvetetted a súlykot; úgy hiszed, többet mutattál meg magadból, mint ami ésszerű lett volna; fecsegtél.

JÉGCSAP - Ha ereszen, ház oldalán látod: kellemetlen családi kapcsolat; feszültség két, általad szerelt személy között. Jégcsap, ha a kezedben tartod: férfiálomban: olyan nő kacérkodik veled, akinek nem vágysz a társaságára. Nők álmában: nem váltod ki azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nők álmában, de férfiálomban is előfordul és akkor ugyanazt jelenti.

JÉGKORONG (mérkőzés) - Presztízsből kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejű ismerős; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.

JÉGPÁLYA Merészség; érzelemmentesen kezelt üzleti ügyek.

JÉGSZEKRÉNY Régi klasszikus jégszekrény egykori jegyzet szerint: Lesed az alkalmat, hogy visszaadj egy kölcsönt.

JÉGVIRÁG-Ablakon: tapintatlan kíváncsiságod ellenérzéseket ébreszt. Jégvirág, ha rajtad vagy ruhádon van: úgy gondolod, hogy megfelelő bátorítás esetén jó kapcsolatot tudnál létesíteni; azt várod, hogy mások közeledjenek hozzád, nem sokat teszel egy barátság, esetleg egy partnerkapcsolat kialakításáért.

JÓD - Túlteszed magad megbántottságodon.

JÓS, JÓSNŐ - Megerősítést keresel egy elhatározásodhoz, elképzelésedhez; másoktól akarod hallani azt, amit magad gondolsz.

JÓSLAT Felmented magad, holott hibás vagy. Inkorrekt eszközökkel igyekszel célt érni.

JÓVÁHAGYÁS - Titkolt érzelmek, vágyak.

K:

KABAR Önzés; ügyesnek hitt viselkedéseddel rá akarsz bírni másokat, hogy kedved szerint tegyenek. Kabaréban fellépni: előrelátónak, okosnak tartod magad, de lelepleződsz.

KABIN - Izgalmas titok, emlék.

KABÁT - Leplezni valónak hitt szexuális gondolatok. Kabátbélés: jó meglátások; Képes vagy a felszín mögé látni.

KACAGÁSt hallani - Nem hiszel magadban.

KACSA - Önfejűség.

KAGYLÓTitok. Kagylóhéj: szerelem, aminek az elmúlása ellen küzdöttél. Eleven kagyló: férfiálomban: erős testi vágy, fiatal szerető. Nők álmában: önszeretet, szex, titok, amit nem osztasz meg partnereddel. Kagylót, osztrigát enni: jó partnerkapcsolat; ha undorodsz: női álomban: terhességtől való félelem; férfiálomban: benned feltámadó vágyak, amelyeket elutasítasz magadtól. Kagylóban gyöngyre lelni: szerelmesed megríkat.

KAJAK - Lásd: CSÓNAK.

KAKAS -Idejében felfigyelsz egy ellened irányuló cselszövésre, ügyesen kivéded azt.

KAKAÓ - Megbánt adakozás. Ajándékodnak nem volt akkora sikere, mint amit elvártál.

KAKTUSZ - Sértett magányosság. Nők álmában: senkit nem találsz magadhoz méltónak, a legapróbb hibába is belekötsz, pedig társra vágysz. Férfiálomban: kritikus beállítottság; azt hiszed, hogy úgy sem értenének meg, ezért aztán meg sem próbálod gondolataidat megosztani.

KALAP - Tekintélyelvűség. Fogasra akasztott kalap: nem kapsz annyi megbecsülést, mint amennyit magadnak ítélsz. Kalap, ami leesik a fejedről: méltóságodon esett csorba. Díszes női kalap: nők álmában: önmagadról alkotott téves elképzelés; kicsit ridegebb vagy, mint hiszed. Férfiálomban szalagos, díszített női kalap: testi vágyaid miatt szellemi vagy társadalmi megalkuvásra kényszerülsz. Kalap, amit a szél sodor és nem bírod utolérni: ha kevésbé igyekeznél méltóságteljes lenni, több tiszteletet kapnál. Kalapod, ha vízbe esik: közeli hozzátartozód bánt meg. Férfikalapot viselő nő: alárendelt helyzet. Szokatlanul nagy kalap keménykalap vagy cilinder: bátortalanság, önbizalomhiány; erősebbnek akarod látni magad, mint amilyen valójában vagy. Ha kalapot emelnek előtted: ellopták, kicsalták ötleteidet; kiénekelték a szádból a sajtot; ha te emelsz kalapot: értelmesen meggyőztek.

KALAUZ - Számon kérnek rajtad valamit; okolnak olyanért, amiről nem tehetsz.

KALITKA - Nincs ellenedre, ha uralkodnak rajtad.

KALMÁR - Időjárás-változás régi feljegyzés.

KALÁCS Nélkülözés. Fonott kalács: regényes ábrándok, nosztalgia

KALÁSZ Nyereség; megtakarítasz egy kiadást, amire számítottál

KALÓZ - Gyermekálomban: ügyesség, rátermettség, élénk fantázia. Felnőttálomban: konspirációs hajlam; ott is mellékutakon akar járni, ahol a főút is kényelmesen járható.

KAMILLAJókedvű, derűs személyiség. Tudsz örülni: Kamillatea: mértéktartó ízlés.

KAMRA - Rejtélynek tartod mások magánügyeit; mindenkiben titkot sejtesz. Csak akkor érzed magad biztonságban egy társaságban, ha mindenkiről mindent tudsz. Ha kamrába vagy zárva: egy kellemetlen emléked minduntalan az eszedbe jut, gyakran olyankor is, amikor ez zavarba hoz.

KANADA - Hatalmas felhajtással valami csekélységet kapsz ajándékba.

KANCSÓ - Hasznos időtöltés, jó társaság.

KANDALLÓ - Kellemes otthon, kellemes vendégség. Regényes életút. Lásd még: KÁLYHA.

KANNA-Anyagi gond. Tejeskanna: megkönnyíted egy barátod helyzetét.

KANTÁR - Megtorpanás; tanácstalanság.

KANYAR - Heves indulatok, titkos változtatási szándék, amit nem vallasz meg. Kockázatos dologba bonyolódsz. Kanyarban autóval kisodródni: szenvedély, ami magával ragad; esetleg túlzott alkoholfogyasztás.

KANÁLIS - Bűntudat; rossz lelkiismeret. Kanálisból előmászó ember: lelepleződéstől való félelem; nem tudtál magadban tartani egy vallomást, elmondtak valami olyat, ami rád rossz fényt vet. Kanálisszagot érezni: túlzott rendszeretet; ragaszkodás apró és felesleges dolgokhoz, holmikhoz.

KANÁRI - Pletyka; olyan hírt hallasz, amit nem fontos elhinned.

KANÓC - Hirtelen és gyakran ok nélkül gurulsz dühbe.

KAPA -Kikapcsolódás. Kapálni: összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.

KAPASZKODNI - Veszélyérzet, amire nem találsz magyarázatot. Faágba kapaszkodni: tárgyilagos tanácsra, útmutatásra van szükséged, ehelyett nem éppen okos dolgokkal beszélik tele a fejed. Ha kapaszkodsz valamibe, ami nem bír megtartani: tehetetlennek érzed magad, segítséget vársz, ám bajbajutottságod okát nem tudod összefoglalni. Kapaszkodva biztonságot érezni: jó partnerkapcsolat, sokoldalú társ. Ismeretlen emberbe kapaszkodni: gyerekesen viszonyulsz egy felettesedhez. Ismert emberbe kapaszkodni: úgy akarsz elintézni valamit, hogy sajnáltatod magad; duzzogással, sértődöttséggel hívod fel a környezeted figyelmét elégedetlenségedre. Ha beléd kapaszkodnak: nem segítettél erődhöz mérten annak, aki rád utalódott.

KAPOCS - Mulasztás, feledékenység. Nem találsz valamit, amiről tudod, hogy jó helyre tetted el; elhagytál valamit.

KAPTAFA -Erőt veszel magadon, és hozzáfogsz egy nem jó szívvel végzett munkához.

KAPU - Szerencsés fordulat, változás. Zárt, becsukódó kapu: úgy gondolod, hogy kimaradtál valamiből.

KARAJ - Csalás. Karajcsont: szerelmi háromszöget sejtesz ott, ahol erre semmi okod.

KARALÁBÉ - Jó szívvel adott segítség.

KARAMBOL-Véleménykülönbség, amelyben az elveid ellenére meghátrálsz.

KARAVÁN - Teljes erőbedobással végzett munka.

KARBURÁTOR - Férfiálomban: ügyetlenség. Női álomban: önmagaddal szembeni teljesen felesleges elégedetlenség.

KARD - Általában rámenősség; kissé agresszív érdekérvényesítés. Férfiálomban: konzervatív, merev előítéletes gondolkodás; a nők lebecsülése; titkolt, esetleg önmagad előtt is titkolt, szexuális kishitűség. Női álomban: esetleg túlhangsúlyozott hivalkodó nőiesség a viselkedésben, valójában elégedetlenség a női szereppel; sok ha én férfi lennék . . . kezdetű gondolat. Ha rövid a kardod, toldd meg egy ajándékkal - tréfás, régi feljegyzés, férfiak számára.

KARIKA -Egyértelműségre törekszel. Karikagyűrű, lásd GYŰRÜ. Hula-hop karika: kisimított gondolatok; képtelen vagy ellentmondások feloldására, ezért aztán egyszerűsítesz.

KARKÖTŐ - Terhedre van egy kapcsolat, érzelem.

KARMESTER - Változás. Fellázadsz egy rád erőltetett viselkedés ellen.

KARMOLÁS - Kellemetlenség.

KARNEVÁL - Színesség után vágysz, de magad nem vagy képes színesíteni magad, sem mások idejét, életét; várod, hogy történjék valami érdekes; elébe kellene menned az eseményeknek. Riói karneválon részt venni: kusza érzelmek, még kuszább várakozások

KARSZALAG - Keserves, rossz emlékek, amelyek néha a legvidámabb pillanatban törnek rád. Gyászkarszalag: úgy érzed, hogy nem ápolod elég figyelemmel emlékeidet; kis bűntudat egy eltávozottal szemben.

KARVALY - Kellemes csatódás.

KARZAT Befolyásolhatóság; könnyen a hatása alá kerülsz egy jól előadott szövegnek.

KARÁCSONY - Gyermekálomban: önmagáért beszél: vidámság, ajándék, játék utáni vágy. Ha túl gyakran fordul elő gyermeked álmában a karácsony, elhanyagoltnak érzi magát. Felnőttálomban: mint ünnep kötelességtudat, ésszerű arányos tehervállalás. Karácsonyfa: kissé egyhangú életvitel. Karácsonyfadísz: nagyon adsz arra, hogy apróbb -és mindennapos-családi kellemetlenségeid ne tudódjanak ki. Karácsonyfa, ami csillagszóróktól vagy egyéb díszektől szikrázik: családi perpatvar; rokon, aki nagyon felbosszant. Karácsonyi koszorú: terített asztalon szomorúság, régi kedves ismerősöd hiánya. Karácsonyfa, ha tüzet okoz: jószívűség, adni akarsz egy szeretett személynek; erődön felüli költekezés különösen akkor, nem az ünnep időpontjában vagy ahhoz közel álmodod.

KARÓ - Szenvedsz; úgy gondolod-érzed, hogy rémes korlátok közé vagy szorítva; gyűlik benned az agresszió.

KARÓRA - Nem jött össze egy randevú, vagy nem úgy alakult, ahogy előre elképzelted.

KASTÉLY - Nem azért füllentesz, vezetsz félre másokat, mert hazug vagy, hanem mert Te magad sem vagy tisztában saját magaddal, mindenesetre alakoskodsz, pózolsz. Kastélyban eltévedni, bolyongani: ha félelemmel tölt el: nem igazodsz ki a világban; ha kedvedre való, érdekesnek találod: jóravaló kíváncsiság; őszinte érdeklődés az élet dolgai, más személyek iránt. Elvarázsolt kastély: jó humor, gazdag fantázia; ha félsz benne: saját ötleteidet bizarrnak találod; azt hiszed magadról, hogy kicsit dilis vagy, pedig csak eredeti gondolataid vannak.

KASZA - Olyan jogokat követelsz, amelyek nem illetnek meg. Kaszás ember: félelem. Kaszálni hibát követsz el. A Kaszás: lásd HALÁL.

KATALÓGUS - Diákálomban: kis mulasztás; kialvatlanság. Könyvtári katalógus: halogatott elintéznivaló, rendetlenség.

KATEDRÁLIS - Lásd: TEMPLOM:

KATICABOGÁR - Lánynak: férj; legénynek: szerelem. Házasembernek, asszonynak: egymás szemére hányjátok a múltat.

KATONA -Lásd: EGYENRUHA

KAVICS - Keresed az alkalmat, hogy megsértődhess.

KAZETTA - Kis titok, lopott csók régi feljegyzés.

KAZETTA magnó vagy videó - Nem adtál vissza, elhánytál valamit és most azzal vigasztalod magad, hogy neked sem mindig adják vissza a holmidat a barátaid. Magnókazetta, ami magnókészülék nélkül szól, zenél vagy hangot ad, beszél: fogadalmad ellenére nem tudtál titokban tartani valamit, aminek a titokbantartása elsősorban neked lett volna fontos. Videókazetta, amin képet látnál készülék nélkül: igen fontos értesülés birtokába jutsz, méghozzá teljesen véletlenül, ne élj ezzel vissza.

KAZÁN - Temperamentumos személyiség; minden egyes ismerősödet szexuálisan is szemrevételezed - ez természetesen nem jelent semmi rosszat.

KECSKE- Csalódás,  szerelmi keserűség Krúdy. Magam is azt tapasztaltam, hogy kecskéről álmodni az emberektől való elfordulást jelzi. Azonban régi feljegyzés szerint: legelésző kecske: gyarapodás.

KEFE - Megpróbálsz kicsit betartani valakinek. Drótkefe: sikerül betartanod; tapintatlan megjegyzést teszel.

KEHELY Megtisztulási szándék; jó elhatározás.

KELBIMBÓ Nem nagyon veszed a fáradságot a gondolkodáshoz; túl könnyen rávágsz valamit egy felmerülő kérdésre.

KELEPCE - Ha nem vigyáznál annnyira, kevesebb hibát követnél el.

KELME - Lásd: ANYAG.

KEMENCE -Indulatos és érzelmes, vérbő természet.

KENDER - Haszonelvűség. Vadkender: a környezetben valaki iszik, méghozzá keményen.

KENDŐÁlságosság, leleplezkedés. Mintás kendő: ha az igazi arcodat mutatnád, színesebb lennél; ne vedd át kritikátlanul mások véleményét.

KENGURU - Nagy érzelmi zűrzavar. Kenguru ha ruhában van: elkeseredettség; nagyon vársz egy távoli személyt, akiről azt hiszed, hogy majd minden gondod egycsapósra megoldja. Kenguru, ha olyan nadrágban van, amiből a farka kilóg: női álomban: szerelmi szenvedély, méltatlanra pazarolt érzelmek.

KENNI Kenyeret: jól vezetett gazdaság, háztartás. Gépet: nehezen megszerzett javaidra nagyon vigyázol. Embert: költened kell valakire, akitől támogatást remélsz. Ha téged kennek: ha nem is pont anyagi értelemben vett, de mindenképpen haszonvágy; érzelem, amelynek ki vagy szolgáltatva.

KENTAUR - Férfiálomban: magabiztos rámenősség: nőknél: az érdekek mentén kialakuló szerelmek, önzés; nem ritkán: főnökbe szerelmesedés.

KENYÉR - Egészség, testi és lelki értelemben egyaránt.  Az életnek jó jele  Krúdy. Száraz kenyér: aggodalom a jövő miatt; keletlen kenyér: gondoskodás. Kenyérhéj: jókedv, nem csinálsz magadnak gondot minden csip-csup ügyből. Kenyérpirító: tervszerűség. Pirított kenyér, toast, ha üres angol magyarázat szerint: nehezen emésztesz meg egy neked szóló észrevételt.  Its too difficult to chew.

KENŐCSTitkos szenvedély, amit csak nagy titokban és inkább csak gondolatban elégíthetsz ki; visszatérő kínos gondolatok, rosszérzéssel kísért fantáziák.

KERESKEDŐ - Becsapottnak érzed magad, csalódtál.

KERESZT - Türelemmel próbáld elviselni, ami rádmérettetett; megnyugvás. Égő kereszt: boldoggá tesz, ha másokon segíthetsz. USA-beli értelmezés szerint: másokban látod azt az ördögöt, amelyik benned lakik.

KERESZTELŐ - Jó remények; korrigált hibák.

KERESZTESPÓK - Nőnek: apácahajlam; férfinak: fölényhelyzettel visszaélve indított szerelmi kaland; zsaroló magatartás.

KERET (képkeret) - Elkülönülés. Keretbe foglalt képe valakinek, akit bizonytalanul ismersz föl, a keret hangsúlyosabb, mint a kép: olyan tulajdonságokkal, erényekkel vagy hibákkal ruházol föl valakit, amilyenekkel az nem rendelkezik. Saját szokatlanul bekeretezett képed: ijesztően másnak tartod magad az összes többi embernél; oktalanul a személyed elleni támadástól tartasz.

KERT Szép, ápolt kert: tiszta lelkiismeret, jó kapcsolatteremtési készség. Elhanyagolt, gazos kert: családi szégyen; egy közeli hozzátartozó neked nagyon nem tetszőviselkedése, amit Te szégyellsz. Almáskert: tilosban járás.

KERTÉSZ - Nehezedre eső beilleszkedés. Frissen házasodottak álmában: új és kötöttebb szabályok, amik gyakran az ellenedre vannak. Kertész jelent még olyan családi titkot, aminek a kitudódásától félsz.

KERÁMIA -Egy jó tervedet nem tudod megvalósítani és ez annyira letör, hogy nincs újabb ötleted.

KERÉK (kocsikerék, óriáskerék) - Érzelemre vágysz; ki vagy szolgáltatva a saját érzeleméhségednek,-alig várod, hogy találj valakit, akibe beleszerelmesedhetsz; képes vagy óránként mást gondolni ugyanarról a személyről, ügyről.

KERÉKPÁR - Kényes helyzet. Ha rajta ülsz: nők álmában pikáns gondolatok; férfiálomban: versenyszellem.

KERÍTÉS - Hasonló a KERET-hez: elkülönülési szándék. Ha kerítésen belül vagy: terhedre lévő kapcsolat, kapcsolatok; ha kerítésen kívül vagy: barátságot szeretnél kötni. Kerítésen átmászni: eloszlatsz egy félreértést. Kerítést építeni: mesterségesen különbözni akarsz a többiektől; félsz a szürkeségtől.

KESERŰ (ízt érezni) - Régen elszenvedett igazságtalanság.

KESZTYŰ -Tiltott dolog. Elegáns, finom anyagból készült kesztyű: raffinéria; nagyon ügyesen menedzseled magad. Kötött kesztyű: úgy akarsz érdemeket szerezni, hogy másokat rossz színben tüntetsz fel. Csipkekesztyű, cérnakesztyű:  Darázsfészekbe nyúlsz  régi jegyzet; olyan dologba avatkozol, ami kellemetlen következményekkel jár rád nézve. Átlátszó, nejlonkesztyű: átlátnak mesterkedéseiden. Gumikesztyű: tiltottnak tartott dolgot művelsz, kis bűntudattal. Bokszkesztyű: rámenősség. Kesztyű, amit nem bírsz lehúzni, hozzáragad a kezedhez: lebukás. Kesztyű, amiben nem tudod megmozdítani a kezed: rossznak hitt szokásod, amelytől meg akarsz szabadulni.

KETREC Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérző képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erőszak. Ha állatot zársz ketrecbe: akkor vagy elemedben, ha gondoskodhatsz másokról, felügyelheted őket.

KETTŐ (szám) - Hiányérzet.

KICSINYÍTÉS - Kicsinyített kép, fotó: elhatárolod magad valamitől, amihez igencsak közöd van.

KIDERÜL - Valami álmodban, amit különben titokban akarsz tartani: valójában szeretnéd, ha tudnák titkodat; nehezen tartod magadban egy kalandodat vagy félrelépésedet; nehezedre esik nem dicsekedni.

KIESNI - lásd: ZUHANÁS

KIFLI - Kis, ártatlan kaland.

KIHAJOLNI (ablakon, korláton) - Beleavatkozol valamibe, amihez semmi közöd. Káröröm. Feszülten várod az újabb híreket, egy ismerősöd bonyodalmairól.

KIHALLGATÁS - Számot kell vetned önmagaddal; dönteni kényszerülsz és ez terhedre van.

KIJÁRAT - Öregedés, illetve az attól való félelem.

KIKÖTŐ - Megpihenés; sikerrel végrehajtott feladat. Kikötőváros: eseményes élet.

KILENC (szám) - Szerencse.

KILINCS - Feleslegesen elpazarolt energia; kívánságod nem teljesülhet.

KILÁTÓ -Fontos információ birtokába jutottál, de nem örülsz azok tartalmának.

KINGKONG - Nők álmában: Addig fogod szelídíteni, idomítani társad, amíg aztán joggal ráunhatsz; férfiaknak: a hímneműségnek nemcsak a testi erő a fokmérője.

KIRAKAT Felszínesség, szertartásos viselkedés; fontosabbnak tartod a látszatot, mint a lényeget.

KIRÁLY Ezt az álmot igazán csak magad fejtheted meg! Útmutatásul; az apa jelképe; királynő az anya. Királyi pár a szülők szimbóluma. Ha téged koronáznak királlyá: egy fontos pozícióra törsz. Király, mint kártyalap: lásd ott.

KIRÁNDULÁS - Kikapcsolódásra vágysz, jogosan.

KISZÁLLÁS - Munkahelyi kaland, flört; kis csalás.

KITŰNŐ (osztályzat) - Nappali álmodozás.

KIUTASÍTANI valakit-Szobádból, lakásodból, munkahelyedről: nincs bátorságod véleményed elmondására; előre úgy hiszed, hogy nem értenének meg. Ha téged utasítanak ki: nem bízol vállalkozásod sikerében; kétségeid vannak ítéleted helyességében.

KIVÉGZÉS - Veszekedés; olyan álláspontot védsz, amiben magad sem hiszel; ki akarod magyarázni magad; ha téged végeznek ki: felhagysz egy káros szenvedéllyel például: leszoksz a dohányzásról.

KIÁLLÍTÁS - Megnyilatkozási kényszer; közönséghiány, úgy gondolod, hogy nem figyelnek rád eléggé és elegen. Szereted, ha Te vagy a középpontban; felhívod magadra a figyelmet.

KIÁLTÁSt hallani - Bajban vagy és nem akarod tudomásul venni.

KOCKA Rendezetlen gondolatok, érzelmek; bizonytalan elhatározások. Dobókocka: sorsod felett való töprengés. Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szerető. Dobókocka, ha egyesre esik: magány, kettesre: hiányérzet, hármas: szex, négyes: újdonság utáni vágy, ötös: félbehagyott munka, hatos: félmegoldás; rendben levőnek találsz olyan érzelmeket, amelyek korántsem azok; önámítás. Rubik-kocka: változó teljesítmény, sűrű hangulatváltozás. Rubik-kocka, aminek minden oldala azonos színű: megpróbálsz lekicsinyellni, egyszerűsíteni egy problémát, nem nézel szembe azzal.

KOCKACUKOR - Tervek, amelyeket nem tudsz kivitelezni.

KOCKÁS - anyag - Tanácstalanság.

KOCSI  Nagy uraság Krúdy. Lovas kocsi: kedved ellen való út, utazás; halogatsz egy elintéznivalót. Kocsi, amely elé kis ló, szamár, öszvér van befogva: vidámság, örömteli vendégeskedés. Ha a kocsit húzó jószág nem akar indulni: korlátozzák a szabadságod. Lásd még: AUTÓ. Úgy gondolom, hogy a kocsiról szóló régi feljegyzések ma már inkább az autóra érvényesek.

KOCSMA-Olyan program, amelyből partnered kihagyod. Üres kocsma, ahol se vendég, se személyzet: barátaid elfordulnak tőled.

KOFFER - Lásd: BŐRÖND

KOHÓ-Szenvedélyesség, ami gyakran túlzott eszmei, elvi elkötelezettségben is megnyilvánul.

KOLBÁSZ Kamatozó vállalkozás, jó gazdasági érzék; anyagias beállítottság.

KOLDUS - Érzelmi kapzsiság. Koldust, ha elkergetsz: nem viszonzol egy érzelmet, amelyet Te gerjesztettél; koldus, ha adsz neki: úgy hiszed, hogy irányítasz egy kapcsolatot, pedig titkon irányítanak. Koldulni ha arra különben egyáltalán nem szorulsz rá, sőt: a jövőtől való megmagyarázhatatlannak hitt rettegés; alaptalan aggodalom; ha tényleg rászorulsz mások segítségére: nagyon kényelmetlen a helyzeted, érthető okokból rosszul érzed magad, azonban ezek az okok nem anyagi természetűek, egészen másfajta gyámolításra szorulsz.

KOLOSTOR - A képességeid alatt vagy foglalkoztatva; nincs lehetőséged a kibontakozásra.

KOMBINÉ - Kombinéba öltözött férfi: érzelmi bizonytalanság. Kombinés nő: félelem, egy rád erőltetett érzelem jele; mások diktálták a döntésedet.

KOMLÓ - Bevétel; kissé szégyelled magad egy nyereségedért.

KOMP - Jó szexuális képességek.

KOMPÚTER - L. számítógép.

KONFERENCIA KONGRESSZUS Elfecsérelt idő; hiábavalóság; újra és újra azt hiszed, hogy ésszerű véleményed, ötleted meghallgatásra talált, de mindig csalódsz.

KONTAKTLENCSE Rossz lelkiismerettel csinálsz valamit. Elveszett kontaktlencse: nem hagysz fel egy helytelen szokással. Folyadékban lévő kontaktlencse: szégyenkezve, de utánozol valakit.

KONTY - Szigorúság.

KONYAK Ne rekeszd ki magad azokból az örömökből, amelyeket könnyedén megszerezhetsz magadnak; feleslegesen komplikálsz egy ügyet.

KONYHA -Háztartás, otthon. Rendetlen konyha: zűrzavaros érzelmek; patikaszerűen tiszta konyha: fukarság; mások megszólása.

KONZERV - Feledékenység, szórakozottság; diákálomban: felkészületlenül mész el egy vizsgára. Konzervdoboz, amibe belelátsz; bár nem átlátszó: olyan gyermekkori emlék, amit édesen ápolsz; azt hiszed, hogy speciális titkod van.

KOPASZ Kopasszá válni: gond, világnézeti válság, ellentmondás. Ha kopasznak látod magad álmodban, holott egyébként hajad van: tiszta vizet akarsz önteni a pohárba; rendet szeretnél teremteni; tisztánlátásra törekszel. Ismeretlen kopasz ember: szellemi bevétel. Ember, ki szemed láttára válna kopasszá; bajt csináltál.

KOPOGÁS - Ha kopogást hallasz: várod, hogy meglátogassanak, feléd nézzenek. Ha Te kopogtatsz: bizony tudod, hogy valakit meg kellene követned; hirtelenkedtél.

KOPONYA - Kétségek; törekedés a helyes út felé; tisztánlátási szándék; amely sok fáradsággal jár. A bátor gondolkodó álma. Koponya, amelyet látsz és az lenne a sajátod: látszólagos ellentmondás, amelyet jól feloldasz; igen kiváló magyarázatot találsz egy kérdésedre.

KOPORSÓ-A múltad jelképe. Ha ijesztő: nem veszel figyelembe egy régen történt, azonban fejlődésedet nagyon befolyásoló körülményt, amikor múltadról elmélkedsz; ha közönnyel nézed: olyan dolgokra vagy kíváncsi, amelyek érdektelenek, miközben nem figyelsz fontos eseményekre, részletekre; koporsó, ha szívesen mész hozzá közel, nincs ellenedre: jó elemző-, jó feladatmegoldó képesség; szívesen töröd a fejed és eredménnyel; koporsó, amibe fekszel: színész, színésznő álmában: nem kapod meg azt a szerepet, amelyet szívesen vállalnál, jól tudnád megcsinálni; beskatulyázás, egyébként: végérvényesség, beletörődés.

KORBÁCS - Alázat, meghunyászkodás, amelyben örömödet leled. Munkahelyen szereted mártírként feltüntetni magad.

KORLÁT - Általában önmagáért beszélő álom, de jelenti saját magadat, saját ellenérzéseidet; vágyakozol az után a dolog után, amit elítélsz; szeretnél egy kicsit rosszabb lenni.

KORMÁNYKERÉK - Könnyedén forgatható, körbefordítható kormánykerék, ami nincs befolyással a jármű haladására: szenvedély, amely eluralkodik rajtad; elérkezettnek látod az időt, hogy a magad ura légy és ne mások irányítsák a sorsod. Lásd még: AUTÓ.

KORMÁNYRÚD - Megtalált szerencse; ha kicsúszik a kezedből; annál jobb; ezentúl jobb befolyás alá kerülsz, ez hasznos lesz; magad is szükségét érezted egy jó irányú felügyeletnek.

KOROM - Nem véletlenül hívják a zsargonban a félrevezetést kormozásnak! A tisztánlátás hiánya, de az arra való törekvés; a részletek iránti fogékonyság. Kormossá válni: gyanakvás, úgy érzed, becsapnak anyagi ügyekben; kormozni kályhát tisztítani: rendteremtési késztetés, átvitt értelemben is.

KORONA - Általában a hatalom jelképe. Korona, amely szorít: olyan szerepre vállalkoztál - hiúságból -, ami a terhedre van.

KORPATitkolni való cselekvés; korpa, amely a hajadból hullana: félsz, hogy kis linkeskedésed kitudódik. Más hajában, ruháján korpát látni: ne élj vissza az illető bizalmával.

KORSÓ -Pénz körül forgó gondolatok.

KOSZORÚ - Elhanyagoltnak érzed magad; úgy gondolod, elfelejtettek; hiába várt vendégek.

KOSÁR - Mulasztás; bűntudat. Elhanyagoltál valakit; aki rádutalódott; visszaéltél valakinek a gyengeségével.

KOTTA - Becsvágy. Ha lenne egy általad jól ismert zenemű: jó elvonatkoztatási, feladatmegoldó készség.

KOVÁSZ - Elmaradt program.

KOZMETIKUS-Szex, amit különbnek vársz, mint ami megadatik. V. Ő. Fodrász.

KOZÁK - Nők álmában: pikáns gondolatok; férfiaknál: alárendeltség.

KRESZ Lámpaláz. Olyasmit csináltál, ami nem illik bele a saját magadról alkotott elképzeléseidbe; legjobb igyekezeted ellenére nem tudsz megfelelni egy elvárásnak, amit veled szemben támasztanak.

KRIPTA Elásott rossz emlékek, amelyek újra és újra előjönnek a gondolataidban.

KROKODIL - Mindent a szívedre veszel.

KRONG - Egymáshoz erőltetett gondolatok; látszólagos harmónia. Fazekaskorong: jó arányérzék, pénzhez, a nyereséghez való egészséges viszonyulás; jól képviseled az érdekeidet, hallgatsz, amikor arra van szükség, és - ritkán - beszélsz, ha az kell.

KRÉTA (írószer) - Füllentés, ígéret, amelyről tudod, hogy nem fogod betartani.

KUBA - Jó ízlés; előítélet-mentes párválasztás.

KUGLI - Figyelmeztetnek, hogy ne vedd túl komolyan a dolgokat; kuglibáb: rátartiság; ha eldől: nem tudsz valamit véghezvinni; kugligolyó: kikezdhetetlen, kategorikus vélemény, amelyet különböző  nagy emberekre  hivatkozva hangoztatsz.

KUKAC Pikáns gondolatok, ha undort, viszolygást kelt: rosszallod azokat. Kukac, ami testedből mászik elő: nők álmában: újra és újra kipróbálod a hatásodat; kihívod magad ellen a sorsot; férfiálomban: bátortalanul kezdesz hozzá valamihez; mást mutatsz magadról, mint a valóság.

KUKORICA Csöves. Jól elrendezett ügyek; különböző benyomások között értelmes összefüggést tudsz teremteni. Kukoricaföld: jó szerencse.

KULACS - Vigasság.

KULCS - Megoldás; ügyed-bajod rendbe jön. Idegen kulcs, amiről nem tudod, hogy hogyan került hozzád: nem engedsz egy kérésnek, visszautasítasz. Kulcs, amit nem tudsz betenni a zárba: férfiálomban: baj; nőálomban: nem fair eszközökkel akarsz információhoz jutni. Kulcsot elveszteni: rossz megoldás, tévedés. Lásd még: ÁLKULCS.

KULCSCSOMÓ - Kutatómunka: jó eredmény, helyes felismerés.

KULCSLYUK Nagyobb fontosságot tulajdonítasz egy titkodnak, mint amilyennek, valójában bír; azt képzeled: figyelnek, kutatnak utánad.

KULLANCS - Szószátyár ismerős. Kullancs állatban: irányított gondolatok. Kullancs, ha rád kapaszkodik: röstelled, hogy egy tiszteletet érdemlő személyről rosszat gondolsz.

KURUTTYOLÁSt hallani -Alaposan a pohár fenekére néztél.

KUTYA - Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra. Kutyaharapás: ha téged harap - tartasz egy ellenséges lépéstől; ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz. Ismeretlen kutya, ha az öledbe telepszik vagy melléd szegődik: kéretlen szívesség. Régi kutyád, ha álmodban visszatér: szégyelled magad, hogy valaki után még mindig vágyakozol, nem tudod elfelejteni. Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott. Farkaskutya: nem egyértelmű érzések.

KUTYAGOL - Kedves emléke egy kalandnak, amelyet a távolság megszépít; eltúlzod egy múltbeli kapcsolatod jelentőségét.

KÁBEL Barátság, ami csorbát szenved. Lásd még: TELEVÍZIÓ.

KÁBÍTÓSZER - Nem használod ki saját jó képességed. Feladataid megoldásában mindig a könnyebbik utat választod, még akkor is, ha tudod, hogy kis fáradsággal sokkal többet érhetnél el, nívósabb eredményre juthatnál; mindig  közbejön valami, ami miatt nem valósítod meg jó ötleteidet; halogatsz. Ha kábítószert adsz valakinek: saját gyengeségeidért másokat teszel felelőssé; ha injekcióban adod: vitáid során gyakran védekezel azzal, hogy  mások is . . . -mások hibáinak hangoztatásával felmented magad. Ha álmodban egy embert kábítószeresnek vélsz, kábítószer hatása alatt állónak látod: félre akarsz vezetni valakit.

KÁD - Blöff; szívesen szólsz bele olyan dolgokba, amikhez nem értesz, és gyakran sikerrel.

KÁDEREZÉS, KÁDERLAP - Gyanúsítás, rágalom, ami ellen nem tudsz védekezni; ki vagy téve egy rosszindulatú munkatársnak.

KÁLYHA - A család jelképe. Ha meleget áraszt, kellemes: jó viszonyban vagy a környezeteddel, jól kijössz az emberekkel. Ha megéget: gyermekkori csalódás, egy szülő fél vagy a szülők árulásként átélt cselekedete. Hideg kályha: átértékelt gyerekkori emlékek; gyermekkori sérelem, amit csak felnőtt fejjel érzel át. Kályhát rakni: higgadt, józan, de nem érzelemmentes gondolkodás; nem akarod elkövetni - nem is követed el - azt a hibát, amelyet veled szemben elkövettek. Kályhát tisztítani: sikerrel leszel úrrá nemkívánatos indulataidon; van bátorságod szembenézni önmagaddal. Füstölő kályha: igyekszel kiigadozni saját magadon, kutatsz a múltban; gondolkodásodban nagyobb teret engedsz a képzeletnek, mint a valóságnak.

KÁMFOR - Szórakozottság: Kámforszagot érezni: kórházi emlék.

KÁMZSA -Elmulasztott megemlékezés.

KÁNTOR - Jónak hitt barátodtól nem kaptad meg a jogosan várt segítséget; különbnek hittél valakit, mint amilyennek bizonyult.

KÁNYA -Intrika, ami ellened irányul,

KÁPOLNA -Lásd: TEMPLOM

KÁPOSZTA - Jó szervezőképesség, ügyes időbeosztás. Franciaországban élő ismerőseim szerint: gyerekes szexuális fantáziák. Meg kell jegyeznem, hogy ezt az értelmezést itthon nem tartom érvényesnek;Fanciaországban azonban valószínűleg helyes, ott ugyanis nem gólya hozza a gyereket, hanem a káposztában találják.

KÁRPITOS - Ügyesség; jó kedvvel végzett munka.

KÁRPÁTOK - Megvalósulatlan remények. Lásd még: HEGY.

KÁRTYA - Francia kártya: raffinéria; magyar kártya: praktikusság. Kártyázni: általában jó kombinatív készség, kíváncsiság. Ulti: egészséges tisztánlátás. Piros negyven-száz ulti: iszonyú nagy szerelem. Römi: ki akarsz szedni másokból egy titkot. Bridzs: túlkombinálsz egy problémát. Bridzsparti, amelyet nem tudsz megkezdeni, mert csak ketten vagytok: unott partnerkapcsolat; ha hárman vagytok a bridzsasztalnál: ún.  külső kapcsolat kialakításán munkálkodsz. Tarokk: önfelmentés; elkövetett hibáid, esetleges jellemtelenségedért mindig másokat, a körülményeket teszed felelőssé. Póker: vagányabbnak tartod magad, mint amilyen valójában vagy. Pókerjátszmában olyan lapok, amelyek a valóságban nem fordulhatnak elő például: öt ász, két kör dáma: ábrándozás, csodavárás, nyomasztó adósság, amelynek törlesztésére nincs reális esélyed. Ugyanezt jelenti, ha álombéli bridzsjátszmában 13 azonos színű lapod van. Kártyán nyerni: könnyelműsködés, felelőtlen viselkedés. Nagy vagy kisszlem, durchmars, flös, póker: sikertelenség a magánéletben, de nem a szerelemben, hanem inkább a gazdasági, egzisztenciális körülményekben.

KÁRTYALAPOK - Francia kártyában: kör ász: szerelem, kör király nők álorrában: jó házasság, férfiálomban: önteltség; kör dáma férfiálomban: jó partnerkapcsolat, női álomban: vetélytárs. Kör bubi nők álmában: vonzalom egy nálad fiatalabb fiú iránt, férfiálomban: hasonló. Pikk ász: pénz áll a házhoz. Pikk király: komoly, elmélyült vonzalom. Pikk dáma: gyász, átvitt értelemben is; veszteség. Pikk bubi: nők álmában alapos gyanú, hogy egy nálad fiatalabb fiú érdekből vonzódik hozzád. Férfiálomban: érdekeid alakítják barátságaidat. Káró ász-férfiálomban: szex, női álomban: önszeretet; furcsa vonzalom; feminizmus. Káró király -jó barát. Káró dráma - kellemes társ, barátnő. Káró bubi - jó program, vidámság. Treff ász - kár, veszteség. Treff király - kisebb baleset, pech. Treff dáma - belesodródsz egy kényelmetlen helyzetbe. Treff bubi: okvetetlenkedés. Kis lapok bármely színből - nem mered szabadjára ereszteni a fantáziád; minél kisebb alap, annál nagyobb a visszafogottságod. Magyar kártyában piros ász - boldog szerelem, piros király nőknek hódítás, férfiaknak: szerelmi siker; piros felső - nőnek: rivális, férfiaknak: csalfa nő. Piros alsó - fiatal fiú. Tök ász - pénz, nyereség. Tök király - gazdag házastárs, tök felső - férfiaknak: felszarvaznak, nőknek: azt hiszed, hogy az ujjad köré csavarsz valakit, pedig más viszi el az orrod elől; tök alsó - férfinak: értékes gondolatok, nőnek: kezdetben veszélytelennek tűnő, inkább visszahúzódó barátnő, aki komoly vetélytárssá válik. Zöld ász-beteljesülő remények, zöld király-nőnek: szerelemre vágysz; várod keresed az igazit; férfinak: kalandozás; zöld felső - nőnek: csalódás, reményed meghiúsulása, férfinak: annyira könnyűnek tűnik a hódítás, hogy el is megy tőle a kedved; zöld alsó - fiatal lány, aki bajt okoz. Makk ász: értékes kapcsolat. Makk király - nőnek: megértő, igazi férfibarát akivel kapcsolatod átalakulhat szerelemmé, férfinak: Te vagy a megértő barát és nem biztos, hogy kedvedre való a szerep. Makk felső- nőnek: célratörés, számítás, férfinak: tévedés. Makk alsó: szerencsés új ismeretség. Kis lapok: ugyanaz, mint a francia kártyában, kivéve a piros tízest, ami szerelmi sikert jelent. Jolly Joker: ugyanis arra gondolsz, amire akarsz, nem befolyásolnak a tények. Skíz: bohóckodással, negédeskedéssel álcázott kemény célratörés. Üres kártyalap, pótlap - új, érdekes személy.

KÁSA - Szerény segítséget kapsz. Kása, ami önmagától nő, dagad: szövevényes pletyka, szószaporítás. Kása, ha egy edényből kifolyik: meggondolatlanul kifecsegsz valamit.

KÁTRÁNY -Értelmetlen ragaszkodás.

KÁTYÚ - Önmagáért beszél. Bajba jutottál.

KÁVÉ - Babkávé: spórolsz, kicsit többet is megengedhetnél magadnak. Feketekávé mokka: könnyelműnek ítélt, valójában ésszerű viselkedés; ajándékot adtál annak, aki ezt megérdemelte. Tejeskávé: rossz szokásoddal felhagyni készülsz. Kávéfőző gép: erőlködés. Kávédaráló: unalmas háztartási munka, nem kedved szerint való vendégeskedés.

KÁVÉHÁZ - Tehetség, amit nem használsz ki.

KÉK (szín) - Hidegség, féltékenység. Kék ember: addig packáztál, míg elvesztetted valakinek a szeretetét. Kék arc: féltékenység, múló érzelmek, amelyek ellen nem tehetsz semmit.

KÉMÉNY - Ha messziről látod: régóta őrlődsz, pihenésre vágysz. Füstölő kémény: gond. Gyárkémény: ijedtség. Ledőlő kémény: szorongás. Kémény, ha megfogod, átöleled: férfiálomban: rideg környezet, nők álmában: szexuális bátortalanság, amit több-kevesebb sikerrel. palástolsz; elhallgatod szerelmi igényeidet.

KÉMÉNYSEPRŐ - Optimizmus.

KÉNSAV - L. Vitriol.

KÉP - Lásd: FESTMÉNY, FÉNYKÉP

KÉPESLAP - Eseményhiány; lustaság.

KÉPLET - Ragaszkodás a formaságokhoz. Diákálomban: vizsgadrukk

KÉPTELENSÉG - Az a sokszor előforduló nyomasztó álom, amikor valamit nem bírsz megtenni; ütni, kilátni, menekülni szeretnél, de kezed nem bírod mozdítani, hangot nem tudsz adni, lábad nem engedelmeskedik, akárha megbénultál volna stb. Mindig az adott eseményhez, álombeli történéshez való kettős viszonyulás; például: a vádtámadó útonállót szeretnéd ártalmatlanná tenni, magad vele szemben akár ütéssel is megvédeni, ugyanakkor szeretnél egy kalandos história, akár egy rablótámadás hőse is lenni; esetleg vágyaid mondjuk, hogy megüss valakit ellen erkölcsi érzéked tiltakozik. Az álombéli képtelenségnek annyi formája létezik, hogy csak általánosságban lehet vele foglalkozni, de a fentiek figyelembevételével érdemes elgondolkozni rajta az álmodónak. Az álombéli képtelenség kínos érzésével nemcsak mozgásokban találkozhatunk; gyakori álom, hogy ajtó válik becsukhatatlanná, vagy eltűnik onnan, ahol lennie kellene fürdőszoba, WC, valószínűnek tartom, hogy az ilyen álmokat ugyanaz a kettős, egymásnak ellentmondó érzelmek okozzák. Végül tekintetbe kell venni azt az egyszerű magyarázatot is, amely szerint fekszel azon a kezeden, amellyel álmodban éppen valamit tenned kellene, az álombeli képtelenség-kezed mozdíthatatlanságának - képzetét ez okozza.

KÉRDŐJEL Körültekintő véleményalkotás; tárgyilagosság.

KÉRDŐÍV -Kisebb fajsúlyú esetleg hivatalos csalásra készülsz, vagy elkövettél ilyet.

KÉREG - Nehezen, vagy egyáltalán nem látod be a tévedésed. Kérges kéz: ha a sajátod: mással végeztettél el egy rád osztott feladatot; ha másé: tisztelet.

KÉRVÉNY Megtagadtál egy olyan szívességet, amelyet könnyen meg is tehettél volna.

KÉS - Agresszivitás. Férfiálomban: fenyegetettség. Női álomban: gonosz indulatok. Késsel ha rádtámadnak: nőknél: neked is terhedre vannak a saját indulataid, érzed, hogy ennyi hiba nincs is a világon, mint amennyit Te képes vagy találni másokban. Férfiálomban: rossz partnerkapcsolat, megalázó visszautasítás. Ha Te támadsz késsel - nők álmában: kritikátlanság; egyetlen mércét ismersz, a magadét. Férfiálomban: kiszolgáltatottság, amely miatt szenvedsz, de nem vagy képes tenni ellene. Levegőben, magától mozgó, rémületet keltő kés: régóta tűrsz; a békesség kedvéért alkalmazkodsz, megalkuszol, valójában gyilkos indulatok halmozódnak fel benned, amiknek a kitörésétől joggal tartasz. Sok kés: sok felgyűlt indulat, amelyet nem akkor és ott adsz ki magadból, ahol az helyénvaló lenne.

KÉSZLET Étkészlet: jutalom, amelyet megérdemelsz. Szerszámos készlet: olyan jutalom, elismerés, amit azért kaptál, hogy még többet vállalj; rádsóztak egy feladatot.

KÉVE - Kevés szabadság, szabad idő. Kévét kötni: sommás gondolkodás.

KÉZ -Intelem. Fenyegető kéz: buta tanácsot kaptál. Hideg kéz: viszonzatlan szerelem, csalódás.

KÉZIFÉK Bátortalan kísérlet valakinek a megnyerésére; fogadkozás, ígéret, amit nem tartasz meg.

KÉZIMUNKA -Felkészültség; rátermettség. Örömmel végzett munka.

KÍGYÓ - Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.

KÍNA - Udvariasság, tapintat.

KÍNZÁST látni - Kínozni valakit, kínzást elszenvedni: nem vagy képes egyenrangú barátság, kapcsolat kialakítására. Vagy fölényeskedsz vagy meghunyászkodsz.

KÍSÉRTET - Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.

KÓKUSZDIÓ - Nem riadsz vissza a nehézségektől; jól sejted, hogy fáradozásaid szép eredményt hoznak. Kókusztej: kedves malackodás.

KÓRHÁZ Legtöbbször a betegségtől való félelem jele; halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt; kórházban ápoltatni: panaszkodási hajlam, gyengédség utáni vágy; kórházban látogatni olyat, aki már nem él: keserű érzés mulasztások miatt; önhibádon kívül nem tudtál mindent megtenni, amit szerettél volna, más, tényleg fontos dolgok akadályoztak. Olyant látogatni, aki él és egészséges nincs kórházban: aggodalom magad miatt, elhanyagolod egy bajodat; ismeretlent kórházban meglátogatni: nem vallod be magadnak, hogy utálsz valakit, akit szeretned kellene. Kórházi ápoló: gyengédség. Kórházban eltévedni: azt képzeled, hogy van a dolognak végső magyarázata és azt keresed. Ismeretlen kórházban jól kiigazodni, otthonosnak érezni: hipochondria; kórházban bármilyen körülmények között jól érezni magad: intimitásra, testi gyengédségre vágysz, de azt nem a megfelelő körülmények között keresed; a  Fodrász álomnak a szigorított változata.

KÓRUS - Szembehelyezkedés; lázadás; eretnek gondolatok.

KÓSTOLNI - Kielégítetlen kíváncsiság.

KŐ - Magadra erőltetett szerep; a gyengeségtől való irtózás.

KÖD - Félelem; bizonytalanság; rossz viszony a valósághoz.

KÖLCSÖN - Adni - társasághiány; kapni - feleslegesen sajnáltatod magad.

KÖLDÖK - Szerep, melyet éretlenül vállaltál. Gyermekedhez gyerekesen viszonyulsz; belekényszerültél egy helyzetbe, ahol igyekszel megállni a helyed.

KÖLNIVÍZ - Lásd: ILLATSZER

KÖLTÖZKÖDNI - Nagy megpróbáltatás; megújulás.

KÖNNY Szerénység, visszafogottság. Könny ízét érezni: Jól át tudod érezni mások hangulatát, különösen szomorúságát.

KÖNYV - Általában: tekintélytisztelet; a nyomtatott betű, szöveg iránti bizalom. A könyv álombeli felbukkanása hited és tapasztalatod közötti ütközés. Verseskönyv: sejtelmek, amelyeket jobban szeretnél távol tartani magadtól. Imakönyv: útmutatást vársz. Szótár: feledékenység. Telefonkönyv: félrevezetnek. Szakácskönyv: gondoskodás. Nyelvtankönyv: meglepetésedre olyanhoz vonzódsz, aki nem kifejezetten a zsánered. Szakkönyv: félsz az érzelmektől. Könyvben, ha neked szóló üzenetet találsz: légy óvatos a saját ítéleted illetően; ha értelmetlennek tartott szöveget olvasol: közel jársz egy megoldáshoz. Álmoskönyv: tetszés szerinti válogatás több rendelkezésedre álló csacsiság között. Tankönyv: szabadelvűséged miatt rossz véleménnyel vannak rólad.

KÖPÉS-Gondoskodás; felülkerekedési, győzelmi ábrándok. Ha leköpnek: saját jellemedbe vetett szilárd hit.

KÖRMENET Elvesztett érzelem, csalódás.

KÖRZŐ - Kényszeres pontosság; állandó mulasztásérzés.

KÖRÖM - Megbántottság; bántás; rosszindulat. Gyerekes bosszúvágy: harc, amit saját magaddal folytatsz. Karmolni: nem bírtad visszatartani egy megjegyzésed, amellyel megbántottál valakit, és ami rossz tréfa volt. Karmolás, ha rajtad: neked tettek kellemetlen megjegyzést, ráadásul nem tudtál rá jó riposztot, utóbb jutott eszedbe, hogy mit kellett volna mondanod. Körmöd, ha szokatlanul gyorsan hosszúra nőne: álszerénység; magadra erőltetett szerepe; tetszelegsz önmagadnak a megértő jóbarát szerepben. Állati köröm karom, ami ellenedre tör: rossz viszonyaidért, perpatvaraidért magadban keresd a hibát; olyan önmarcangolás, ami végül is hasznodra válik. Körömlakk: alakoskodás; a bizalmába férkőzöl valakinek, és ezt nem jószándékkal teszed. Műköröm: egzisztenciális bizonytalanság; zavaros körülmények; rossz érdekérvényesítés; dobozban lévő műköröm: megharagszol azokra, akik segítenek rajtad.

KÖTÉNY-Apró titok, amit többre értékelsz, mint amit valójában ér. Kamaszlány álmában: olyan testi fejlődés, amelyre a lélek még készületlen.

KÖZSÉGHÁZA Perpatvar a rokonok között; igyekszel titkolni valami családi dolgot.

KÚT - A jövő jelképe. Kútba kiabálni: tervezgetés. Kútba esni: türelmetlenség lásd még: zuhanás; kútból inni: a mának élsz. Gémeskút: nem tudsz hogyan dönteni; mindig más és más elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Kútból kimászó ember: szerencsés ismeretség. Kútból ha kimászol: összeköttetéseid révén előnyös helyzetbe kerülsz.

KÜLDÖNC - Tartozás; nem adsz vissza valamit, esetleg egy könyvet, arra gondolván, hogy hátha a tulajdonosa megfeledkezett róla; kis linkeskedés.

KÜLFÖLD - Általában: elhessegetsz magadtól egy kényelmetlen gondolatot; lásd még az illető ország nevénél. Ha nem ismered a helyet, ahol álmodban vagy, csak annyit tudsz, hogy külföldön: nagyon jól tudod, hogy mit kellene tenned, de a legkülönbözőbb kifogásokat találod ki önmagad számára halogatásod okául.

KÜRT - Többet beszélsz a kelleténél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bupap16

(Uzehe28, 2019.01.12 09:28)

http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/order-periactin-4mg-without-rx-buying-periactin-legally-in-uk http://bricolocal.com/profiles/blogs/vesparax-200-mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-ahora-paraguay http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-cianeo-40mg-pre-o-brasil http://jaktlumaczyc.pl/69607/como-comprar-generico-womenra-sin-receta-urgente-salvador http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/prescofil-sildenafil-citrate-130mg-livraison-express-bas-prix http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-ernafil-sildenafil-citrate http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/ezetimibe-bon-prix-sur-internet-ezetimibe-acheter-en-ligne-avis http://bricolocal.com/profiles/blogs/olvion-sildenafil-citrate-generique-sur-internet-bon-marche-site http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/buy-sex-men-120mg-cheap-sex-men-online-order http://football.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-donde-comprar-sin-receta-de-calidad http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/o-commander-naprosyn-ou-acheter-du-naproxen-paris http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/clomifeno-donde-comprar-r-pido-chile http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/comprar-tadarich-10mg-en-internet-espa-a-comprar-tadarich-online http://bobford.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-melatonin-de-calidad-espa-a http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/cialis-como-posso-comprar-sem-prescri-o-on-line http://soruanaliz.com/index.php/19681/permethrin-comprar-gen%C3%A9rico-receita-rep%C3%BAblica-federativa http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/carbidopa-y-levodopa-comprar-en-una-farmacia-online-recomendada http://bricolocal.com/profiles/blogs/como-comprar-gen-rico-sinota-sildenafil-citrate-100mg-sem-receita http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/esantop-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia-ecuador http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/76323 http://www.prds66.fr/profiles/blogs/mefenamic-acid-500mg-order-online-how-can-i-order-ponstel-free

Ageku84

(Ewogu54, 2019.01.12 08:06)

http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/filfire-50mg-buy-how-can-i-purchase-sildenafil-citrate-in-trusted
http://jaktlumaczyc.pl/70642/okpower-marche-internet-o%26%23249-commander-okpower-generique
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/viagra-130-mg-sans-ordonnance-commander-en-ligne-prix-de
http://wu-world.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-achat-plegra-sildenafil-citrate-achat-plegra
http://football.ning.com/profiles/blogs/escitan-120-mg-onde-comprar-gen-rico-sem-receita
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-mclafil-10mg-con-garantia-chile
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-blupill-100mg-gen-rico-mais-barato-via-internet
https://ikriate.me/blogs/754/16260/triamcinolone-4-mg-donde-comprar-sin-receta-entrega-rapida
http://brooklynne.net/profiles/blogs/comprar-ciavor-diario-gen-rico-via-internet-brasil
http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-esantop-sin-receta-barato
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/order-erilin-25mg-cheap-buy-erilin-tablets-singapore
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-veega-bas-prix-paiement-visa-sildenafil-citrate-a
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-floxin-300mg-con-garantia-el
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/nizagara-order-online-how-to-buy-sildenafil-citrate-free-delivery
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-digibind-sin-receta-env-o-urgente
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/viagra-200mg-order-where-can-i-buy-sildenafil-citrate-in-trusted
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-viraha-50mg-al-mejor
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/cheap-cere-t-130-mg-order-online-to-buy-cere-t-online-usa
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-tetracycline-250-mg-en-ligne-baisse-prix-site
http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/105338
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-scanip-sildenafil-citrate-200mg-site-fiable-scanip
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-avafil-25mg-entrega-r-pida-via-internet
http://www.1friend.com/blogs/2770/14234/tada-diario-tadalafil-comprar-generico-forma-segura-via-interne
http://answers.codelair.com/22825/buy-zestogra-130-low-price-zestogra-generic-online-cheapest
http://www.allpix.net.ee/blogs/post/17453
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=18702&qa_1=sildaristo-sildenafil-citrate-comprar
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/plusefec-150mg-como-comprar-fiable-ecuador-sildenafil-citrate
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/discount-cialis-40-mg-order-online-where-to-purchase-tadalafil

Gusec95

(Vomiq80, 2019.01.12 07:29)

http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/order-lomefloxacin-400mg-cheap-cheapest-lomefloxacin-400-mg-with
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/zenavil-comprar-sin-receta-con-garantia-estados-unidos-tadalafil
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/zyad-tadalafil-en-ligne-rapide-medicament-equivalent-au-tadalafil
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/comprar-fenofibrato-160-mg-sin-receta-online-comprar-fenofibrato
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-intigra-100-mg-con-garantia-andorra
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/spegra-sildenafil-citrate-25-mg-bon-marche-en-ligne-securise
http://destinosexotico.com/blogs/post/36866
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/loperamida-imodium-como-comprar-envio-48h-online-brasil-imodium
http://www.facecool.com/profiles/blogs/achat-discrete-luvagra-achat-luvagra-ligne
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/ciavor-tadalafil-onde-comprar-gen-rico-de-forma-segura-brasil
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-ciavor-tadalafil-10mg-gen-rico-r-pido-internet
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-novidat-250-mg-fiable-chile
http://ask2learn.com/?qa=7127/tamsulosina-comprar-en-farmacia-online-certificada-chile
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/order-brondilat-online-where-to-buy-montelukast-without-script
http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-dali-10-mg-gen-rico-com-desconto-na-internet-brasil
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/cialis-order-without-rx-where-to-buy-tadalafil-no-rx-needed
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/bisoprolol-comprar-con-seguridad-estado-libre-asociado-de-puerto
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/adapalene-15mg-bas-prix-sur-internet-livraison-express-ou-acheter
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/viagra-130-mg-comprar-buen-precio-comprar-sildenafil-citrate-en
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-videnfil-gen-rico-pre-o
http://showmeanswer.com/index.php?qa=36967&qa_1=order-cialis-20mg-anyone-buy-cialis-online-cheap
http://amusecandy.com/blogs/post/434911
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/low-price-tadil-40mg-buy-online-cheapest-tadil-online-prices
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/erotid-tadalafil-bon-prix-et-sans-ordonnance-ou-acheter-tadalafil
http://brooklynne.net/profiles/blogs/edgon-baisse-prix-sur-le-net-achat-tadalafil-60-en-ligne-forum
http://gennethub.com/blogs/1368/9627/site-achat-tazzle-tadalafil-serieux-tadalafil-commander-canada

Omoli57

(Ubule27, 2019.01.12 02:07)

http://korsika.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-mildfil-tadalafil-bon-marche-o-acheter-tadalafil
http://soruanaliz.com/index.php/18486/vigreks-120mg-puedo-comprar-sin-receta-fiable-nicaragua
http://wu-world.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-baclofeno-via-internet
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/adonix-200mg-order-safely-buying-adonix-line
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/order-verdafil-25mg-without-rx-where-can-i-buy-sildenafil-citrate
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=68280&qa_1=achat-securise-bigfun-tadalafil-prix-bigfun-livraison-france
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/order-lumix-100mg-online-where-can-i-buy-sildenafil-citrate-free
http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-doxazosin-mesylate-con-garantia-m
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/finasteride-comprar-sem-prescri-o-no-brasil
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/clorpromazina-como-puedo-comprar-sin-receta-fiable-puerto-rico
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-dafilar-tadalafil-france-24h
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-xyorg-tadalafil-sin-receta-en-l-nea
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/order-ramiprilum-10mg-low-price-how-much-does-ramiprilum-cost-in
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/comprar-azelastina-sin-receta-de-confianza
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/336804
http://bricolocal.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-wagra-sildenafil-citrate-sin-receta
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/comprar-sildara-sildenafil-citrate-100-mg-gen-rico-com-garantia
http://wu-world.com/profiles/blogs/heptasan-4mg-order-where-can-i-buy-cyproheptadine-cheap
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-vasifil-sildenafil-citrate-120mg-acheter
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/order-ddavp-0-01mg-without-prescription-where-can-i-buy
http://ggwadvice.com//index.php?qa=54152&qa_1=albendazol-comprar-gen%C3%A9rico-prescri%C3%A7%C3%A3o-albenza-generico
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=67805&qa_1=expit-100mg-order-online-expit-ordering-australia
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-lupigra-sildenafil-citrate
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-videnfil-sildenafil-citrate-gen-rico
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/sulfasalazina-comprar-con-visa-estados-unidos

Oxacu84

(Haqix71, 2019.01.12 00:29)

http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/bencid-probenecid-500-mg-bon-prix-livraison-express-bencid
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-de-refren-sildenafil-citrate-envio
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/comprar-powergra-sildenafil-citrate-con-garantia-estados-unidos
http://www.facecool.com/profiles/blogs/order-ripol-130mg-cheap-cheap-ripol-europe
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-lubagra-sildenafil-citrate-50-mg-sildenafil
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/acheter-pilule-topp-up-50mg-pas-cher-topp-up-prix
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-pour-acheter-du-oximum-sildenafil-citrate-acheter-du
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/bon-site-pour-achat-estrace-2mg-pharmacie-qui-vend-estrace-sans
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dinamico-sin-receta-env-o-gratis
http://property.ning.com/profiles/blogs/achat-de-duroval-sildenafil-citrate-moins-cher
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/calcium-acetate-en-ligne-moins-cher-paiement-mastercard-acheter
http://property.ning.com/profiles/blogs/buy-viagra-100mg-viagra-purchased-over-the-counter
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-generico-quetiapina-al-mejor-precio-comprar
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/regalis-tadalafil-40-mg-comprar-mas-barato
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-sildara-pre-o-na-internet
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/order-immense-200mg-how-can-i-order-sildenafil-citrate-free
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-tranky-sildenafil-citrate-moins-cher-montpellier
http://football.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-regalis-20mg-online-regalis-on-backorder
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-avafil-50mg-gen-rico-de-confianza-on
http://www.taffebook.com/blogs/1745/8733/losartan-hidroclorotiazida-12-5mg-comprar-en-una-farmacia-en-li
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/buy-viagra-120mg-online-viagra-online-no-prescription-pharmacy
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-itraconazol-sporanox-gen-rico-sem-receita
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=23162&qa_1=comprar-eromax-sildenafil-citrate-gen%C3%A9rico-prescri%C3%A7%C3%A3o-brasil
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/zilfic-25mg-comprar-sin-receta-entrega-r-pida-el-salvador
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-suvvia-entrega-48h-brasil-a-onde-comprar

Ecuzo26

(Usiki69, 2019.01.11 22:58)

http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/furosemida-comprar-en-farmacia-en-linea-r-pido-espa-a http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19215&qa_1=tantrix-comprar-tantrix-generico-similar http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/buy-snafi-10mg-no-prescription-where-to-order-tadalafil-online http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/vigro-sildenafil-citrate-o-acheter-pas-cher-prix-sildenafil http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/achat-de-viagra-sildenafil-citrate-viagra-vente-libre-en-europe http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/vigorama-sildenafil-citrate-en-ligne-acheter-livraison-rapide http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/avafil-sildenafil-citrate-200-mg-comprar-entrega-r-pida-no-brasil http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-vigor-sildenafil-citrate-fiable http://flutes.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-levitra-vardenafil-40mg-sin-receta-pago http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-nexofil-200-mg-con-seguridad-m-xico http://showmeanswer.com/index.php?qa=37495&qa_1=degra-150mg-purchase-sildenafil-citrate-approved-pharmacy https://ikriate.me/blogs/831/16883/como-faco-para-comprar-generico-refren-barato-brasil http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/suvvia-sildenafil-citrate-120-mg-como-puedo-comprar-por-internet http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-clomifeno-25-mg-r-pido-usa http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/happigra-130mg-order-online-when-will-generic-happigra-be-cheaper http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/order-adalat-cheap-where-to-order-nifedipine-in-verified-medstore http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/albendazol-400mg-comprar-en-farmacia-online-todo-en-medicamentos http://property.ning.com/profiles/blogs/hydrochlorothiazide-o-achat-g-nerique-hydrochlorothiazide http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-lubagra-con-garantia-per-comprar http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/activil-sildenafil-citrate-120mg-comprar-de-calidad-estados http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-vigerect-max-buen-precio-estados http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-blugral-sildenafil-citrate http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/comprar-ampicilina-sin-receta-al-mejor-precio-honduras-ampicilina http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/commander-vrai-clomiphene-25-mg-generique-en-ligne-pas-cher-sans http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/donde-para-ordenar-isosorbide-mononitrate-con-garantia-espa-a

Tozam65

(Olaba95, 2019.01.11 20:53)

http://snopeczek.hekko.pl/230105/order-elimite-where-purchase-permethrin-approved-pharmacy
http://snopeczek.hekko.pl/227936/comprar-sildenafil-citrate-mejor-precio-republica-honduras
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-achat-nipatra-130-mg-nipatra-50mg-discount
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/ciavor-diario-tadalafil-60-mg-onde-comprar-gen-rico-com-desconto
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-generico-bupropion-150mg-ahora-panam
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-orlistat-gen-rico-forma-segura-internet
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/cialysinfort-order-no-prescription-can-i-purchase-tadalafil-free
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/cefadroxilo-comprar-en-una-farmacia-online-certificada-espa-a
http://opencu.com/profiles/blogs/effexor-xr-onde-comprar-de-forma-segura-brasil
http://bioimagingcore.be/q2a/47856/seguro-comprar-gen%C3%A9rico-tadalafil-quanto-internet-online
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/havante-sildenafil-citrate-120mg-sur-internet-bon-marche-acheter
http://amusecandy.com/blogs/post/430726
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/commander-viagra-sildenafil-citrate-generique-moins-cher-site
http://answers.codelair.com/23094/buy-vilgendra-130mg-online-buy-vilgendra-san-francisco
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-dapoxetina-en-l-nea-us
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=68018&qa_1=seguro-comprar-ciavor-tadalafil-gen%C3%A9rico-quanto-online-brasil

Nipob11

(Secub15, 2019.01.11 19:20)

http://bioimagingcore.be/q2a/50827/order-nivepin-200mg-nivepin-buy-england http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-virineo-25-mg-mais-barato-na-internet http://football.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-o-gen-rico-do-ah-zul-150-mg-pela-net http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-erotid-20-mg-sin-receta-con-garantia http://jaktlumaczyc.pl/69442/fiable-sildenafil-citrate-comment-obtenir-ordonnance-viagra http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/cefaclor-bon-prix-sans-ordonnance-achat-cefaclor-pharmacie-paris http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/sollevare-como-comprar-n-o-precisa-receita-m-dica-brasil http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-videnfil-sildenafil-citrate http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/ereva-sildenafil-citrate-200mg-en-ligne-bas-prix-sans-ordonnance http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/refren-sildenafil-citrate-200mg-onde-comprar-gen-rico-melhor-pre http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/wagra-50-mg-livraison-48h-bon-marche-ou-et-comment-acheter-du http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/para-comprar-nifedipina-20-mg-sin-receta-con-garantia-chile http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/buy-gramax-online-where-can-i-purchase-sildenafil-citrate-cheap http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-nimodipino-sin-receta-online-ecuador http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-olit-sin-receta-online-rep-blica-oriental-del http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/tada-diario-60mg-onde-comprar-gen-rico-pela-internet-rep-blica http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/erilin-donde-comprar-buen-precio-usa http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/eunice-50-mg-en-ligne-bon-marche-commander-site-fiable-le http://wu-world.com/profiles/blogs/heragra-sildenafil-citrate-commander-recherche-heragra-pas-cher http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/comprar-generico-vorst-sildenafil-citrate-urgente-estados-unidos http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/lotriderm-betamethasone-clotrimazole-10mg-comprar-sin-receta-de http://www.facecool.com/profiles/blogs/levonorgestrel-0-75-mg-en-ligne-bon-prix-avec-visa-prix-du https://ikriate.me/blogs/860/17042/donde-a-la-orden-viagra-sildenafil-citrate-en-internet-espana http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/hidroxicarbamida-como-comprar-envio-24h-on-line-portugal http://whazzup-u.com/profiles/blogs/low-price-finegra-130mg-order-online-can-i-buy-sildenafil-citrate https://madbuddy.club/blogs/post/17733 http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-erotil-sildenafil-citrate-120mg-sin http://answers.codelair.com/21502/ordenar-golmal-tadalafil-receta-venezuela-comprar-tadalafil http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/finasteride-1mg-generique-commander-sans-ordonnance-ou-trouver

Aqigo85

(Uhiha38, 2019.01.11 17:33)

http://opencu.com/profiles/blogs/erector-sildenafil-citrate-200-mg-en-ligne-moins-cher-sans http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23018 http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/red-viagra-sildenafil-citrate-donde-puedo-comprar-con-seguridad http://javamex.ning.com/profiles/blogs/dydrogesterone-buy-buying-dydrogesterone-calgary http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/losartan-hydrochlorothiazide-12-5-mg-baisse-prix-securise-hyzaar http://korsika.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-pulmopres-tadalafil-bon-marche-tadalafil-au-rabais http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-amoxicillina-sin-receta-al-mejor http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/achat-adcirca-10mg-site-securise-adcirca-vente-libre-andorre http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/comprar-celeste-tadalafil-40-mg-sin-receta-fiable-dove-si-compra http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/discount-bimatoprost-3-mg-order-online-how-can-i-order http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/buy-erectol-120mg-on-sale-how-can-i-order-sildenafil-citrate http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-blupill-r-pido-comprar-sildenafil http://opencu.com/profiles/blogs/revathio-order-safely-where-to-purchase-sildenafil-citrate-in http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-viagra-25mg-de-forma-segura-comprar https://ikriate.me/blogs/804/16426/comprar-generico-de-vasifil-preco-internet-republica-federativa

Kiwif87

(Tivoc39, 2019.01.11 15:42)

http://property.ning.com/profiles/blogs/o-commander-viripotens-en-ligne-acheter-sildenafil-citrate-femme
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-erotid-tadalafil-fiable-el-salvador
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/revathio-100-mg-en-ligne-bon-prix-commander-rapide-prix-revathio
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sildaristo-sildenafil-citrate-150
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-generico-vigorex-sildenafil-citrate-200mg
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-powergra-sildenafil-citrate-120-mg-powergra
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/prilo-onde-comprar-gen-rico-sem-receita-online-no-brasil-a-onde
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/thyroxine-o-achat-generique-du-medicament-synthroid
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19278&qa_1=sildenafil-ordonnance-sildenafil
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-blupill-50-mg-gen-rico-de-confianza-no
http://explicitty.com/blogs/2259/36591/zyad-como-posso-comprar-generico-com-desconto-brasil-233-p
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-do-tada-diario-10mg-de-forma-segura-pela
https://lepchat.com/blogs/post/25464
http://quainv.com/blogs/post/50887#sthash.nG3Jx36c.LQHEaZJQ.dpbs
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=67799&qa_1=xpandyl-tadalafil-puedo-comprar-receta-env%C3%ADo-r%C3%A1pido-costa
http://www.facecool.com/profiles/blogs/onde-comprar-generico-warfarina-con-seguridad-per
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-maximo-130-mg-de-forma-segura-brasil
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-seler-sildenafil-citrate
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/buspar-buspirone-acheter-ou-acheter-buspirone-10-generique
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-zyad-10mg-mastercard-brasil
http://ggwadvice.com//index.php?qa=53323&qa_1=comprar-urgente-internet-medicamento-tadalafil-generico
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-powergra-sin-receta-al-mejor-precio-nicaragua
http://www.facecool.com/profiles/blogs/order-celeste-20-mg-cheap-how-to-order-tadalafil-guaranteed
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-ropinirol-gen-rico-entrega-em-48-horas
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/terazosina-comprar-en-farmacia-en-linea-con-env-o-gratis-chile
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/order-monoket-40-mg-cheap-how-can-i-purchase-isosorbide
http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/5293
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/zilfic-como-puedo-comprar-entrega-r-pida-chile
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/edgon-40mg-buy-safely-edgon-drug-price-comparison

Ucewe66

(Evoho31, 2019.01.11 13:55)

http://bobford.ning.com/profiles/blogs/achat-en-ligne-rivgra-prix-sildenafil-citrate-120-boite-8
http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-escitan-urgente-on-line-brasil-comparar-pre-os-escitan
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-cialis-generique-en-ligne-au-rabais-2018-vente-de
http://football.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-en-ligne-bas-prix-rapide-o-acheter
http://showmeanswer.com/index.php?qa=37394&qa_1=acheter-erectra-ligne-trouver-erectra-sans-ordonnance-france
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/dali-60-mg-como-comprar-gen-rico-entrega-r-pida-on-line-brasil
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-generico-cialestine-tadalafil-sin-receta-de-confianza-us
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-de-videnfil-50mg-com-desconto
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/buy-enthusia-120mg-cheap-how-can-i-purchase-sildenafil-citrate
http://foodtube.net/profiles/blogs/purchase-cheap-potenza-200-mg-online-best-price-for-potenza-in
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/viagra-120-mg-como-comprar-entrega-r-pida-espa-a-comprar-viagra
http://football.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-rezum-sildenafil-citrate-130mg-sin-receta
http://brooklynne.net/profiles/blogs/achat-express-nyte-sildenafil-citrate-nyte-sildenafil-citrate
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/bon-site-pour-achat-refeel-refeel-20-mg-en-france
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=66146&qa_1=comprar-divalproex-250-mg-gen%C3%A9rico-on-line-brasil
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/minocyclinum-minocycline-livraison-discrete-bon-marche-o-acheter
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-norfloxacino-r-pido-chile
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/order-donaton-40-mg-low-price-where-can-i-buy-tadalafil-cheap
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-viagra-sildenafil-citrate-50mg-ou-acheter-du-viagra
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/generique-clarinex-commander-pas-cher-prix-desloratadine
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/h-for-tadalafil-onde-comprar-gen-rico-on-line-h-for-precisa-de
http://football.ning.com/profiles/blogs/clomipramina-comprar-en-farmacia-online-r-pido-rep-blica-de-chile
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-viagra-sildenafil-citrate-env-o-r
http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/205461
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/blupill-sildenafil-citrate-onde-comprar-sem-receita

Ejuji24

(Udalu90, 2019.01.11 12:57)

http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/comprar-extadil-tadalafil-sin-receta-con-seguridad-estado
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/egomax-sildenafil-citrate-donde-comprar-sin-receta-ahora-paraguay
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-direktan-buen-precio
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/apcalis-donde-comprar-sin-receta-de-forma-segura-apcalis-40-mg
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/cialis-comprar-sem-prescri-o-internet
http://bricolocal.com/profiles/blogs/order-sollevare-130mg-safely-where-can-i-order-sildenafil-citrate
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/acheter-vrai-viagra-200mg-sildenafil-citrate-en-ligne-achat
http://property.ning.com/profiles/blogs/oneaid-tadalafil-10mg-baisse-prix-et-securise-prix-de-oneaid-en
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-100-mg-comprar-en-farmacia-online
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-sildehexal-200-mg-sin
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/comprar-efil-tadalafil-con-garantia-chile-donde-comprar-efil-espa
http://wu-world.com/profiles/blogs/cheap-andros-25-mg-order-online-where-to-buy-sildenafil-citrate
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/order-cheap-viagra-25-mg-online-buy-viagra-safely-ireland
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-varofyl-120mg-fiable-paraguay
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/cialis-noir-au-rabais-et-livraison-discrete-tadalafil-en-vente-en
http://clan.hupshup.com/blogs/post/14585
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-claritromicina-ahora-bolivia
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/comprar-rizact-10-mg-gen-rico-melhor-pre-o-on-line-sandoz
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/ravana-60-mg-pas-cher-acheter-en-ligne-2018-acheter-du-ravana-a
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-oflovir-ofloxacin-con
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/discount-getgo-40mg-order-online-getgo-online-canada
https://madbuddy.club/blogs/post/12539
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/purchase-enegra-150mg-online-where-to-buy-sildenafil-citrate
http://laguiadelasvegas.com/afiliados/blogs/post/71478

Jotiv39

(Iteji32, 2019.01.11 11:16)

http://foodtube.net/profiles/blogs/synalis-10mg-buy-buy-synalis-online-price http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/sollevare-comprar-gen-rico-frete-gr-tis-on-line-portugal http://snopeczek.hekko.pl/230007/carbidopa-levodopa-sinemet-comprar-desconto-internet-brasil http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-dali-10-mg-gen-rico-sem-prescri-o-online http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-20-mg-sur-internet-acheter-2018-cialis-20-achat http://javamex.ning.com/profiles/blogs/silvagra-buy-how-to-buy-sildenafil-citrate-no-need-prescription http://www.1friend.com/blogs/2841/15222/comprar-vigreks-sildenafil-citrate-130-mg-sin-receta-pago-maste http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/blupill-200mg-order-no-rx-order-blupill-england http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/achat-de-super-p-force-prix-boite-super-p-force-en-pharmacie http://www.prds66.fr/profiles/blogs/tada-tadalafil-como-comprar-gen-rico-pela-net-brasil-comprar http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-erotil-sildenafil-citrate-100mg http://divinguniverse.com/blogs/post/61498 http://answers.codelair.com/21686/suvvia-comprar-gen%C3%A9rico-precisa-receita-m%C3%A9dica-internet-brasil http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/metaxalone-400mg-comprar-gen-rico-envio-rapido-pela-internet http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=66373&qa_1=farmacia-comprar-generico-galantamina-entrega-reminyl-comprar http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/cianeo-tadalafil-40mg-comprar-gen-rico-entrega-24h-pela-internet http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-pour-achat-viara-sildenafil-citrate-acheter

Pomin27

(Heyaf73, 2019.01.11 08:18)

http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/levatra-120mg-order-levatra-toronto-buy http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-ozace-olanzapine-5-mg-sin-receta-entrega-r-pida http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=20030&qa_1=farmacia-erotadil-tadalafil-tadalafil http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/701 http://flirtfinder4u.com/blogs/post/22152 http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=67463&qa_1=tarim-130mg-online-order-sildenafil-citrate-fast-shipping http://snopeczek.hekko.pl/229794/discount-andrax-10-mg-order-online-buy-andrax-now http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tadact-tadalafil-barato-donde-puedo http://movsam.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-havante-gen-rico-com-garantia-online-no-brasil http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-omegra-sildenafil-citrate-acheter-sildenafil-citrate http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/discount-erectimax-120mg-order-online-how-can-i-purchase http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/sindex-plus-sildenafil-citrate-200mg-comprar-entrega-r-pida-chile http://property.ning.com/profiles/blogs/bamirac-bas-prix-internet-site-fiable-bamirac-sans-ordonnance http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/low-price-efesexx-200mg-buy-online-can-i-order-sildenafil-citrate http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/zaneman-sildenafil-citrate-200mg-sans-ordonnance-achat-sur http://www.facecool.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-amoxicillin-y-clavulanate-entrega-r-pida-espa-a http://mariannaonline.com/community/blogs/post/41144

Ekoxo36

(Ujizu22, 2019.01.11 00:16)

http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/achat-nexgra-sildenafil-citrate-sildenafil-citrate-130-mg-tarif
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/cheap-virnagza-fort-20-mg-buy-online-where-to-buy-tadalafil-no
http://answers.codelair.com/23654/sinafil-tadalafil-comprar-receta-internet-tadalafil-generico
http://foodtube.net/profiles/blogs/cilafil-150mg-puedo-comprar-entrega-r-pida-m-xico
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/bifort-sildenafil-citrate-130mg-donde-puedo-comprar-y-pagar-con
http://property.ning.com/profiles/blogs/medovigor-100mg-buy-online-how-can-i-purchase-sildenafil-citrate
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/viasil-comprar-gen-rico-pre-o-pela-net-brasil
http://www.cavers.club/blogs/post/7882
https://lepchat.com/blogs/post/26227
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/suvvia-sildenafil-citrate-100mg-comprar-e-quanto-custa
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-honygra-sildenafil-citrate-200mg-prix-honygra
http://showmeanswer.com/index.php?qa=39117&qa_1=seguro-comprar-aciclovir-entrega-aciclovir-generico-farmacias
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/comprar-suvvia-sildenafil-citrate-25-mg-gen-rico-de-confianza
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-virineo-sildenafil-citrate-gen-rico-envio-urgente-virineo
http://www.1friend.com/blogs/2850/14808/site-seguro-para-comprar-generico-do-tada-diario-tadalafil-60-m
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/viripotens-100mg-puedo-comprar-sin-receta-de-calidad-m-xico
http://foodtube.net/profiles/blogs/achat-discrete-ah-zul-sildenafil-citrate-acheter-du-veritable-ah
http://bioimagingcore.be/q2a/49101/sildenafil-internet-colombia-comprar-sildenafil-citrate
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-generico-anaprox-sin-receta-con-garantia-costa
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/sildaprep-130-mg-acheter-ou-se-procurer-du-sildenafil-citrate-en
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-losartan-sin-receta-barato
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-generico-forzak-sildenafil-citrate-barato
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/modrasil-120mg-buy-safely-how-can-i-buy-sildenafil-citrate-free

Xosep11

(Ufixu20, 2019.01.10 20:06)

http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-do-sildara-sildenafil-citrate-r-pido-brasil
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/tada-puedo-comprar-sin-receta-urgente-espa-a-comprar-tada-peru
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/verampil-40mg-o-achat-bas-prix-g-n-rique-du-verampil-en-france
http://webhiveteam.com/demo4_chameleon/blogs/2768/54662/farmacia-online-donde-comprar-vi
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/valaciclovir-comprar-sin-receta-buen-precio-reino-de-espa-a
http://foodtube.net/profiles/blogs/zilfic-order-buy-zilfic-120-mg-tablets-us
https://www.olliesmusic.com/blog/13051/amoxicillin-250-mg-livraison-gratuitГ©-moins-cher-commander-du-augmentin-for/
http://answers.codelair.com/21826/comprar-sildenaxyl-sildenafil-citrate-confianza-andorra
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-pour-commander-du-sildefil-200-mg-sildenafil-citrate
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-silvasta-sin-receta-con-visa-guatemala-donde
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-efil-40-mg-where-can-i-order-tadalafil-safely
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/tada-diario-60mg-como-posso-comprar-gen-rico-entrega-r-pida
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-gen-rico-de-zyad-tadalafil-com-desconto-preco
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/cheap-intigra-100-mg-order-online-how-to-buy-intigra-netherlands
https://bemysoul.com/blogs/post/12107
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-melatonina-3-mg-buen-precio-usa
https://madbuddy.club/blogs/post/15548
http://iq140.eu/blogs/post/29029
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/discount-rezum-150mg-buy-online-rezum-cheap-online-pharmacy
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/achat-express-disilden-sildenafil-citrate-au-rabais-livraison
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/lamotrigine-25mg-como-comprar-buen-precio-estados-unidos

Ekude90

(Jaheq04, 2019.01.10 18:43)

http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-erix-sin-receta-r-pido-per http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-dejavu-130-mg-gen-rico-mais-barato-na-internet http://lifestir.net/blogs/post/74689 http://flutes.ning.com/profiles/blogs/newbigra-baisse-prix-site-fiable-livraison-sildenafil-citrate-24h http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/galotam-como-puedo-comprar-en-farmacia-online-estados-unidos http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/order-low-price-alsigra-130-mg-online-alsigra-best-price-nyc http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/order-dynamico-online-buy-dynamico-online-thailand http://brooklynne.net/profiles/blogs/trouver-du-xpandyl-xpandyl-site-de-vente http://ggwadvice.com//index.php?qa=54315&qa_1=premarin-como-puedo-comprar-receta-env%C3%ADo-r%C3%A1pido-puerto-rico http://bricolocal.com/profiles/blogs/ciavor-diario-tadalafil-10mg-comprar-gen-rico-frete-gr-tis http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/generique-viagrasan-sildenafil-citrate-200mg-acheter-viagrasan http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/dejavu-sildenafil-citrate-onde-comprar-gen-rico-barato-pela http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/discount-metoprolol-100mg-buy-online-toprol-or-metoprolol-online

Caqin50

(Qibaf36, 2019.01.10 17:13)

http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/cloxacillin-500mg-comprar-en-una-farmacia-online-certificada http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/degra-sildenafil-citrate-200mg-onde-comprar-urgente http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/205577 http://showmeanswer.com/index.php?qa=38046&qa_1=farmacia-online-donde-comprar-niagra-receta-r%C3%A1pido-dominicana http://movsam.ning.com/profiles/blogs/vigoril-sildenafil-citrate-como-puedo-comprar-en-internet http://whazzup-u.com/profiles/blogs/o-acheter-du-en-ligne-wagra-baisse-prix-achat-sildenafil-citrate http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/order-silderec-silderec-buy-it-over-the-counter http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/re-zoom-10mg-buy-how-can-i-buy-tadalafil-fast-delivery http://socialchangesa.com/blogs/post/11546 http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-lumix-100-mg-al-mejor http://soruanaliz.com/index.php/18274/farmacia-online-comprar-generico-atlagra-sildenafil-citrate http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/tonafil-sildenafil-citrate-120mg-puedo-comprar-por-internet-usa

Ujiyo99

(Kixez35, 2019.01.10 16:51)

http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/low-price-sex-men-130mg-buy-online-where-can-i-buy-sex-men-from http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/videnfil-sildenafil-citrate-comprar-gen-rico-mais-barato-brasil http://dmoney.ru/37919/realizar-betafortan-republica-dominicana-sildenafil-generico http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/order-edegra-50-mg-cheap-how-to-order-sildenafil-citrate-free http://showmeanswer.com/index.php?qa=38496&qa_1=avanafilo-como-comprar-receta-urgente-rep%C3%BAblica-costa-rica http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/purchase-cheap-carbamazepine-100mg-online-can-i-buy-tegretol http://recampus.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-tada-diario-tadalafil-gen-rico-pela-net-tadalafil http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/comprar-levofloxacino-400-mg-gen-rico-sem-prescri-o-internet-no http://socialchangesa.com/blogs/post/45251 http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/agitafil-tadalafil-20mg-vrai-au-rabais-achat-prix-du-agitafil-en http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/h-for-tadalafil-10-mg-como-comprar-gen-rico-sem-receita-brasil http://bobford.ning.com/profiles/blogs/commander-du-vrai-penegra-sildenafil-citrate-en-ligne-sildenafil http://whazzup-u.com/profiles/blogs/synalis-sans-ordonnance-en-ligne-2018-le-synalis-avec-ou-sans http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/buy-intasfil-25mg-online-where-can-i-purchase-sildenafil-citrate http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/5386 http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/site-pour-achat-methotrexate-pharmacie-en-ligne-achat http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/order-ibuprofen-online-where-to-purchase-motrin-quick-delivery http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/megafort-20mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-pago-mastercard http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-vilgendra-sildenafil http://bricolocal.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-megafil-tadalafil-de-forma http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-enagra-sildenafil-citrate-buen http://foodtube.net/profiles/blogs/comprar-adcirca-60mg-pre-o-no-brasil http://bobford.ning.com/profiles/blogs/viagra-50mg-comprar-gen-rico-online-portugal http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-en-ligne-prochlorperazine-baisse-prix http://gennethub.com/blogs/1384/9409/disilden-sildenafil-citrate-baisse-prix-sur-internet-forum-me http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/low-price-yasmin-0-03-mg-order-online-generic-yasmin-seychelles http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-activil-sin-receta-con

Ojelo59

(Neret80, 2019.01.10 16:05)

http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/maxigra-100mg-comprar-sin-receta-y-pagar-con-mastercard-m-xico http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=18726&qa_1=xpandyl-60mg-purchase-tadalafil-cheap http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-quetiapina-25-mg-sin-receta-urgente-puerto http://www.prds66.fr/profiles/blogs/galantamina-8mg-puedo-comprar-fiable-m-xico http://recampus.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-ciprofloxacino-cipro-gen-rico-sem-prescri-o http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/ethinylestradiol-norgestrel-pas-cher-avec-visa-ovral-en-vente http://foodtube.net/profiles/blogs/zydafil-60-mg-comprar-fiable-estados-unidos http://wu-world.com/profiles/blogs/napifit-sildenafil-citrate-livraison-gratuit-baisse-prix-achat http://korsika.ning.com/profiles/blogs/cloxacilina-500-mg-puedo-comprar-entrega-r-pida-costa-rica http://quainv.com/blogs/post/50373#sthash.qjnFvJa9.UBYXKWvM.dpbs http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/chlorambucil-comprar-en-una-farmacia-online-recomendada-espa-a http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/sildara-comprar-sem-prescri-o http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-celebrex-urgente-estados http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/refren-sildenafil-citrate-onde-comprar-sem-receita-internet http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/blupill-130-mg-en-ligne-acheter-paiement-visa-peut-acheter http://football.ning.com/profiles/blogs/comprar-verventi-env-o-r-pido-m-xico-verventi-plus-venta http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/68/11971/viagra-25-mg-acheter-en-pharmacie-sildenafil-citrate-prix-fo http://www.prds66.fr/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-generico-vigorex-sildenafil-citrate-200mg


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78

Következő »