Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I:

IBOLYA - Kedves, nyitott személyiség jele; a szerénység szimbóluma. Nők álmában: jó baráti és társkapcsolat; igazán oda tudsz figyelni egy másik emberre. Férfiálomban: jó értelemben vett érzékenység; képes vagy átérezni mások helyzetét.

IDEGEN - Idegen férfi, aki ellenségesen lép fel, férfiálomban: úgy érzed, hogy hibát követtél el, vádolod magad. Női álomban: hálót vetettél valakire, de az kibújt belőle; mesterkedéseid nem járnak eredménnyel.

IDÉZET - Diákálomban: túlterhelés, vizsgaidőszak. Különben: útkeresés, elbizonytalanodás. Idézet, amelyre ébredés után is visszaemlékezel: egy nálad okosabbnak hitt személy tanácsa, amelyet követni igyekszel, de helyes megérzéssel kételkedsz annak célszerűségében. Falra, táblára írt idézet: lásd még jelentékeny tévedés.

IGA - Kedved ellen való tevékenység. Nőtlennek házasság Krúdy.

IGAZGATÓ - Ha saját munkahelyed igazgatója: konfliktus. Ha kitálalsz neki és megértéssel meghallgat, igazat ad: nincs módod a véleménynyilvánításra. Ha szigorral elutasít, bántóan viselkedik: egy hangoztatott véleményedből kis kellemetlenséged származik. Ismeretlen ember, akiről álmodban tudod, hogy igazgató: ésszerű irányításra vársz; munkahelyi feladataid önhibádon kívül megoldhatatlanok. Iskolaigazgató: gyermekálomban: nehezen tűrt fegyelem, értelmetlen feladatok. Felnőttálomban, ha régi iskolai igazgatód látod: ötleteidet nem tudod megvalósítani.

IGAZGATÓSÁG, IGAZGATÓTANÁCS - Nyomasztó hétköznapok.

IGAZOLÁS - Úgy érzed, mindenki ellenedre van, összeesküdött ellened a világ.

IJEDTSÉG - Rossz lelkiismeret; ha ijedten ébredsz, de nem emlékszel vissza álmodra, csak az ijedtségre: kutass magadban és meg fogod találni azt, a nemrég történt eseményt, amiről régi, kellemetlen emléked felidéződött.

IJESZTŐ - nek találni egy különben kedvesnek tartott személyt: érzelmeidet, gondolataidat nem magad alakítod ki.

IKRA Aprópénz, anyagi gond. Ha halat bontasz és abban nagy mennyiségű ikrát találsz: férfiálomban: önérzeteden esett csorba; olyan munkát vállaltál, ami a kedved ellen való, és az nem hozta meg a várt hasznot. Nők álmában: anyagi előnyökért teremtett, kedved ellen való kapcsolat, amely ráadásul nem is járt komoly bevétellel.

IKTATNI, IKTATÓKÖNYV - Probléma, amelynek a megoldása fejtörést igényelne; halogatod egy dolgod rendbetételét.

ILLATSZER - Anyagiasság, pénzcentrikus gondolkodás, ami természetesen nem fukarságot jelent: sőt inkább sorozatos, ám megbánt könnyelműséget; kívánságaid, ábrándjaid között a pénz foglalja el a legelőkelőbb helyet. Földre kifolyt illatszer: kitörő jókedv; röhögőroham; kis üvegben tartott illatszer: pedantéria, gyűjtögetési szenvedély; felesleges holmikat tárolsz, hátha egyszer még jó lesz jelszóval. Férfiillatszer, borotválkozóvíz: nők álmában: fegyelmezetlennek, könnyelműnek tartod a partnered; magadat tartod jobb gazdának. Férfiálomban: partnered lassan eluralkodik rajtad, átveszi az irányítást a dolgaid felett.

ILLETLEN dolgokról álmodni - örülj, hogy legalább álmodban...

IMA - Tanácstalanság; jóakarattal megoldható probléma.

INDA - Szenvedély. Köréd csavarodó inda: férfiálomban: nem tudsz úrrá lenni egy érzelmeden; testi vonzalom egy különben ellenszenves nő iránt. Női álomban: öröm nélküli, eltűrt szexuális kapcsolat.

ING - Könnyű szerelem, idill, amit nem tudsz titokban tartani. Inggomb: régi barát, egykori iskolatárs körüli gondolatok.

INGA -Felbuzdulás; lelkesülten belekezdesz egy dologba, amit majd ismét abbahagysz. Ingaóra: önfelmentés. Arra gondolsz, hogy időhiányból nem teszel meg egy csomó fontos dolgot.

INJEKCIÓ -Erőszak körüli fantáziálás. Gyakori azoknak a nőknek az álmában, akikkel túl sokan kezdenek ki, tolakodóak velük szemben; többnyire mindezt ők provokálják.

INTŐ - Kisdiákálomban: szigorú környezet. Felnőtt-álomban: ha gyermeked intőt hoz: kissé elhanyagoltad őt az utóbbi időben. Ha magad kapsz intőt: buta tréfát csináltál.

IPAROS - Csúnyán rászednek. Iparos, ha a házadban dolgozik: másra bíztál egy olyan dolgot, amit magadnak kellett volna elintézned.

IRHABUNDA - Gyengédség, simogatás utáni vágy. Ha irhabundát meztelenül veszel fel és az kellemes érzést kelt: szexfantáziálás; olyan gondolatok, amiket jobbára titokban tartasz. Ha a bunda szúr: fantáziálásod miatt érzett kis bűntudat. Lásd még: BUNDA.

IRODA - Zaklatottság.

IRÓGÉPÖtlettelenség; másokra hagyatkozol véleményed kialakításában.

ISKOLA - Gyerekálomban: csibészkedés, lógás. Felnőttálomban: ismeretlen iskola: kreativitás, jó ötletek sora, újító kedv. Ha régi iskoládban vagy és ott kellemesen érzed magad: harmónia, terveid megvalósulnak, elképzeléseid sikert hoznak. Ha szorongással vagy jelen régi iskoládban: meggondolatlanság, kifecsegtél valamit. Ha iskoládban felelned kell: buzgólkodás.

ISMERETLEN - Ember: nem igazodsz ki magadon; nem érted pontosan, hogy mit miért csinálsz. Ismeretlen táj, magányosság, új ismeretség utáni vágy; ismeretlen városba, faluba érkezni: új barátság; egy régi ismerősödben új erényeket találsz. Ismeretlen rendeltetésű tárgy, gép: kedvvel fogsz hozzá egy nehéz feladathoz; szívesen töröd a fejed és általában jó eredményre jutsz.

ISMERKEDÉS - Kutatásaidban holtpontra jutottál; ahhoz, hogy kidolgozz valamit, új szempontokra van szükséged.

ISMERŐS-- Lásd: BARÁT

ISTENTISZTELET - Nemes igyekezet; segítőszándék.

ISTÁLLÓ - Nagytakarítás. Gazdánál: üres istálló: hiába várt nyereség, kedvezetlen időjárás. Jószággal telt istálló: szerencse; jó üzlet, kölcsönösen előnyös megegyezés.

ISZAP - Lásd: SÁR

ISZONYAT Lásd: RÉMÜLETAddig is videózz kevesebbet

ITAL - Szeszes ital: rövid pórázra vagy fogva. Gyümölcsital: ismered a mértéket. Víz mint ital: jó irányú változás, megújulás, megtisztulás; ha dohányos vagy: le fogsz szokni róla.

ITATÓ - Ha állatok veszik körül: kedvetlenül láttak vendégül. Üres itató: váratlan vendég, aki zavarba hoz.

ITRÁNG - Céltudatosság.

IZLAND Egyedüllét; sóvárgás egy régi kedves ismerős, hozzátartozó után.

IZOM - Ha rajtad nő és óriási méreteket ölt: elkeseredettség, csüggedtség. Izmaid, ha elfogynak, összemennek: csalódás, fájdalom. Izmait mozgató ember: féltékenység.

IZZADTSÁG -Megkönnyebbülés, túl vagy egy nehéz helyzeten.

J:

JACHT - Lekicsinyellsz egy érzelmet; rálegyintesz a benned felmerülő kérdésekre, pedig komolyabban kellene venned a saját érzelmeidet, indulataidat. Jacht, amin meztelen emberek vannak: fékentartott fantáziák, visszafojtott gondolatok. Viharba kerülni jachttal: egy komolytalannak tartott érzelem, amely keserű bonyodalmakat okoz.

JAPÁN - Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.

JAPÁN EMBER - Sportoló álmában: vereségtől tartasz. Különben: kimerültség.

JEGENYE - Felfedezik egy értékes tulajdonságod.

JEGESMEDVE - Magadra erőltetett felnőttesség; engedj néha utat játékos kedvednek.

JEGY - Felhatalmazás. Megbíznak valamivel, ami a kedvedre van; jó irányba befolyásolsz valakit. Élelmiszerjegy: vigasz régi feljegyzés.

JEGYGYŰRŰ - Tiltott szerelem.

JEGYZETFÜZET (BLOKK; HATÁRIDŐNAPLÓ) - Megfeledkezel valamiről - esetleg szándékosan; elfoglaltságodra hivatkozva kitérsz egy kérés elől.

JEGYZŐKÖNYV - Jobb híján elfogadod mások magyarázatát; érzelmeid megakadályoznak abban, hogy egy kérdésben tisztán láss.

JELES (osztályzat) - Nem tettekben, hanem ábrándokban törsz a sikerre; szükséges teendőket halogatsz.

JELMEZ - Átlátszó hazugság. Jelmezbál: Unalmasnak tartott környezet. Barátaidat, esetleg partneredet unod, holott Te nem fedezed fel a színeket. Jelmezes ember: passzivitás, nem tudod jól megszervezni azokat a programokat, amelyekre vágyakozol. Jelmez, ami dominót utánoz: tiltott, esetleg munkahelyi, kaland, flört.

JELMONDAT, JELSZÓ - Bizonytalanság. Hangoztatott véleményedben magad is kételkedsz.

JELVÉNY - Ha ismert: régi kedves barátok emléke; iskolatárs, akivel már régen nem találkoztál. Ismeretlen jelvény: jó beilleszkedőképesség; gyorsan feltalálod magad a legkülönbözőbb helyzetekben; csak a szerelmi kapcsolatokban vagy kissé ügyefogyott. Bőrödre tűzött vagy égetett jelvény: igazságtalanságot szenvedtél el; egyéni és eredeti véleményed titkolnod kell. Jelvény, ami címert ábrázol: felvágás, vélt vagy valódi sikereid fitogtatása.

JOGAR - Nők álmában: szerepzavar; úgy érzed, kicsúszik a kezedből a hatalom, az irányítás, amelyet eddig sem gyakoroltál, inkább csak vágytál rá; engedékenyebb magatartással előbb célt érsz, mint követelőzéssel. Férfiálomban: a nőkről alkotott múlt századi vélemény: messze nem vagy olyan erős és határozott, mint amilyennek mutatni igyekszel magad; erőltetett keménységed mögött nagyon is sérülékeny lélek lakozik.

JOGOSÍTVÁNY -Legközelebb egy kicsit se igyál, ha vezetsz.

JOGSZABÁLY -Eredeti gondolkodásmód; véleményed gyakran különbözik a többiekétől, de meg kell tanulnod - sajnos - néha elhallgatni; nem kell minden körülmények között kimondanod, amit gondolsz.

JOGÁSZ - Nagyon belemerültél egy vitába; folytatólagos véleménykülönbség; túlzott hévvel akarod álláspontod elfogadtatni.

JUGOSZLÁVIA -Kellemes időtöltés. Rossz időben, télen Jugoszláviáról álmodni: önmagáét beszél; de lehet, hogy rosszkedvedért egyszerűen az időjárást teszed felelőssé, pedig érdemes lenne gondolkodnod azon, hogy mi is az igazi bajod. Nők álmában: szereted a szépet.

JUH - Engedékenység, amellyel visszaélsz.

JUHÁSZ - Türelmetlenség, udvariatlanság.

JUTALOM - Mások helyett végzett munka; hátrányos helyzet.

JÁCINT - Egy jó barátod barátnőd kedvesével kacérkodsz.

JÁRDA - Megerőltető munka.

JÁRDASZEGÉLY - Nem tudsz betartani egy határidőt.

JÁRDASZIGET - Fáradságos, megerőltető munka, amelynek nem látod az értelmét; felesleges adminisztráció.

JÁRŐR - Akadályt gördítenek eléd.

JÁSZOL Derű, optimizmus, amit nem kezd ki, nem tud kikezdeni a külvilág.

JÁTSZMA (sport) - Lendületes, jókedvű személyiség: jó humorérzék; vitakedv.

JÁTÉK (JÁTÉKSZER) -Alkotókedv, kreativitás. Régi játékokkal telezsúfolt helyiség: gyerekkori álmaid csak kis részben valósultak meg, de mindenképpen jó eredményeket értél el. Szétszórt játékok: nem arra koncentrálsz, amit már jól megcsináltál, hanem arra, hogy mi mindent akarsz még tenni. Társasjáték, ha egy vagy több emberrel játszod: jó beszéd- és vitakészség, egészséges versenyszellem, önálló gondolkodás. Ha egyedül játszol egy társasnak szánt játékkal: nem tudod kivel megosztani a gondolataidat, férfiálomban: szép, de csacsi partner.

JÁTÉKAUTOMATA Rossz ötlet; izgalmasnak induló kapcsolat.

JÉG -Azt jelenti, ami: hidegség. Ha jégen jársz, korcsolyázol és itt igen bizonytalanul érzed magad: feloldódási képtelenség, ami egy kis zavartól még inkább elmélyül. Ha a jégen biztonsággal, nagy ügyességgel mozogsz: jól alakoskodsz; nők álmában: szexuális ügyeskedés, amely mögött nincsenek átérzett indulatok. Jég, ami emberszerű alakot ölt: szeretnél feloldódni egy kapcsolatban, szerelemben, azonban nem vagy őszinte, valami meggátol talán a rosszindulat véleményed, kívánságod kimondásában. Jég, amit messziről látsz; nem értenek meg; közömbös partner. Jéghegy: rideg környezet; intézeti vagy kórházi emlék, amit valami napi esemény felelevenített; szigorú szülők jelenléte vagy emléke. Jégeső: fösvény partner, aki a legkisebb szükséges kiadást is könnyelműségnek minősíti. Jégeső, ha a termésedben pusztít: túl jól akartál járni egy alkuban, üzletben, ezért aztán nem is sikerült. Jegesember: unalmas téli esték régi feljegyzés. Jég, ami elolvad alattad vagy körülötted: sikerül feloldanod egy magadban lévő gátlást. Jégdarabok, ha a kezedben vannak: ügyesen irányítasz valakit; megőrzött józansággal érzelmeket játszol. Jégkocka italban: kicsit elvetetted a súlykot; úgy hiszed, többet mutattál meg magadból, mint ami ésszerű lett volna; fecsegtél.

JÉGCSAP - Ha ereszen, ház oldalán látod: kellemetlen családi kapcsolat; feszültség két, általad szerelt személy között. Jégcsap, ha a kezedben tartod: férfiálomban: olyan nő kacérkodik veled, akinek nem vágysz a társaságára. Nők álmában: nem váltod ki azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nők álmában, de férfiálomban is előfordul és akkor ugyanazt jelenti.

JÉGKORONG (mérkőzés) - Presztízsből kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejű ismerős; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.

JÉGPÁLYA Merészség; érzelemmentesen kezelt üzleti ügyek.

JÉGSZEKRÉNY Régi klasszikus jégszekrény egykori jegyzet szerint: Lesed az alkalmat, hogy visszaadj egy kölcsönt.

JÉGVIRÁG-Ablakon: tapintatlan kíváncsiságod ellenérzéseket ébreszt. Jégvirág, ha rajtad vagy ruhádon van: úgy gondolod, hogy megfelelő bátorítás esetén jó kapcsolatot tudnál létesíteni; azt várod, hogy mások közeledjenek hozzád, nem sokat teszel egy barátság, esetleg egy partnerkapcsolat kialakításáért.

JÓD - Túlteszed magad megbántottságodon.

JÓS, JÓSNŐ - Megerősítést keresel egy elhatározásodhoz, elképzelésedhez; másoktól akarod hallani azt, amit magad gondolsz.

JÓSLAT Felmented magad, holott hibás vagy. Inkorrekt eszközökkel igyekszel célt érni.

JÓVÁHAGYÁS - Titkolt érzelmek, vágyak.

K:

KABAR Önzés; ügyesnek hitt viselkedéseddel rá akarsz bírni másokat, hogy kedved szerint tegyenek. Kabaréban fellépni: előrelátónak, okosnak tartod magad, de lelepleződsz.

KABIN - Izgalmas titok, emlék.

KABÁT - Leplezni valónak hitt szexuális gondolatok. Kabátbélés: jó meglátások; Képes vagy a felszín mögé látni.

KACAGÁSt hallani - Nem hiszel magadban.

KACSA - Önfejűség.

KAGYLÓTitok. Kagylóhéj: szerelem, aminek az elmúlása ellen küzdöttél. Eleven kagyló: férfiálomban: erős testi vágy, fiatal szerető. Nők álmában: önszeretet, szex, titok, amit nem osztasz meg partnereddel. Kagylót, osztrigát enni: jó partnerkapcsolat; ha undorodsz: női álomban: terhességtől való félelem; férfiálomban: benned feltámadó vágyak, amelyeket elutasítasz magadtól. Kagylóban gyöngyre lelni: szerelmesed megríkat.

KAJAK - Lásd: CSÓNAK.

KAKAS -Idejében felfigyelsz egy ellened irányuló cselszövésre, ügyesen kivéded azt.

KAKAÓ - Megbánt adakozás. Ajándékodnak nem volt akkora sikere, mint amit elvártál.

KAKTUSZ - Sértett magányosság. Nők álmában: senkit nem találsz magadhoz méltónak, a legapróbb hibába is belekötsz, pedig társra vágysz. Férfiálomban: kritikus beállítottság; azt hiszed, hogy úgy sem értenének meg, ezért aztán meg sem próbálod gondolataidat megosztani.

KALAP - Tekintélyelvűség. Fogasra akasztott kalap: nem kapsz annyi megbecsülést, mint amennyit magadnak ítélsz. Kalap, ami leesik a fejedről: méltóságodon esett csorba. Díszes női kalap: nők álmában: önmagadról alkotott téves elképzelés; kicsit ridegebb vagy, mint hiszed. Férfiálomban szalagos, díszített női kalap: testi vágyaid miatt szellemi vagy társadalmi megalkuvásra kényszerülsz. Kalap, amit a szél sodor és nem bírod utolérni: ha kevésbé igyekeznél méltóságteljes lenni, több tiszteletet kapnál. Kalapod, ha vízbe esik: közeli hozzátartozód bánt meg. Férfikalapot viselő nő: alárendelt helyzet. Szokatlanul nagy kalap keménykalap vagy cilinder: bátortalanság, önbizalomhiány; erősebbnek akarod látni magad, mint amilyen valójában vagy. Ha kalapot emelnek előtted: ellopták, kicsalták ötleteidet; kiénekelték a szádból a sajtot; ha te emelsz kalapot: értelmesen meggyőztek.

KALAUZ - Számon kérnek rajtad valamit; okolnak olyanért, amiről nem tehetsz.

KALITKA - Nincs ellenedre, ha uralkodnak rajtad.

KALMÁR - Időjárás-változás régi feljegyzés.

KALÁCS Nélkülözés. Fonott kalács: regényes ábrándok, nosztalgia

KALÁSZ Nyereség; megtakarítasz egy kiadást, amire számítottál

KALÓZ - Gyermekálomban: ügyesség, rátermettség, élénk fantázia. Felnőttálomban: konspirációs hajlam; ott is mellékutakon akar járni, ahol a főút is kényelmesen járható.

KAMILLAJókedvű, derűs személyiség. Tudsz örülni: Kamillatea: mértéktartó ízlés.

KAMRA - Rejtélynek tartod mások magánügyeit; mindenkiben titkot sejtesz. Csak akkor érzed magad biztonságban egy társaságban, ha mindenkiről mindent tudsz. Ha kamrába vagy zárva: egy kellemetlen emléked minduntalan az eszedbe jut, gyakran olyankor is, amikor ez zavarba hoz.

KANADA - Hatalmas felhajtással valami csekélységet kapsz ajándékba.

KANCSÓ - Hasznos időtöltés, jó társaság.

KANDALLÓ - Kellemes otthon, kellemes vendégség. Regényes életút. Lásd még: KÁLYHA.

KANNA-Anyagi gond. Tejeskanna: megkönnyíted egy barátod helyzetét.

KANTÁR - Megtorpanás; tanácstalanság.

KANYAR - Heves indulatok, titkos változtatási szándék, amit nem vallasz meg. Kockázatos dologba bonyolódsz. Kanyarban autóval kisodródni: szenvedély, ami magával ragad; esetleg túlzott alkoholfogyasztás.

KANÁLIS - Bűntudat; rossz lelkiismeret. Kanálisból előmászó ember: lelepleződéstől való félelem; nem tudtál magadban tartani egy vallomást, elmondtak valami olyat, ami rád rossz fényt vet. Kanálisszagot érezni: túlzott rendszeretet; ragaszkodás apró és felesleges dolgokhoz, holmikhoz.

KANÁRI - Pletyka; olyan hírt hallasz, amit nem fontos elhinned.

KANÓC - Hirtelen és gyakran ok nélkül gurulsz dühbe.

KAPA -Kikapcsolódás. Kapálni: összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.

KAPASZKODNI - Veszélyérzet, amire nem találsz magyarázatot. Faágba kapaszkodni: tárgyilagos tanácsra, útmutatásra van szükséged, ehelyett nem éppen okos dolgokkal beszélik tele a fejed. Ha kapaszkodsz valamibe, ami nem bír megtartani: tehetetlennek érzed magad, segítséget vársz, ám bajbajutottságod okát nem tudod összefoglalni. Kapaszkodva biztonságot érezni: jó partnerkapcsolat, sokoldalú társ. Ismeretlen emberbe kapaszkodni: gyerekesen viszonyulsz egy felettesedhez. Ismert emberbe kapaszkodni: úgy akarsz elintézni valamit, hogy sajnáltatod magad; duzzogással, sértődöttséggel hívod fel a környezeted figyelmét elégedetlenségedre. Ha beléd kapaszkodnak: nem segítettél erődhöz mérten annak, aki rád utalódott.

KAPOCS - Mulasztás, feledékenység. Nem találsz valamit, amiről tudod, hogy jó helyre tetted el; elhagytál valamit.

KAPTAFA -Erőt veszel magadon, és hozzáfogsz egy nem jó szívvel végzett munkához.

KAPU - Szerencsés fordulat, változás. Zárt, becsukódó kapu: úgy gondolod, hogy kimaradtál valamiből.

KARAJ - Csalás. Karajcsont: szerelmi háromszöget sejtesz ott, ahol erre semmi okod.

KARALÁBÉ - Jó szívvel adott segítség.

KARAMBOL-Véleménykülönbség, amelyben az elveid ellenére meghátrálsz.

KARAVÁN - Teljes erőbedobással végzett munka.

KARBURÁTOR - Férfiálomban: ügyetlenség. Női álomban: önmagaddal szembeni teljesen felesleges elégedetlenség.

KARD - Általában rámenősség; kissé agresszív érdekérvényesítés. Férfiálomban: konzervatív, merev előítéletes gondolkodás; a nők lebecsülése; titkolt, esetleg önmagad előtt is titkolt, szexuális kishitűség. Női álomban: esetleg túlhangsúlyozott hivalkodó nőiesség a viselkedésben, valójában elégedetlenség a női szereppel; sok ha én férfi lennék . . . kezdetű gondolat. Ha rövid a kardod, toldd meg egy ajándékkal - tréfás, régi feljegyzés, férfiak számára.

KARIKA -Egyértelműségre törekszel. Karikagyűrű, lásd GYŰRÜ. Hula-hop karika: kisimított gondolatok; képtelen vagy ellentmondások feloldására, ezért aztán egyszerűsítesz.

KARKÖTŐ - Terhedre van egy kapcsolat, érzelem.

KARMESTER - Változás. Fellázadsz egy rád erőltetett viselkedés ellen.

KARMOLÁS - Kellemetlenség.

KARNEVÁL - Színesség után vágysz, de magad nem vagy képes színesíteni magad, sem mások idejét, életét; várod, hogy történjék valami érdekes; elébe kellene menned az eseményeknek. Riói karneválon részt venni: kusza érzelmek, még kuszább várakozások

KARSZALAG - Keserves, rossz emlékek, amelyek néha a legvidámabb pillanatban törnek rád. Gyászkarszalag: úgy érzed, hogy nem ápolod elég figyelemmel emlékeidet; kis bűntudat egy eltávozottal szemben.

KARVALY - Kellemes csatódás.

KARZAT Befolyásolhatóság; könnyen a hatása alá kerülsz egy jól előadott szövegnek.

KARÁCSONY - Gyermekálomban: önmagáért beszél: vidámság, ajándék, játék utáni vágy. Ha túl gyakran fordul elő gyermeked álmában a karácsony, elhanyagoltnak érzi magát. Felnőttálomban: mint ünnep kötelességtudat, ésszerű arányos tehervállalás. Karácsonyfa: kissé egyhangú életvitel. Karácsonyfadísz: nagyon adsz arra, hogy apróbb -és mindennapos-családi kellemetlenségeid ne tudódjanak ki. Karácsonyfa, ami csillagszóróktól vagy egyéb díszektől szikrázik: családi perpatvar; rokon, aki nagyon felbosszant. Karácsonyi koszorú: terített asztalon szomorúság, régi kedves ismerősöd hiánya. Karácsonyfa, ha tüzet okoz: jószívűség, adni akarsz egy szeretett személynek; erődön felüli költekezés különösen akkor, nem az ünnep időpontjában vagy ahhoz közel álmodod.

KARÓ - Szenvedsz; úgy gondolod-érzed, hogy rémes korlátok közé vagy szorítva; gyűlik benned az agresszió.

KARÓRA - Nem jött össze egy randevú, vagy nem úgy alakult, ahogy előre elképzelted.

KASTÉLY - Nem azért füllentesz, vezetsz félre másokat, mert hazug vagy, hanem mert Te magad sem vagy tisztában saját magaddal, mindenesetre alakoskodsz, pózolsz. Kastélyban eltévedni, bolyongani: ha félelemmel tölt el: nem igazodsz ki a világban; ha kedvedre való, érdekesnek találod: jóravaló kíváncsiság; őszinte érdeklődés az élet dolgai, más személyek iránt. Elvarázsolt kastély: jó humor, gazdag fantázia; ha félsz benne: saját ötleteidet bizarrnak találod; azt hiszed magadról, hogy kicsit dilis vagy, pedig csak eredeti gondolataid vannak.

KASZA - Olyan jogokat követelsz, amelyek nem illetnek meg. Kaszás ember: félelem. Kaszálni hibát követsz el. A Kaszás: lásd HALÁL.

KATALÓGUS - Diákálomban: kis mulasztás; kialvatlanság. Könyvtári katalógus: halogatott elintéznivaló, rendetlenség.

KATEDRÁLIS - Lásd: TEMPLOM:

KATICABOGÁR - Lánynak: férj; legénynek: szerelem. Házasembernek, asszonynak: egymás szemére hányjátok a múltat.

KATONA -Lásd: EGYENRUHA

KAVICS - Keresed az alkalmat, hogy megsértődhess.

KAZETTA - Kis titok, lopott csók régi feljegyzés.

KAZETTA magnó vagy videó - Nem adtál vissza, elhánytál valamit és most azzal vigasztalod magad, hogy neked sem mindig adják vissza a holmidat a barátaid. Magnókazetta, ami magnókészülék nélkül szól, zenél vagy hangot ad, beszél: fogadalmad ellenére nem tudtál titokban tartani valamit, aminek a titokbantartása elsősorban neked lett volna fontos. Videókazetta, amin képet látnál készülék nélkül: igen fontos értesülés birtokába jutsz, méghozzá teljesen véletlenül, ne élj ezzel vissza.

KAZÁN - Temperamentumos személyiség; minden egyes ismerősödet szexuálisan is szemrevételezed - ez természetesen nem jelent semmi rosszat.

KECSKE- Csalódás,  szerelmi keserűség Krúdy. Magam is azt tapasztaltam, hogy kecskéről álmodni az emberektől való elfordulást jelzi. Azonban régi feljegyzés szerint: legelésző kecske: gyarapodás.

KEFE - Megpróbálsz kicsit betartani valakinek. Drótkefe: sikerül betartanod; tapintatlan megjegyzést teszel.

KEHELY Megtisztulási szándék; jó elhatározás.

KELBIMBÓ Nem nagyon veszed a fáradságot a gondolkodáshoz; túl könnyen rávágsz valamit egy felmerülő kérdésre.

KELEPCE - Ha nem vigyáznál annnyira, kevesebb hibát követnél el.

KELME - Lásd: ANYAG.

KEMENCE -Indulatos és érzelmes, vérbő természet.

KENDER - Haszonelvűség. Vadkender: a környezetben valaki iszik, méghozzá keményen.

KENDŐÁlságosság, leleplezkedés. Mintás kendő: ha az igazi arcodat mutatnád, színesebb lennél; ne vedd át kritikátlanul mások véleményét.

KENGURU - Nagy érzelmi zűrzavar. Kenguru ha ruhában van: elkeseredettség; nagyon vársz egy távoli személyt, akiről azt hiszed, hogy majd minden gondod egycsapósra megoldja. Kenguru, ha olyan nadrágban van, amiből a farka kilóg: női álomban: szerelmi szenvedély, méltatlanra pazarolt érzelmek.

KENNI Kenyeret: jól vezetett gazdaság, háztartás. Gépet: nehezen megszerzett javaidra nagyon vigyázol. Embert: költened kell valakire, akitől támogatást remélsz. Ha téged kennek: ha nem is pont anyagi értelemben vett, de mindenképpen haszonvágy; érzelem, amelynek ki vagy szolgáltatva.

KENTAUR - Férfiálomban: magabiztos rámenősség: nőknél: az érdekek mentén kialakuló szerelmek, önzés; nem ritkán: főnökbe szerelmesedés.

KENYÉR - Egészség, testi és lelki értelemben egyaránt.  Az életnek jó jele  Krúdy. Száraz kenyér: aggodalom a jövő miatt; keletlen kenyér: gondoskodás. Kenyérhéj: jókedv, nem csinálsz magadnak gondot minden csip-csup ügyből. Kenyérpirító: tervszerűség. Pirított kenyér, toast, ha üres angol magyarázat szerint: nehezen emésztesz meg egy neked szóló észrevételt.  Its too difficult to chew.

KENŐCSTitkos szenvedély, amit csak nagy titokban és inkább csak gondolatban elégíthetsz ki; visszatérő kínos gondolatok, rosszérzéssel kísért fantáziák.

KERESKEDŐ - Becsapottnak érzed magad, csalódtál.

KERESZT - Türelemmel próbáld elviselni, ami rádmérettetett; megnyugvás. Égő kereszt: boldoggá tesz, ha másokon segíthetsz. USA-beli értelmezés szerint: másokban látod azt az ördögöt, amelyik benned lakik.

KERESZTELŐ - Jó remények; korrigált hibák.

KERESZTESPÓK - Nőnek: apácahajlam; férfinak: fölényhelyzettel visszaélve indított szerelmi kaland; zsaroló magatartás.

KERET (képkeret) - Elkülönülés. Keretbe foglalt képe valakinek, akit bizonytalanul ismersz föl, a keret hangsúlyosabb, mint a kép: olyan tulajdonságokkal, erényekkel vagy hibákkal ruházol föl valakit, amilyenekkel az nem rendelkezik. Saját szokatlanul bekeretezett képed: ijesztően másnak tartod magad az összes többi embernél; oktalanul a személyed elleni támadástól tartasz.

KERT Szép, ápolt kert: tiszta lelkiismeret, jó kapcsolatteremtési készség. Elhanyagolt, gazos kert: családi szégyen; egy közeli hozzátartozó neked nagyon nem tetszőviselkedése, amit Te szégyellsz. Almáskert: tilosban járás.

KERTÉSZ - Nehezedre eső beilleszkedés. Frissen házasodottak álmában: új és kötöttebb szabályok, amik gyakran az ellenedre vannak. Kertész jelent még olyan családi titkot, aminek a kitudódásától félsz.

KERÁMIA -Egy jó tervedet nem tudod megvalósítani és ez annyira letör, hogy nincs újabb ötleted.

KERÉK (kocsikerék, óriáskerék) - Érzelemre vágysz; ki vagy szolgáltatva a saját érzeleméhségednek,-alig várod, hogy találj valakit, akibe beleszerelmesedhetsz; képes vagy óránként mást gondolni ugyanarról a személyről, ügyről.

KERÉKPÁR - Kényes helyzet. Ha rajta ülsz: nők álmában pikáns gondolatok; férfiálomban: versenyszellem.

KERÍTÉS - Hasonló a KERET-hez: elkülönülési szándék. Ha kerítésen belül vagy: terhedre lévő kapcsolat, kapcsolatok; ha kerítésen kívül vagy: barátságot szeretnél kötni. Kerítésen átmászni: eloszlatsz egy félreértést. Kerítést építeni: mesterségesen különbözni akarsz a többiektől; félsz a szürkeségtől.

KESERŰ (ízt érezni) - Régen elszenvedett igazságtalanság.

KESZTYŰ -Tiltott dolog. Elegáns, finom anyagból készült kesztyű: raffinéria; nagyon ügyesen menedzseled magad. Kötött kesztyű: úgy akarsz érdemeket szerezni, hogy másokat rossz színben tüntetsz fel. Csipkekesztyű, cérnakesztyű:  Darázsfészekbe nyúlsz  régi jegyzet; olyan dologba avatkozol, ami kellemetlen következményekkel jár rád nézve. Átlátszó, nejlonkesztyű: átlátnak mesterkedéseiden. Gumikesztyű: tiltottnak tartott dolgot művelsz, kis bűntudattal. Bokszkesztyű: rámenősség. Kesztyű, amit nem bírsz lehúzni, hozzáragad a kezedhez: lebukás. Kesztyű, amiben nem tudod megmozdítani a kezed: rossznak hitt szokásod, amelytől meg akarsz szabadulni.

KETREC Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérző képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erőszak. Ha állatot zársz ketrecbe: akkor vagy elemedben, ha gondoskodhatsz másokról, felügyelheted őket.

KETTŐ (szám) - Hiányérzet.

KICSINYÍTÉS - Kicsinyített kép, fotó: elhatárolod magad valamitől, amihez igencsak közöd van.

KIDERÜL - Valami álmodban, amit különben titokban akarsz tartani: valójában szeretnéd, ha tudnák titkodat; nehezen tartod magadban egy kalandodat vagy félrelépésedet; nehezedre esik nem dicsekedni.

KIESNI - lásd: ZUHANÁS

KIFLI - Kis, ártatlan kaland.

KIHAJOLNI (ablakon, korláton) - Beleavatkozol valamibe, amihez semmi közöd. Káröröm. Feszülten várod az újabb híreket, egy ismerősöd bonyodalmairól.

KIHALLGATÁS - Számot kell vetned önmagaddal; dönteni kényszerülsz és ez terhedre van.

KIJÁRAT - Öregedés, illetve az attól való félelem.

KIKÖTŐ - Megpihenés; sikerrel végrehajtott feladat. Kikötőváros: eseményes élet.

KILENC (szám) - Szerencse.

KILINCS - Feleslegesen elpazarolt energia; kívánságod nem teljesülhet.

KILÁTÓ -Fontos információ birtokába jutottál, de nem örülsz azok tartalmának.

KINGKONG - Nők álmában: Addig fogod szelídíteni, idomítani társad, amíg aztán joggal ráunhatsz; férfiaknak: a hímneműségnek nemcsak a testi erő a fokmérője.

KIRAKAT Felszínesség, szertartásos viselkedés; fontosabbnak tartod a látszatot, mint a lényeget.

KIRÁLY Ezt az álmot igazán csak magad fejtheted meg! Útmutatásul; az apa jelképe; királynő az anya. Királyi pár a szülők szimbóluma. Ha téged koronáznak királlyá: egy fontos pozícióra törsz. Király, mint kártyalap: lásd ott.

KIRÁNDULÁS - Kikapcsolódásra vágysz, jogosan.

KISZÁLLÁS - Munkahelyi kaland, flört; kis csalás.

KITŰNŐ (osztályzat) - Nappali álmodozás.

KIUTASÍTANI valakit-Szobádból, lakásodból, munkahelyedről: nincs bátorságod véleményed elmondására; előre úgy hiszed, hogy nem értenének meg. Ha téged utasítanak ki: nem bízol vállalkozásod sikerében; kétségeid vannak ítéleted helyességében.

KIVÉGZÉS - Veszekedés; olyan álláspontot védsz, amiben magad sem hiszel; ki akarod magyarázni magad; ha téged végeznek ki: felhagysz egy káros szenvedéllyel például: leszoksz a dohányzásról.

KIÁLLÍTÁS - Megnyilatkozási kényszer; közönséghiány, úgy gondolod, hogy nem figyelnek rád eléggé és elegen. Szereted, ha Te vagy a középpontban; felhívod magadra a figyelmet.

KIÁLTÁSt hallani - Bajban vagy és nem akarod tudomásul venni.

KOCKA Rendezetlen gondolatok, érzelmek; bizonytalan elhatározások. Dobókocka: sorsod felett való töprengés. Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szerető. Dobókocka, ha egyesre esik: magány, kettesre: hiányérzet, hármas: szex, négyes: újdonság utáni vágy, ötös: félbehagyott munka, hatos: félmegoldás; rendben levőnek találsz olyan érzelmeket, amelyek korántsem azok; önámítás. Rubik-kocka: változó teljesítmény, sűrű hangulatváltozás. Rubik-kocka, aminek minden oldala azonos színű: megpróbálsz lekicsinyellni, egyszerűsíteni egy problémát, nem nézel szembe azzal.

KOCKACUKOR - Tervek, amelyeket nem tudsz kivitelezni.

KOCKÁS - anyag - Tanácstalanság.

KOCSI  Nagy uraság Krúdy. Lovas kocsi: kedved ellen való út, utazás; halogatsz egy elintéznivalót. Kocsi, amely elé kis ló, szamár, öszvér van befogva: vidámság, örömteli vendégeskedés. Ha a kocsit húzó jószág nem akar indulni: korlátozzák a szabadságod. Lásd még: AUTÓ. Úgy gondolom, hogy a kocsiról szóló régi feljegyzések ma már inkább az autóra érvényesek.

KOCSMA-Olyan program, amelyből partnered kihagyod. Üres kocsma, ahol se vendég, se személyzet: barátaid elfordulnak tőled.

KOFFER - Lásd: BŐRÖND

KOHÓ-Szenvedélyesség, ami gyakran túlzott eszmei, elvi elkötelezettségben is megnyilvánul.

KOLBÁSZ Kamatozó vállalkozás, jó gazdasági érzék; anyagias beállítottság.

KOLDUS - Érzelmi kapzsiság. Koldust, ha elkergetsz: nem viszonzol egy érzelmet, amelyet Te gerjesztettél; koldus, ha adsz neki: úgy hiszed, hogy irányítasz egy kapcsolatot, pedig titkon irányítanak. Koldulni ha arra különben egyáltalán nem szorulsz rá, sőt: a jövőtől való megmagyarázhatatlannak hitt rettegés; alaptalan aggodalom; ha tényleg rászorulsz mások segítségére: nagyon kényelmetlen a helyzeted, érthető okokból rosszul érzed magad, azonban ezek az okok nem anyagi természetűek, egészen másfajta gyámolításra szorulsz.

KOLOSTOR - A képességeid alatt vagy foglalkoztatva; nincs lehetőséged a kibontakozásra.

KOMBINÉ - Kombinéba öltözött férfi: érzelmi bizonytalanság. Kombinés nő: félelem, egy rád erőltetett érzelem jele; mások diktálták a döntésedet.

KOMLÓ - Bevétel; kissé szégyelled magad egy nyereségedért.

KOMP - Jó szexuális képességek.

KOMPÚTER - L. számítógép.

KONFERENCIA KONGRESSZUS Elfecsérelt idő; hiábavalóság; újra és újra azt hiszed, hogy ésszerű véleményed, ötleted meghallgatásra talált, de mindig csalódsz.

KONTAKTLENCSE Rossz lelkiismerettel csinálsz valamit. Elveszett kontaktlencse: nem hagysz fel egy helytelen szokással. Folyadékban lévő kontaktlencse: szégyenkezve, de utánozol valakit.

KONTY - Szigorúság.

KONYAK Ne rekeszd ki magad azokból az örömökből, amelyeket könnyedén megszerezhetsz magadnak; feleslegesen komplikálsz egy ügyet.

KONYHA -Háztartás, otthon. Rendetlen konyha: zűrzavaros érzelmek; patikaszerűen tiszta konyha: fukarság; mások megszólása.

KONZERV - Feledékenység, szórakozottság; diákálomban: felkészületlenül mész el egy vizsgára. Konzervdoboz, amibe belelátsz; bár nem átlátszó: olyan gyermekkori emlék, amit édesen ápolsz; azt hiszed, hogy speciális titkod van.

KOPASZ Kopasszá válni: gond, világnézeti válság, ellentmondás. Ha kopasznak látod magad álmodban, holott egyébként hajad van: tiszta vizet akarsz önteni a pohárba; rendet szeretnél teremteni; tisztánlátásra törekszel. Ismeretlen kopasz ember: szellemi bevétel. Ember, ki szemed láttára válna kopasszá; bajt csináltál.

KOPOGÁS - Ha kopogást hallasz: várod, hogy meglátogassanak, feléd nézzenek. Ha Te kopogtatsz: bizony tudod, hogy valakit meg kellene követned; hirtelenkedtél.

KOPONYA - Kétségek; törekedés a helyes út felé; tisztánlátási szándék; amely sok fáradsággal jár. A bátor gondolkodó álma. Koponya, amelyet látsz és az lenne a sajátod: látszólagos ellentmondás, amelyet jól feloldasz; igen kiváló magyarázatot találsz egy kérdésedre.

KOPORSÓ-A múltad jelképe. Ha ijesztő: nem veszel figyelembe egy régen történt, azonban fejlődésedet nagyon befolyásoló körülményt, amikor múltadról elmélkedsz; ha közönnyel nézed: olyan dolgokra vagy kíváncsi, amelyek érdektelenek, miközben nem figyelsz fontos eseményekre, részletekre; koporsó, ha szívesen mész hozzá közel, nincs ellenedre: jó elemző-, jó feladatmegoldó képesség; szívesen töröd a fejed és eredménnyel; koporsó, amibe fekszel: színész, színésznő álmában: nem kapod meg azt a szerepet, amelyet szívesen vállalnál, jól tudnád megcsinálni; beskatulyázás, egyébként: végérvényesség, beletörődés.

KORBÁCS - Alázat, meghunyászkodás, amelyben örömödet leled. Munkahelyen szereted mártírként feltüntetni magad.

KORLÁT - Általában önmagáért beszélő álom, de jelenti saját magadat, saját ellenérzéseidet; vágyakozol az után a dolog után, amit elítélsz; szeretnél egy kicsit rosszabb lenni.

KORMÁNYKERÉK - Könnyedén forgatható, körbefordítható kormánykerék, ami nincs befolyással a jármű haladására: szenvedély, amely eluralkodik rajtad; elérkezettnek látod az időt, hogy a magad ura légy és ne mások irányítsák a sorsod. Lásd még: AUTÓ.

KORMÁNYRÚD - Megtalált szerencse; ha kicsúszik a kezedből; annál jobb; ezentúl jobb befolyás alá kerülsz, ez hasznos lesz; magad is szükségét érezted egy jó irányú felügyeletnek.

KOROM - Nem véletlenül hívják a zsargonban a félrevezetést kormozásnak! A tisztánlátás hiánya, de az arra való törekvés; a részletek iránti fogékonyság. Kormossá válni: gyanakvás, úgy érzed, becsapnak anyagi ügyekben; kormozni kályhát tisztítani: rendteremtési késztetés, átvitt értelemben is.

KORONA - Általában a hatalom jelképe. Korona, amely szorít: olyan szerepre vállalkoztál - hiúságból -, ami a terhedre van.

KORPATitkolni való cselekvés; korpa, amely a hajadból hullana: félsz, hogy kis linkeskedésed kitudódik. Más hajában, ruháján korpát látni: ne élj vissza az illető bizalmával.

KORSÓ -Pénz körül forgó gondolatok.

KOSZORÚ - Elhanyagoltnak érzed magad; úgy gondolod, elfelejtettek; hiába várt vendégek.

KOSÁR - Mulasztás; bűntudat. Elhanyagoltál valakit; aki rádutalódott; visszaéltél valakinek a gyengeségével.

KOTTA - Becsvágy. Ha lenne egy általad jól ismert zenemű: jó elvonatkoztatási, feladatmegoldó készség.

KOVÁSZ - Elmaradt program.

KOZMETIKUS-Szex, amit különbnek vársz, mint ami megadatik. V. Ő. Fodrász.

KOZÁK - Nők álmában: pikáns gondolatok; férfiaknál: alárendeltség.

KRESZ Lámpaláz. Olyasmit csináltál, ami nem illik bele a saját magadról alkotott elképzeléseidbe; legjobb igyekezeted ellenére nem tudsz megfelelni egy elvárásnak, amit veled szemben támasztanak.

KRIPTA Elásott rossz emlékek, amelyek újra és újra előjönnek a gondolataidban.

KROKODIL - Mindent a szívedre veszel.

KRONG - Egymáshoz erőltetett gondolatok; látszólagos harmónia. Fazekaskorong: jó arányérzék, pénzhez, a nyereséghez való egészséges viszonyulás; jól képviseled az érdekeidet, hallgatsz, amikor arra van szükség, és - ritkán - beszélsz, ha az kell.

KRÉTA (írószer) - Füllentés, ígéret, amelyről tudod, hogy nem fogod betartani.

KUBA - Jó ízlés; előítélet-mentes párválasztás.

KUGLI - Figyelmeztetnek, hogy ne vedd túl komolyan a dolgokat; kuglibáb: rátartiság; ha eldől: nem tudsz valamit véghezvinni; kugligolyó: kikezdhetetlen, kategorikus vélemény, amelyet különböző  nagy emberekre  hivatkozva hangoztatsz.

KUKAC Pikáns gondolatok, ha undort, viszolygást kelt: rosszallod azokat. Kukac, ami testedből mászik elő: nők álmában: újra és újra kipróbálod a hatásodat; kihívod magad ellen a sorsot; férfiálomban: bátortalanul kezdesz hozzá valamihez; mást mutatsz magadról, mint a valóság.

KUKORICA Csöves. Jól elrendezett ügyek; különböző benyomások között értelmes összefüggést tudsz teremteni. Kukoricaföld: jó szerencse.

KULACS - Vigasság.

KULCS - Megoldás; ügyed-bajod rendbe jön. Idegen kulcs, amiről nem tudod, hogy hogyan került hozzád: nem engedsz egy kérésnek, visszautasítasz. Kulcs, amit nem tudsz betenni a zárba: férfiálomban: baj; nőálomban: nem fair eszközökkel akarsz információhoz jutni. Kulcsot elveszteni: rossz megoldás, tévedés. Lásd még: ÁLKULCS.

KULCSCSOMÓ - Kutatómunka: jó eredmény, helyes felismerés.

KULCSLYUK Nagyobb fontosságot tulajdonítasz egy titkodnak, mint amilyennek, valójában bír; azt képzeled: figyelnek, kutatnak utánad.

KULLANCS - Szószátyár ismerős. Kullancs állatban: irányított gondolatok. Kullancs, ha rád kapaszkodik: röstelled, hogy egy tiszteletet érdemlő személyről rosszat gondolsz.

KURUTTYOLÁSt hallani -Alaposan a pohár fenekére néztél.

KUTYA - Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra. Kutyaharapás: ha téged harap - tartasz egy ellenséges lépéstől; ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz. Ismeretlen kutya, ha az öledbe telepszik vagy melléd szegődik: kéretlen szívesség. Régi kutyád, ha álmodban visszatér: szégyelled magad, hogy valaki után még mindig vágyakozol, nem tudod elfelejteni. Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott. Farkaskutya: nem egyértelmű érzések.

KUTYAGOL - Kedves emléke egy kalandnak, amelyet a távolság megszépít; eltúlzod egy múltbeli kapcsolatod jelentőségét.

KÁBEL Barátság, ami csorbát szenved. Lásd még: TELEVÍZIÓ.

KÁBÍTÓSZER - Nem használod ki saját jó képességed. Feladataid megoldásában mindig a könnyebbik utat választod, még akkor is, ha tudod, hogy kis fáradsággal sokkal többet érhetnél el, nívósabb eredményre juthatnál; mindig  közbejön valami, ami miatt nem valósítod meg jó ötleteidet; halogatsz. Ha kábítószert adsz valakinek: saját gyengeségeidért másokat teszel felelőssé; ha injekcióban adod: vitáid során gyakran védekezel azzal, hogy  mások is . . . -mások hibáinak hangoztatásával felmented magad. Ha álmodban egy embert kábítószeresnek vélsz, kábítószer hatása alatt állónak látod: félre akarsz vezetni valakit.

KÁD - Blöff; szívesen szólsz bele olyan dolgokba, amikhez nem értesz, és gyakran sikerrel.

KÁDEREZÉS, KÁDERLAP - Gyanúsítás, rágalom, ami ellen nem tudsz védekezni; ki vagy téve egy rosszindulatú munkatársnak.

KÁLYHA - A család jelképe. Ha meleget áraszt, kellemes: jó viszonyban vagy a környezeteddel, jól kijössz az emberekkel. Ha megéget: gyermekkori csalódás, egy szülő fél vagy a szülők árulásként átélt cselekedete. Hideg kályha: átértékelt gyerekkori emlékek; gyermekkori sérelem, amit csak felnőtt fejjel érzel át. Kályhát rakni: higgadt, józan, de nem érzelemmentes gondolkodás; nem akarod elkövetni - nem is követed el - azt a hibát, amelyet veled szemben elkövettek. Kályhát tisztítani: sikerrel leszel úrrá nemkívánatos indulataidon; van bátorságod szembenézni önmagaddal. Füstölő kályha: igyekszel kiigadozni saját magadon, kutatsz a múltban; gondolkodásodban nagyobb teret engedsz a képzeletnek, mint a valóságnak.

KÁMFOR - Szórakozottság: Kámforszagot érezni: kórházi emlék.

KÁMZSA -Elmulasztott megemlékezés.

KÁNTOR - Jónak hitt barátodtól nem kaptad meg a jogosan várt segítséget; különbnek hittél valakit, mint amilyennek bizonyult.

KÁNYA -Intrika, ami ellened irányul,

KÁPOLNA -Lásd: TEMPLOM

KÁPOSZTA - Jó szervezőképesség, ügyes időbeosztás. Franciaországban élő ismerőseim szerint: gyerekes szexuális fantáziák. Meg kell jegyeznem, hogy ezt az értelmezést itthon nem tartom érvényesnek;Fanciaországban azonban valószínűleg helyes, ott ugyanis nem gólya hozza a gyereket, hanem a káposztában találják.

KÁRPITOS - Ügyesség; jó kedvvel végzett munka.

KÁRPÁTOK - Megvalósulatlan remények. Lásd még: HEGY.

KÁRTYA - Francia kártya: raffinéria; magyar kártya: praktikusság. Kártyázni: általában jó kombinatív készség, kíváncsiság. Ulti: egészséges tisztánlátás. Piros negyven-száz ulti: iszonyú nagy szerelem. Römi: ki akarsz szedni másokból egy titkot. Bridzs: túlkombinálsz egy problémát. Bridzsparti, amelyet nem tudsz megkezdeni, mert csak ketten vagytok: unott partnerkapcsolat; ha hárman vagytok a bridzsasztalnál: ún.  külső kapcsolat kialakításán munkálkodsz. Tarokk: önfelmentés; elkövetett hibáid, esetleges jellemtelenségedért mindig másokat, a körülményeket teszed felelőssé. Póker: vagányabbnak tartod magad, mint amilyen valójában vagy. Pókerjátszmában olyan lapok, amelyek a valóságban nem fordulhatnak elő például: öt ász, két kör dáma: ábrándozás, csodavárás, nyomasztó adósság, amelynek törlesztésére nincs reális esélyed. Ugyanezt jelenti, ha álombéli bridzsjátszmában 13 azonos színű lapod van. Kártyán nyerni: könnyelműsködés, felelőtlen viselkedés. Nagy vagy kisszlem, durchmars, flös, póker: sikertelenség a magánéletben, de nem a szerelemben, hanem inkább a gazdasági, egzisztenciális körülményekben.

KÁRTYALAPOK - Francia kártyában: kör ász: szerelem, kör király nők álorrában: jó házasság, férfiálomban: önteltség; kör dáma férfiálomban: jó partnerkapcsolat, női álomban: vetélytárs. Kör bubi nők álmában: vonzalom egy nálad fiatalabb fiú iránt, férfiálomban: hasonló. Pikk ász: pénz áll a házhoz. Pikk király: komoly, elmélyült vonzalom. Pikk dáma: gyász, átvitt értelemben is; veszteség. Pikk bubi: nők álmában alapos gyanú, hogy egy nálad fiatalabb fiú érdekből vonzódik hozzád. Férfiálomban: érdekeid alakítják barátságaidat. Káró ász-férfiálomban: szex, női álomban: önszeretet; furcsa vonzalom; feminizmus. Káró király -jó barát. Káró dráma - kellemes társ, barátnő. Káró bubi - jó program, vidámság. Treff ász - kár, veszteség. Treff király - kisebb baleset, pech. Treff dáma - belesodródsz egy kényelmetlen helyzetbe. Treff bubi: okvetetlenkedés. Kis lapok bármely színből - nem mered szabadjára ereszteni a fantáziád; minél kisebb alap, annál nagyobb a visszafogottságod. Magyar kártyában piros ász - boldog szerelem, piros király nőknek hódítás, férfiaknak: szerelmi siker; piros felső - nőnek: rivális, férfiaknak: csalfa nő. Piros alsó - fiatal fiú. Tök ász - pénz, nyereség. Tök király - gazdag házastárs, tök felső - férfiaknak: felszarvaznak, nőknek: azt hiszed, hogy az ujjad köré csavarsz valakit, pedig más viszi el az orrod elől; tök alsó - férfinak: értékes gondolatok, nőnek: kezdetben veszélytelennek tűnő, inkább visszahúzódó barátnő, aki komoly vetélytárssá válik. Zöld ász-beteljesülő remények, zöld király-nőnek: szerelemre vágysz; várod keresed az igazit; férfinak: kalandozás; zöld felső - nőnek: csalódás, reményed meghiúsulása, férfinak: annyira könnyűnek tűnik a hódítás, hogy el is megy tőle a kedved; zöld alsó - fiatal lány, aki bajt okoz. Makk ász: értékes kapcsolat. Makk király - nőnek: megértő, igazi férfibarát akivel kapcsolatod átalakulhat szerelemmé, férfinak: Te vagy a megértő barát és nem biztos, hogy kedvedre való a szerep. Makk felső- nőnek: célratörés, számítás, férfinak: tévedés. Makk alsó: szerencsés új ismeretség. Kis lapok: ugyanaz, mint a francia kártyában, kivéve a piros tízest, ami szerelmi sikert jelent. Jolly Joker: ugyanis arra gondolsz, amire akarsz, nem befolyásolnak a tények. Skíz: bohóckodással, negédeskedéssel álcázott kemény célratörés. Üres kártyalap, pótlap - új, érdekes személy.

KÁSA - Szerény segítséget kapsz. Kása, ami önmagától nő, dagad: szövevényes pletyka, szószaporítás. Kása, ha egy edényből kifolyik: meggondolatlanul kifecsegsz valamit.

KÁTRÁNY -Értelmetlen ragaszkodás.

KÁTYÚ - Önmagáért beszél. Bajba jutottál.

KÁVÉ - Babkávé: spórolsz, kicsit többet is megengedhetnél magadnak. Feketekávé mokka: könnyelműnek ítélt, valójában ésszerű viselkedés; ajándékot adtál annak, aki ezt megérdemelte. Tejeskávé: rossz szokásoddal felhagyni készülsz. Kávéfőző gép: erőlködés. Kávédaráló: unalmas háztartási munka, nem kedved szerint való vendégeskedés.

KÁVÉHÁZ - Tehetség, amit nem használsz ki.

KÉK (szín) - Hidegség, féltékenység. Kék ember: addig packáztál, míg elvesztetted valakinek a szeretetét. Kék arc: féltékenység, múló érzelmek, amelyek ellen nem tehetsz semmit.

KÉMÉNY - Ha messziről látod: régóta őrlődsz, pihenésre vágysz. Füstölő kémény: gond. Gyárkémény: ijedtség. Ledőlő kémény: szorongás. Kémény, ha megfogod, átöleled: férfiálomban: rideg környezet, nők álmában: szexuális bátortalanság, amit több-kevesebb sikerrel. palástolsz; elhallgatod szerelmi igényeidet.

KÉMÉNYSEPRŐ - Optimizmus.

KÉNSAV - L. Vitriol.

KÉP - Lásd: FESTMÉNY, FÉNYKÉP

KÉPESLAP - Eseményhiány; lustaság.

KÉPLET - Ragaszkodás a formaságokhoz. Diákálomban: vizsgadrukk

KÉPTELENSÉG - Az a sokszor előforduló nyomasztó álom, amikor valamit nem bírsz megtenni; ütni, kilátni, menekülni szeretnél, de kezed nem bírod mozdítani, hangot nem tudsz adni, lábad nem engedelmeskedik, akárha megbénultál volna stb. Mindig az adott eseményhez, álombeli történéshez való kettős viszonyulás; például: a vádtámadó útonállót szeretnéd ártalmatlanná tenni, magad vele szemben akár ütéssel is megvédeni, ugyanakkor szeretnél egy kalandos história, akár egy rablótámadás hőse is lenni; esetleg vágyaid mondjuk, hogy megüss valakit ellen erkölcsi érzéked tiltakozik. Az álombéli képtelenségnek annyi formája létezik, hogy csak általánosságban lehet vele foglalkozni, de a fentiek figyelembevételével érdemes elgondolkozni rajta az álmodónak. Az álombéli képtelenség kínos érzésével nemcsak mozgásokban találkozhatunk; gyakori álom, hogy ajtó válik becsukhatatlanná, vagy eltűnik onnan, ahol lennie kellene fürdőszoba, WC, valószínűnek tartom, hogy az ilyen álmokat ugyanaz a kettős, egymásnak ellentmondó érzelmek okozzák. Végül tekintetbe kell venni azt az egyszerű magyarázatot is, amely szerint fekszel azon a kezeden, amellyel álmodban éppen valamit tenned kellene, az álombeli képtelenség-kezed mozdíthatatlanságának - képzetét ez okozza.

KÉRDŐJEL Körültekintő véleményalkotás; tárgyilagosság.

KÉRDŐÍV -Kisebb fajsúlyú esetleg hivatalos csalásra készülsz, vagy elkövettél ilyet.

KÉREG - Nehezen, vagy egyáltalán nem látod be a tévedésed. Kérges kéz: ha a sajátod: mással végeztettél el egy rád osztott feladatot; ha másé: tisztelet.

KÉRVÉNY Megtagadtál egy olyan szívességet, amelyet könnyen meg is tehettél volna.

KÉS - Agresszivitás. Férfiálomban: fenyegetettség. Női álomban: gonosz indulatok. Késsel ha rádtámadnak: nőknél: neked is terhedre vannak a saját indulataid, érzed, hogy ennyi hiba nincs is a világon, mint amennyit Te képes vagy találni másokban. Férfiálomban: rossz partnerkapcsolat, megalázó visszautasítás. Ha Te támadsz késsel - nők álmában: kritikátlanság; egyetlen mércét ismersz, a magadét. Férfiálomban: kiszolgáltatottság, amely miatt szenvedsz, de nem vagy képes tenni ellene. Levegőben, magától mozgó, rémületet keltő kés: régóta tűrsz; a békesség kedvéért alkalmazkodsz, megalkuszol, valójában gyilkos indulatok halmozódnak fel benned, amiknek a kitörésétől joggal tartasz. Sok kés: sok felgyűlt indulat, amelyet nem akkor és ott adsz ki magadból, ahol az helyénvaló lenne.

KÉSZLET Étkészlet: jutalom, amelyet megérdemelsz. Szerszámos készlet: olyan jutalom, elismerés, amit azért kaptál, hogy még többet vállalj; rádsóztak egy feladatot.

KÉVE - Kevés szabadság, szabad idő. Kévét kötni: sommás gondolkodás.

KÉZ -Intelem. Fenyegető kéz: buta tanácsot kaptál. Hideg kéz: viszonzatlan szerelem, csalódás.

KÉZIFÉK Bátortalan kísérlet valakinek a megnyerésére; fogadkozás, ígéret, amit nem tartasz meg.

KÉZIMUNKA -Felkészültség; rátermettség. Örömmel végzett munka.

KÍGYÓ - Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.

KÍNA - Udvariasság, tapintat.

KÍNZÁST látni - Kínozni valakit, kínzást elszenvedni: nem vagy képes egyenrangú barátság, kapcsolat kialakítására. Vagy fölényeskedsz vagy meghunyászkodsz.

KÍSÉRTET - Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.

KÓKUSZDIÓ - Nem riadsz vissza a nehézségektől; jól sejted, hogy fáradozásaid szép eredményt hoznak. Kókusztej: kedves malackodás.

KÓRHÁZ Legtöbbször a betegségtől való félelem jele; halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt; kórházban ápoltatni: panaszkodási hajlam, gyengédség utáni vágy; kórházban látogatni olyat, aki már nem él: keserű érzés mulasztások miatt; önhibádon kívül nem tudtál mindent megtenni, amit szerettél volna, más, tényleg fontos dolgok akadályoztak. Olyant látogatni, aki él és egészséges nincs kórházban: aggodalom magad miatt, elhanyagolod egy bajodat; ismeretlent kórházban meglátogatni: nem vallod be magadnak, hogy utálsz valakit, akit szeretned kellene. Kórházi ápoló: gyengédség. Kórházban eltévedni: azt képzeled, hogy van a dolognak végső magyarázata és azt keresed. Ismeretlen kórházban jól kiigazodni, otthonosnak érezni: hipochondria; kórházban bármilyen körülmények között jól érezni magad: intimitásra, testi gyengédségre vágysz, de azt nem a megfelelő körülmények között keresed; a  Fodrász álomnak a szigorított változata.

KÓRUS - Szembehelyezkedés; lázadás; eretnek gondolatok.

KÓSTOLNI - Kielégítetlen kíváncsiság.

KŐ - Magadra erőltetett szerep; a gyengeségtől való irtózás.

KÖD - Félelem; bizonytalanság; rossz viszony a valósághoz.

KÖLCSÖN - Adni - társasághiány; kapni - feleslegesen sajnáltatod magad.

KÖLDÖK - Szerep, melyet éretlenül vállaltál. Gyermekedhez gyerekesen viszonyulsz; belekényszerültél egy helyzetbe, ahol igyekszel megállni a helyed.

KÖLNIVÍZ - Lásd: ILLATSZER

KÖLTÖZKÖDNI - Nagy megpróbáltatás; megújulás.

KÖNNY Szerénység, visszafogottság. Könny ízét érezni: Jól át tudod érezni mások hangulatát, különösen szomorúságát.

KÖNYV - Általában: tekintélytisztelet; a nyomtatott betű, szöveg iránti bizalom. A könyv álombeli felbukkanása hited és tapasztalatod közötti ütközés. Verseskönyv: sejtelmek, amelyeket jobban szeretnél távol tartani magadtól. Imakönyv: útmutatást vársz. Szótár: feledékenység. Telefonkönyv: félrevezetnek. Szakácskönyv: gondoskodás. Nyelvtankönyv: meglepetésedre olyanhoz vonzódsz, aki nem kifejezetten a zsánered. Szakkönyv: félsz az érzelmektől. Könyvben, ha neked szóló üzenetet találsz: légy óvatos a saját ítéleted illetően; ha értelmetlennek tartott szöveget olvasol: közel jársz egy megoldáshoz. Álmoskönyv: tetszés szerinti válogatás több rendelkezésedre álló csacsiság között. Tankönyv: szabadelvűséged miatt rossz véleménnyel vannak rólad.

KÖPÉS-Gondoskodás; felülkerekedési, győzelmi ábrándok. Ha leköpnek: saját jellemedbe vetett szilárd hit.

KÖRMENET Elvesztett érzelem, csalódás.

KÖRZŐ - Kényszeres pontosság; állandó mulasztásérzés.

KÖRÖM - Megbántottság; bántás; rosszindulat. Gyerekes bosszúvágy: harc, amit saját magaddal folytatsz. Karmolni: nem bírtad visszatartani egy megjegyzésed, amellyel megbántottál valakit, és ami rossz tréfa volt. Karmolás, ha rajtad: neked tettek kellemetlen megjegyzést, ráadásul nem tudtál rá jó riposztot, utóbb jutott eszedbe, hogy mit kellett volna mondanod. Körmöd, ha szokatlanul gyorsan hosszúra nőne: álszerénység; magadra erőltetett szerepe; tetszelegsz önmagadnak a megértő jóbarát szerepben. Állati köröm karom, ami ellenedre tör: rossz viszonyaidért, perpatvaraidért magadban keresd a hibát; olyan önmarcangolás, ami végül is hasznodra válik. Körömlakk: alakoskodás; a bizalmába férkőzöl valakinek, és ezt nem jószándékkal teszed. Műköröm: egzisztenciális bizonytalanság; zavaros körülmények; rossz érdekérvényesítés; dobozban lévő műköröm: megharagszol azokra, akik segítenek rajtad.

KÖTÉNY-Apró titok, amit többre értékelsz, mint amit valójában ér. Kamaszlány álmában: olyan testi fejlődés, amelyre a lélek még készületlen.

KÖZSÉGHÁZA Perpatvar a rokonok között; igyekszel titkolni valami családi dolgot.

KÚT - A jövő jelképe. Kútba kiabálni: tervezgetés. Kútba esni: türelmetlenség lásd még: zuhanás; kútból inni: a mának élsz. Gémeskút: nem tudsz hogyan dönteni; mindig más és más elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Kútból kimászó ember: szerencsés ismeretség. Kútból ha kimászol: összeköttetéseid révén előnyös helyzetbe kerülsz.

KÜLDÖNC - Tartozás; nem adsz vissza valamit, esetleg egy könyvet, arra gondolván, hogy hátha a tulajdonosa megfeledkezett róla; kis linkeskedés.

KÜLFÖLD - Általában: elhessegetsz magadtól egy kényelmetlen gondolatot; lásd még az illető ország nevénél. Ha nem ismered a helyet, ahol álmodban vagy, csak annyit tudsz, hogy külföldön: nagyon jól tudod, hogy mit kellene tenned, de a legkülönbözőbb kifogásokat találod ki önmagad számára halogatásod okául.

KÜRT - Többet beszélsz a kelleténél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Exiyu31

(Bufiz75, 2019.01.10 15:03)

http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/nexofil-order-without-rx-nexofil-pills-in-canada http://www.facecool.com/profiles/blogs/silnor-comprar-sin-receta-por-internet-m-xico http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/vioses-sildenafil-citrate-sans-ordonnance-sur-le-net-sildenafil http://wu-world.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-combipres-0-1-15-mg-entrega-em-48h http://dmoney.ru/38543/lovbebi-comprar-de-forma-segura-el-salvador http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-roxitromicina-rulide-gen-rico-e-quanto http://showmeanswer.com/index.php?qa=38161&qa_1=comprar-gen%C3%A9rico-de-blupill-com-garantia-online-brasil http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/buy-estradiol-online-how-to-purchase-estrace-safely http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/205831 http://korsika.ning.com/profiles/blogs/lysto-livraison-express-bas-prix-meilleur-prix-lysto-paris http://amusecandy.com/blogs/post/423933 http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/lifter-sildenafil-citrate-50-mg-comprar-env-o-libre-colombia http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/reminyl-como-puedo-comprar-al-mejor-precio-comprar-galantamine-4 http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/eunice-sildenafil-citrate-200-mg-generique-en-ligne-commander http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-motrin-400-mg-sin-receta-con http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-sinota-sin-receta-al-mejor http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/flutamide-250mg-pharmacie-achat-site-fiable-bon-plan-achat http://www.prds66.fr/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-viagra-sildenafil-citrate http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-de-etodolaco-etodolac-entrega http://explicitty.com/blogs/2259/36591/zyad-como-posso-comprar-generico-com-desconto-brasil-233-p http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/viagra-150mg-comprar-con-visa-usa-comprar-sildenafil-citrate http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-viagra-sildenafil-citrate-100mg-r http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-celebrex-200-mg-gen-rico-sem-receita-via https://ikriate.me/blogs/850/17643/cetirizine-bas-prix-securise-cetirizine-en-vente-libre-en-fran http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/alfacalcidol-donde-comprar-sin-receta-online-estado-libre http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/glibenclamida-2-5mg-comprar-en-farmacia-en-linea-con-entrega-r http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/pioglitazona-comprar-en-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r-pida http://flirtfinder4u.com/blogs/post/21718

Wuqob68

(Yoyec70, 2019.01.10 14:34)

http://recampus.ning.com/profiles/blogs/order-generic-edegra-100mg-best-mail-order-edegra-review http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/buy-viagra-150mg-low-price-how-to-order-sildenafil-citrate-safely http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-tagil-tadalafil-20mg-commande-de-tagil-en-ligne http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/68/11786/farmacia-online-donde-comprar-sinafil-rapido http://football.ning.com/profiles/blogs/acheter-lekap-sildenafil-citrate-25-mg-site-fiable-achat http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/purchase-discount-elonza-150-mg-how-can-i-order-sildenafil http://www.prds66.fr/profiles/blogs/protonix-pantoprazole-onde-comprar-menor-pre-o-no-brasil http://whazzup-u.com/profiles/blogs/d-lira-buy-online-online-d-lira-no-prescription http://whazzup-u.com/profiles/blogs/roxithromycine-livraison-72h-moins-cher-vente-roxithromycine-en http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/order-via-avenir-120-mg-online-can-i-buy-sildenafil-citrate http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-indinavir-r-pido-pela-internet-no-brasil https://www.mysocialpeople.com/blogs/2138/11047/orlistat-ou-achat-orlistat-suisse-pharmacie-en-ligne http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-clopidogrel-plavix-75-mg-forma-segura https://www.olliesmusic.com/blog/22813/donde-para-ordenar-prochlorperazine-sin-receta-de-confianza-espaГ±a-comprar-/ http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/tagra-tadalafil-o-en-commander-bas-prix-tagra-60mg-prix-en http://football.ning.com/profiles/blogs/commander-vrai-en-ligne-azodra-livraison-gratuit-vente-de-azodra http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/67/12033/lovemore-buy-without-prescriptio http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/viagra-order-without-prescription-viagra-where-to-buy-no http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-generico-vorst-sin-receta-mas-barato-bolivia

Zupuw91

(Renoj68, 2019.01.10 02:57)

http://amusecandy.com/blogs/post/440949 http://brooklynne.net/profiles/blogs/buy-viagra-no-rx-viagra-on-line-price-per-pill http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tadaforce-40-mg-ahora-comprar http://bobford.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-refeel-sin-receta-de-forma-segura-argentina http://javamex.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-adcirca-40mg-e-quanto-custa-online-no http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/buy-salinil-120mg-no-prescription-indian-generic-salinil http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/leegra-150-mg-o-commander-acheter-leegra-ligne-forum http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/para-comprar-generico-bifort-100-mg-con-seguridad-per http://bricolocal.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-dapoxetina-sin-receta-de http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=18463&qa_1=comprar-ah-zul-r%C3%A1pido http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/avigra-buy-online-can-i-buy-sildenafil-citrate-fast-shipping http://korsika.ning.com/profiles/blogs/finasteride-1mg-como-comprar-gen-rico-entrega-em-24h-pela-net http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23192 http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-spironolactona-ahora-chile http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-en-ligne-sildegra-100-mg-commande-en-ligne http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-verventi-sildenafil-citrate-sin http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/order-trimethoprim-800mg-low-price-can-i-order-bactrim-no-rx http://bioimagingcore.be/q2a/50626/order-zovirax-safely-can-i-purchase-zovirax https://madbuddy.club/blogs/post/14192 http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/generique-vitagra-commander-en-pharmacie-vitagra-100-boite-de-12 http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-h-for-e-quanto-custa-pela-net-brasil-onde-posso

Nefep85

(Takik26, 2019.01.10 02:02)

http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-lisinopril-entrega-r-pida-rep-blica http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-achat-cialis-tadalafil-10mg-tadalafil-en-vente-libre http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/106072 http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/clomiphene-25mg-baisse-prix-en-ligne-livraison-express-quel-site http://www.gorelations.com/blogs/5218/40474/buy-zygora-100mg-cheap-how-to-order-sildenafil-citrate-no-nee http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/comprar-adcirca-tadalafil-20mg-gen-rico http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/tadonis-pharmacie-sur-internet-rapide-prix-medicament-tadonis http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/buy-mitalis-40mg-safely-mitalis-40-mg-tabs http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/refren-onde-comprar-pre-o-portugal http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-gen-rico-do-viasil-sildenafil-citrate-50mg-de http://whazzup-u.com/profiles/blogs/lovbebi-200-mg-en-ligne-bon-marche-achat-livraison-gratuit-site http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/o-commander-viasin-sildenafil-citrate-50mg-achat-sildenafil http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/342532 http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-viagra-sildenafil-citrat-4 http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/order-ravana-40mg-no-prescription-cheap-ravana-at-canadian http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/tigerfil-120mg-buy-without-prescription-can-i-purchase-sildenafil http://football.ning.com/profiles/blogs/valedonis-sildenafil-citrate-50-mg-generique-en-ligne-commander http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/5812 http://dmoney.ru/37375/order-discount-viagra-where-order-sildenafil-citrate-delivery http://movsam.ning.com/profiles/blogs/nipatra-buy-online-nipatra-sildenafil-citrate-forum http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-de-ciavor-10-mg-com-desconto http://www.1friend.com/blogs/2841/14447/elebra-130mg-order-how-to-order-sildenafil-citrate-safely

Pizow62

(Nizop74, 2019.01.10 01:09)

http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=21016&qa_1=vizarsin-sildenafil-seguridad-vizarsin http://flutes.ning.com/profiles/blogs/prempro-conjugated-estrogens-comprar-gen-rico-no-brasil http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/sumatriptan-25mg-comprar-y-pagar-con-mastercard-rep-blica-del http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/erecton-buy-cheap-can-i-purchase-sildenafil-citrate-safely-online http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/gladium-sildenafil-citrate-livraison-72h-bas-prix-ou-acheter-des http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/comprar-tada-n-o-precisa-receita-m-dica-online-portugal http://wu-world.com/profiles/blogs/avanafil-pas-cher-stendra-100mg-prix-pas-cher http://divinguniverse.com/blogs/post/61375 http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/cheap-cialis-black-800mg-buy-online-buying-cialis-black-the-usa http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/buy-sanbenafil-can-i-purchase-sildenafil-citrate-safely http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-vigoril-pas-cher-2018-acheter-sildenafil-citrate-en http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/80/12432/achat-rapide-theophylline-200-mg-bon-prix-sans-ordonnance-the http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/cianeo-tadalafil-como-comprar-gen-rico-e-quanto-custa-pela http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/trouver-du-n-gra-100mg-combien-coute-une-boite-de-n-gra-en http://snopeczek.hekko.pl/228242/viagra-comprar-generico-precisa-receita-medica-online-brasil

Kapik87

(Jekon43, 2019.01.10 00:29)

http://clan.hupshup.com/blogs/post/12983
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/low-price-valproic-acid-250-mg-order-online-where-to-buy-valparin
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/buy-lovbebi-130mg-online-how-to-order-sildenafil-citrate-quick
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/vivala-tadalafil-20-mg-generique-sur-le-net-bas-prix-generique-du
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/cheap-cyclophosphamide-50-mg-buy-online-where-to-purchase-cytoxan
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sindex-plus-150-mg-sin-receta-ahora
http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=192839&qa_1=site-achat-exelon-rivastigimine-order-exelon-online-france
http://jaktlumaczyc.pl/71171/comprar-generico-innopran-propranolol-receta-ahora-puerto
http://www.facecool.com/profiles/blogs/ciavor-diario-40mg-comprar-gen-rico-entrega-48-horas-pela-net
https://www.olliesmusic.com/blog/25668/nabumetone-500-mg-oР“в„–-en-acheter-prix-moyen-nabumetone-en-pharmacie/
http://webhiveteam.com/demo4_chameleon/blogs/2760/53820/buy-heragra-130-mg-online-silde
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/clorambucilo-2mg-comprar-sin-receta-barato-usa-comprar-leukeran
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-biaxin-clarithromycin-env-o-gratis
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/furosemida-donde-puedo-comprar-online-usa-el-mejor-furosemida
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/acheter-en-ligne-refren-sildenafil-citrate-25mg-bon-marche
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/low-price-vigrex-130-mg-order-online-how-can-i-purchase
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-flavoxato-200-mg-con-seguridad-chile
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/niagra-sildenafil-citrate-130mg-puedo-comprar-sin-receta-de
http://bricolocal.com/profiles/blogs/adcirca-40-mg-como-posso-comprar-gen-rico-entrega-r-pida-portugal
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/enegra-50mg-acheter-2018-sildenafil-citrate-sildenafil-citrate

Mizap11

(Abace57, 2019.01.09 18:41)

http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-viagra-sildenafil-citrate-200mg-bas-prix-2018 https://www.mysocialpeople.com/blogs/2132/12214/farmacia-online-donde-comprar-erecton-sildenafil-citrate-200-mg http://answers.codelair.com/23118/comprar-ciavor-diario-tadalafil-entrega-rep%C3%BAblica-portuguesa http://football.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-tornetis-50-mg-online-can-i-order-sildenafil-citrate-in http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/achat-kemadrin-procyclidine-generique-sur-le-net-bon-marche-site http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/comprar-sildara-sem-receita-medica-no-brasil http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=21046&qa_1=purchase-vioses-120mg-purchase-sildenafil-citrate-safely http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tadonis-tadalafil-env-o-libre-usa http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/343433 http://gennethub.com/blogs/1275/9161/enthusia-120mg-comprar-sin-receta-en-linea-generico-enthusia http://korsika.ning.com/profiles/blogs/vitagra-order-without-rx-where-can-i-purchase-sildenafil-citrate http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-avafil-sildenafil-citrate-de-forma-segura http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/bisacodilo-5-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-todo-en http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/order-enthusia-safely-enthusia-buying-in-mexico http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/cialis-comprar-gen-rico-envio-48h-internet-media-de-pre-o-do http://foodtube.net/profiles/blogs/comprar-generico-snafi-tadalafil-10-mg-en-farmacia-online-us http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-viasil-150-mg-frete-gr-tis-brasil http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/cheap-snafi-60mg-order-online-how-to-buy-tadalafil-safely http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/comprar-ramelteon-ramitax-8mg-gen-rico-online-rep-blica https://www.loosemusicent.com/blogs/1113/12893/farmacia-online-donde-comprar-generico-dali-sin-receta-fiable http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/furazolidona-furoxone-comprar-on-line-rep-blica-federativa-do http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-do-suvvia-sildenafil-citrate http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-kwiklis-sin-receta-r-pido-bolivia https://www.loosemusicent.com/blogs/1132/13423/farmacia-online-donde-comprar-generico-adalat-barato-colombia

Judot52

(Ceyay68, 2019.01.09 18:40)

http://wu-world.com/profiles/blogs/dexametasona-comprar-urgente-espa-a-comprar-dexametasona-por
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/tigerfil-120mg-order-how-to-order-sildenafil-citrate-quick
https://www.olliesmusic.com/blog/28544/comprar-generico-dapoxetina-sin-receta-por-internet-repГєblica-de-honduras-c/
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/comprar-falic-sildenafil-citrate-120mg-env-o-urgente-puerto-rico
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/sildex-generique-en-ligne-commander-avec-visa-sildex-moins-cher
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-virecta-130mg-generique-en-ligne-bon-marche-site-fiable
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/enafilzil-50mg-buy-without-prescription-legal-enafilzil-purchases
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-havante-sildenafil-citrate-gen-rico-urgente-portugal
http://gennethub.com/blogs/1385/10381/comprar-suvvia-e-quanto-custa
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/vilas-60mg-buy-how-can-i-purchase-tadalafil-guaranteed-shipping
https://ikriate.me/blogs/806/16641/bon-plan-achat-siltegra-sildenafil-citrate-achat-siltegra-en
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/buy-cialis-cialis-cost-australia
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-vorst-m-sildenafil-citrate-120mg
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/loperamide-commander-acheter-loperamide-pays-bas
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/comprar-dejavu-100-mg-sem-receita-medica
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/order-intigra-200mg-safely-purchase-intigra-discount
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/order-generic-vigrasol-100-mg-where-can-i-order-sildenafil
http://www.facecool.com/profiles/blogs/purchase-cheap-erectol-plus-100-mg-online-how-can-i-purchase
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/triamcinolone-order-no-rx-can-i-buy-generic-triamcinolone
http://jaktlumaczyc.pl/71218/farmacia-comprar-generico-klavupen-amoxicillin-clavulanate
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-nidsex-200mg-low-price-how-to-order-sildenafil-citrate-fast
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/hydroxyzine-como-comprar-fiable-ecuador
http://www.facecool.com/profiles/blogs/order-low-price-man-axcio-60mg-online-do-people-buy-man-axcio

Sixah33

(Cugiv28, 2019.01.09 17:07)

http://bioimagingcore.be/q2a/49609/discount-edon-40-mg-order-online-how-to-order-edon http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/onde-comprar-ciavor-40-mg-gen-rico-via-internet-portugal http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/cheap-duroval-120-mg-order-online-buy-duroval-buy-singapore http://www.1friend.com/blogs/2835/14770/ah-zul-sildenafil-citrate-ou-en-acheter-baisse-prix-ah-zul-en http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-avanafilo-50-mg-sin-receta-ahora-chile http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-prescofil-120-mg-sin-receta-en-l-nea-rep-blica http://jaktlumaczyc.pl/70935/donde-ordenar-salmeterol-fluticasona-receta-precio-ecuador http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/comprar-viagra-sin-receta-online-estados-unidos http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/order-cheap-tadafil-60mg-how-to-purchase-tadalafil-safely-online http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-uagra-50-mg-uagra-100-centrale-d-achat http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-vigerect-max-en-l-nea-chile-mejor-precio http://movsam.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-sex-men-sildenafil-citrate-sin-receta-por http://recampus.ning.com/profiles/blogs/moragara-130mg-order-how-often-can-i-buy-moragara http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/comprar-cialis-60-mg-gen-rico-mais-barato-tadalafil-10mg-generico http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/comprar-sildara-sildenafil-citrate-gen-rico-sem-receita-medica-on http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/filgud-40-mg-en-ligne-baisse-prix-acheter-sans-ordonnance http://www.prds66.fr/profiles/blogs/sex-men-como-puedo-comprar-sin-receta-env-o-r-pido-ecuador http://foodtube.net/profiles/blogs/ciafil-tadalafil-40mg-en-ligne-bon-marche-commander-site-fiable http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/order-zumbar-200mg-online-where-can-i-buy-sildenafil-citrate http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/order-tadityl-20mg-where-can-i-buy-tadalafil-safely-online http://wu-world.com/profiles/blogs/metformin-glyburide-comprar-en-una-farmacia-online-ahora-mismo http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/fenazopiridina-200-mg-comprar-en-una-farmacia-online-todo-en http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-100-mg-o-en-commander-baisse-prix http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/cheap-duraga-25-mg-order-online-where-to-order-sildenafil-citrate

новости новороссии последние часы

(Russellrox, 2019.01.09 01:38)

Привет всем участникам! Класный у вас сайт!
Нашёл интересное в сети:
http://enewz.ru/34301-cena-uspeha-kandidat-ot-ldpr-sergey-furgal-pokupaet-golosa-po-1500-rubley.html <b> Цена успеха: кандидат от ЛДПР Сергей Фургал покупает голоса по 1500 рублей </b>
<a href=http://enewz.ru/33719-v-preddverii-ucheniy-vostok-2018-nachata-masshtabnaya-vnezapnaya-proverka-boegotovnosti.html> В преддверии учений "Восток-2018" начата масштабная внезапная проверка боеготовности </a><b> В преддверии учений "Восток-2018" начата масштабная внезапная проверка боеготовности </b>
новости атомной энергетики украины http://enewz.ru/energetika/
новости в сфере энергетики http://enewz.ru/energetika/
Ещё много интересного нашел тут: <b> видео новости онлайн </b> <a href=http://enewz.ru/>http://enewz.ru/</a>

Iyojo17

(Ucapa96, 2019.01.08 19:15)

http://movsam.ning.com/profiles/blogs/adcirca-tadalafil-10mg-comprar-gen-rico-entrega-r-pida-on-line
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/diserec-sildenafil-citrate-comprar-de-calidad-uruguay-sildenafil
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/achat-express-upwardz-pas-cher-2018-acheter-upwardz-sans
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/plenylife-puedo-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-puerto-rico
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-zyad-20mg-gen-rico-urgente-on-line-rep-blica
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-mynocine-minocycline-sin-receta-de-confianza
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tada-diario-gen-rico-com-desconto-na
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/sex-up-50-mg-comprar-sin-receta-env-o-urgente-colombia-comprar
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/order-discount-filda-40mg-how-to-buy-tadalafil-no-rx-required
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-videnfil-sildenafil-citrate-25mg-gen
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/man-axcio-60mg-buy-online-where-to-purchase-tadalafil-quick
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-diclofenac-voveran-on-line-brasil
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-tadil-10mg-online-how-to-order-tadalafil-no-rx
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/apicalis-40mg-o-commander-forum-commande-apicalis
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/zeagra-bon-prix-et-site-fiable-sildenafil-citrate-prix

Irive99

(Jivux26, 2019.01.07 21:55)

http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/buy-cheap-viagra-100-mg-viagra-2018-coupon-card
http://ggwadvice.com//index.php?qa=52197&qa_1=farmacia-comprar-generico-incresil-comprar-sildenafil-citrate
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/buy-siagra-online-buy-siagra-online-best-sites
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-isosorbide-mononitrate
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=68269&qa_1=decadron-rabais-site-fiable-acheter-dexamethason-canada-cher
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/modrasil-150mg-order-no-rx-can-you-buy-modrasil-over-the-counter
http://snopeczek.hekko.pl/228052/forcewel-sildenafil-ordonnance-forcewel-generique-sildenafil
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19710&qa_1=commander-ereva-ereva-vente-suisse
http://brooklynne.net/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-ciavor-diario-sem-prescri-o-via-internet
http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/5600
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/dexamethason-0-5mg-livraison-discrete-pas-cher-prix-dexamethason
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/viripotens-order-without-prescription-where-can-i-order
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=18670&qa_1=farmacia-online-comprar-meclizina
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/acheter-du-vrai-en-ligne-lovemore-tadalafil-20-mg-bon-prix-sans
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-klonaprost-2-5mg-envio
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/viagrasan-sildenafil-citrate-baisse-prix-et-securise-viagrasan
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/achat-express-megafort-10mg-acheter-tadalafil-a-lyon
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/achat-de-atenolol-forum-pour-achat-atenolol
http://opencu.com/profiles/blogs/paroxetine-bon-prix-et-livraison-rapide-generique-paroxetine
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/mareamin-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-bolivia-comprar
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/progesterona-100-mg-comprar-env-o-r-pido-usa
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/havante-order-where-can-i-buy-sildenafil-citrate-no-need
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/permetrina-comprar-gen-rico-com-garantia-online-brasil
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-cianeo-tadalafil-60mg-pre-o-pela-net-brasil
http://www.gorelations.com/blogs/5211/40426/lysto-generique-en-ligne-commander-sildenafil-citrate-vente-s
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/speeden-130-mg-en-ligne-moins-cher-commander-speeden-vidal-prix
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-cialis-tadalafil-10mg-sin-receta-en-farmacia
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/62/11423/comprar-sex-men-sin-receta-ahora

barrabyBek Preah

(ostromirafaf, 2019.01.07 18:12)

<a href=http://merkuri.us/how-long-does-adderall-stay-in-your-system/>http://merkuri.us/how-long-does-adderall-stay-in-your-system/</a> adebyevepela

Okemi03

(Anixo17, 2019.01.07 16:28)

http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-reliv-525mg-entrega-r-pida-estados http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=20606&qa_1=onde-comprar-phenergan-gen%C3%A9rico-com-desconto-brasil http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-viagra-25mg-sin-receta-fiable-chile http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-tada-40-mg-gen-rico-de-confianza-brasil http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-ciavor-diario-tadalafil-10mg-de-confianza-internet-no http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-viasek-200mg-online-how-can-i-buy-sildenafil-citrate http://korsika.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-furazolidona-con http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-viagra-120mg-sin-receta-de-calidad-chile http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/comprar-erecton-150mg-sin-receta-online-bolivia-comprar-erecton http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/rozgra-sildenafil-citrate-150-mg-baisse-prix-sur-le-net-sans https://www.mysocialpeople.com/blogs/2157/11811/site-seguro-para-comprar-vasifil-sildenafil-citrate-25mg-generi http://foodtube.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-snafi-40mg-env-o-urgente-chile http://brooklynne.net/profiles/blogs/bon-plan-achat-viagra-achat-sildenafil-citrate-internet-avis http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=22922&qa_1=azatioprina-internet-ecuador-comprar-azatioprina-mastercard http://whazzup-u.com/profiles/blogs/pulmoday-buy-online-where-can-i-purchase-sildenafil-citrate http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/buy-willmon-200mg-no-rx-where-to-purchase-sildenafil-citrate-free http://ggwadvice.com//index.php?qa=52125&qa_1=videnfil-sildenafil-citrate-comprar-brasil-gen%26%23233-videnfil http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/low-price-apcalis-sx-20-mg-order-online-where-to-buy-tadalafil-no http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/acheter-man-axcio-tadalafil-tadalafil-vente-libre-en-france http://www.1friend.com/blogs/2769/15797/oliza-comprar-no-brasil-qualquer-pessoa-pode-comprar-oliza http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/filfire-sildenafil-citrate-200mg-bon-prix-et-livraison-rapide http://snopeczek.hekko.pl/229966/seguro-comprar-generico-fenitoina-dilantin-internet-portugal http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/pulmoday-o-commander-pulmoday-en-vente-libre-en-pharmacie-au-qu https://www.nettingchat.com/blogs/post/38607 http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-blupill-internet-rep-blica-portuguesa http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-150-mg-o-achat-sildenafil-citrate http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/apodefil-sildenafil-citrate-au-rabais-en-ligne-sans-ordonnance http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/refren-comprar-gen-rico-com-garantia-internet http://foodtube.net/profiles/blogs/achat-express-nortriptyline-hydrochloride-pamelor-moins-cher-en http://socialchangesa.com/blogs/post/46106

Qibok48

(Izaya49, 2019.01.07 14:12)

http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=18548&qa_1=buspirona-comprar-entrega-r%C3%A1pida-espa%C3%B1a http://whazzup-u.com/profiles/blogs/purchase-generic-tadovas-60-mg-online-generic-tadovas-cheap-fast http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/patrex-sildenafil-citrate-pharmacie-acheter-sur-le-net-securise http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/selerup-sildenafil-citrate-comprar-sin-receta-urgente http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-cialis-40mg-de-confianza-via http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-lupigra-sildenafil-citrate http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/viagra-150mg-comprar-melhor-pre-o-brasil http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/erec-buy-without-prescription-where-can-i-purchase-sildenafil http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/order-kwiklis-where-to-purchase-tadalafil-free-delivery http://brooklynne.net/profiles/blogs/order-low-price-vigorex-200mg-can-you-buy-vigorex-over-the http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/hydroxyurea-500-mg-o-achat-vente-hydrea-sans-ordonnance https://www.olliesmusic.com/blog/13735/metoclopramide-10-mg-au-rabais-livraison-gratuitГ©-vente-reglan-en-ligne/ http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/77/12280/acheter-manly-en-ligne-obtenir-du-manly-en-pharmacie http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/h-for-tadalafil-onde-comprar-forma-segura-brasil

Dirif00

(Suzar49, 2019.01.07 11:23)

http://bobford.ning.com/profiles/blogs/upwardz-20-mg-como-puedo-comprar-sin-receta-de-forma-segura
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/androz-order-cheap-buy-cheap-androz-works
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/order-refeel-10-mg-cheap-can-i-order-refeel-without-a
http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/76849
http://medioteca.com.ar/blogs/post/18016
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/como-comprar-ah-zul-sildenafil-citrate-200-mg-de-forma-segura
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-refren-sildenafil-citrate-120mg-gen-rico
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-zithromax-azithromycin-250-mg-forma
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-talys-sin-receta-con-seguridad-per
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-dragul-sildenafil-citrate-25-mg-de-confianza
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/adcirca-onde-comprar-r-pido-pela-internet-tadalafil-comprar-pela
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-luvagra-150mg-where-to-buy-sildenafil-citrate-free
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/buy-wingora-120mg-online-buy-wingora-guide-uk
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-alfacalcidol-0-001mg-barato-costa-rica
http://football.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-vasifil-medicament-generique-du-vasifil
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=20817&qa_1=viagra-sildenafil-citrate-donde-comprar-online-argentina
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/tada-diario-tadalafil-60mg-como-comprar-gen-rico-envio-rapido-no
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/fexion-50-mg-donde-puedo-comprar-env-o-libre-el-salvador
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-sildamax-sildenafil
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/acheter-nipatra-sildenafil-citrate-en-ligne-moins-cher-2018
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-acyclovir-sin-receta-de
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/order-cianeo-online-how-can-i-purchase-tadalafil-no-need-script

Owetu89

(Elura49, 2019.01.07 05:13)

http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-verdafil-25mg-bas-prix-sans-ordonnance-prix http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/comprar-adcirca-mais-barato-pela-internet-brasil http://soruanaliz.com/index.php/17699/commander-shinafil-sildenafil-citrate-shinafil-ordonnance http://javamex.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-gen-rico-do-havante-pela-internet-rep http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/corsenile-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia-estados-unidos http://recampus.ning.com/profiles/blogs/levonorgestrel-comprar-en-una-farmacia-en-linea-r-pido-comprar http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-oneaid-tadalafil-buen-precio-paraguay http://jaktlumaczyc.pl/70270/buy-cialis-10mg-online-pharmacy-that-sells-generic-cialis http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/commander-en-ligne-ambigra-150mg-achat-vente-ambigra http://property.ning.com/profiles/blogs/order-doxycycline-100mg-legal-purchase-doxycycline-online http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/buy-ciavor-60mg-cheap-buy-ciavor-online-pharmacy http://divinguniverse.com/blogs/post/68112 http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/comprar-meloxicam-7-5-mg-sin-receta-r-pido-reino-de-espa-a-donde http://brooklynne.net/profiles/blogs/commander-en-ligne-shefill-sildenafil-citrate-meilleur-sildenafil http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/57824#sthash.QEr51OJT.tkR8VXHs.dpbs http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/doxepina-10mg-onde-comprar-internet-pre-o-sinequan-10-mg-generico http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-blupill-200-mg-gen-rico-sem-receita-via http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-blupill-con-garantia http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/comprar-sildegra-en-internet-guatemala http://opencu.com/profiles/blogs/buy-veetab-safely-how-to-purchase-sildenafil-citrate-fast

pharmacy online usa 257 mg

(AlvinViady, 2019.01.07 05:08)

best canadian best online pharmacy
<a href=http://canadiantrustpharmacyio.com/>canadian pharmacy online reviews</a>
pharmacy school online
<a href=http://canadiantrustpharmacyio.com/#>best online pharmacy degree</a>
canada pharmacy online

Ofihi73

(Lobik30, 2019.01.07 02:19)

http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-avafil-sildenafil-citrate-50-mg-pela-net http://recampus.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-blupill-sildenafil-citrate-100-mg-gen-1 http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-tadalafil-dapoxetina-20-60mg http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/vigoran-sildenafil-citrate-100mg-donde-puedo-comprar-con-garantia http://webclub.allpix.net.ee/groupware/blogs/post/34508 http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19637&qa_1=sildenafil-livraison-gratuit%C3%A9-sildenafil http://movsam.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-levofloxacin-250mg-entrega-r-pida-puerto-rico http://korsika.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-cabergolina-na-internet-rep-blica http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tadagra-40mg-r-pido http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/site-achat-arava-20mg-serieux-forum-sur-quel-site-acheter-du http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/manegra-200-mg-comprar-y-pagar-con-mastercard-rep-blica-del http://webhiveteam.com/demo4_chameleon/blogs/2767/54932/purchase-cheap-acarbose-50mg-onl http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-betametasona-clotrimazol-barato-rep-blica-de https://ikriate.me/blogs/779/16393/latanoprost-puedo-comprar-sin-receta-urgente-puerto-rico-compr http://soruanaliz.com/index.php/19794/farmacia-comprar-minocyclina-precio-minocin-precio-compra http://clan.hupshup.com/blogs/post/11879 http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-como-comprar-gen-rico-envio-rapido http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-actalipid-simvastatin-gen-rico-envio-48h-on-line-portugal http://socialchangesa.com/blogs/post/22986 http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/erassin-buy-online-how-to-order-sildenafil-citrate-quick-delivery http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-cianeo-40mg-gen-rico-internet-brasil-quanto-custa-uma http://gennethub.com/blogs/1369/9249/ou-acheter-sanaflex-sanaflex-2-achat-luxembourg http://property.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cianeo-tadalafil-10-mg-comprar-tadalafil http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-duroval-sildenafil-citrate-120mg-al http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/rabeprazol-comprar-en-farmacia-online-todo-en-medicamentos http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/cialis-60-mg-pas-cher-sur-internet-rapide-forum-tadalafil-en https://lepchat.com/blogs/post/26097 http://barbershoppers.org/blogs/post/44873

Fefaq17

(Pusir42, 2019.01.07 02:13)

http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-escitan-sildenafil-citrate-100
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/xpandyl-tadalafil-20-mg-comprar-ahora-ecuador
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/discount-forcewel-150mg-buy-online-forcewel-buy-in-dubai
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-maximo-100-mg-sin-receta
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tadanafil-10mg-r-pido-argentina
http://socialchangesa.com/blogs/post/12957
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-virineo-sildenafil-citrate-130mg-gen-rico-n-o
http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23383
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/lerk-sildenafil-citrate-donde-comprar-sin-receta-de-forma-segura
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/ecriten-sildenafil-citrate-como-puedo-comprar-con-seguridad-usa
https://ikriate.me/blogs/781/16774/donde-para-ordenar-talys-sin-receta-envio-urgente-comprar-tada
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/buy-myagra-150-mg-cheap-where-can-i-buy-sildenafil-citrate-safely
http://bricolocal.com/profiles/blogs/comprar-ah-zul-gen-rico-entrega-24-horas-via-internet
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/bogra-50mg-o-achat-faut-il-une-ordonnance-pour-acheter-du-bogra
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/avafil-50-mg-como-posso-comprar-sem-receita-pela-net-no-brasil
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/exygra-sildenafil-citrate-150mg-en-ligne-site-fiable-exygra
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ah-zul-200-mg-sin-receta-barato
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/nitrofurantoine-comprar-fiable-argentina
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/viagra-buy-cheap-viagra-tablets-cost
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/discount-terbinafine-250-mg-order-online-terbinafine-to-buy
http://football.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-amoxicilline-clavulanate-bon-marche-augmentin-a
http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-sideral-de-forma-segura-comprar-sildenafil-citrate-en
http://social.leembe.com/blogs/post/41107
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/order-sessograh-120mg-without-rx-where-to-buy-sildenafil-citrate
http://soruanaliz.com/index.php/17550/order-forcewel-200mg-price-order-sildenafil-citrate-shipping
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-viagra-env-o-urgente-comprar-viagra-en-uk
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/novo-glyburide-o-achat-bon-prix-comparateur-de-prix-glibenclamide


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78

Következő »