Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I:

IBOLYA - Kedves, nyitott személyiség jele; a szerénység szimbóluma. Nők álmában: jó baráti és társkapcsolat; igazán oda tudsz figyelni egy másik emberre. Férfiálomban: jó értelemben vett érzékenység; képes vagy átérezni mások helyzetét.

IDEGEN - Idegen férfi, aki ellenségesen lép fel, férfiálomban: úgy érzed, hogy hibát követtél el, vádolod magad. Női álomban: hálót vetettél valakire, de az kibújt belőle; mesterkedéseid nem járnak eredménnyel.

IDÉZET - Diákálomban: túlterhelés, vizsgaidőszak. Különben: útkeresés, elbizonytalanodás. Idézet, amelyre ébredés után is visszaemlékezel: egy nálad okosabbnak hitt személy tanácsa, amelyet követni igyekszel, de helyes megérzéssel kételkedsz annak célszerűségében. Falra, táblára írt idézet: lásd még jelentékeny tévedés.

IGA - Kedved ellen való tevékenység. Nőtlennek házasság Krúdy.

IGAZGATÓ - Ha saját munkahelyed igazgatója: konfliktus. Ha kitálalsz neki és megértéssel meghallgat, igazat ad: nincs módod a véleménynyilvánításra. Ha szigorral elutasít, bántóan viselkedik: egy hangoztatott véleményedből kis kellemetlenséged származik. Ismeretlen ember, akiről álmodban tudod, hogy igazgató: ésszerű irányításra vársz; munkahelyi feladataid önhibádon kívül megoldhatatlanok. Iskolaigazgató: gyermekálomban: nehezen tűrt fegyelem, értelmetlen feladatok. Felnőttálomban, ha régi iskolai igazgatód látod: ötleteidet nem tudod megvalósítani.

IGAZGATÓSÁG, IGAZGATÓTANÁCS - Nyomasztó hétköznapok.

IGAZOLÁS - Úgy érzed, mindenki ellenedre van, összeesküdött ellened a világ.

IJEDTSÉG - Rossz lelkiismeret; ha ijedten ébredsz, de nem emlékszel vissza álmodra, csak az ijedtségre: kutass magadban és meg fogod találni azt, a nemrég történt eseményt, amiről régi, kellemetlen emléked felidéződött.

IJESZTŐ - nek találni egy különben kedvesnek tartott személyt: érzelmeidet, gondolataidat nem magad alakítod ki.

IKRA Aprópénz, anyagi gond. Ha halat bontasz és abban nagy mennyiségű ikrát találsz: férfiálomban: önérzeteden esett csorba; olyan munkát vállaltál, ami a kedved ellen való, és az nem hozta meg a várt hasznot. Nők álmában: anyagi előnyökért teremtett, kedved ellen való kapcsolat, amely ráadásul nem is járt komoly bevétellel.

IKTATNI, IKTATÓKÖNYV - Probléma, amelynek a megoldása fejtörést igényelne; halogatod egy dolgod rendbetételét.

ILLATSZER - Anyagiasság, pénzcentrikus gondolkodás, ami természetesen nem fukarságot jelent: sőt inkább sorozatos, ám megbánt könnyelműséget; kívánságaid, ábrándjaid között a pénz foglalja el a legelőkelőbb helyet. Földre kifolyt illatszer: kitörő jókedv; röhögőroham; kis üvegben tartott illatszer: pedantéria, gyűjtögetési szenvedély; felesleges holmikat tárolsz, hátha egyszer még jó lesz jelszóval. Férfiillatszer, borotválkozóvíz: nők álmában: fegyelmezetlennek, könnyelműnek tartod a partnered; magadat tartod jobb gazdának. Férfiálomban: partnered lassan eluralkodik rajtad, átveszi az irányítást a dolgaid felett.

ILLETLEN dolgokról álmodni - örülj, hogy legalább álmodban...

IMA - Tanácstalanság; jóakarattal megoldható probléma.

INDA - Szenvedély. Köréd csavarodó inda: férfiálomban: nem tudsz úrrá lenni egy érzelmeden; testi vonzalom egy különben ellenszenves nő iránt. Női álomban: öröm nélküli, eltűrt szexuális kapcsolat.

ING - Könnyű szerelem, idill, amit nem tudsz titokban tartani. Inggomb: régi barát, egykori iskolatárs körüli gondolatok.

INGA -Felbuzdulás; lelkesülten belekezdesz egy dologba, amit majd ismét abbahagysz. Ingaóra: önfelmentés. Arra gondolsz, hogy időhiányból nem teszel meg egy csomó fontos dolgot.

INJEKCIÓ -Erőszak körüli fantáziálás. Gyakori azoknak a nőknek az álmában, akikkel túl sokan kezdenek ki, tolakodóak velük szemben; többnyire mindezt ők provokálják.

INTŐ - Kisdiákálomban: szigorú környezet. Felnőtt-álomban: ha gyermeked intőt hoz: kissé elhanyagoltad őt az utóbbi időben. Ha magad kapsz intőt: buta tréfát csináltál.

IPAROS - Csúnyán rászednek. Iparos, ha a házadban dolgozik: másra bíztál egy olyan dolgot, amit magadnak kellett volna elintézned.

IRHABUNDA - Gyengédség, simogatás utáni vágy. Ha irhabundát meztelenül veszel fel és az kellemes érzést kelt: szexfantáziálás; olyan gondolatok, amiket jobbára titokban tartasz. Ha a bunda szúr: fantáziálásod miatt érzett kis bűntudat. Lásd még: BUNDA.

IRODA - Zaklatottság.

IRÓGÉPÖtlettelenség; másokra hagyatkozol véleményed kialakításában.

ISKOLA - Gyerekálomban: csibészkedés, lógás. Felnőttálomban: ismeretlen iskola: kreativitás, jó ötletek sora, újító kedv. Ha régi iskoládban vagy és ott kellemesen érzed magad: harmónia, terveid megvalósulnak, elképzeléseid sikert hoznak. Ha szorongással vagy jelen régi iskoládban: meggondolatlanság, kifecsegtél valamit. Ha iskoládban felelned kell: buzgólkodás.

ISMERETLEN - Ember: nem igazodsz ki magadon; nem érted pontosan, hogy mit miért csinálsz. Ismeretlen táj, magányosság, új ismeretség utáni vágy; ismeretlen városba, faluba érkezni: új barátság; egy régi ismerősödben új erényeket találsz. Ismeretlen rendeltetésű tárgy, gép: kedvvel fogsz hozzá egy nehéz feladathoz; szívesen töröd a fejed és általában jó eredményre jutsz.

ISMERKEDÉS - Kutatásaidban holtpontra jutottál; ahhoz, hogy kidolgozz valamit, új szempontokra van szükséged.

ISMERŐS-- Lásd: BARÁT

ISTENTISZTELET - Nemes igyekezet; segítőszándék.

ISTÁLLÓ - Nagytakarítás. Gazdánál: üres istálló: hiába várt nyereség, kedvezetlen időjárás. Jószággal telt istálló: szerencse; jó üzlet, kölcsönösen előnyös megegyezés.

ISZAP - Lásd: SÁR

ISZONYAT Lásd: RÉMÜLETAddig is videózz kevesebbet

ITAL - Szeszes ital: rövid pórázra vagy fogva. Gyümölcsital: ismered a mértéket. Víz mint ital: jó irányú változás, megújulás, megtisztulás; ha dohányos vagy: le fogsz szokni róla.

ITATÓ - Ha állatok veszik körül: kedvetlenül láttak vendégül. Üres itató: váratlan vendég, aki zavarba hoz.

ITRÁNG - Céltudatosság.

IZLAND Egyedüllét; sóvárgás egy régi kedves ismerős, hozzátartozó után.

IZOM - Ha rajtad nő és óriási méreteket ölt: elkeseredettség, csüggedtség. Izmaid, ha elfogynak, összemennek: csalódás, fájdalom. Izmait mozgató ember: féltékenység.

IZZADTSÁG -Megkönnyebbülés, túl vagy egy nehéz helyzeten.

J:

JACHT - Lekicsinyellsz egy érzelmet; rálegyintesz a benned felmerülő kérdésekre, pedig komolyabban kellene venned a saját érzelmeidet, indulataidat. Jacht, amin meztelen emberek vannak: fékentartott fantáziák, visszafojtott gondolatok. Viharba kerülni jachttal: egy komolytalannak tartott érzelem, amely keserű bonyodalmakat okoz.

JAPÁN - Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.

JAPÁN EMBER - Sportoló álmában: vereségtől tartasz. Különben: kimerültség.

JEGENYE - Felfedezik egy értékes tulajdonságod.

JEGESMEDVE - Magadra erőltetett felnőttesség; engedj néha utat játékos kedvednek.

JEGY - Felhatalmazás. Megbíznak valamivel, ami a kedvedre van; jó irányba befolyásolsz valakit. Élelmiszerjegy: vigasz régi feljegyzés.

JEGYGYŰRŰ - Tiltott szerelem.

JEGYZETFÜZET (BLOKK; HATÁRIDŐNAPLÓ) - Megfeledkezel valamiről - esetleg szándékosan; elfoglaltságodra hivatkozva kitérsz egy kérés elől.

JEGYZŐKÖNYV - Jobb híján elfogadod mások magyarázatát; érzelmeid megakadályoznak abban, hogy egy kérdésben tisztán láss.

JELES (osztályzat) - Nem tettekben, hanem ábrándokban törsz a sikerre; szükséges teendőket halogatsz.

JELMEZ - Átlátszó hazugság. Jelmezbál: Unalmasnak tartott környezet. Barátaidat, esetleg partneredet unod, holott Te nem fedezed fel a színeket. Jelmezes ember: passzivitás, nem tudod jól megszervezni azokat a programokat, amelyekre vágyakozol. Jelmez, ami dominót utánoz: tiltott, esetleg munkahelyi, kaland, flört.

JELMONDAT, JELSZÓ - Bizonytalanság. Hangoztatott véleményedben magad is kételkedsz.

JELVÉNY - Ha ismert: régi kedves barátok emléke; iskolatárs, akivel már régen nem találkoztál. Ismeretlen jelvény: jó beilleszkedőképesség; gyorsan feltalálod magad a legkülönbözőbb helyzetekben; csak a szerelmi kapcsolatokban vagy kissé ügyefogyott. Bőrödre tűzött vagy égetett jelvény: igazságtalanságot szenvedtél el; egyéni és eredeti véleményed titkolnod kell. Jelvény, ami címert ábrázol: felvágás, vélt vagy valódi sikereid fitogtatása.

JOGAR - Nők álmában: szerepzavar; úgy érzed, kicsúszik a kezedből a hatalom, az irányítás, amelyet eddig sem gyakoroltál, inkább csak vágytál rá; engedékenyebb magatartással előbb célt érsz, mint követelőzéssel. Férfiálomban: a nőkről alkotott múlt századi vélemény: messze nem vagy olyan erős és határozott, mint amilyennek mutatni igyekszel magad; erőltetett keménységed mögött nagyon is sérülékeny lélek lakozik.

JOGOSÍTVÁNY -Legközelebb egy kicsit se igyál, ha vezetsz.

JOGSZABÁLY -Eredeti gondolkodásmód; véleményed gyakran különbözik a többiekétől, de meg kell tanulnod - sajnos - néha elhallgatni; nem kell minden körülmények között kimondanod, amit gondolsz.

JOGÁSZ - Nagyon belemerültél egy vitába; folytatólagos véleménykülönbség; túlzott hévvel akarod álláspontod elfogadtatni.

JUGOSZLÁVIA -Kellemes időtöltés. Rossz időben, télen Jugoszláviáról álmodni: önmagáét beszél; de lehet, hogy rosszkedvedért egyszerűen az időjárást teszed felelőssé, pedig érdemes lenne gondolkodnod azon, hogy mi is az igazi bajod. Nők álmában: szereted a szépet.

JUH - Engedékenység, amellyel visszaélsz.

JUHÁSZ - Türelmetlenség, udvariatlanság.

JUTALOM - Mások helyett végzett munka; hátrányos helyzet.

JÁCINT - Egy jó barátod barátnőd kedvesével kacérkodsz.

JÁRDA - Megerőltető munka.

JÁRDASZEGÉLY - Nem tudsz betartani egy határidőt.

JÁRDASZIGET - Fáradságos, megerőltető munka, amelynek nem látod az értelmét; felesleges adminisztráció.

JÁRŐR - Akadályt gördítenek eléd.

JÁSZOL Derű, optimizmus, amit nem kezd ki, nem tud kikezdeni a külvilág.

JÁTSZMA (sport) - Lendületes, jókedvű személyiség: jó humorérzék; vitakedv.

JÁTÉK (JÁTÉKSZER) -Alkotókedv, kreativitás. Régi játékokkal telezsúfolt helyiség: gyerekkori álmaid csak kis részben valósultak meg, de mindenképpen jó eredményeket értél el. Szétszórt játékok: nem arra koncentrálsz, amit már jól megcsináltál, hanem arra, hogy mi mindent akarsz még tenni. Társasjáték, ha egy vagy több emberrel játszod: jó beszéd- és vitakészség, egészséges versenyszellem, önálló gondolkodás. Ha egyedül játszol egy társasnak szánt játékkal: nem tudod kivel megosztani a gondolataidat, férfiálomban: szép, de csacsi partner.

JÁTÉKAUTOMATA Rossz ötlet; izgalmasnak induló kapcsolat.

JÉG -Azt jelenti, ami: hidegség. Ha jégen jársz, korcsolyázol és itt igen bizonytalanul érzed magad: feloldódási képtelenség, ami egy kis zavartól még inkább elmélyül. Ha a jégen biztonsággal, nagy ügyességgel mozogsz: jól alakoskodsz; nők álmában: szexuális ügyeskedés, amely mögött nincsenek átérzett indulatok. Jég, ami emberszerű alakot ölt: szeretnél feloldódni egy kapcsolatban, szerelemben, azonban nem vagy őszinte, valami meggátol talán a rosszindulat véleményed, kívánságod kimondásában. Jég, amit messziről látsz; nem értenek meg; közömbös partner. Jéghegy: rideg környezet; intézeti vagy kórházi emlék, amit valami napi esemény felelevenített; szigorú szülők jelenléte vagy emléke. Jégeső: fösvény partner, aki a legkisebb szükséges kiadást is könnyelműségnek minősíti. Jégeső, ha a termésedben pusztít: túl jól akartál járni egy alkuban, üzletben, ezért aztán nem is sikerült. Jegesember: unalmas téli esték régi feljegyzés. Jég, ami elolvad alattad vagy körülötted: sikerül feloldanod egy magadban lévő gátlást. Jégdarabok, ha a kezedben vannak: ügyesen irányítasz valakit; megőrzött józansággal érzelmeket játszol. Jégkocka italban: kicsit elvetetted a súlykot; úgy hiszed, többet mutattál meg magadból, mint ami ésszerű lett volna; fecsegtél.

JÉGCSAP - Ha ereszen, ház oldalán látod: kellemetlen családi kapcsolat; feszültség két, általad szerelt személy között. Jégcsap, ha a kezedben tartod: férfiálomban: olyan nő kacérkodik veled, akinek nem vágysz a társaságára. Nők álmában: nem váltod ki azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nők álmában, de férfiálomban is előfordul és akkor ugyanazt jelenti.

JÉGKORONG (mérkőzés) - Presztízsből kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejű ismerős; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.

JÉGPÁLYA Merészség; érzelemmentesen kezelt üzleti ügyek.

JÉGSZEKRÉNY Régi klasszikus jégszekrény egykori jegyzet szerint: Lesed az alkalmat, hogy visszaadj egy kölcsönt.

JÉGVIRÁG-Ablakon: tapintatlan kíváncsiságod ellenérzéseket ébreszt. Jégvirág, ha rajtad vagy ruhádon van: úgy gondolod, hogy megfelelő bátorítás esetén jó kapcsolatot tudnál létesíteni; azt várod, hogy mások közeledjenek hozzád, nem sokat teszel egy barátság, esetleg egy partnerkapcsolat kialakításáért.

JÓD - Túlteszed magad megbántottságodon.

JÓS, JÓSNŐ - Megerősítést keresel egy elhatározásodhoz, elképzelésedhez; másoktól akarod hallani azt, amit magad gondolsz.

JÓSLAT Felmented magad, holott hibás vagy. Inkorrekt eszközökkel igyekszel célt érni.

JÓVÁHAGYÁS - Titkolt érzelmek, vágyak.

K:

KABAR Önzés; ügyesnek hitt viselkedéseddel rá akarsz bírni másokat, hogy kedved szerint tegyenek. Kabaréban fellépni: előrelátónak, okosnak tartod magad, de lelepleződsz.

KABIN - Izgalmas titok, emlék.

KABÁT - Leplezni valónak hitt szexuális gondolatok. Kabátbélés: jó meglátások; Képes vagy a felszín mögé látni.

KACAGÁSt hallani - Nem hiszel magadban.

KACSA - Önfejűség.

KAGYLÓTitok. Kagylóhéj: szerelem, aminek az elmúlása ellen küzdöttél. Eleven kagyló: férfiálomban: erős testi vágy, fiatal szerető. Nők álmában: önszeretet, szex, titok, amit nem osztasz meg partnereddel. Kagylót, osztrigát enni: jó partnerkapcsolat; ha undorodsz: női álomban: terhességtől való félelem; férfiálomban: benned feltámadó vágyak, amelyeket elutasítasz magadtól. Kagylóban gyöngyre lelni: szerelmesed megríkat.

KAJAK - Lásd: CSÓNAK.

KAKAS -Idejében felfigyelsz egy ellened irányuló cselszövésre, ügyesen kivéded azt.

KAKAÓ - Megbánt adakozás. Ajándékodnak nem volt akkora sikere, mint amit elvártál.

KAKTUSZ - Sértett magányosság. Nők álmában: senkit nem találsz magadhoz méltónak, a legapróbb hibába is belekötsz, pedig társra vágysz. Férfiálomban: kritikus beállítottság; azt hiszed, hogy úgy sem értenének meg, ezért aztán meg sem próbálod gondolataidat megosztani.

KALAP - Tekintélyelvűség. Fogasra akasztott kalap: nem kapsz annyi megbecsülést, mint amennyit magadnak ítélsz. Kalap, ami leesik a fejedről: méltóságodon esett csorba. Díszes női kalap: nők álmában: önmagadról alkotott téves elképzelés; kicsit ridegebb vagy, mint hiszed. Férfiálomban szalagos, díszített női kalap: testi vágyaid miatt szellemi vagy társadalmi megalkuvásra kényszerülsz. Kalap, amit a szél sodor és nem bírod utolérni: ha kevésbé igyekeznél méltóságteljes lenni, több tiszteletet kapnál. Kalapod, ha vízbe esik: közeli hozzátartozód bánt meg. Férfikalapot viselő nő: alárendelt helyzet. Szokatlanul nagy kalap keménykalap vagy cilinder: bátortalanság, önbizalomhiány; erősebbnek akarod látni magad, mint amilyen valójában vagy. Ha kalapot emelnek előtted: ellopták, kicsalták ötleteidet; kiénekelték a szádból a sajtot; ha te emelsz kalapot: értelmesen meggyőztek.

KALAUZ - Számon kérnek rajtad valamit; okolnak olyanért, amiről nem tehetsz.

KALITKA - Nincs ellenedre, ha uralkodnak rajtad.

KALMÁR - Időjárás-változás régi feljegyzés.

KALÁCS Nélkülözés. Fonott kalács: regényes ábrándok, nosztalgia

KALÁSZ Nyereség; megtakarítasz egy kiadást, amire számítottál

KALÓZ - Gyermekálomban: ügyesség, rátermettség, élénk fantázia. Felnőttálomban: konspirációs hajlam; ott is mellékutakon akar járni, ahol a főút is kényelmesen járható.

KAMILLAJókedvű, derűs személyiség. Tudsz örülni: Kamillatea: mértéktartó ízlés.

KAMRA - Rejtélynek tartod mások magánügyeit; mindenkiben titkot sejtesz. Csak akkor érzed magad biztonságban egy társaságban, ha mindenkiről mindent tudsz. Ha kamrába vagy zárva: egy kellemetlen emléked minduntalan az eszedbe jut, gyakran olyankor is, amikor ez zavarba hoz.

KANADA - Hatalmas felhajtással valami csekélységet kapsz ajándékba.

KANCSÓ - Hasznos időtöltés, jó társaság.

KANDALLÓ - Kellemes otthon, kellemes vendégség. Regényes életút. Lásd még: KÁLYHA.

KANNA-Anyagi gond. Tejeskanna: megkönnyíted egy barátod helyzetét.

KANTÁR - Megtorpanás; tanácstalanság.

KANYAR - Heves indulatok, titkos változtatási szándék, amit nem vallasz meg. Kockázatos dologba bonyolódsz. Kanyarban autóval kisodródni: szenvedély, ami magával ragad; esetleg túlzott alkoholfogyasztás.

KANÁLIS - Bűntudat; rossz lelkiismeret. Kanálisból előmászó ember: lelepleződéstől való félelem; nem tudtál magadban tartani egy vallomást, elmondtak valami olyat, ami rád rossz fényt vet. Kanálisszagot érezni: túlzott rendszeretet; ragaszkodás apró és felesleges dolgokhoz, holmikhoz.

KANÁRI - Pletyka; olyan hírt hallasz, amit nem fontos elhinned.

KANÓC - Hirtelen és gyakran ok nélkül gurulsz dühbe.

KAPA -Kikapcsolódás. Kapálni: összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.

KAPASZKODNI - Veszélyérzet, amire nem találsz magyarázatot. Faágba kapaszkodni: tárgyilagos tanácsra, útmutatásra van szükséged, ehelyett nem éppen okos dolgokkal beszélik tele a fejed. Ha kapaszkodsz valamibe, ami nem bír megtartani: tehetetlennek érzed magad, segítséget vársz, ám bajbajutottságod okát nem tudod összefoglalni. Kapaszkodva biztonságot érezni: jó partnerkapcsolat, sokoldalú társ. Ismeretlen emberbe kapaszkodni: gyerekesen viszonyulsz egy felettesedhez. Ismert emberbe kapaszkodni: úgy akarsz elintézni valamit, hogy sajnáltatod magad; duzzogással, sértődöttséggel hívod fel a környezeted figyelmét elégedetlenségedre. Ha beléd kapaszkodnak: nem segítettél erődhöz mérten annak, aki rád utalódott.

KAPOCS - Mulasztás, feledékenység. Nem találsz valamit, amiről tudod, hogy jó helyre tetted el; elhagytál valamit.

KAPTAFA -Erőt veszel magadon, és hozzáfogsz egy nem jó szívvel végzett munkához.

KAPU - Szerencsés fordulat, változás. Zárt, becsukódó kapu: úgy gondolod, hogy kimaradtál valamiből.

KARAJ - Csalás. Karajcsont: szerelmi háromszöget sejtesz ott, ahol erre semmi okod.

KARALÁBÉ - Jó szívvel adott segítség.

KARAMBOL-Véleménykülönbség, amelyben az elveid ellenére meghátrálsz.

KARAVÁN - Teljes erőbedobással végzett munka.

KARBURÁTOR - Férfiálomban: ügyetlenség. Női álomban: önmagaddal szembeni teljesen felesleges elégedetlenség.

KARD - Általában rámenősség; kissé agresszív érdekérvényesítés. Férfiálomban: konzervatív, merev előítéletes gondolkodás; a nők lebecsülése; titkolt, esetleg önmagad előtt is titkolt, szexuális kishitűség. Női álomban: esetleg túlhangsúlyozott hivalkodó nőiesség a viselkedésben, valójában elégedetlenség a női szereppel; sok ha én férfi lennék . . . kezdetű gondolat. Ha rövid a kardod, toldd meg egy ajándékkal - tréfás, régi feljegyzés, férfiak számára.

KARIKA -Egyértelműségre törekszel. Karikagyűrű, lásd GYŰRÜ. Hula-hop karika: kisimított gondolatok; képtelen vagy ellentmondások feloldására, ezért aztán egyszerűsítesz.

KARKÖTŐ - Terhedre van egy kapcsolat, érzelem.

KARMESTER - Változás. Fellázadsz egy rád erőltetett viselkedés ellen.

KARMOLÁS - Kellemetlenség.

KARNEVÁL - Színesség után vágysz, de magad nem vagy képes színesíteni magad, sem mások idejét, életét; várod, hogy történjék valami érdekes; elébe kellene menned az eseményeknek. Riói karneválon részt venni: kusza érzelmek, még kuszább várakozások

KARSZALAG - Keserves, rossz emlékek, amelyek néha a legvidámabb pillanatban törnek rád. Gyászkarszalag: úgy érzed, hogy nem ápolod elég figyelemmel emlékeidet; kis bűntudat egy eltávozottal szemben.

KARVALY - Kellemes csatódás.

KARZAT Befolyásolhatóság; könnyen a hatása alá kerülsz egy jól előadott szövegnek.

KARÁCSONY - Gyermekálomban: önmagáért beszél: vidámság, ajándék, játék utáni vágy. Ha túl gyakran fordul elő gyermeked álmában a karácsony, elhanyagoltnak érzi magát. Felnőttálomban: mint ünnep kötelességtudat, ésszerű arányos tehervállalás. Karácsonyfa: kissé egyhangú életvitel. Karácsonyfadísz: nagyon adsz arra, hogy apróbb -és mindennapos-családi kellemetlenségeid ne tudódjanak ki. Karácsonyfa, ami csillagszóróktól vagy egyéb díszektől szikrázik: családi perpatvar; rokon, aki nagyon felbosszant. Karácsonyi koszorú: terített asztalon szomorúság, régi kedves ismerősöd hiánya. Karácsonyfa, ha tüzet okoz: jószívűség, adni akarsz egy szeretett személynek; erődön felüli költekezés különösen akkor, nem az ünnep időpontjában vagy ahhoz közel álmodod.

KARÓ - Szenvedsz; úgy gondolod-érzed, hogy rémes korlátok közé vagy szorítva; gyűlik benned az agresszió.

KARÓRA - Nem jött össze egy randevú, vagy nem úgy alakult, ahogy előre elképzelted.

KASTÉLY - Nem azért füllentesz, vezetsz félre másokat, mert hazug vagy, hanem mert Te magad sem vagy tisztában saját magaddal, mindenesetre alakoskodsz, pózolsz. Kastélyban eltévedni, bolyongani: ha félelemmel tölt el: nem igazodsz ki a világban; ha kedvedre való, érdekesnek találod: jóravaló kíváncsiság; őszinte érdeklődés az élet dolgai, más személyek iránt. Elvarázsolt kastély: jó humor, gazdag fantázia; ha félsz benne: saját ötleteidet bizarrnak találod; azt hiszed magadról, hogy kicsit dilis vagy, pedig csak eredeti gondolataid vannak.

KASZA - Olyan jogokat követelsz, amelyek nem illetnek meg. Kaszás ember: félelem. Kaszálni hibát követsz el. A Kaszás: lásd HALÁL.

KATALÓGUS - Diákálomban: kis mulasztás; kialvatlanság. Könyvtári katalógus: halogatott elintéznivaló, rendetlenség.

KATEDRÁLIS - Lásd: TEMPLOM:

KATICABOGÁR - Lánynak: férj; legénynek: szerelem. Házasembernek, asszonynak: egymás szemére hányjátok a múltat.

KATONA -Lásd: EGYENRUHA

KAVICS - Keresed az alkalmat, hogy megsértődhess.

KAZETTA - Kis titok, lopott csók régi feljegyzés.

KAZETTA magnó vagy videó - Nem adtál vissza, elhánytál valamit és most azzal vigasztalod magad, hogy neked sem mindig adják vissza a holmidat a barátaid. Magnókazetta, ami magnókészülék nélkül szól, zenél vagy hangot ad, beszél: fogadalmad ellenére nem tudtál titokban tartani valamit, aminek a titokbantartása elsősorban neked lett volna fontos. Videókazetta, amin képet látnál készülék nélkül: igen fontos értesülés birtokába jutsz, méghozzá teljesen véletlenül, ne élj ezzel vissza.

KAZÁN - Temperamentumos személyiség; minden egyes ismerősödet szexuálisan is szemrevételezed - ez természetesen nem jelent semmi rosszat.

KECSKE- Csalódás,  szerelmi keserűség Krúdy. Magam is azt tapasztaltam, hogy kecskéről álmodni az emberektől való elfordulást jelzi. Azonban régi feljegyzés szerint: legelésző kecske: gyarapodás.

KEFE - Megpróbálsz kicsit betartani valakinek. Drótkefe: sikerül betartanod; tapintatlan megjegyzést teszel.

KEHELY Megtisztulási szándék; jó elhatározás.

KELBIMBÓ Nem nagyon veszed a fáradságot a gondolkodáshoz; túl könnyen rávágsz valamit egy felmerülő kérdésre.

KELEPCE - Ha nem vigyáznál annnyira, kevesebb hibát követnél el.

KELME - Lásd: ANYAG.

KEMENCE -Indulatos és érzelmes, vérbő természet.

KENDER - Haszonelvűség. Vadkender: a környezetben valaki iszik, méghozzá keményen.

KENDŐÁlságosság, leleplezkedés. Mintás kendő: ha az igazi arcodat mutatnád, színesebb lennél; ne vedd át kritikátlanul mások véleményét.

KENGURU - Nagy érzelmi zűrzavar. Kenguru ha ruhában van: elkeseredettség; nagyon vársz egy távoli személyt, akiről azt hiszed, hogy majd minden gondod egycsapósra megoldja. Kenguru, ha olyan nadrágban van, amiből a farka kilóg: női álomban: szerelmi szenvedély, méltatlanra pazarolt érzelmek.

KENNI Kenyeret: jól vezetett gazdaság, háztartás. Gépet: nehezen megszerzett javaidra nagyon vigyázol. Embert: költened kell valakire, akitől támogatást remélsz. Ha téged kennek: ha nem is pont anyagi értelemben vett, de mindenképpen haszonvágy; érzelem, amelynek ki vagy szolgáltatva.

KENTAUR - Férfiálomban: magabiztos rámenősség: nőknél: az érdekek mentén kialakuló szerelmek, önzés; nem ritkán: főnökbe szerelmesedés.

KENYÉR - Egészség, testi és lelki értelemben egyaránt.  Az életnek jó jele  Krúdy. Száraz kenyér: aggodalom a jövő miatt; keletlen kenyér: gondoskodás. Kenyérhéj: jókedv, nem csinálsz magadnak gondot minden csip-csup ügyből. Kenyérpirító: tervszerűség. Pirított kenyér, toast, ha üres angol magyarázat szerint: nehezen emésztesz meg egy neked szóló észrevételt.  Its too difficult to chew.

KENŐCSTitkos szenvedély, amit csak nagy titokban és inkább csak gondolatban elégíthetsz ki; visszatérő kínos gondolatok, rosszérzéssel kísért fantáziák.

KERESKEDŐ - Becsapottnak érzed magad, csalódtál.

KERESZT - Türelemmel próbáld elviselni, ami rádmérettetett; megnyugvás. Égő kereszt: boldoggá tesz, ha másokon segíthetsz. USA-beli értelmezés szerint: másokban látod azt az ördögöt, amelyik benned lakik.

KERESZTELŐ - Jó remények; korrigált hibák.

KERESZTESPÓK - Nőnek: apácahajlam; férfinak: fölényhelyzettel visszaélve indított szerelmi kaland; zsaroló magatartás.

KERET (képkeret) - Elkülönülés. Keretbe foglalt képe valakinek, akit bizonytalanul ismersz föl, a keret hangsúlyosabb, mint a kép: olyan tulajdonságokkal, erényekkel vagy hibákkal ruházol föl valakit, amilyenekkel az nem rendelkezik. Saját szokatlanul bekeretezett képed: ijesztően másnak tartod magad az összes többi embernél; oktalanul a személyed elleni támadástól tartasz.

KERT Szép, ápolt kert: tiszta lelkiismeret, jó kapcsolatteremtési készség. Elhanyagolt, gazos kert: családi szégyen; egy közeli hozzátartozó neked nagyon nem tetszőviselkedése, amit Te szégyellsz. Almáskert: tilosban járás.

KERTÉSZ - Nehezedre eső beilleszkedés. Frissen házasodottak álmában: új és kötöttebb szabályok, amik gyakran az ellenedre vannak. Kertész jelent még olyan családi titkot, aminek a kitudódásától félsz.

KERÁMIA -Egy jó tervedet nem tudod megvalósítani és ez annyira letör, hogy nincs újabb ötleted.

KERÉK (kocsikerék, óriáskerék) - Érzelemre vágysz; ki vagy szolgáltatva a saját érzeleméhségednek,-alig várod, hogy találj valakit, akibe beleszerelmesedhetsz; képes vagy óránként mást gondolni ugyanarról a személyről, ügyről.

KERÉKPÁR - Kényes helyzet. Ha rajta ülsz: nők álmában pikáns gondolatok; férfiálomban: versenyszellem.

KERÍTÉS - Hasonló a KERET-hez: elkülönülési szándék. Ha kerítésen belül vagy: terhedre lévő kapcsolat, kapcsolatok; ha kerítésen kívül vagy: barátságot szeretnél kötni. Kerítésen átmászni: eloszlatsz egy félreértést. Kerítést építeni: mesterségesen különbözni akarsz a többiektől; félsz a szürkeségtől.

KESERŰ (ízt érezni) - Régen elszenvedett igazságtalanság.

KESZTYŰ -Tiltott dolog. Elegáns, finom anyagból készült kesztyű: raffinéria; nagyon ügyesen menedzseled magad. Kötött kesztyű: úgy akarsz érdemeket szerezni, hogy másokat rossz színben tüntetsz fel. Csipkekesztyű, cérnakesztyű:  Darázsfészekbe nyúlsz  régi jegyzet; olyan dologba avatkozol, ami kellemetlen következményekkel jár rád nézve. Átlátszó, nejlonkesztyű: átlátnak mesterkedéseiden. Gumikesztyű: tiltottnak tartott dolgot művelsz, kis bűntudattal. Bokszkesztyű: rámenősség. Kesztyű, amit nem bírsz lehúzni, hozzáragad a kezedhez: lebukás. Kesztyű, amiben nem tudod megmozdítani a kezed: rossznak hitt szokásod, amelytől meg akarsz szabadulni.

KETREC Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérző képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erőszak. Ha állatot zársz ketrecbe: akkor vagy elemedben, ha gondoskodhatsz másokról, felügyelheted őket.

KETTŐ (szám) - Hiányérzet.

KICSINYÍTÉS - Kicsinyített kép, fotó: elhatárolod magad valamitől, amihez igencsak közöd van.

KIDERÜL - Valami álmodban, amit különben titokban akarsz tartani: valójában szeretnéd, ha tudnák titkodat; nehezen tartod magadban egy kalandodat vagy félrelépésedet; nehezedre esik nem dicsekedni.

KIESNI - lásd: ZUHANÁS

KIFLI - Kis, ártatlan kaland.

KIHAJOLNI (ablakon, korláton) - Beleavatkozol valamibe, amihez semmi közöd. Káröröm. Feszülten várod az újabb híreket, egy ismerősöd bonyodalmairól.

KIHALLGATÁS - Számot kell vetned önmagaddal; dönteni kényszerülsz és ez terhedre van.

KIJÁRAT - Öregedés, illetve az attól való félelem.

KIKÖTŐ - Megpihenés; sikerrel végrehajtott feladat. Kikötőváros: eseményes élet.

KILENC (szám) - Szerencse.

KILINCS - Feleslegesen elpazarolt energia; kívánságod nem teljesülhet.

KILÁTÓ -Fontos információ birtokába jutottál, de nem örülsz azok tartalmának.

KINGKONG - Nők álmában: Addig fogod szelídíteni, idomítani társad, amíg aztán joggal ráunhatsz; férfiaknak: a hímneműségnek nemcsak a testi erő a fokmérője.

KIRAKAT Felszínesség, szertartásos viselkedés; fontosabbnak tartod a látszatot, mint a lényeget.

KIRÁLY Ezt az álmot igazán csak magad fejtheted meg! Útmutatásul; az apa jelképe; királynő az anya. Királyi pár a szülők szimbóluma. Ha téged koronáznak királlyá: egy fontos pozícióra törsz. Király, mint kártyalap: lásd ott.

KIRÁNDULÁS - Kikapcsolódásra vágysz, jogosan.

KISZÁLLÁS - Munkahelyi kaland, flört; kis csalás.

KITŰNŐ (osztályzat) - Nappali álmodozás.

KIUTASÍTANI valakit-Szobádból, lakásodból, munkahelyedről: nincs bátorságod véleményed elmondására; előre úgy hiszed, hogy nem értenének meg. Ha téged utasítanak ki: nem bízol vállalkozásod sikerében; kétségeid vannak ítéleted helyességében.

KIVÉGZÉS - Veszekedés; olyan álláspontot védsz, amiben magad sem hiszel; ki akarod magyarázni magad; ha téged végeznek ki: felhagysz egy káros szenvedéllyel például: leszoksz a dohányzásról.

KIÁLLÍTÁS - Megnyilatkozási kényszer; közönséghiány, úgy gondolod, hogy nem figyelnek rád eléggé és elegen. Szereted, ha Te vagy a középpontban; felhívod magadra a figyelmet.

KIÁLTÁSt hallani - Bajban vagy és nem akarod tudomásul venni.

KOCKA Rendezetlen gondolatok, érzelmek; bizonytalan elhatározások. Dobókocka: sorsod felett való töprengés. Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szerető. Dobókocka, ha egyesre esik: magány, kettesre: hiányérzet, hármas: szex, négyes: újdonság utáni vágy, ötös: félbehagyott munka, hatos: félmegoldás; rendben levőnek találsz olyan érzelmeket, amelyek korántsem azok; önámítás. Rubik-kocka: változó teljesítmény, sűrű hangulatváltozás. Rubik-kocka, aminek minden oldala azonos színű: megpróbálsz lekicsinyellni, egyszerűsíteni egy problémát, nem nézel szembe azzal.

KOCKACUKOR - Tervek, amelyeket nem tudsz kivitelezni.

KOCKÁS - anyag - Tanácstalanság.

KOCSI  Nagy uraság Krúdy. Lovas kocsi: kedved ellen való út, utazás; halogatsz egy elintéznivalót. Kocsi, amely elé kis ló, szamár, öszvér van befogva: vidámság, örömteli vendégeskedés. Ha a kocsit húzó jószág nem akar indulni: korlátozzák a szabadságod. Lásd még: AUTÓ. Úgy gondolom, hogy a kocsiról szóló régi feljegyzések ma már inkább az autóra érvényesek.

KOCSMA-Olyan program, amelyből partnered kihagyod. Üres kocsma, ahol se vendég, se személyzet: barátaid elfordulnak tőled.

KOFFER - Lásd: BŐRÖND

KOHÓ-Szenvedélyesség, ami gyakran túlzott eszmei, elvi elkötelezettségben is megnyilvánul.

KOLBÁSZ Kamatozó vállalkozás, jó gazdasági érzék; anyagias beállítottság.

KOLDUS - Érzelmi kapzsiság. Koldust, ha elkergetsz: nem viszonzol egy érzelmet, amelyet Te gerjesztettél; koldus, ha adsz neki: úgy hiszed, hogy irányítasz egy kapcsolatot, pedig titkon irányítanak. Koldulni ha arra különben egyáltalán nem szorulsz rá, sőt: a jövőtől való megmagyarázhatatlannak hitt rettegés; alaptalan aggodalom; ha tényleg rászorulsz mások segítségére: nagyon kényelmetlen a helyzeted, érthető okokból rosszul érzed magad, azonban ezek az okok nem anyagi természetűek, egészen másfajta gyámolításra szorulsz.

KOLOSTOR - A képességeid alatt vagy foglalkoztatva; nincs lehetőséged a kibontakozásra.

KOMBINÉ - Kombinéba öltözött férfi: érzelmi bizonytalanság. Kombinés nő: félelem, egy rád erőltetett érzelem jele; mások diktálták a döntésedet.

KOMLÓ - Bevétel; kissé szégyelled magad egy nyereségedért.

KOMP - Jó szexuális képességek.

KOMPÚTER - L. számítógép.

KONFERENCIA KONGRESSZUS Elfecsérelt idő; hiábavalóság; újra és újra azt hiszed, hogy ésszerű véleményed, ötleted meghallgatásra talált, de mindig csalódsz.

KONTAKTLENCSE Rossz lelkiismerettel csinálsz valamit. Elveszett kontaktlencse: nem hagysz fel egy helytelen szokással. Folyadékban lévő kontaktlencse: szégyenkezve, de utánozol valakit.

KONTY - Szigorúság.

KONYAK Ne rekeszd ki magad azokból az örömökből, amelyeket könnyedén megszerezhetsz magadnak; feleslegesen komplikálsz egy ügyet.

KONYHA -Háztartás, otthon. Rendetlen konyha: zűrzavaros érzelmek; patikaszerűen tiszta konyha: fukarság; mások megszólása.

KONZERV - Feledékenység, szórakozottság; diákálomban: felkészületlenül mész el egy vizsgára. Konzervdoboz, amibe belelátsz; bár nem átlátszó: olyan gyermekkori emlék, amit édesen ápolsz; azt hiszed, hogy speciális titkod van.

KOPASZ Kopasszá válni: gond, világnézeti válság, ellentmondás. Ha kopasznak látod magad álmodban, holott egyébként hajad van: tiszta vizet akarsz önteni a pohárba; rendet szeretnél teremteni; tisztánlátásra törekszel. Ismeretlen kopasz ember: szellemi bevétel. Ember, ki szemed láttára válna kopasszá; bajt csináltál.

KOPOGÁS - Ha kopogást hallasz: várod, hogy meglátogassanak, feléd nézzenek. Ha Te kopogtatsz: bizony tudod, hogy valakit meg kellene követned; hirtelenkedtél.

KOPONYA - Kétségek; törekedés a helyes út felé; tisztánlátási szándék; amely sok fáradsággal jár. A bátor gondolkodó álma. Koponya, amelyet látsz és az lenne a sajátod: látszólagos ellentmondás, amelyet jól feloldasz; igen kiváló magyarázatot találsz egy kérdésedre.

KOPORSÓ-A múltad jelképe. Ha ijesztő: nem veszel figyelembe egy régen történt, azonban fejlődésedet nagyon befolyásoló körülményt, amikor múltadról elmélkedsz; ha közönnyel nézed: olyan dolgokra vagy kíváncsi, amelyek érdektelenek, miközben nem figyelsz fontos eseményekre, részletekre; koporsó, ha szívesen mész hozzá közel, nincs ellenedre: jó elemző-, jó feladatmegoldó képesség; szívesen töröd a fejed és eredménnyel; koporsó, amibe fekszel: színész, színésznő álmában: nem kapod meg azt a szerepet, amelyet szívesen vállalnál, jól tudnád megcsinálni; beskatulyázás, egyébként: végérvényesség, beletörődés.

KORBÁCS - Alázat, meghunyászkodás, amelyben örömödet leled. Munkahelyen szereted mártírként feltüntetni magad.

KORLÁT - Általában önmagáért beszélő álom, de jelenti saját magadat, saját ellenérzéseidet; vágyakozol az után a dolog után, amit elítélsz; szeretnél egy kicsit rosszabb lenni.

KORMÁNYKERÉK - Könnyedén forgatható, körbefordítható kormánykerék, ami nincs befolyással a jármű haladására: szenvedély, amely eluralkodik rajtad; elérkezettnek látod az időt, hogy a magad ura légy és ne mások irányítsák a sorsod. Lásd még: AUTÓ.

KORMÁNYRÚD - Megtalált szerencse; ha kicsúszik a kezedből; annál jobb; ezentúl jobb befolyás alá kerülsz, ez hasznos lesz; magad is szükségét érezted egy jó irányú felügyeletnek.

KOROM - Nem véletlenül hívják a zsargonban a félrevezetést kormozásnak! A tisztánlátás hiánya, de az arra való törekvés; a részletek iránti fogékonyság. Kormossá válni: gyanakvás, úgy érzed, becsapnak anyagi ügyekben; kormozni kályhát tisztítani: rendteremtési késztetés, átvitt értelemben is.

KORONA - Általában a hatalom jelképe. Korona, amely szorít: olyan szerepre vállalkoztál - hiúságból -, ami a terhedre van.

KORPATitkolni való cselekvés; korpa, amely a hajadból hullana: félsz, hogy kis linkeskedésed kitudódik. Más hajában, ruháján korpát látni: ne élj vissza az illető bizalmával.

KORSÓ -Pénz körül forgó gondolatok.

KOSZORÚ - Elhanyagoltnak érzed magad; úgy gondolod, elfelejtettek; hiába várt vendégek.

KOSÁR - Mulasztás; bűntudat. Elhanyagoltál valakit; aki rádutalódott; visszaéltél valakinek a gyengeségével.

KOTTA - Becsvágy. Ha lenne egy általad jól ismert zenemű: jó elvonatkoztatási, feladatmegoldó készség.

KOVÁSZ - Elmaradt program.

KOZMETIKUS-Szex, amit különbnek vársz, mint ami megadatik. V. Ő. Fodrász.

KOZÁK - Nők álmában: pikáns gondolatok; férfiaknál: alárendeltség.

KRESZ Lámpaláz. Olyasmit csináltál, ami nem illik bele a saját magadról alkotott elképzeléseidbe; legjobb igyekezeted ellenére nem tudsz megfelelni egy elvárásnak, amit veled szemben támasztanak.

KRIPTA Elásott rossz emlékek, amelyek újra és újra előjönnek a gondolataidban.

KROKODIL - Mindent a szívedre veszel.

KRONG - Egymáshoz erőltetett gondolatok; látszólagos harmónia. Fazekaskorong: jó arányérzék, pénzhez, a nyereséghez való egészséges viszonyulás; jól képviseled az érdekeidet, hallgatsz, amikor arra van szükség, és - ritkán - beszélsz, ha az kell.

KRÉTA (írószer) - Füllentés, ígéret, amelyről tudod, hogy nem fogod betartani.

KUBA - Jó ízlés; előítélet-mentes párválasztás.

KUGLI - Figyelmeztetnek, hogy ne vedd túl komolyan a dolgokat; kuglibáb: rátartiság; ha eldől: nem tudsz valamit véghezvinni; kugligolyó: kikezdhetetlen, kategorikus vélemény, amelyet különböző  nagy emberekre  hivatkozva hangoztatsz.

KUKAC Pikáns gondolatok, ha undort, viszolygást kelt: rosszallod azokat. Kukac, ami testedből mászik elő: nők álmában: újra és újra kipróbálod a hatásodat; kihívod magad ellen a sorsot; férfiálomban: bátortalanul kezdesz hozzá valamihez; mást mutatsz magadról, mint a valóság.

KUKORICA Csöves. Jól elrendezett ügyek; különböző benyomások között értelmes összefüggést tudsz teremteni. Kukoricaföld: jó szerencse.

KULACS - Vigasság.

KULCS - Megoldás; ügyed-bajod rendbe jön. Idegen kulcs, amiről nem tudod, hogy hogyan került hozzád: nem engedsz egy kérésnek, visszautasítasz. Kulcs, amit nem tudsz betenni a zárba: férfiálomban: baj; nőálomban: nem fair eszközökkel akarsz információhoz jutni. Kulcsot elveszteni: rossz megoldás, tévedés. Lásd még: ÁLKULCS.

KULCSCSOMÓ - Kutatómunka: jó eredmény, helyes felismerés.

KULCSLYUK Nagyobb fontosságot tulajdonítasz egy titkodnak, mint amilyennek, valójában bír; azt képzeled: figyelnek, kutatnak utánad.

KULLANCS - Szószátyár ismerős. Kullancs állatban: irányított gondolatok. Kullancs, ha rád kapaszkodik: röstelled, hogy egy tiszteletet érdemlő személyről rosszat gondolsz.

KURUTTYOLÁSt hallani -Alaposan a pohár fenekére néztél.

KUTYA - Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra. Kutyaharapás: ha téged harap - tartasz egy ellenséges lépéstől; ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz. Ismeretlen kutya, ha az öledbe telepszik vagy melléd szegődik: kéretlen szívesség. Régi kutyád, ha álmodban visszatér: szégyelled magad, hogy valaki után még mindig vágyakozol, nem tudod elfelejteni. Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott. Farkaskutya: nem egyértelmű érzések.

KUTYAGOL - Kedves emléke egy kalandnak, amelyet a távolság megszépít; eltúlzod egy múltbeli kapcsolatod jelentőségét.

KÁBEL Barátság, ami csorbát szenved. Lásd még: TELEVÍZIÓ.

KÁBÍTÓSZER - Nem használod ki saját jó képességed. Feladataid megoldásában mindig a könnyebbik utat választod, még akkor is, ha tudod, hogy kis fáradsággal sokkal többet érhetnél el, nívósabb eredményre juthatnál; mindig  közbejön valami, ami miatt nem valósítod meg jó ötleteidet; halogatsz. Ha kábítószert adsz valakinek: saját gyengeségeidért másokat teszel felelőssé; ha injekcióban adod: vitáid során gyakran védekezel azzal, hogy  mások is . . . -mások hibáinak hangoztatásával felmented magad. Ha álmodban egy embert kábítószeresnek vélsz, kábítószer hatása alatt állónak látod: félre akarsz vezetni valakit.

KÁD - Blöff; szívesen szólsz bele olyan dolgokba, amikhez nem értesz, és gyakran sikerrel.

KÁDEREZÉS, KÁDERLAP - Gyanúsítás, rágalom, ami ellen nem tudsz védekezni; ki vagy téve egy rosszindulatú munkatársnak.

KÁLYHA - A család jelképe. Ha meleget áraszt, kellemes: jó viszonyban vagy a környezeteddel, jól kijössz az emberekkel. Ha megéget: gyermekkori csalódás, egy szülő fél vagy a szülők árulásként átélt cselekedete. Hideg kályha: átértékelt gyerekkori emlékek; gyermekkori sérelem, amit csak felnőtt fejjel érzel át. Kályhát rakni: higgadt, józan, de nem érzelemmentes gondolkodás; nem akarod elkövetni - nem is követed el - azt a hibát, amelyet veled szemben elkövettek. Kályhát tisztítani: sikerrel leszel úrrá nemkívánatos indulataidon; van bátorságod szembenézni önmagaddal. Füstölő kályha: igyekszel kiigadozni saját magadon, kutatsz a múltban; gondolkodásodban nagyobb teret engedsz a képzeletnek, mint a valóságnak.

KÁMFOR - Szórakozottság: Kámforszagot érezni: kórházi emlék.

KÁMZSA -Elmulasztott megemlékezés.

KÁNTOR - Jónak hitt barátodtól nem kaptad meg a jogosan várt segítséget; különbnek hittél valakit, mint amilyennek bizonyult.

KÁNYA -Intrika, ami ellened irányul,

KÁPOLNA -Lásd: TEMPLOM

KÁPOSZTA - Jó szervezőképesség, ügyes időbeosztás. Franciaországban élő ismerőseim szerint: gyerekes szexuális fantáziák. Meg kell jegyeznem, hogy ezt az értelmezést itthon nem tartom érvényesnek;Fanciaországban azonban valószínűleg helyes, ott ugyanis nem gólya hozza a gyereket, hanem a káposztában találják.

KÁRPITOS - Ügyesség; jó kedvvel végzett munka.

KÁRPÁTOK - Megvalósulatlan remények. Lásd még: HEGY.

KÁRTYA - Francia kártya: raffinéria; magyar kártya: praktikusság. Kártyázni: általában jó kombinatív készség, kíváncsiság. Ulti: egészséges tisztánlátás. Piros negyven-száz ulti: iszonyú nagy szerelem. Römi: ki akarsz szedni másokból egy titkot. Bridzs: túlkombinálsz egy problémát. Bridzsparti, amelyet nem tudsz megkezdeni, mert csak ketten vagytok: unott partnerkapcsolat; ha hárman vagytok a bridzsasztalnál: ún.  külső kapcsolat kialakításán munkálkodsz. Tarokk: önfelmentés; elkövetett hibáid, esetleges jellemtelenségedért mindig másokat, a körülményeket teszed felelőssé. Póker: vagányabbnak tartod magad, mint amilyen valójában vagy. Pókerjátszmában olyan lapok, amelyek a valóságban nem fordulhatnak elő például: öt ász, két kör dáma: ábrándozás, csodavárás, nyomasztó adósság, amelynek törlesztésére nincs reális esélyed. Ugyanezt jelenti, ha álombéli bridzsjátszmában 13 azonos színű lapod van. Kártyán nyerni: könnyelműsködés, felelőtlen viselkedés. Nagy vagy kisszlem, durchmars, flös, póker: sikertelenség a magánéletben, de nem a szerelemben, hanem inkább a gazdasági, egzisztenciális körülményekben.

KÁRTYALAPOK - Francia kártyában: kör ász: szerelem, kör király nők álorrában: jó házasság, férfiálomban: önteltség; kör dáma férfiálomban: jó partnerkapcsolat, női álomban: vetélytárs. Kör bubi nők álmában: vonzalom egy nálad fiatalabb fiú iránt, férfiálomban: hasonló. Pikk ász: pénz áll a házhoz. Pikk király: komoly, elmélyült vonzalom. Pikk dáma: gyász, átvitt értelemben is; veszteség. Pikk bubi: nők álmában alapos gyanú, hogy egy nálad fiatalabb fiú érdekből vonzódik hozzád. Férfiálomban: érdekeid alakítják barátságaidat. Káró ász-férfiálomban: szex, női álomban: önszeretet; furcsa vonzalom; feminizmus. Káró király -jó barát. Káró dráma - kellemes társ, barátnő. Káró bubi - jó program, vidámság. Treff ász - kár, veszteség. Treff király - kisebb baleset, pech. Treff dáma - belesodródsz egy kényelmetlen helyzetbe. Treff bubi: okvetetlenkedés. Kis lapok bármely színből - nem mered szabadjára ereszteni a fantáziád; minél kisebb alap, annál nagyobb a visszafogottságod. Magyar kártyában piros ász - boldog szerelem, piros király nőknek hódítás, férfiaknak: szerelmi siker; piros felső - nőnek: rivális, férfiaknak: csalfa nő. Piros alsó - fiatal fiú. Tök ász - pénz, nyereség. Tök király - gazdag házastárs, tök felső - férfiaknak: felszarvaznak, nőknek: azt hiszed, hogy az ujjad köré csavarsz valakit, pedig más viszi el az orrod elől; tök alsó - férfinak: értékes gondolatok, nőnek: kezdetben veszélytelennek tűnő, inkább visszahúzódó barátnő, aki komoly vetélytárssá válik. Zöld ász-beteljesülő remények, zöld király-nőnek: szerelemre vágysz; várod keresed az igazit; férfinak: kalandozás; zöld felső - nőnek: csalódás, reményed meghiúsulása, férfinak: annyira könnyűnek tűnik a hódítás, hogy el is megy tőle a kedved; zöld alsó - fiatal lány, aki bajt okoz. Makk ász: értékes kapcsolat. Makk király - nőnek: megértő, igazi férfibarát akivel kapcsolatod átalakulhat szerelemmé, férfinak: Te vagy a megértő barát és nem biztos, hogy kedvedre való a szerep. Makk felső- nőnek: célratörés, számítás, férfinak: tévedés. Makk alsó: szerencsés új ismeretség. Kis lapok: ugyanaz, mint a francia kártyában, kivéve a piros tízest, ami szerelmi sikert jelent. Jolly Joker: ugyanis arra gondolsz, amire akarsz, nem befolyásolnak a tények. Skíz: bohóckodással, negédeskedéssel álcázott kemény célratörés. Üres kártyalap, pótlap - új, érdekes személy.

KÁSA - Szerény segítséget kapsz. Kása, ami önmagától nő, dagad: szövevényes pletyka, szószaporítás. Kása, ha egy edényből kifolyik: meggondolatlanul kifecsegsz valamit.

KÁTRÁNY -Értelmetlen ragaszkodás.

KÁTYÚ - Önmagáért beszél. Bajba jutottál.

KÁVÉ - Babkávé: spórolsz, kicsit többet is megengedhetnél magadnak. Feketekávé mokka: könnyelműnek ítélt, valójában ésszerű viselkedés; ajándékot adtál annak, aki ezt megérdemelte. Tejeskávé: rossz szokásoddal felhagyni készülsz. Kávéfőző gép: erőlködés. Kávédaráló: unalmas háztartási munka, nem kedved szerint való vendégeskedés.

KÁVÉHÁZ - Tehetség, amit nem használsz ki.

KÉK (szín) - Hidegség, féltékenység. Kék ember: addig packáztál, míg elvesztetted valakinek a szeretetét. Kék arc: féltékenység, múló érzelmek, amelyek ellen nem tehetsz semmit.

KÉMÉNY - Ha messziről látod: régóta őrlődsz, pihenésre vágysz. Füstölő kémény: gond. Gyárkémény: ijedtség. Ledőlő kémény: szorongás. Kémény, ha megfogod, átöleled: férfiálomban: rideg környezet, nők álmában: szexuális bátortalanság, amit több-kevesebb sikerrel. palástolsz; elhallgatod szerelmi igényeidet.

KÉMÉNYSEPRŐ - Optimizmus.

KÉNSAV - L. Vitriol.

KÉP - Lásd: FESTMÉNY, FÉNYKÉP

KÉPESLAP - Eseményhiány; lustaság.

KÉPLET - Ragaszkodás a formaságokhoz. Diákálomban: vizsgadrukk

KÉPTELENSÉG - Az a sokszor előforduló nyomasztó álom, amikor valamit nem bírsz megtenni; ütni, kilátni, menekülni szeretnél, de kezed nem bírod mozdítani, hangot nem tudsz adni, lábad nem engedelmeskedik, akárha megbénultál volna stb. Mindig az adott eseményhez, álombeli történéshez való kettős viszonyulás; például: a vádtámadó útonállót szeretnéd ártalmatlanná tenni, magad vele szemben akár ütéssel is megvédeni, ugyanakkor szeretnél egy kalandos história, akár egy rablótámadás hőse is lenni; esetleg vágyaid mondjuk, hogy megüss valakit ellen erkölcsi érzéked tiltakozik. Az álombéli képtelenségnek annyi formája létezik, hogy csak általánosságban lehet vele foglalkozni, de a fentiek figyelembevételével érdemes elgondolkozni rajta az álmodónak. Az álombéli képtelenség kínos érzésével nemcsak mozgásokban találkozhatunk; gyakori álom, hogy ajtó válik becsukhatatlanná, vagy eltűnik onnan, ahol lennie kellene fürdőszoba, WC, valószínűnek tartom, hogy az ilyen álmokat ugyanaz a kettős, egymásnak ellentmondó érzelmek okozzák. Végül tekintetbe kell venni azt az egyszerű magyarázatot is, amely szerint fekszel azon a kezeden, amellyel álmodban éppen valamit tenned kellene, az álombeli képtelenség-kezed mozdíthatatlanságának - képzetét ez okozza.

KÉRDŐJEL Körültekintő véleményalkotás; tárgyilagosság.

KÉRDŐÍV -Kisebb fajsúlyú esetleg hivatalos csalásra készülsz, vagy elkövettél ilyet.

KÉREG - Nehezen, vagy egyáltalán nem látod be a tévedésed. Kérges kéz: ha a sajátod: mással végeztettél el egy rád osztott feladatot; ha másé: tisztelet.

KÉRVÉNY Megtagadtál egy olyan szívességet, amelyet könnyen meg is tehettél volna.

KÉS - Agresszivitás. Férfiálomban: fenyegetettség. Női álomban: gonosz indulatok. Késsel ha rádtámadnak: nőknél: neked is terhedre vannak a saját indulataid, érzed, hogy ennyi hiba nincs is a világon, mint amennyit Te képes vagy találni másokban. Férfiálomban: rossz partnerkapcsolat, megalázó visszautasítás. Ha Te támadsz késsel - nők álmában: kritikátlanság; egyetlen mércét ismersz, a magadét. Férfiálomban: kiszolgáltatottság, amely miatt szenvedsz, de nem vagy képes tenni ellene. Levegőben, magától mozgó, rémületet keltő kés: régóta tűrsz; a békesség kedvéért alkalmazkodsz, megalkuszol, valójában gyilkos indulatok halmozódnak fel benned, amiknek a kitörésétől joggal tartasz. Sok kés: sok felgyűlt indulat, amelyet nem akkor és ott adsz ki magadból, ahol az helyénvaló lenne.

KÉSZLET Étkészlet: jutalom, amelyet megérdemelsz. Szerszámos készlet: olyan jutalom, elismerés, amit azért kaptál, hogy még többet vállalj; rádsóztak egy feladatot.

KÉVE - Kevés szabadság, szabad idő. Kévét kötni: sommás gondolkodás.

KÉZ -Intelem. Fenyegető kéz: buta tanácsot kaptál. Hideg kéz: viszonzatlan szerelem, csalódás.

KÉZIFÉK Bátortalan kísérlet valakinek a megnyerésére; fogadkozás, ígéret, amit nem tartasz meg.

KÉZIMUNKA -Felkészültség; rátermettség. Örömmel végzett munka.

KÍGYÓ - Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.

KÍNA - Udvariasság, tapintat.

KÍNZÁST látni - Kínozni valakit, kínzást elszenvedni: nem vagy képes egyenrangú barátság, kapcsolat kialakítására. Vagy fölényeskedsz vagy meghunyászkodsz.

KÍSÉRTET - Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.

KÓKUSZDIÓ - Nem riadsz vissza a nehézségektől; jól sejted, hogy fáradozásaid szép eredményt hoznak. Kókusztej: kedves malackodás.

KÓRHÁZ Legtöbbször a betegségtől való félelem jele; halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt; kórházban ápoltatni: panaszkodási hajlam, gyengédség utáni vágy; kórházban látogatni olyat, aki már nem él: keserű érzés mulasztások miatt; önhibádon kívül nem tudtál mindent megtenni, amit szerettél volna, más, tényleg fontos dolgok akadályoztak. Olyant látogatni, aki él és egészséges nincs kórházban: aggodalom magad miatt, elhanyagolod egy bajodat; ismeretlent kórházban meglátogatni: nem vallod be magadnak, hogy utálsz valakit, akit szeretned kellene. Kórházi ápoló: gyengédség. Kórházban eltévedni: azt képzeled, hogy van a dolognak végső magyarázata és azt keresed. Ismeretlen kórházban jól kiigazodni, otthonosnak érezni: hipochondria; kórházban bármilyen körülmények között jól érezni magad: intimitásra, testi gyengédségre vágysz, de azt nem a megfelelő körülmények között keresed; a  Fodrász álomnak a szigorított változata.

KÓRUS - Szembehelyezkedés; lázadás; eretnek gondolatok.

KÓSTOLNI - Kielégítetlen kíváncsiság.

KŐ - Magadra erőltetett szerep; a gyengeségtől való irtózás.

KÖD - Félelem; bizonytalanság; rossz viszony a valósághoz.

KÖLCSÖN - Adni - társasághiány; kapni - feleslegesen sajnáltatod magad.

KÖLDÖK - Szerep, melyet éretlenül vállaltál. Gyermekedhez gyerekesen viszonyulsz; belekényszerültél egy helyzetbe, ahol igyekszel megállni a helyed.

KÖLNIVÍZ - Lásd: ILLATSZER

KÖLTÖZKÖDNI - Nagy megpróbáltatás; megújulás.

KÖNNY Szerénység, visszafogottság. Könny ízét érezni: Jól át tudod érezni mások hangulatát, különösen szomorúságát.

KÖNYV - Általában: tekintélytisztelet; a nyomtatott betű, szöveg iránti bizalom. A könyv álombeli felbukkanása hited és tapasztalatod közötti ütközés. Verseskönyv: sejtelmek, amelyeket jobban szeretnél távol tartani magadtól. Imakönyv: útmutatást vársz. Szótár: feledékenység. Telefonkönyv: félrevezetnek. Szakácskönyv: gondoskodás. Nyelvtankönyv: meglepetésedre olyanhoz vonzódsz, aki nem kifejezetten a zsánered. Szakkönyv: félsz az érzelmektől. Könyvben, ha neked szóló üzenetet találsz: légy óvatos a saját ítéleted illetően; ha értelmetlennek tartott szöveget olvasol: közel jársz egy megoldáshoz. Álmoskönyv: tetszés szerinti válogatás több rendelkezésedre álló csacsiság között. Tankönyv: szabadelvűséged miatt rossz véleménnyel vannak rólad.

KÖPÉS-Gondoskodás; felülkerekedési, győzelmi ábrándok. Ha leköpnek: saját jellemedbe vetett szilárd hit.

KÖRMENET Elvesztett érzelem, csalódás.

KÖRZŐ - Kényszeres pontosság; állandó mulasztásérzés.

KÖRÖM - Megbántottság; bántás; rosszindulat. Gyerekes bosszúvágy: harc, amit saját magaddal folytatsz. Karmolni: nem bírtad visszatartani egy megjegyzésed, amellyel megbántottál valakit, és ami rossz tréfa volt. Karmolás, ha rajtad: neked tettek kellemetlen megjegyzést, ráadásul nem tudtál rá jó riposztot, utóbb jutott eszedbe, hogy mit kellett volna mondanod. Körmöd, ha szokatlanul gyorsan hosszúra nőne: álszerénység; magadra erőltetett szerepe; tetszelegsz önmagadnak a megértő jóbarát szerepben. Állati köröm karom, ami ellenedre tör: rossz viszonyaidért, perpatvaraidért magadban keresd a hibát; olyan önmarcangolás, ami végül is hasznodra válik. Körömlakk: alakoskodás; a bizalmába férkőzöl valakinek, és ezt nem jószándékkal teszed. Műköröm: egzisztenciális bizonytalanság; zavaros körülmények; rossz érdekérvényesítés; dobozban lévő műköröm: megharagszol azokra, akik segítenek rajtad.

KÖTÉNY-Apró titok, amit többre értékelsz, mint amit valójában ér. Kamaszlány álmában: olyan testi fejlődés, amelyre a lélek még készületlen.

KÖZSÉGHÁZA Perpatvar a rokonok között; igyekszel titkolni valami családi dolgot.

KÚT - A jövő jelképe. Kútba kiabálni: tervezgetés. Kútba esni: türelmetlenség lásd még: zuhanás; kútból inni: a mának élsz. Gémeskút: nem tudsz hogyan dönteni; mindig más és más elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Kútból kimászó ember: szerencsés ismeretség. Kútból ha kimászol: összeköttetéseid révén előnyös helyzetbe kerülsz.

KÜLDÖNC - Tartozás; nem adsz vissza valamit, esetleg egy könyvet, arra gondolván, hogy hátha a tulajdonosa megfeledkezett róla; kis linkeskedés.

KÜLFÖLD - Általában: elhessegetsz magadtól egy kényelmetlen gondolatot; lásd még az illető ország nevénél. Ha nem ismered a helyet, ahol álmodban vagy, csak annyit tudsz, hogy külföldön: nagyon jól tudod, hogy mit kellene tenned, de a legkülönbözőbb kifogásokat találod ki önmagad számára halogatásod okául.

KÜRT - Többet beszélsz a kelleténél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Evuya90

(Mejey48, 2018.12.24 20:40)

http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-generico-nifedipina-20-mg-con-garantia http://webclub.allpix.net.ee/groupware/blogs/post/24202 http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/erecsil-sildenafil-citrate-130-mg-comprar-r-pido-honduras-donde https://lepchat.com/blogs/post/26296 http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/virnagza-fort-10-mg-o-en-commander-forum-site-fiable-pour-acheter https://www.loosemusicent.com/blogs/1140/13163/site-fiable-achat-oximum-sildenafil-citrate-prix-du-oximum-en http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/acheter-du-calcitriol-en-ligne-bon-prix-rapide-prix-rocaltrol http://www.prds66.fr/profiles/blogs/cheap-tadaflo-40-mg-buy-online-can-i-buy-tadalafil-no-need-rx http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/repaglinide-0-5-mg-vrai-au-rabais-achat-sans-ordonnance-acheter http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/salbutamol-como-puedo-comprar-sin-receta-online-per http://bobford.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-revatio-20-mg-envio-48-horas-internet http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/erotid-40mg-order-cheap-erotid-purchase-uk http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/205376 http://bricolocal.com/profiles/blogs/graminol-order-order-graminol-50-mg-vs-dimenhydrinate http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/metronidazol-puedo-comprar-r-pido http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-taxier-50mg-entrega-r-pida-puerto-rico http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/206045 http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-do-adcirca-tadalafil-10-mg-sem

Hihur87

(Ahije68, 2018.12.24 19:40)

http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/buy-tada-60mg-online-how-can-i-purchase-tadalafil-without-rx
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-genericon-buy-cheap-where-to-purchase-kamagra-safely
http://property.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tadonis-sin-receta-urgente-espa-a
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/man-axcio-tadalafil-10mg-donde-comprar-sin-receta-de-calidad-usa
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-mytadalaf-tadalafil-entrega-r-pida-espa-a
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-atorvastatina-10mg-sin-receta-ahora
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-dynafil-sildenafil-citrate
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-duraviril-fiable
http://www.1friend.com/blogs/2836/14832/donde-para-ordenar-defil-al-mejor-precio-espana
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/cere-t-200mg-sans-ordonnance-commander-rapide-prix-cere-t
http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/206140
http://explicitty.com/blogs/2299/41483/tadacip-20mg-buy-where-can-i-buy-tadalafil-guaranteed-delivery
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/prazosina-1mg-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-paraguay
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-viagra-sin-receta-por-internet-m-xico

Ufubo56

(Odaju43, 2018.12.24 19:16)

http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/naprosyn-naproxen-250-mg-donde-comprar-sin-receta-en-l-nea
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sex-o-vigor-sildenafil-citrate-de
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-cianeo-10-mg-gen-rico-forma-segura-on-line
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/viagra-100-mg-en-ligne-bas-prix-acheter-avec-mastercard-acheter
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/zilfic-buy-online-where-do-i-buy-zilfic-online
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/lagan-sildenafil-citrate-sur-le-net-acheter-lagan-generique
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-sildehexal-150mg-sin-receta-por-internet-reino
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-novalif-130mg-r-pido-chile-comprar
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/cheap-viagra-50-mg-order-online-how-to-buy-sildenafil-citrate
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-zyad-40-mg-mais-barato-brasil
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/eldepryl-selegiline-10-mg-en-ligne-sur-internet-eldepryl-tarif
http://destinosexotico.com/blogs/post/33255
http://property.ning.com/profiles/blogs/vidalista-donde-comprar-sin-receta-en-internet-m-xico-comprar
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-vigoril-150mg-sin-receta-env-o-r
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/cialis-comprar-gen-rico-com-frete-gr-tis-na-internet-rep-blica
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-circulass-sildenafil-citrate-130mg-entrega
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/chloramphenicol-250mg-buy-online-can-i-purchase-chloromycetin

Muxiq91

(Ufusa23, 2018.12.24 18:57)

http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/buy-cialis-60-mg-low-price-where-to-purchase-tadalafil-free
http://vaal-online.co.za/blogs/post/28419
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-edgon-tadalafil-60-mg-buen
http://lifestir.net/blogs/post/74448
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/order-sildava-no-prescription-cheap-sildava-online-us
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-sildara-sildenafil-citrate-50mg-sem
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/order-panagra-how-to-buy-sildenafil-citrate-no-rx-required
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/verventi-sildenafil-citrate-150mg-en-ligne-moins-cher-achat
http://divinguniverse.com/blogs/post/75298
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/quel-site-pour-acheter-du-incresil-100mg-ou-trouver-du-sildenafil
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/discount-acetazolamide-250-mg-buy-online-acetazolamide-buy-online
http://ask2learn.com/?qa=7125/farmacia-comprar-generico-sotalol-fiable-principat-dandorra
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19535&qa_1=comprar-gen%C3%A9rico-envio-urgente-brasil
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-gen-rico-alendronato-fosamax-10-mg-envio
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-nexofil-25-mg-sin-receta-de-confianza-chile
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/comprar-tantrix-gen-rico-envio-rapido-portugal
http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/57340#sthash.MaFEcVKi.XCDQzNhL.dpbs
http://brooklynne.net/profiles/blogs/buy-oxcarb-600mg-safely-cheap-generic-oxcarb-website
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/60/12366/olanzapine-comprar-por-internet
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-gen-rico-ciavor-diario-r-pido-pela-internet-brasil
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/procops-100mg-pas-cher-en-ligne-site-fiable-procops-sildenafil
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-o-achat-sildenafil-citrate-120-mg-yahoo
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/acheter-vrai-roxithromycine-au-rabais-sans-ordonnance
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/low-price-vegwana-50mg-order-online-how-to-buy-sildenafil-citrate
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/carbamazepine-achat-bon-marche-acheter-carbamazepine-internet

Iqiya10

(Sidem95, 2018.12.24 12:19)

https://www.mysocialpeople.com/blogs/2105/11871/meilleur-site-commander-zydafil-20mg-securise-tadalafil-prix-e http://bioimagingcore.be/q2a/49473/cianeo-tadalafil-comprar-entrega-horas-generico-tadalafil http://answers.codelair.com/21484/cialis-tadalafil-20-mg-como-puedo-comprar-urgente-argentina http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/achat-de-satisfil-en-pharmacie-rx-pharmacy-acheter-satisfil https://madbuddy.club/blogs/post/26288 http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/viagra-comprar-buen-precio-panam-comprar-viagra-canada http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/low-price-ursodiol-300-mg-buy-online-where-to-buy-urso-quick http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-danazol-danocrine-com-frete-gr-tis http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/ciavor-tadalafil-comprar-gen-rico-r-pido-pela-net-portugal http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/buy-power-vegra-safely-where-to-order-sildenafil-citrate-in http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=20964&qa_1=comprar-tadalafil-farmacia-nicaragua http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23299 http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/uagra-buy-no-rx-can-i-purchase-sildenafil-citrate-safely-online http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-elebra-sildenafil-citrate-50mg-sin http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/viasek-sans-ordonnance-commander-en-ligne-2018-acheter-sildenafil http://movsam.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-generico-dapoxetina-al-mejor-precio-panam http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/59152#sthash.1bzqwBB0.jvlq6ouI.dpbs http://recampus.ning.com/profiles/blogs/order-viagra-without-rx-buy-viagra-online-sildenafil-citrate http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/vigorplus-sildenafil-citrate-25-mg-comprar-por-internet-argentina http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/viagra-en-ligne-sur-le-net-prix-du-sildenafil-citrate-en-espagne http://bricolocal.com/profiles/blogs/protonix-pantoprazole-comprar-sin-receta-buen-precio-honduras http://www.gorelations.com/blogs/5226/40637/order-cheap-jauan-25mg-online-how-to-purchase-sildenafil-citr http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/acticin-permethrin-30-mg-puedo-comprar-ahora-comprar-acticin-30 http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/buy-silvasta-150mg-safely-can-you-buy-silvasta-over-the-counter https://www.olliesmusic.com/blog/19118/achat-securise-minocycline-100-mg-oР“в„–-acheter-du-minomycin-a-geneve/ http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-clomifeno-sin-receta-de-forma-segura-puerto-rico

Ekada47

(Aruyu27, 2018.12.24 12:17)

http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/celecoxibe-celebrex-comprar-entrega-em-24-horas-brasil
http://bioimagingcore.be/q2a/49814/buy-uptop-200-safely-how-purchase-sildenafil-citrate-cheap
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/vasifil-25mg-order-without-rx-buy-cheap-vasifil-generic
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-sollevare-sildenafil-citrate-gen-rico
http://bioimagingcore.be/q2a/48914/comprar-generico-lubagra-sildenafil-citrate-confianza-puerto
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-zilfic-150mg-sin-receta-con
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-epilan-d-gerot-phenytoin-100mg-gen-rico-pre-o
http://soruanaliz.com/index.php/18519/erotil-ligne-avec-visa-commander-sildenafil-citrate-france
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/order-cialis-10mg-low-price-how-can-i-buy-tadalafil-online
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/acheter-vrai-zovirax-acyclovir-200-mg-acheter-acyclovir-generique
http://football.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-voveran-sr-buen-precio-chile-sitios-de
https://lepchat.com/blogs/post/25739
https://www.olliesmusic.com/blog/17900/methotrexate-2-5mg-oР“в„–-acheter-achat-methotrexate-pour-femme/
http://bricolocal.com/profiles/blogs/tantrix-sildenafil-citrate-120-mg-como-posso-comprar-n-o-precisa
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/commander-vrai-ciavor-tadalafil-en-ligne-ciavor-ordonnance-france
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/duragra-sildenafil-citrate-livraison-rapide-sildenafil-citrate
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/viasil-sildenafil-citrate-como-comprar-gen-rico-entrega-r-pida

Woher00

(Usowu02, 2018.12.24 10:44)

http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/azelastina-comprar-en-farmacia-en-linea-ahora-mismo-m-xico
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-40mg-en-ligne-pas-cher-achat-paiement-mastercard
http://soruanaliz.com/index.php/18256/tadil-40mg-o%C3%B9-en-commander-site-pour-acheter-du-tadalafil
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/expit-puedo-comprar-sin-receta-online-m-xico
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/order-pulmoday-120-mg-cheap-how-to-buy-sildenafil-citrate-no-rx
http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/205040
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/acheter-vrai-finasteride-generique-au-rabais-rapide-acheter
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/cytoxan-cyclophosphamide-como-puedo-comprar-urgente-paraguay
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/danazol-200mg-puedo-comprar-sin-receta-urgente-estado-libre
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/xex-sildenafil-citrate-bon-prix-et-securise-sildenafil-citrate
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-vardenafilo-sin-receta-ahora-ecuador-comprar-levitra
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/amoxil-amoxicillin-250mg-baisse-prix-en-ligne-rapide-amoxil-250
http://bricolocal.com/profiles/blogs/comprar-escitan-sildenafil-citrate-25-mg-gen-rico-pre-o-brasil
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/oragawell-como-comprar-sin-receta-de-confianza
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/buy-afilta-20mg-on-sale-can-i-purchase-tadalafil-guaranteed
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-cyvel-20mg-sin-receta-fiable
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/comprar-silanil-100-mg-sin-receta-ahora-argentina-comprar
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/onde-posso-comprar-symmetrel-100-mg-gen-rico-envio-rapido-pela
http://showmeanswer.com/index.php?qa=36951&qa_1=farmacia-online-donde-comprar-viagra-receta-precio-espa%C3%B1a

cvs online pharmacy 103 mg

(Gregorymogue, 2018.12.24 06:07)

Howdy! <a href=http://onlinegenepharmacy.com/>online pharmacy</a> beneficial web site http://onlinegenepharmacy.com

Tel2 получи кeшбек 4000 руб

(Astapheecy, 2018.12.24 05:31)

<a href=http://xn--o1ag7b.xn--p1ai/tele2><img src="http://bezposhlin.ru/Tele2/3.jpg"></a>

Качеcтвеннaя cвязь по выгoднoй цене без cкрытых cервисoв
Беcплaтная доcтaвка cим карт
Бесплaтный пeрехoд cо cвoим номeром Неиспoльзуемые минуты и Гб
пeренocятcя нa слeдующий месяц Пoдрoбнеe здecь : http://xn--o1ag7b.xn--p1ai/tele2

Uhutu24

(Afuva33, 2018.12.23 16:33)

http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-lisopress-urgente-foro-comprar
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-procops-sildenafil-citrate
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/buy-clomid-100mg-safely-where-can-i-order-clomiphene-cheap
http://brooklynne.net/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-gen-rico-de-prilo-sildenafil-citrate-e
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-novalif-sildenafil-citrate
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-glibenclamida-micronase-5-mg-gen-rico-frete-gr-tis
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-vigreks-130mg-de-calidad-vigreks-generic
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/aciphex-rabeprazole-sodium-comprar-urgente
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-finasteride-1mg-sin-receta-de
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-avafil-sildenafil-citrate-130-mg-sin-receta-de
https://www.olliesmusic.com/blog/10445/recherche-sildenafil-citrate-oР“в„–-acheter-suhagra-en-toute-confiance/
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/comprar-dejavu-sem-prescri-o-online-no-brasil-comprar-dejavu
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tiotropium-bromide-sin
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/order-nivalina-4mg-online-how-can-i-buy-galantamine-free-delivery
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-azitromicina-500-mg-buen-precio
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-viagra-sildenafil-citrate-de-confianza
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/duragra-25mg-order-how-to-order-sildenafil-citrate-safely
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/comprar-sildenafilo-tadalafil-100-20mg-sin-receta-online-estados
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-aerogra-150-mg-bon-marche-peut-on-prendre-du
http://foodtube.net/profiles/blogs/megafil-tadalafil-60-mg-donde-comprar-ahora-colombia
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/sildara-sildenafil-citrate-200-mg-onde-comprar-gen-rico-na
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/72/11810/farmacia-online-donde-comprar-ge
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/buy-dydrogesterone-10-mg-online-dydrogesterone-to-buy-online-no
http://www.allpix.net.ee/blogs/post/17781
http://destinosexotico.com/blogs/post/37445
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/purchase-generic-h-for-40mg-can-i-order-tadalafil-in-trusted
http://lifestir.net/blogs/post/74475
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/comprar-triamcinolona-sin-receta-y-pagar-con-mastercard-rep-blica
http://dmoney.ru/37897/price-leegra-where-order-sildenafil-citrate-trusted-medstore
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/achat-de-macsutra-sildenafil-citrate-macsutra-prix-generique

Qugem43

(Qoriv92, 2018.12.23 13:02)

http://whazzup-u.com/profiles/blogs/o-acheter-uplift-200mg-achat-sildenafil-citrate-en-france
http://gennethub.com/blogs/1359/9223/minocyclina-comprar-en-farmacia-en-linea-certificada
http://www.libertyxchange.com/blogs/post/87974
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/order-loxitane-online-buy-loxitane-from-australia
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/tada-diario-tadalafil-como-posso-comprar-envio-urgente-internet
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/sildara-sildenafil-citrate-onde-comprar-internet-brasil
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-vigadol-sildenafil-citrate-sin-1
http://property.ning.com/profiles/blogs/discount-silderec-120mg-order-online-buy-silderec-no-prescription
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-heragra-130mg-combien-coute-heragra-100-mg
http://www.facecool.com/profiles/blogs/zydafil-60mg-en-ligne-pas-cher-avec-mastercard-peut-on-acheter
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/comprar-avapro-irbesartan-de-forma-segura-portugal
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/ikolis-20mg-buy-safely-where-to-buy-ikolis-forum
https://lepchat.com/blogs/post/25889
http://gennethub.com/blogs/1384/9637/manegra-sildenafil-citrate-en-ligne-bon-marche-acheter-securise
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/comprar-refren-gen-rico-melhor-pre-o-pela-net-brasil
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/siltegra-25-mg-sans-ordonnance-acheter-sur-le-net-prix-officiel
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/generique-havante-200mg-acheter-sildenafil-citrate-sildenafil
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/comprar-azelastina-sin-receta-de-confianza
http://jaktlumaczyc.pl/70034/comprar-tada-diario-tadalafil-generico-de-confianza-brasil

Osiri55

(Qakig44, 2018.12.22 23:15)

https://www.olliesmusic.com/blog/14374/oР“в„–-acheter-du-flurbiprofen-200mg-en-ligne-achat-ansaid-200-en-ligne-canada/ http://dmoney.ru/36597/gra-sur-internet-acheter-sans-ordonnance-prix-du-gra-italie http://flutes.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-repaglinida-env-o-gratis http://destinosexotico.com/blogs/post/36592 http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/achat-express-sildofil-25mg-commande-sildofil-suisse http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-lithium-300mg-env-o-gratis http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/order-d-lira-120mg-on-sale-buy-d-lira-online-130mg-visa http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/hyzaar-como-posso-comprar-r-pido-brasil http://explicitty.com/blogs/2127/41689/ou-acheter-du-domperidone-10-mg-ou-acheter-du-domperidone-a-qu http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/simvastatina-comprar-en-una-farmacia-online-con-seguridad http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-refren-con-seguridad-bolivia http://bobford.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-acetazolamida-250mg-sin-receta-fiable-m-xico http://recampus.ning.com/profiles/blogs/metronidazole-comprar-en-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sanagra-sin-receta-ahora-el http://bioimagingcore.be/q2a/47991/avafil-comprar-no-brasil-compra-de-avafil-contrareembolso http://www.prds66.fr/profiles/blogs/comprar-honygra-sin-receta-ahora-el-salvador http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-viagra-sildenafil-citrate-gen-rico-envio

Приветикки всем!!!

(Megangebra, 2018.12.22 22:56)

Привет всем! Меня зовут Ирина, мне 28 лет.
Хотелось бы познакомиться с молодым человеком.

<a href=http://v.ht/irisha><img src="https://s8.hostingkartinok.com/uploads/images/2018/12/42b91016ad3a3818f626eacb031d581f.jpg"></a>

Вот ссылка на мой профиль http://v.ht/irisha

Abuqi03

(Ekuku31, 2018.12.22 20:52)

http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-cialis-fiable-usa-comprar-cialis-10
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/wagra-como-puedo-comprar-buen-precio-ecuador-comprar-sildenafil
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/comprar-vasifil-sildenafil-citrate-gen-rico-sem-receita-medica
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/nexiam-iv-20-mg-o-acheter-acheter-esomeprazole-a-montreal
http://showmeanswer.com/index.php?qa=38812&qa_1=comprar-parkidopa-gen%C3%A9rico-qualquer-comprar-carbidopa-levodopa
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/discount-trazodone-50-mg-buy-online-trazodone-discount-coupon
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sex-men-sildenafil-citrate-de
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-sildehexal-sildenafil
http://explicitty.com/blogs/2144/40679/ciaton-tadalafil-40mg-como-comprar-sin-receta-y-pagar-con-maste
http://www.cavers.club/blogs/post/9136
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/ah-zul-sildenafil-citrate-bon-prix-livraison-rapide-ah-zul
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/buy-sildenaxyl-without-rx-buy-sildenaxyl-tablet-australia
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/commander-du-zenera-sildenafil-citrate-prix-du-zenera-en
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/buy-patrex-online-buy-patrex-script

Etuve74

(Ohipi04, 2018.12.22 18:30)

http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-vivala-tadalafil-60mg-sin-receta-barato-espa-a
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-virnagza-fort-tadalafil-de-confianza-republica
http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=180290&qa_1=comprar-tantrix-gen%C3%A9rico-internet-sildenafil-pre%26%23231-farmacia
https://www.olliesmusic.com/blog/20915/comprar-danazol-100-mg-sin-receta-y-pagar-con-mastercard-perГє/
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/discount-olvion-130-mg-buy-online-olvion-for-cheap-in-canada
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-speedgra-sildenafil-citrate-medicament-generique-pour
http://www.facecool.com/profiles/blogs/tolterodine-1mg-order-without-prescription-tolterodine-purchase
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/achat-vitagra-comment-avoir-une-ordonnance-pour-du-vitagra
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/purchase-discount-vioses-120-mg-online-purchase-vioses-over-the
http://brooklynne.net/profiles/blogs/purchase-cilafil-100-mg-online-how-can-i-buy-sildenafil-citrate
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/regalis-o-achat-bon-marche-generique-tadalafil-doctissimo
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/generique-etoricoxib-60mg-commander-arcoxia-posologie-prix
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/vasifil-sildenafil-citrate-como-comprar-envio-24-horas-pela-net
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/comprar-vasifil-sildenafil-citrate-gen-rico-envio-rapido-internet
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/alfin-50mg-comprar-r-pido-comprar-sildenafil-citrate-mastercard
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/tadalafilum-40mg-buy-how-to-purchase-tadalafil-online

Rujit36

(Igevi04, 2018.12.22 14:58)

https://www.loosemusicent.com/blogs/1166/12504/prilo-200-mg-onde-comprar-online-brasil http://whazzup-u.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-videnfil-100mg-sem-receita-rep http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-tantrix-sildenafil-citrate-frete-gr-tis-brasil https://madbuddy.club/blogs/post/22152 http://korsika.ning.com/profiles/blogs/siagraa-200mg-pharmacie-commander-securise-vente-de-siagraa-en http://social.leembe.com/blogs/post/40021 http://amusecandy.com/blogs/post/439608 http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/viasil-como-posso-comprar-gen-rico-sem-receita-medica-rep-blica http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-generico-virineo-sildenafil-citrate-25-mg-de http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/corsenile-sildenafil-citrate-vrai-baisse-prix-achat-sans http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/order-hitgra-25mg-without-rx-how-to-order-hitgra-from-canada http://bricolocal.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-tantrix-sildenafil-citrate-n-o-precisa-receita-m http://flutes.ning.com/profiles/blogs/comprar-juvigor-sildenafil-citrate-env-o-urgente-estados-unidos http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-colospa-mebeverine-135mg-barato-puerto-rico http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/felodipina-comprar-en-farmacia-en-linea-fiable-estados-unidos http://bioimagingcore.be/q2a/47630/climanor-medroxyprogesterone-livraison-gratuit%C3%A9-climanor http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-synthroid-securise-peut-on-acheter-du http://www.prds66.fr/profiles/blogs/site-pour-commander-vitopril-ou-acheter-generique-vitopril-forum http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/discount-zenera-100-mg-buy-online-zenera-best-price-no http://jaktlumaczyc.pl/69845/sildenafil-citrate-livraison-sildenafil-citrate-bangkok http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/levothyroxine-0-025mg-au-rabais-site-fiable-le-prix-d-une-boite http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/onde-comprar-cefpodoxime-200-mg-de-forma-segura http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-ciavor-diario-60mg-gen-rico-entrega-r http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-ofloxacino-200-mg-r-pido http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-potenza-sildenafil-citrate-100mg-acheter-potenza http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/site-pour-acheter-apodefil-sildenafil-citrate-generique-prix

Qitud49

(Itaho41, 2018.12.22 14:52)

http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/purchase-cheap-modrasil-25-mg-online-how-to-order-sildenafil http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-activil-barato-espa-a-comprar http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-clozapine-50-mg-de-confianza http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/sildamax-100mg-buy-online-how-to-buy-sildenafil-citrate http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=173923&qa_1=order-labsamax-can-i-buy-sildenafil-citrate-safely http://recampus.ning.com/profiles/blogs/olmesartana-benicar-como-comprar-via-internet-brasil http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cialis-tadalafil-60mg-e-quanto-custa-on http://share.nm-pro.in/blogs/post/93517#sthash.yMVR2YkI.7ig7La7P.dpbs http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-ciavor-diario-10-mg-gen-rico-entrega-24h http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-dapoxetina-30mg-sin-receta-con-garantia http://webclub.allpix.net.ee/groupware/blogs/post/24286 http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/buy-silderm-50-mg-safely-how-can-i-purchase-sildenafil-citrate http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/commander-estradiol-en-ligne-acheter-estrace-s-curis http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/order-rivgra-50mg-cheap-what-is-the-price-of-rivgra-at-walgreens http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/chloramphenicol-250-mg-en-ligne-bon-prix-acheter-rapide-ou https://www.mysocialpeople.com/blogs/2132/12874/talys-tadalafil-40mg-donde-comprar-sin-receta-en-internet-chile http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-fexion-sin-receta-barato http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-du-agra-rapide-medicament-agra-prix http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/order-mebeverine-135mg-how-to-order-colospa-no-prescription http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-mebendazol-sin-receta-r-pido-espa-a-comprar http://brooklynne.net/profiles/blogs/dipiridamol-donde-puedo-comprar-entrega-r-pida-us

Is online dating worth it

(Gregorywek, 2018.12.22 10:10)

Online dating:
<a href=http://legitpryoofs.cf/she-male-porn-galleries-431132.html>Gay men dating online</a> <a href=http://freiheitp.tk/nude-erotic-oil-wrestling-323598.html>Jaden smith birth date</a> <a href=http://marqkkus.tk/free-adult-porn-games-full-download-654649.html>How to create an online dating profile</a> - Found someone perfect. thanks
http://danssommer.ga

<a href=http://armchaivrs.tk/working-men-video-porn-955400.html>Facebook online dating app</a>
<a href=http://sysstema.ga/desi-porn-photo-611570.html>Michael jordan release dates</a>
<a href=http://brohke.tk/lesbian-twin-porn-911922.html>Who is amanda cerny dating</a>

http://msansasen.cf

<a href=http://algorun.top/fr3175><img src="https://images.unsplash.com/photo-1500771967326-9b2f6200d1c6?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=500&q=60"></a>

http://payrdo.cf
Free online video speed dating:
Online dating tipOnline dating dos and don tsNaija online datingCalculate date of birth onlineOnline dating sitsFree over 40 online dating sitesSave the date wedding invitations onlineSword art online hollow realization dating
http://oksjjonid.tk

<a href=http://sysstema.ga/paige-price-porn-413914.html>Online dating sims for guys</a>
<a href=http://imncinerates.tk/eighteen-boys-porn-751727.html>Aaliyah date of birth</a>
<a href=http://123movieshubto.ga/alysson-hannigan-adult-video-52007.html>My first 50 dates movie online</a>

<a href=http://congresoviclt.gq/free-videos-of-gay-porn-with-big-cocks-815603.html>Best online dating sim games</a>
<a href=http://youmcum.tk/free-erotic-soft-porn-918796.html>Redhead dating</a>
<a href=http://eightmusic.tk/victoria-givens-porn-953887.html>P3 release date</a>

<a href=http://cockwpits.ga/angel-dark-porn-movies-524147.html>It release date</a>
<a href=http://partyukids.tk/latinas-porn-sites-973361.html>Lcd soundsystem tour dates</a>
<a href=http://tyomjazzs.gq/free-erotic-thumbnail-sex-298368.html>Hot sex on first date</a>

toperectiledysfunctionpills.com

(erectile dysfunction pills, 2018.12.22 08:30)

erectile review <a href=http://toperectiledysfunctionpills.com>ed drugs</a>, erectile gel <a href=http://toperectiledysfunctionpills.com/>treat erectile dysfunction without drugs</a>.<a href=http://bit.ly/2HoJeoQ>why sudden erectile dysfunction</a>
<a href=http://bit.ly/2JjfcDi>erectile coffee</a>
<a href=http://bit.ly/2qVIzVI>erectile creams rite aid</a>
<a href=http://bit.ly/2JpTMEz>buy erectile dysfunction pills online india</a>
<a href=http://bit.ly/2JpmoOx>can erectile dysfunction be cured</a>
<a href=http://bit.ly/2HJ5AEP>buy erectile dysfunction pills online</a>
<a href=http://bit.ly/2Jqhwsy>erectile disorder mayo clinic</a>
<a href=http://bit.ly/2Hrj1pF>order erectile dysfunction pills from india</a>
<a href=http://bit.ly/2HM4S9W>does erectile dysfunction pills work</a>
<a href=http://bit.ly/2Jmqdnn>erectile enhancement products</a>

Download Showbox APP for Mac

(Showepino, 2018.12.22 00:47)

Btw, looking for the best app to watch free movies on your iOS phone? Then your should check Showbox Application. This is the most famous app today that has a big library of tv shows and movies. This app is also available for computer users. But your need to download it first to enjoy free shows <a href=http://showbox-all.com>download Showbox APK for PC</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78

Következő »