Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I:

IBOLYA - Kedves, nyitott személyiség jele; a szerénység szimbóluma. Nők álmában: jó baráti és társkapcsolat; igazán oda tudsz figyelni egy másik emberre. Férfiálomban: jó értelemben vett érzékenység; képes vagy átérezni mások helyzetét.

IDEGEN - Idegen férfi, aki ellenségesen lép fel, férfiálomban: úgy érzed, hogy hibát követtél el, vádolod magad. Női álomban: hálót vetettél valakire, de az kibújt belőle; mesterkedéseid nem járnak eredménnyel.

IDÉZET - Diákálomban: túlterhelés, vizsgaidőszak. Különben: útkeresés, elbizonytalanodás. Idézet, amelyre ébredés után is visszaemlékezel: egy nálad okosabbnak hitt személy tanácsa, amelyet követni igyekszel, de helyes megérzéssel kételkedsz annak célszerűségében. Falra, táblára írt idézet: lásd még jelentékeny tévedés.

IGA - Kedved ellen való tevékenység. Nőtlennek házasság Krúdy.

IGAZGATÓ - Ha saját munkahelyed igazgatója: konfliktus. Ha kitálalsz neki és megértéssel meghallgat, igazat ad: nincs módod a véleménynyilvánításra. Ha szigorral elutasít, bántóan viselkedik: egy hangoztatott véleményedből kis kellemetlenséged származik. Ismeretlen ember, akiről álmodban tudod, hogy igazgató: ésszerű irányításra vársz; munkahelyi feladataid önhibádon kívül megoldhatatlanok. Iskolaigazgató: gyermekálomban: nehezen tűrt fegyelem, értelmetlen feladatok. Felnőttálomban, ha régi iskolai igazgatód látod: ötleteidet nem tudod megvalósítani.

IGAZGATÓSÁG, IGAZGATÓTANÁCS - Nyomasztó hétköznapok.

IGAZOLÁS - Úgy érzed, mindenki ellenedre van, összeesküdött ellened a világ.

IJEDTSÉG - Rossz lelkiismeret; ha ijedten ébredsz, de nem emlékszel vissza álmodra, csak az ijedtségre: kutass magadban és meg fogod találni azt, a nemrég történt eseményt, amiről régi, kellemetlen emléked felidéződött.

IJESZTŐ - nek találni egy különben kedvesnek tartott személyt: érzelmeidet, gondolataidat nem magad alakítod ki.

IKRA Aprópénz, anyagi gond. Ha halat bontasz és abban nagy mennyiségű ikrát találsz: férfiálomban: önérzeteden esett csorba; olyan munkát vállaltál, ami a kedved ellen való, és az nem hozta meg a várt hasznot. Nők álmában: anyagi előnyökért teremtett, kedved ellen való kapcsolat, amely ráadásul nem is járt komoly bevétellel.

IKTATNI, IKTATÓKÖNYV - Probléma, amelynek a megoldása fejtörést igényelne; halogatod egy dolgod rendbetételét.

ILLATSZER - Anyagiasság, pénzcentrikus gondolkodás, ami természetesen nem fukarságot jelent: sőt inkább sorozatos, ám megbánt könnyelműséget; kívánságaid, ábrándjaid között a pénz foglalja el a legelőkelőbb helyet. Földre kifolyt illatszer: kitörő jókedv; röhögőroham; kis üvegben tartott illatszer: pedantéria, gyűjtögetési szenvedély; felesleges holmikat tárolsz, hátha egyszer még jó lesz jelszóval. Férfiillatszer, borotválkozóvíz: nők álmában: fegyelmezetlennek, könnyelműnek tartod a partnered; magadat tartod jobb gazdának. Férfiálomban: partnered lassan eluralkodik rajtad, átveszi az irányítást a dolgaid felett.

ILLETLEN dolgokról álmodni - örülj, hogy legalább álmodban...

IMA - Tanácstalanság; jóakarattal megoldható probléma.

INDA - Szenvedély. Köréd csavarodó inda: férfiálomban: nem tudsz úrrá lenni egy érzelmeden; testi vonzalom egy különben ellenszenves nő iránt. Női álomban: öröm nélküli, eltűrt szexuális kapcsolat.

ING - Könnyű szerelem, idill, amit nem tudsz titokban tartani. Inggomb: régi barát, egykori iskolatárs körüli gondolatok.

INGA -Felbuzdulás; lelkesülten belekezdesz egy dologba, amit majd ismét abbahagysz. Ingaóra: önfelmentés. Arra gondolsz, hogy időhiányból nem teszel meg egy csomó fontos dolgot.

INJEKCIÓ -Erőszak körüli fantáziálás. Gyakori azoknak a nőknek az álmában, akikkel túl sokan kezdenek ki, tolakodóak velük szemben; többnyire mindezt ők provokálják.

INTŐ - Kisdiákálomban: szigorú környezet. Felnőtt-álomban: ha gyermeked intőt hoz: kissé elhanyagoltad őt az utóbbi időben. Ha magad kapsz intőt: buta tréfát csináltál.

IPAROS - Csúnyán rászednek. Iparos, ha a házadban dolgozik: másra bíztál egy olyan dolgot, amit magadnak kellett volna elintézned.

IRHABUNDA - Gyengédség, simogatás utáni vágy. Ha irhabundát meztelenül veszel fel és az kellemes érzést kelt: szexfantáziálás; olyan gondolatok, amiket jobbára titokban tartasz. Ha a bunda szúr: fantáziálásod miatt érzett kis bűntudat. Lásd még: BUNDA.

IRODA - Zaklatottság.

IRÓGÉPÖtlettelenség; másokra hagyatkozol véleményed kialakításában.

ISKOLA - Gyerekálomban: csibészkedés, lógás. Felnőttálomban: ismeretlen iskola: kreativitás, jó ötletek sora, újító kedv. Ha régi iskoládban vagy és ott kellemesen érzed magad: harmónia, terveid megvalósulnak, elképzeléseid sikert hoznak. Ha szorongással vagy jelen régi iskoládban: meggondolatlanság, kifecsegtél valamit. Ha iskoládban felelned kell: buzgólkodás.

ISMERETLEN - Ember: nem igazodsz ki magadon; nem érted pontosan, hogy mit miért csinálsz. Ismeretlen táj, magányosság, új ismeretség utáni vágy; ismeretlen városba, faluba érkezni: új barátság; egy régi ismerősödben új erényeket találsz. Ismeretlen rendeltetésű tárgy, gép: kedvvel fogsz hozzá egy nehéz feladathoz; szívesen töröd a fejed és általában jó eredményre jutsz.

ISMERKEDÉS - Kutatásaidban holtpontra jutottál; ahhoz, hogy kidolgozz valamit, új szempontokra van szükséged.

ISMERŐS-- Lásd: BARÁT

ISTENTISZTELET - Nemes igyekezet; segítőszándék.

ISTÁLLÓ - Nagytakarítás. Gazdánál: üres istálló: hiába várt nyereség, kedvezetlen időjárás. Jószággal telt istálló: szerencse; jó üzlet, kölcsönösen előnyös megegyezés.

ISZAP - Lásd: SÁR

ISZONYAT Lásd: RÉMÜLETAddig is videózz kevesebbet

ITAL - Szeszes ital: rövid pórázra vagy fogva. Gyümölcsital: ismered a mértéket. Víz mint ital: jó irányú változás, megújulás, megtisztulás; ha dohányos vagy: le fogsz szokni róla.

ITATÓ - Ha állatok veszik körül: kedvetlenül láttak vendégül. Üres itató: váratlan vendég, aki zavarba hoz.

ITRÁNG - Céltudatosság.

IZLAND Egyedüllét; sóvárgás egy régi kedves ismerős, hozzátartozó után.

IZOM - Ha rajtad nő és óriási méreteket ölt: elkeseredettség, csüggedtség. Izmaid, ha elfogynak, összemennek: csalódás, fájdalom. Izmait mozgató ember: féltékenység.

IZZADTSÁG -Megkönnyebbülés, túl vagy egy nehéz helyzeten.

J:

JACHT - Lekicsinyellsz egy érzelmet; rálegyintesz a benned felmerülő kérdésekre, pedig komolyabban kellene venned a saját érzelmeidet, indulataidat. Jacht, amin meztelen emberek vannak: fékentartott fantáziák, visszafojtott gondolatok. Viharba kerülni jachttal: egy komolytalannak tartott érzelem, amely keserű bonyodalmakat okoz.

JAPÁN - Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.

JAPÁN EMBER - Sportoló álmában: vereségtől tartasz. Különben: kimerültség.

JEGENYE - Felfedezik egy értékes tulajdonságod.

JEGESMEDVE - Magadra erőltetett felnőttesség; engedj néha utat játékos kedvednek.

JEGY - Felhatalmazás. Megbíznak valamivel, ami a kedvedre van; jó irányba befolyásolsz valakit. Élelmiszerjegy: vigasz régi feljegyzés.

JEGYGYŰRŰ - Tiltott szerelem.

JEGYZETFÜZET (BLOKK; HATÁRIDŐNAPLÓ) - Megfeledkezel valamiről - esetleg szándékosan; elfoglaltságodra hivatkozva kitérsz egy kérés elől.

JEGYZŐKÖNYV - Jobb híján elfogadod mások magyarázatát; érzelmeid megakadályoznak abban, hogy egy kérdésben tisztán láss.

JELES (osztályzat) - Nem tettekben, hanem ábrándokban törsz a sikerre; szükséges teendőket halogatsz.

JELMEZ - Átlátszó hazugság. Jelmezbál: Unalmasnak tartott környezet. Barátaidat, esetleg partneredet unod, holott Te nem fedezed fel a színeket. Jelmezes ember: passzivitás, nem tudod jól megszervezni azokat a programokat, amelyekre vágyakozol. Jelmez, ami dominót utánoz: tiltott, esetleg munkahelyi, kaland, flört.

JELMONDAT, JELSZÓ - Bizonytalanság. Hangoztatott véleményedben magad is kételkedsz.

JELVÉNY - Ha ismert: régi kedves barátok emléke; iskolatárs, akivel már régen nem találkoztál. Ismeretlen jelvény: jó beilleszkedőképesség; gyorsan feltalálod magad a legkülönbözőbb helyzetekben; csak a szerelmi kapcsolatokban vagy kissé ügyefogyott. Bőrödre tűzött vagy égetett jelvény: igazságtalanságot szenvedtél el; egyéni és eredeti véleményed titkolnod kell. Jelvény, ami címert ábrázol: felvágás, vélt vagy valódi sikereid fitogtatása.

JOGAR - Nők álmában: szerepzavar; úgy érzed, kicsúszik a kezedből a hatalom, az irányítás, amelyet eddig sem gyakoroltál, inkább csak vágytál rá; engedékenyebb magatartással előbb célt érsz, mint követelőzéssel. Férfiálomban: a nőkről alkotott múlt századi vélemény: messze nem vagy olyan erős és határozott, mint amilyennek mutatni igyekszel magad; erőltetett keménységed mögött nagyon is sérülékeny lélek lakozik.

JOGOSÍTVÁNY -Legközelebb egy kicsit se igyál, ha vezetsz.

JOGSZABÁLY -Eredeti gondolkodásmód; véleményed gyakran különbözik a többiekétől, de meg kell tanulnod - sajnos - néha elhallgatni; nem kell minden körülmények között kimondanod, amit gondolsz.

JOGÁSZ - Nagyon belemerültél egy vitába; folytatólagos véleménykülönbség; túlzott hévvel akarod álláspontod elfogadtatni.

JUGOSZLÁVIA -Kellemes időtöltés. Rossz időben, télen Jugoszláviáról álmodni: önmagáét beszél; de lehet, hogy rosszkedvedért egyszerűen az időjárást teszed felelőssé, pedig érdemes lenne gondolkodnod azon, hogy mi is az igazi bajod. Nők álmában: szereted a szépet.

JUH - Engedékenység, amellyel visszaélsz.

JUHÁSZ - Türelmetlenség, udvariatlanság.

JUTALOM - Mások helyett végzett munka; hátrányos helyzet.

JÁCINT - Egy jó barátod barátnőd kedvesével kacérkodsz.

JÁRDA - Megerőltető munka.

JÁRDASZEGÉLY - Nem tudsz betartani egy határidőt.

JÁRDASZIGET - Fáradságos, megerőltető munka, amelynek nem látod az értelmét; felesleges adminisztráció.

JÁRŐR - Akadályt gördítenek eléd.

JÁSZOL Derű, optimizmus, amit nem kezd ki, nem tud kikezdeni a külvilág.

JÁTSZMA (sport) - Lendületes, jókedvű személyiség: jó humorérzék; vitakedv.

JÁTÉK (JÁTÉKSZER) -Alkotókedv, kreativitás. Régi játékokkal telezsúfolt helyiség: gyerekkori álmaid csak kis részben valósultak meg, de mindenképpen jó eredményeket értél el. Szétszórt játékok: nem arra koncentrálsz, amit már jól megcsináltál, hanem arra, hogy mi mindent akarsz még tenni. Társasjáték, ha egy vagy több emberrel játszod: jó beszéd- és vitakészség, egészséges versenyszellem, önálló gondolkodás. Ha egyedül játszol egy társasnak szánt játékkal: nem tudod kivel megosztani a gondolataidat, férfiálomban: szép, de csacsi partner.

JÁTÉKAUTOMATA Rossz ötlet; izgalmasnak induló kapcsolat.

JÉG -Azt jelenti, ami: hidegség. Ha jégen jársz, korcsolyázol és itt igen bizonytalanul érzed magad: feloldódási képtelenség, ami egy kis zavartól még inkább elmélyül. Ha a jégen biztonsággal, nagy ügyességgel mozogsz: jól alakoskodsz; nők álmában: szexuális ügyeskedés, amely mögött nincsenek átérzett indulatok. Jég, ami emberszerű alakot ölt: szeretnél feloldódni egy kapcsolatban, szerelemben, azonban nem vagy őszinte, valami meggátol talán a rosszindulat véleményed, kívánságod kimondásában. Jég, amit messziről látsz; nem értenek meg; közömbös partner. Jéghegy: rideg környezet; intézeti vagy kórházi emlék, amit valami napi esemény felelevenített; szigorú szülők jelenléte vagy emléke. Jégeső: fösvény partner, aki a legkisebb szükséges kiadást is könnyelműségnek minősíti. Jégeső, ha a termésedben pusztít: túl jól akartál járni egy alkuban, üzletben, ezért aztán nem is sikerült. Jegesember: unalmas téli esték régi feljegyzés. Jég, ami elolvad alattad vagy körülötted: sikerül feloldanod egy magadban lévő gátlást. Jégdarabok, ha a kezedben vannak: ügyesen irányítasz valakit; megőrzött józansággal érzelmeket játszol. Jégkocka italban: kicsit elvetetted a súlykot; úgy hiszed, többet mutattál meg magadból, mint ami ésszerű lett volna; fecsegtél.

JÉGCSAP - Ha ereszen, ház oldalán látod: kellemetlen családi kapcsolat; feszültség két, általad szerelt személy között. Jégcsap, ha a kezedben tartod: férfiálomban: olyan nő kacérkodik veled, akinek nem vágysz a társaságára. Nők álmában: nem váltod ki azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nők álmában, de férfiálomban is előfordul és akkor ugyanazt jelenti.

JÉGKORONG (mérkőzés) - Presztízsből kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejű ismerős; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.

JÉGPÁLYA Merészség; érzelemmentesen kezelt üzleti ügyek.

JÉGSZEKRÉNY Régi klasszikus jégszekrény egykori jegyzet szerint: Lesed az alkalmat, hogy visszaadj egy kölcsönt.

JÉGVIRÁG-Ablakon: tapintatlan kíváncsiságod ellenérzéseket ébreszt. Jégvirág, ha rajtad vagy ruhádon van: úgy gondolod, hogy megfelelő bátorítás esetén jó kapcsolatot tudnál létesíteni; azt várod, hogy mások közeledjenek hozzád, nem sokat teszel egy barátság, esetleg egy partnerkapcsolat kialakításáért.

JÓD - Túlteszed magad megbántottságodon.

JÓS, JÓSNŐ - Megerősítést keresel egy elhatározásodhoz, elképzelésedhez; másoktól akarod hallani azt, amit magad gondolsz.

JÓSLAT Felmented magad, holott hibás vagy. Inkorrekt eszközökkel igyekszel célt érni.

JÓVÁHAGYÁS - Titkolt érzelmek, vágyak.

K:

KABAR Önzés; ügyesnek hitt viselkedéseddel rá akarsz bírni másokat, hogy kedved szerint tegyenek. Kabaréban fellépni: előrelátónak, okosnak tartod magad, de lelepleződsz.

KABIN - Izgalmas titok, emlék.

KABÁT - Leplezni valónak hitt szexuális gondolatok. Kabátbélés: jó meglátások; Képes vagy a felszín mögé látni.

KACAGÁSt hallani - Nem hiszel magadban.

KACSA - Önfejűség.

KAGYLÓTitok. Kagylóhéj: szerelem, aminek az elmúlása ellen küzdöttél. Eleven kagyló: férfiálomban: erős testi vágy, fiatal szerető. Nők álmában: önszeretet, szex, titok, amit nem osztasz meg partnereddel. Kagylót, osztrigát enni: jó partnerkapcsolat; ha undorodsz: női álomban: terhességtől való félelem; férfiálomban: benned feltámadó vágyak, amelyeket elutasítasz magadtól. Kagylóban gyöngyre lelni: szerelmesed megríkat.

KAJAK - Lásd: CSÓNAK.

KAKAS -Idejében felfigyelsz egy ellened irányuló cselszövésre, ügyesen kivéded azt.

KAKAÓ - Megbánt adakozás. Ajándékodnak nem volt akkora sikere, mint amit elvártál.

KAKTUSZ - Sértett magányosság. Nők álmában: senkit nem találsz magadhoz méltónak, a legapróbb hibába is belekötsz, pedig társra vágysz. Férfiálomban: kritikus beállítottság; azt hiszed, hogy úgy sem értenének meg, ezért aztán meg sem próbálod gondolataidat megosztani.

KALAP - Tekintélyelvűség. Fogasra akasztott kalap: nem kapsz annyi megbecsülést, mint amennyit magadnak ítélsz. Kalap, ami leesik a fejedről: méltóságodon esett csorba. Díszes női kalap: nők álmában: önmagadról alkotott téves elképzelés; kicsit ridegebb vagy, mint hiszed. Férfiálomban szalagos, díszített női kalap: testi vágyaid miatt szellemi vagy társadalmi megalkuvásra kényszerülsz. Kalap, amit a szél sodor és nem bírod utolérni: ha kevésbé igyekeznél méltóságteljes lenni, több tiszteletet kapnál. Kalapod, ha vízbe esik: közeli hozzátartozód bánt meg. Férfikalapot viselő nő: alárendelt helyzet. Szokatlanul nagy kalap keménykalap vagy cilinder: bátortalanság, önbizalomhiány; erősebbnek akarod látni magad, mint amilyen valójában vagy. Ha kalapot emelnek előtted: ellopták, kicsalták ötleteidet; kiénekelték a szádból a sajtot; ha te emelsz kalapot: értelmesen meggyőztek.

KALAUZ - Számon kérnek rajtad valamit; okolnak olyanért, amiről nem tehetsz.

KALITKA - Nincs ellenedre, ha uralkodnak rajtad.

KALMÁR - Időjárás-változás régi feljegyzés.

KALÁCS Nélkülözés. Fonott kalács: regényes ábrándok, nosztalgia

KALÁSZ Nyereség; megtakarítasz egy kiadást, amire számítottál

KALÓZ - Gyermekálomban: ügyesség, rátermettség, élénk fantázia. Felnőttálomban: konspirációs hajlam; ott is mellékutakon akar járni, ahol a főút is kényelmesen járható.

KAMILLAJókedvű, derűs személyiség. Tudsz örülni: Kamillatea: mértéktartó ízlés.

KAMRA - Rejtélynek tartod mások magánügyeit; mindenkiben titkot sejtesz. Csak akkor érzed magad biztonságban egy társaságban, ha mindenkiről mindent tudsz. Ha kamrába vagy zárva: egy kellemetlen emléked minduntalan az eszedbe jut, gyakran olyankor is, amikor ez zavarba hoz.

KANADA - Hatalmas felhajtással valami csekélységet kapsz ajándékba.

KANCSÓ - Hasznos időtöltés, jó társaság.

KANDALLÓ - Kellemes otthon, kellemes vendégség. Regényes életút. Lásd még: KÁLYHA.

KANNA-Anyagi gond. Tejeskanna: megkönnyíted egy barátod helyzetét.

KANTÁR - Megtorpanás; tanácstalanság.

KANYAR - Heves indulatok, titkos változtatási szándék, amit nem vallasz meg. Kockázatos dologba bonyolódsz. Kanyarban autóval kisodródni: szenvedély, ami magával ragad; esetleg túlzott alkoholfogyasztás.

KANÁLIS - Bűntudat; rossz lelkiismeret. Kanálisból előmászó ember: lelepleződéstől való félelem; nem tudtál magadban tartani egy vallomást, elmondtak valami olyat, ami rád rossz fényt vet. Kanálisszagot érezni: túlzott rendszeretet; ragaszkodás apró és felesleges dolgokhoz, holmikhoz.

KANÁRI - Pletyka; olyan hírt hallasz, amit nem fontos elhinned.

KANÓC - Hirtelen és gyakran ok nélkül gurulsz dühbe.

KAPA -Kikapcsolódás. Kapálni: összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.

KAPASZKODNI - Veszélyérzet, amire nem találsz magyarázatot. Faágba kapaszkodni: tárgyilagos tanácsra, útmutatásra van szükséged, ehelyett nem éppen okos dolgokkal beszélik tele a fejed. Ha kapaszkodsz valamibe, ami nem bír megtartani: tehetetlennek érzed magad, segítséget vársz, ám bajbajutottságod okát nem tudod összefoglalni. Kapaszkodva biztonságot érezni: jó partnerkapcsolat, sokoldalú társ. Ismeretlen emberbe kapaszkodni: gyerekesen viszonyulsz egy felettesedhez. Ismert emberbe kapaszkodni: úgy akarsz elintézni valamit, hogy sajnáltatod magad; duzzogással, sértődöttséggel hívod fel a környezeted figyelmét elégedetlenségedre. Ha beléd kapaszkodnak: nem segítettél erődhöz mérten annak, aki rád utalódott.

KAPOCS - Mulasztás, feledékenység. Nem találsz valamit, amiről tudod, hogy jó helyre tetted el; elhagytál valamit.

KAPTAFA -Erőt veszel magadon, és hozzáfogsz egy nem jó szívvel végzett munkához.

KAPU - Szerencsés fordulat, változás. Zárt, becsukódó kapu: úgy gondolod, hogy kimaradtál valamiből.

KARAJ - Csalás. Karajcsont: szerelmi háromszöget sejtesz ott, ahol erre semmi okod.

KARALÁBÉ - Jó szívvel adott segítség.

KARAMBOL-Véleménykülönbség, amelyben az elveid ellenére meghátrálsz.

KARAVÁN - Teljes erőbedobással végzett munka.

KARBURÁTOR - Férfiálomban: ügyetlenség. Női álomban: önmagaddal szembeni teljesen felesleges elégedetlenség.

KARD - Általában rámenősség; kissé agresszív érdekérvényesítés. Férfiálomban: konzervatív, merev előítéletes gondolkodás; a nők lebecsülése; titkolt, esetleg önmagad előtt is titkolt, szexuális kishitűség. Női álomban: esetleg túlhangsúlyozott hivalkodó nőiesség a viselkedésben, valójában elégedetlenség a női szereppel; sok ha én férfi lennék . . . kezdetű gondolat. Ha rövid a kardod, toldd meg egy ajándékkal - tréfás, régi feljegyzés, férfiak számára.

KARIKA -Egyértelműségre törekszel. Karikagyűrű, lásd GYŰRÜ. Hula-hop karika: kisimított gondolatok; képtelen vagy ellentmondások feloldására, ezért aztán egyszerűsítesz.

KARKÖTŐ - Terhedre van egy kapcsolat, érzelem.

KARMESTER - Változás. Fellázadsz egy rád erőltetett viselkedés ellen.

KARMOLÁS - Kellemetlenség.

KARNEVÁL - Színesség után vágysz, de magad nem vagy képes színesíteni magad, sem mások idejét, életét; várod, hogy történjék valami érdekes; elébe kellene menned az eseményeknek. Riói karneválon részt venni: kusza érzelmek, még kuszább várakozások

KARSZALAG - Keserves, rossz emlékek, amelyek néha a legvidámabb pillanatban törnek rád. Gyászkarszalag: úgy érzed, hogy nem ápolod elég figyelemmel emlékeidet; kis bűntudat egy eltávozottal szemben.

KARVALY - Kellemes csatódás.

KARZAT Befolyásolhatóság; könnyen a hatása alá kerülsz egy jól előadott szövegnek.

KARÁCSONY - Gyermekálomban: önmagáért beszél: vidámság, ajándék, játék utáni vágy. Ha túl gyakran fordul elő gyermeked álmában a karácsony, elhanyagoltnak érzi magát. Felnőttálomban: mint ünnep kötelességtudat, ésszerű arányos tehervállalás. Karácsonyfa: kissé egyhangú életvitel. Karácsonyfadísz: nagyon adsz arra, hogy apróbb -és mindennapos-családi kellemetlenségeid ne tudódjanak ki. Karácsonyfa, ami csillagszóróktól vagy egyéb díszektől szikrázik: családi perpatvar; rokon, aki nagyon felbosszant. Karácsonyi koszorú: terített asztalon szomorúság, régi kedves ismerősöd hiánya. Karácsonyfa, ha tüzet okoz: jószívűség, adni akarsz egy szeretett személynek; erődön felüli költekezés különösen akkor, nem az ünnep időpontjában vagy ahhoz közel álmodod.

KARÓ - Szenvedsz; úgy gondolod-érzed, hogy rémes korlátok közé vagy szorítva; gyűlik benned az agresszió.

KARÓRA - Nem jött össze egy randevú, vagy nem úgy alakult, ahogy előre elképzelted.

KASTÉLY - Nem azért füllentesz, vezetsz félre másokat, mert hazug vagy, hanem mert Te magad sem vagy tisztában saját magaddal, mindenesetre alakoskodsz, pózolsz. Kastélyban eltévedni, bolyongani: ha félelemmel tölt el: nem igazodsz ki a világban; ha kedvedre való, érdekesnek találod: jóravaló kíváncsiság; őszinte érdeklődés az élet dolgai, más személyek iránt. Elvarázsolt kastély: jó humor, gazdag fantázia; ha félsz benne: saját ötleteidet bizarrnak találod; azt hiszed magadról, hogy kicsit dilis vagy, pedig csak eredeti gondolataid vannak.

KASZA - Olyan jogokat követelsz, amelyek nem illetnek meg. Kaszás ember: félelem. Kaszálni hibát követsz el. A Kaszás: lásd HALÁL.

KATALÓGUS - Diákálomban: kis mulasztás; kialvatlanság. Könyvtári katalógus: halogatott elintéznivaló, rendetlenség.

KATEDRÁLIS - Lásd: TEMPLOM:

KATICABOGÁR - Lánynak: férj; legénynek: szerelem. Házasembernek, asszonynak: egymás szemére hányjátok a múltat.

KATONA -Lásd: EGYENRUHA

KAVICS - Keresed az alkalmat, hogy megsértődhess.

KAZETTA - Kis titok, lopott csók régi feljegyzés.

KAZETTA magnó vagy videó - Nem adtál vissza, elhánytál valamit és most azzal vigasztalod magad, hogy neked sem mindig adják vissza a holmidat a barátaid. Magnókazetta, ami magnókészülék nélkül szól, zenél vagy hangot ad, beszél: fogadalmad ellenére nem tudtál titokban tartani valamit, aminek a titokbantartása elsősorban neked lett volna fontos. Videókazetta, amin képet látnál készülék nélkül: igen fontos értesülés birtokába jutsz, méghozzá teljesen véletlenül, ne élj ezzel vissza.

KAZÁN - Temperamentumos személyiség; minden egyes ismerősödet szexuálisan is szemrevételezed - ez természetesen nem jelent semmi rosszat.

KECSKE- Csalódás,  szerelmi keserűség Krúdy. Magam is azt tapasztaltam, hogy kecskéről álmodni az emberektől való elfordulást jelzi. Azonban régi feljegyzés szerint: legelésző kecske: gyarapodás.

KEFE - Megpróbálsz kicsit betartani valakinek. Drótkefe: sikerül betartanod; tapintatlan megjegyzést teszel.

KEHELY Megtisztulási szándék; jó elhatározás.

KELBIMBÓ Nem nagyon veszed a fáradságot a gondolkodáshoz; túl könnyen rávágsz valamit egy felmerülő kérdésre.

KELEPCE - Ha nem vigyáznál annnyira, kevesebb hibát követnél el.

KELME - Lásd: ANYAG.

KEMENCE -Indulatos és érzelmes, vérbő természet.

KENDER - Haszonelvűség. Vadkender: a környezetben valaki iszik, méghozzá keményen.

KENDŐÁlságosság, leleplezkedés. Mintás kendő: ha az igazi arcodat mutatnád, színesebb lennél; ne vedd át kritikátlanul mások véleményét.

KENGURU - Nagy érzelmi zűrzavar. Kenguru ha ruhában van: elkeseredettség; nagyon vársz egy távoli személyt, akiről azt hiszed, hogy majd minden gondod egycsapósra megoldja. Kenguru, ha olyan nadrágban van, amiből a farka kilóg: női álomban: szerelmi szenvedély, méltatlanra pazarolt érzelmek.

KENNI Kenyeret: jól vezetett gazdaság, háztartás. Gépet: nehezen megszerzett javaidra nagyon vigyázol. Embert: költened kell valakire, akitől támogatást remélsz. Ha téged kennek: ha nem is pont anyagi értelemben vett, de mindenképpen haszonvágy; érzelem, amelynek ki vagy szolgáltatva.

KENTAUR - Férfiálomban: magabiztos rámenősség: nőknél: az érdekek mentén kialakuló szerelmek, önzés; nem ritkán: főnökbe szerelmesedés.

KENYÉR - Egészség, testi és lelki értelemben egyaránt.  Az életnek jó jele  Krúdy. Száraz kenyér: aggodalom a jövő miatt; keletlen kenyér: gondoskodás. Kenyérhéj: jókedv, nem csinálsz magadnak gondot minden csip-csup ügyből. Kenyérpirító: tervszerűség. Pirított kenyér, toast, ha üres angol magyarázat szerint: nehezen emésztesz meg egy neked szóló észrevételt.  Its too difficult to chew.

KENŐCSTitkos szenvedély, amit csak nagy titokban és inkább csak gondolatban elégíthetsz ki; visszatérő kínos gondolatok, rosszérzéssel kísért fantáziák.

KERESKEDŐ - Becsapottnak érzed magad, csalódtál.

KERESZT - Türelemmel próbáld elviselni, ami rádmérettetett; megnyugvás. Égő kereszt: boldoggá tesz, ha másokon segíthetsz. USA-beli értelmezés szerint: másokban látod azt az ördögöt, amelyik benned lakik.

KERESZTELŐ - Jó remények; korrigált hibák.

KERESZTESPÓK - Nőnek: apácahajlam; férfinak: fölényhelyzettel visszaélve indított szerelmi kaland; zsaroló magatartás.

KERET (képkeret) - Elkülönülés. Keretbe foglalt képe valakinek, akit bizonytalanul ismersz föl, a keret hangsúlyosabb, mint a kép: olyan tulajdonságokkal, erényekkel vagy hibákkal ruházol föl valakit, amilyenekkel az nem rendelkezik. Saját szokatlanul bekeretezett képed: ijesztően másnak tartod magad az összes többi embernél; oktalanul a személyed elleni támadástól tartasz.

KERT Szép, ápolt kert: tiszta lelkiismeret, jó kapcsolatteremtési készség. Elhanyagolt, gazos kert: családi szégyen; egy közeli hozzátartozó neked nagyon nem tetszőviselkedése, amit Te szégyellsz. Almáskert: tilosban járás.

KERTÉSZ - Nehezedre eső beilleszkedés. Frissen házasodottak álmában: új és kötöttebb szabályok, amik gyakran az ellenedre vannak. Kertész jelent még olyan családi titkot, aminek a kitudódásától félsz.

KERÁMIA -Egy jó tervedet nem tudod megvalósítani és ez annyira letör, hogy nincs újabb ötleted.

KERÉK (kocsikerék, óriáskerék) - Érzelemre vágysz; ki vagy szolgáltatva a saját érzeleméhségednek,-alig várod, hogy találj valakit, akibe beleszerelmesedhetsz; képes vagy óránként mást gondolni ugyanarról a személyről, ügyről.

KERÉKPÁR - Kényes helyzet. Ha rajta ülsz: nők álmában pikáns gondolatok; férfiálomban: versenyszellem.

KERÍTÉS - Hasonló a KERET-hez: elkülönülési szándék. Ha kerítésen belül vagy: terhedre lévő kapcsolat, kapcsolatok; ha kerítésen kívül vagy: barátságot szeretnél kötni. Kerítésen átmászni: eloszlatsz egy félreértést. Kerítést építeni: mesterségesen különbözni akarsz a többiektől; félsz a szürkeségtől.

KESERŰ (ízt érezni) - Régen elszenvedett igazságtalanság.

KESZTYŰ -Tiltott dolog. Elegáns, finom anyagból készült kesztyű: raffinéria; nagyon ügyesen menedzseled magad. Kötött kesztyű: úgy akarsz érdemeket szerezni, hogy másokat rossz színben tüntetsz fel. Csipkekesztyű, cérnakesztyű:  Darázsfészekbe nyúlsz  régi jegyzet; olyan dologba avatkozol, ami kellemetlen következményekkel jár rád nézve. Átlátszó, nejlonkesztyű: átlátnak mesterkedéseiden. Gumikesztyű: tiltottnak tartott dolgot művelsz, kis bűntudattal. Bokszkesztyű: rámenősség. Kesztyű, amit nem bírsz lehúzni, hozzáragad a kezedhez: lebukás. Kesztyű, amiben nem tudod megmozdítani a kezed: rossznak hitt szokásod, amelytől meg akarsz szabadulni.

KETREC Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérző képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erőszak. Ha állatot zársz ketrecbe: akkor vagy elemedben, ha gondoskodhatsz másokról, felügyelheted őket.

KETTŐ (szám) - Hiányérzet.

KICSINYÍTÉS - Kicsinyített kép, fotó: elhatárolod magad valamitől, amihez igencsak közöd van.

KIDERÜL - Valami álmodban, amit különben titokban akarsz tartani: valójában szeretnéd, ha tudnák titkodat; nehezen tartod magadban egy kalandodat vagy félrelépésedet; nehezedre esik nem dicsekedni.

KIESNI - lásd: ZUHANÁS

KIFLI - Kis, ártatlan kaland.

KIHAJOLNI (ablakon, korláton) - Beleavatkozol valamibe, amihez semmi közöd. Káröröm. Feszülten várod az újabb híreket, egy ismerősöd bonyodalmairól.

KIHALLGATÁS - Számot kell vetned önmagaddal; dönteni kényszerülsz és ez terhedre van.

KIJÁRAT - Öregedés, illetve az attól való félelem.

KIKÖTŐ - Megpihenés; sikerrel végrehajtott feladat. Kikötőváros: eseményes élet.

KILENC (szám) - Szerencse.

KILINCS - Feleslegesen elpazarolt energia; kívánságod nem teljesülhet.

KILÁTÓ -Fontos információ birtokába jutottál, de nem örülsz azok tartalmának.

KINGKONG - Nők álmában: Addig fogod szelídíteni, idomítani társad, amíg aztán joggal ráunhatsz; férfiaknak: a hímneműségnek nemcsak a testi erő a fokmérője.

KIRAKAT Felszínesség, szertartásos viselkedés; fontosabbnak tartod a látszatot, mint a lényeget.

KIRÁLY Ezt az álmot igazán csak magad fejtheted meg! Útmutatásul; az apa jelképe; királynő az anya. Királyi pár a szülők szimbóluma. Ha téged koronáznak királlyá: egy fontos pozícióra törsz. Király, mint kártyalap: lásd ott.

KIRÁNDULÁS - Kikapcsolódásra vágysz, jogosan.

KISZÁLLÁS - Munkahelyi kaland, flört; kis csalás.

KITŰNŐ (osztályzat) - Nappali álmodozás.

KIUTASÍTANI valakit-Szobádból, lakásodból, munkahelyedről: nincs bátorságod véleményed elmondására; előre úgy hiszed, hogy nem értenének meg. Ha téged utasítanak ki: nem bízol vállalkozásod sikerében; kétségeid vannak ítéleted helyességében.

KIVÉGZÉS - Veszekedés; olyan álláspontot védsz, amiben magad sem hiszel; ki akarod magyarázni magad; ha téged végeznek ki: felhagysz egy káros szenvedéllyel például: leszoksz a dohányzásról.

KIÁLLÍTÁS - Megnyilatkozási kényszer; közönséghiány, úgy gondolod, hogy nem figyelnek rád eléggé és elegen. Szereted, ha Te vagy a középpontban; felhívod magadra a figyelmet.

KIÁLTÁSt hallani - Bajban vagy és nem akarod tudomásul venni.

KOCKA Rendezetlen gondolatok, érzelmek; bizonytalan elhatározások. Dobókocka: sorsod felett való töprengés. Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szerető. Dobókocka, ha egyesre esik: magány, kettesre: hiányérzet, hármas: szex, négyes: újdonság utáni vágy, ötös: félbehagyott munka, hatos: félmegoldás; rendben levőnek találsz olyan érzelmeket, amelyek korántsem azok; önámítás. Rubik-kocka: változó teljesítmény, sűrű hangulatváltozás. Rubik-kocka, aminek minden oldala azonos színű: megpróbálsz lekicsinyellni, egyszerűsíteni egy problémát, nem nézel szembe azzal.

KOCKACUKOR - Tervek, amelyeket nem tudsz kivitelezni.

KOCKÁS - anyag - Tanácstalanság.

KOCSI  Nagy uraság Krúdy. Lovas kocsi: kedved ellen való út, utazás; halogatsz egy elintéznivalót. Kocsi, amely elé kis ló, szamár, öszvér van befogva: vidámság, örömteli vendégeskedés. Ha a kocsit húzó jószág nem akar indulni: korlátozzák a szabadságod. Lásd még: AUTÓ. Úgy gondolom, hogy a kocsiról szóló régi feljegyzések ma már inkább az autóra érvényesek.

KOCSMA-Olyan program, amelyből partnered kihagyod. Üres kocsma, ahol se vendég, se személyzet: barátaid elfordulnak tőled.

KOFFER - Lásd: BŐRÖND

KOHÓ-Szenvedélyesség, ami gyakran túlzott eszmei, elvi elkötelezettségben is megnyilvánul.

KOLBÁSZ Kamatozó vállalkozás, jó gazdasági érzék; anyagias beállítottság.

KOLDUS - Érzelmi kapzsiság. Koldust, ha elkergetsz: nem viszonzol egy érzelmet, amelyet Te gerjesztettél; koldus, ha adsz neki: úgy hiszed, hogy irányítasz egy kapcsolatot, pedig titkon irányítanak. Koldulni ha arra különben egyáltalán nem szorulsz rá, sőt: a jövőtől való megmagyarázhatatlannak hitt rettegés; alaptalan aggodalom; ha tényleg rászorulsz mások segítségére: nagyon kényelmetlen a helyzeted, érthető okokból rosszul érzed magad, azonban ezek az okok nem anyagi természetűek, egészen másfajta gyámolításra szorulsz.

KOLOSTOR - A képességeid alatt vagy foglalkoztatva; nincs lehetőséged a kibontakozásra.

KOMBINÉ - Kombinéba öltözött férfi: érzelmi bizonytalanság. Kombinés nő: félelem, egy rád erőltetett érzelem jele; mások diktálták a döntésedet.

KOMLÓ - Bevétel; kissé szégyelled magad egy nyereségedért.

KOMP - Jó szexuális képességek.

KOMPÚTER - L. számítógép.

KONFERENCIA KONGRESSZUS Elfecsérelt idő; hiábavalóság; újra és újra azt hiszed, hogy ésszerű véleményed, ötleted meghallgatásra talált, de mindig csalódsz.

KONTAKTLENCSE Rossz lelkiismerettel csinálsz valamit. Elveszett kontaktlencse: nem hagysz fel egy helytelen szokással. Folyadékban lévő kontaktlencse: szégyenkezve, de utánozol valakit.

KONTY - Szigorúság.

KONYAK Ne rekeszd ki magad azokból az örömökből, amelyeket könnyedén megszerezhetsz magadnak; feleslegesen komplikálsz egy ügyet.

KONYHA -Háztartás, otthon. Rendetlen konyha: zűrzavaros érzelmek; patikaszerűen tiszta konyha: fukarság; mások megszólása.

KONZERV - Feledékenység, szórakozottság; diákálomban: felkészületlenül mész el egy vizsgára. Konzervdoboz, amibe belelátsz; bár nem átlátszó: olyan gyermekkori emlék, amit édesen ápolsz; azt hiszed, hogy speciális titkod van.

KOPASZ Kopasszá válni: gond, világnézeti válság, ellentmondás. Ha kopasznak látod magad álmodban, holott egyébként hajad van: tiszta vizet akarsz önteni a pohárba; rendet szeretnél teremteni; tisztánlátásra törekszel. Ismeretlen kopasz ember: szellemi bevétel. Ember, ki szemed láttára válna kopasszá; bajt csináltál.

KOPOGÁS - Ha kopogást hallasz: várod, hogy meglátogassanak, feléd nézzenek. Ha Te kopogtatsz: bizony tudod, hogy valakit meg kellene követned; hirtelenkedtél.

KOPONYA - Kétségek; törekedés a helyes út felé; tisztánlátási szándék; amely sok fáradsággal jár. A bátor gondolkodó álma. Koponya, amelyet látsz és az lenne a sajátod: látszólagos ellentmondás, amelyet jól feloldasz; igen kiváló magyarázatot találsz egy kérdésedre.

KOPORSÓ-A múltad jelképe. Ha ijesztő: nem veszel figyelembe egy régen történt, azonban fejlődésedet nagyon befolyásoló körülményt, amikor múltadról elmélkedsz; ha közönnyel nézed: olyan dolgokra vagy kíváncsi, amelyek érdektelenek, miközben nem figyelsz fontos eseményekre, részletekre; koporsó, ha szívesen mész hozzá közel, nincs ellenedre: jó elemző-, jó feladatmegoldó képesség; szívesen töröd a fejed és eredménnyel; koporsó, amibe fekszel: színész, színésznő álmában: nem kapod meg azt a szerepet, amelyet szívesen vállalnál, jól tudnád megcsinálni; beskatulyázás, egyébként: végérvényesség, beletörődés.

KORBÁCS - Alázat, meghunyászkodás, amelyben örömödet leled. Munkahelyen szereted mártírként feltüntetni magad.

KORLÁT - Általában önmagáért beszélő álom, de jelenti saját magadat, saját ellenérzéseidet; vágyakozol az után a dolog után, amit elítélsz; szeretnél egy kicsit rosszabb lenni.

KORMÁNYKERÉK - Könnyedén forgatható, körbefordítható kormánykerék, ami nincs befolyással a jármű haladására: szenvedély, amely eluralkodik rajtad; elérkezettnek látod az időt, hogy a magad ura légy és ne mások irányítsák a sorsod. Lásd még: AUTÓ.

KORMÁNYRÚD - Megtalált szerencse; ha kicsúszik a kezedből; annál jobb; ezentúl jobb befolyás alá kerülsz, ez hasznos lesz; magad is szükségét érezted egy jó irányú felügyeletnek.

KOROM - Nem véletlenül hívják a zsargonban a félrevezetést kormozásnak! A tisztánlátás hiánya, de az arra való törekvés; a részletek iránti fogékonyság. Kormossá válni: gyanakvás, úgy érzed, becsapnak anyagi ügyekben; kormozni kályhát tisztítani: rendteremtési késztetés, átvitt értelemben is.

KORONA - Általában a hatalom jelképe. Korona, amely szorít: olyan szerepre vállalkoztál - hiúságból -, ami a terhedre van.

KORPATitkolni való cselekvés; korpa, amely a hajadból hullana: félsz, hogy kis linkeskedésed kitudódik. Más hajában, ruháján korpát látni: ne élj vissza az illető bizalmával.

KORSÓ -Pénz körül forgó gondolatok.

KOSZORÚ - Elhanyagoltnak érzed magad; úgy gondolod, elfelejtettek; hiába várt vendégek.

KOSÁR - Mulasztás; bűntudat. Elhanyagoltál valakit; aki rádutalódott; visszaéltél valakinek a gyengeségével.

KOTTA - Becsvágy. Ha lenne egy általad jól ismert zenemű: jó elvonatkoztatási, feladatmegoldó készség.

KOVÁSZ - Elmaradt program.

KOZMETIKUS-Szex, amit különbnek vársz, mint ami megadatik. V. Ő. Fodrász.

KOZÁK - Nők álmában: pikáns gondolatok; férfiaknál: alárendeltség.

KRESZ Lámpaláz. Olyasmit csináltál, ami nem illik bele a saját magadról alkotott elképzeléseidbe; legjobb igyekezeted ellenére nem tudsz megfelelni egy elvárásnak, amit veled szemben támasztanak.

KRIPTA Elásott rossz emlékek, amelyek újra és újra előjönnek a gondolataidban.

KROKODIL - Mindent a szívedre veszel.

KRONG - Egymáshoz erőltetett gondolatok; látszólagos harmónia. Fazekaskorong: jó arányérzék, pénzhez, a nyereséghez való egészséges viszonyulás; jól képviseled az érdekeidet, hallgatsz, amikor arra van szükség, és - ritkán - beszélsz, ha az kell.

KRÉTA (írószer) - Füllentés, ígéret, amelyről tudod, hogy nem fogod betartani.

KUBA - Jó ízlés; előítélet-mentes párválasztás.

KUGLI - Figyelmeztetnek, hogy ne vedd túl komolyan a dolgokat; kuglibáb: rátartiság; ha eldől: nem tudsz valamit véghezvinni; kugligolyó: kikezdhetetlen, kategorikus vélemény, amelyet különböző  nagy emberekre  hivatkozva hangoztatsz.

KUKAC Pikáns gondolatok, ha undort, viszolygást kelt: rosszallod azokat. Kukac, ami testedből mászik elő: nők álmában: újra és újra kipróbálod a hatásodat; kihívod magad ellen a sorsot; férfiálomban: bátortalanul kezdesz hozzá valamihez; mást mutatsz magadról, mint a valóság.

KUKORICA Csöves. Jól elrendezett ügyek; különböző benyomások között értelmes összefüggést tudsz teremteni. Kukoricaföld: jó szerencse.

KULACS - Vigasság.

KULCS - Megoldás; ügyed-bajod rendbe jön. Idegen kulcs, amiről nem tudod, hogy hogyan került hozzád: nem engedsz egy kérésnek, visszautasítasz. Kulcs, amit nem tudsz betenni a zárba: férfiálomban: baj; nőálomban: nem fair eszközökkel akarsz információhoz jutni. Kulcsot elveszteni: rossz megoldás, tévedés. Lásd még: ÁLKULCS.

KULCSCSOMÓ - Kutatómunka: jó eredmény, helyes felismerés.

KULCSLYUK Nagyobb fontosságot tulajdonítasz egy titkodnak, mint amilyennek, valójában bír; azt képzeled: figyelnek, kutatnak utánad.

KULLANCS - Szószátyár ismerős. Kullancs állatban: irányított gondolatok. Kullancs, ha rád kapaszkodik: röstelled, hogy egy tiszteletet érdemlő személyről rosszat gondolsz.

KURUTTYOLÁSt hallani -Alaposan a pohár fenekére néztél.

KUTYA - Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra. Kutyaharapás: ha téged harap - tartasz egy ellenséges lépéstől; ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz. Ismeretlen kutya, ha az öledbe telepszik vagy melléd szegődik: kéretlen szívesség. Régi kutyád, ha álmodban visszatér: szégyelled magad, hogy valaki után még mindig vágyakozol, nem tudod elfelejteni. Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott. Farkaskutya: nem egyértelmű érzések.

KUTYAGOL - Kedves emléke egy kalandnak, amelyet a távolság megszépít; eltúlzod egy múltbeli kapcsolatod jelentőségét.

KÁBEL Barátság, ami csorbát szenved. Lásd még: TELEVÍZIÓ.

KÁBÍTÓSZER - Nem használod ki saját jó képességed. Feladataid megoldásában mindig a könnyebbik utat választod, még akkor is, ha tudod, hogy kis fáradsággal sokkal többet érhetnél el, nívósabb eredményre juthatnál; mindig  közbejön valami, ami miatt nem valósítod meg jó ötleteidet; halogatsz. Ha kábítószert adsz valakinek: saját gyengeségeidért másokat teszel felelőssé; ha injekcióban adod: vitáid során gyakran védekezel azzal, hogy  mások is . . . -mások hibáinak hangoztatásával felmented magad. Ha álmodban egy embert kábítószeresnek vélsz, kábítószer hatása alatt állónak látod: félre akarsz vezetni valakit.

KÁD - Blöff; szívesen szólsz bele olyan dolgokba, amikhez nem értesz, és gyakran sikerrel.

KÁDEREZÉS, KÁDERLAP - Gyanúsítás, rágalom, ami ellen nem tudsz védekezni; ki vagy téve egy rosszindulatú munkatársnak.

KÁLYHA - A család jelképe. Ha meleget áraszt, kellemes: jó viszonyban vagy a környezeteddel, jól kijössz az emberekkel. Ha megéget: gyermekkori csalódás, egy szülő fél vagy a szülők árulásként átélt cselekedete. Hideg kályha: átértékelt gyerekkori emlékek; gyermekkori sérelem, amit csak felnőtt fejjel érzel át. Kályhát rakni: higgadt, józan, de nem érzelemmentes gondolkodás; nem akarod elkövetni - nem is követed el - azt a hibát, amelyet veled szemben elkövettek. Kályhát tisztítani: sikerrel leszel úrrá nemkívánatos indulataidon; van bátorságod szembenézni önmagaddal. Füstölő kályha: igyekszel kiigadozni saját magadon, kutatsz a múltban; gondolkodásodban nagyobb teret engedsz a képzeletnek, mint a valóságnak.

KÁMFOR - Szórakozottság: Kámforszagot érezni: kórházi emlék.

KÁMZSA -Elmulasztott megemlékezés.

KÁNTOR - Jónak hitt barátodtól nem kaptad meg a jogosan várt segítséget; különbnek hittél valakit, mint amilyennek bizonyult.

KÁNYA -Intrika, ami ellened irányul,

KÁPOLNA -Lásd: TEMPLOM

KÁPOSZTA - Jó szervezőképesség, ügyes időbeosztás. Franciaországban élő ismerőseim szerint: gyerekes szexuális fantáziák. Meg kell jegyeznem, hogy ezt az értelmezést itthon nem tartom érvényesnek;Fanciaországban azonban valószínűleg helyes, ott ugyanis nem gólya hozza a gyereket, hanem a káposztában találják.

KÁRPITOS - Ügyesség; jó kedvvel végzett munka.

KÁRPÁTOK - Megvalósulatlan remények. Lásd még: HEGY.

KÁRTYA - Francia kártya: raffinéria; magyar kártya: praktikusság. Kártyázni: általában jó kombinatív készség, kíváncsiság. Ulti: egészséges tisztánlátás. Piros negyven-száz ulti: iszonyú nagy szerelem. Römi: ki akarsz szedni másokból egy titkot. Bridzs: túlkombinálsz egy problémát. Bridzsparti, amelyet nem tudsz megkezdeni, mert csak ketten vagytok: unott partnerkapcsolat; ha hárman vagytok a bridzsasztalnál: ún.  külső kapcsolat kialakításán munkálkodsz. Tarokk: önfelmentés; elkövetett hibáid, esetleges jellemtelenségedért mindig másokat, a körülményeket teszed felelőssé. Póker: vagányabbnak tartod magad, mint amilyen valójában vagy. Pókerjátszmában olyan lapok, amelyek a valóságban nem fordulhatnak elő például: öt ász, két kör dáma: ábrándozás, csodavárás, nyomasztó adósság, amelynek törlesztésére nincs reális esélyed. Ugyanezt jelenti, ha álombéli bridzsjátszmában 13 azonos színű lapod van. Kártyán nyerni: könnyelműsködés, felelőtlen viselkedés. Nagy vagy kisszlem, durchmars, flös, póker: sikertelenség a magánéletben, de nem a szerelemben, hanem inkább a gazdasági, egzisztenciális körülményekben.

KÁRTYALAPOK - Francia kártyában: kör ász: szerelem, kör király nők álorrában: jó házasság, férfiálomban: önteltség; kör dáma férfiálomban: jó partnerkapcsolat, női álomban: vetélytárs. Kör bubi nők álmában: vonzalom egy nálad fiatalabb fiú iránt, férfiálomban: hasonló. Pikk ász: pénz áll a házhoz. Pikk király: komoly, elmélyült vonzalom. Pikk dáma: gyász, átvitt értelemben is; veszteség. Pikk bubi: nők álmában alapos gyanú, hogy egy nálad fiatalabb fiú érdekből vonzódik hozzád. Férfiálomban: érdekeid alakítják barátságaidat. Káró ász-férfiálomban: szex, női álomban: önszeretet; furcsa vonzalom; feminizmus. Káró király -jó barát. Káró dráma - kellemes társ, barátnő. Káró bubi - jó program, vidámság. Treff ász - kár, veszteség. Treff király - kisebb baleset, pech. Treff dáma - belesodródsz egy kényelmetlen helyzetbe. Treff bubi: okvetetlenkedés. Kis lapok bármely színből - nem mered szabadjára ereszteni a fantáziád; minél kisebb alap, annál nagyobb a visszafogottságod. Magyar kártyában piros ász - boldog szerelem, piros király nőknek hódítás, férfiaknak: szerelmi siker; piros felső - nőnek: rivális, férfiaknak: csalfa nő. Piros alsó - fiatal fiú. Tök ász - pénz, nyereség. Tök király - gazdag házastárs, tök felső - férfiaknak: felszarvaznak, nőknek: azt hiszed, hogy az ujjad köré csavarsz valakit, pedig más viszi el az orrod elől; tök alsó - férfinak: értékes gondolatok, nőnek: kezdetben veszélytelennek tűnő, inkább visszahúzódó barátnő, aki komoly vetélytárssá válik. Zöld ász-beteljesülő remények, zöld király-nőnek: szerelemre vágysz; várod keresed az igazit; férfinak: kalandozás; zöld felső - nőnek: csalódás, reményed meghiúsulása, férfinak: annyira könnyűnek tűnik a hódítás, hogy el is megy tőle a kedved; zöld alsó - fiatal lány, aki bajt okoz. Makk ász: értékes kapcsolat. Makk király - nőnek: megértő, igazi férfibarát akivel kapcsolatod átalakulhat szerelemmé, férfinak: Te vagy a megértő barát és nem biztos, hogy kedvedre való a szerep. Makk felső- nőnek: célratörés, számítás, férfinak: tévedés. Makk alsó: szerencsés új ismeretség. Kis lapok: ugyanaz, mint a francia kártyában, kivéve a piros tízest, ami szerelmi sikert jelent. Jolly Joker: ugyanis arra gondolsz, amire akarsz, nem befolyásolnak a tények. Skíz: bohóckodással, negédeskedéssel álcázott kemény célratörés. Üres kártyalap, pótlap - új, érdekes személy.

KÁSA - Szerény segítséget kapsz. Kása, ami önmagától nő, dagad: szövevényes pletyka, szószaporítás. Kása, ha egy edényből kifolyik: meggondolatlanul kifecsegsz valamit.

KÁTRÁNY -Értelmetlen ragaszkodás.

KÁTYÚ - Önmagáért beszél. Bajba jutottál.

KÁVÉ - Babkávé: spórolsz, kicsit többet is megengedhetnél magadnak. Feketekávé mokka: könnyelműnek ítélt, valójában ésszerű viselkedés; ajándékot adtál annak, aki ezt megérdemelte. Tejeskávé: rossz szokásoddal felhagyni készülsz. Kávéfőző gép: erőlködés. Kávédaráló: unalmas háztartási munka, nem kedved szerint való vendégeskedés.

KÁVÉHÁZ - Tehetség, amit nem használsz ki.

KÉK (szín) - Hidegség, féltékenység. Kék ember: addig packáztál, míg elvesztetted valakinek a szeretetét. Kék arc: féltékenység, múló érzelmek, amelyek ellen nem tehetsz semmit.

KÉMÉNY - Ha messziről látod: régóta őrlődsz, pihenésre vágysz. Füstölő kémény: gond. Gyárkémény: ijedtség. Ledőlő kémény: szorongás. Kémény, ha megfogod, átöleled: férfiálomban: rideg környezet, nők álmában: szexuális bátortalanság, amit több-kevesebb sikerrel. palástolsz; elhallgatod szerelmi igényeidet.

KÉMÉNYSEPRŐ - Optimizmus.

KÉNSAV - L. Vitriol.

KÉP - Lásd: FESTMÉNY, FÉNYKÉP

KÉPESLAP - Eseményhiány; lustaság.

KÉPLET - Ragaszkodás a formaságokhoz. Diákálomban: vizsgadrukk

KÉPTELENSÉG - Az a sokszor előforduló nyomasztó álom, amikor valamit nem bírsz megtenni; ütni, kilátni, menekülni szeretnél, de kezed nem bírod mozdítani, hangot nem tudsz adni, lábad nem engedelmeskedik, akárha megbénultál volna stb. Mindig az adott eseményhez, álombeli történéshez való kettős viszonyulás; például: a vádtámadó útonállót szeretnéd ártalmatlanná tenni, magad vele szemben akár ütéssel is megvédeni, ugyanakkor szeretnél egy kalandos história, akár egy rablótámadás hőse is lenni; esetleg vágyaid mondjuk, hogy megüss valakit ellen erkölcsi érzéked tiltakozik. Az álombéli képtelenségnek annyi formája létezik, hogy csak általánosságban lehet vele foglalkozni, de a fentiek figyelembevételével érdemes elgondolkozni rajta az álmodónak. Az álombéli képtelenség kínos érzésével nemcsak mozgásokban találkozhatunk; gyakori álom, hogy ajtó válik becsukhatatlanná, vagy eltűnik onnan, ahol lennie kellene fürdőszoba, WC, valószínűnek tartom, hogy az ilyen álmokat ugyanaz a kettős, egymásnak ellentmondó érzelmek okozzák. Végül tekintetbe kell venni azt az egyszerű magyarázatot is, amely szerint fekszel azon a kezeden, amellyel álmodban éppen valamit tenned kellene, az álombeli képtelenség-kezed mozdíthatatlanságának - képzetét ez okozza.

KÉRDŐJEL Körültekintő véleményalkotás; tárgyilagosság.

KÉRDŐÍV -Kisebb fajsúlyú esetleg hivatalos csalásra készülsz, vagy elkövettél ilyet.

KÉREG - Nehezen, vagy egyáltalán nem látod be a tévedésed. Kérges kéz: ha a sajátod: mással végeztettél el egy rád osztott feladatot; ha másé: tisztelet.

KÉRVÉNY Megtagadtál egy olyan szívességet, amelyet könnyen meg is tehettél volna.

KÉS - Agresszivitás. Férfiálomban: fenyegetettség. Női álomban: gonosz indulatok. Késsel ha rádtámadnak: nőknél: neked is terhedre vannak a saját indulataid, érzed, hogy ennyi hiba nincs is a világon, mint amennyit Te képes vagy találni másokban. Férfiálomban: rossz partnerkapcsolat, megalázó visszautasítás. Ha Te támadsz késsel - nők álmában: kritikátlanság; egyetlen mércét ismersz, a magadét. Férfiálomban: kiszolgáltatottság, amely miatt szenvedsz, de nem vagy képes tenni ellene. Levegőben, magától mozgó, rémületet keltő kés: régóta tűrsz; a békesség kedvéért alkalmazkodsz, megalkuszol, valójában gyilkos indulatok halmozódnak fel benned, amiknek a kitörésétől joggal tartasz. Sok kés: sok felgyűlt indulat, amelyet nem akkor és ott adsz ki magadból, ahol az helyénvaló lenne.

KÉSZLET Étkészlet: jutalom, amelyet megérdemelsz. Szerszámos készlet: olyan jutalom, elismerés, amit azért kaptál, hogy még többet vállalj; rádsóztak egy feladatot.

KÉVE - Kevés szabadság, szabad idő. Kévét kötni: sommás gondolkodás.

KÉZ -Intelem. Fenyegető kéz: buta tanácsot kaptál. Hideg kéz: viszonzatlan szerelem, csalódás.

KÉZIFÉK Bátortalan kísérlet valakinek a megnyerésére; fogadkozás, ígéret, amit nem tartasz meg.

KÉZIMUNKA -Felkészültség; rátermettség. Örömmel végzett munka.

KÍGYÓ - Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.

KÍNA - Udvariasság, tapintat.

KÍNZÁST látni - Kínozni valakit, kínzást elszenvedni: nem vagy képes egyenrangú barátság, kapcsolat kialakítására. Vagy fölényeskedsz vagy meghunyászkodsz.

KÍSÉRTET - Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.

KÓKUSZDIÓ - Nem riadsz vissza a nehézségektől; jól sejted, hogy fáradozásaid szép eredményt hoznak. Kókusztej: kedves malackodás.

KÓRHÁZ Legtöbbször a betegségtől való félelem jele; halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt; kórházban ápoltatni: panaszkodási hajlam, gyengédség utáni vágy; kórházban látogatni olyat, aki már nem él: keserű érzés mulasztások miatt; önhibádon kívül nem tudtál mindent megtenni, amit szerettél volna, más, tényleg fontos dolgok akadályoztak. Olyant látogatni, aki él és egészséges nincs kórházban: aggodalom magad miatt, elhanyagolod egy bajodat; ismeretlent kórházban meglátogatni: nem vallod be magadnak, hogy utálsz valakit, akit szeretned kellene. Kórházi ápoló: gyengédség. Kórházban eltévedni: azt képzeled, hogy van a dolognak végső magyarázata és azt keresed. Ismeretlen kórházban jól kiigazodni, otthonosnak érezni: hipochondria; kórházban bármilyen körülmények között jól érezni magad: intimitásra, testi gyengédségre vágysz, de azt nem a megfelelő körülmények között keresed; a  Fodrász álomnak a szigorított változata.

KÓRUS - Szembehelyezkedés; lázadás; eretnek gondolatok.

KÓSTOLNI - Kielégítetlen kíváncsiság.

KŐ - Magadra erőltetett szerep; a gyengeségtől való irtózás.

KÖD - Félelem; bizonytalanság; rossz viszony a valósághoz.

KÖLCSÖN - Adni - társasághiány; kapni - feleslegesen sajnáltatod magad.

KÖLDÖK - Szerep, melyet éretlenül vállaltál. Gyermekedhez gyerekesen viszonyulsz; belekényszerültél egy helyzetbe, ahol igyekszel megállni a helyed.

KÖLNIVÍZ - Lásd: ILLATSZER

KÖLTÖZKÖDNI - Nagy megpróbáltatás; megújulás.

KÖNNY Szerénység, visszafogottság. Könny ízét érezni: Jól át tudod érezni mások hangulatát, különösen szomorúságát.

KÖNYV - Általában: tekintélytisztelet; a nyomtatott betű, szöveg iránti bizalom. A könyv álombeli felbukkanása hited és tapasztalatod közötti ütközés. Verseskönyv: sejtelmek, amelyeket jobban szeretnél távol tartani magadtól. Imakönyv: útmutatást vársz. Szótár: feledékenység. Telefonkönyv: félrevezetnek. Szakácskönyv: gondoskodás. Nyelvtankönyv: meglepetésedre olyanhoz vonzódsz, aki nem kifejezetten a zsánered. Szakkönyv: félsz az érzelmektől. Könyvben, ha neked szóló üzenetet találsz: légy óvatos a saját ítéleted illetően; ha értelmetlennek tartott szöveget olvasol: közel jársz egy megoldáshoz. Álmoskönyv: tetszés szerinti válogatás több rendelkezésedre álló csacsiság között. Tankönyv: szabadelvűséged miatt rossz véleménnyel vannak rólad.

KÖPÉS-Gondoskodás; felülkerekedési, győzelmi ábrándok. Ha leköpnek: saját jellemedbe vetett szilárd hit.

KÖRMENET Elvesztett érzelem, csalódás.

KÖRZŐ - Kényszeres pontosság; állandó mulasztásérzés.

KÖRÖM - Megbántottság; bántás; rosszindulat. Gyerekes bosszúvágy: harc, amit saját magaddal folytatsz. Karmolni: nem bírtad visszatartani egy megjegyzésed, amellyel megbántottál valakit, és ami rossz tréfa volt. Karmolás, ha rajtad: neked tettek kellemetlen megjegyzést, ráadásul nem tudtál rá jó riposztot, utóbb jutott eszedbe, hogy mit kellett volna mondanod. Körmöd, ha szokatlanul gyorsan hosszúra nőne: álszerénység; magadra erőltetett szerepe; tetszelegsz önmagadnak a megértő jóbarát szerepben. Állati köröm karom, ami ellenedre tör: rossz viszonyaidért, perpatvaraidért magadban keresd a hibát; olyan önmarcangolás, ami végül is hasznodra válik. Körömlakk: alakoskodás; a bizalmába férkőzöl valakinek, és ezt nem jószándékkal teszed. Műköröm: egzisztenciális bizonytalanság; zavaros körülmények; rossz érdekérvényesítés; dobozban lévő műköröm: megharagszol azokra, akik segítenek rajtad.

KÖTÉNY-Apró titok, amit többre értékelsz, mint amit valójában ér. Kamaszlány álmában: olyan testi fejlődés, amelyre a lélek még készületlen.

KÖZSÉGHÁZA Perpatvar a rokonok között; igyekszel titkolni valami családi dolgot.

KÚT - A jövő jelképe. Kútba kiabálni: tervezgetés. Kútba esni: türelmetlenség lásd még: zuhanás; kútból inni: a mának élsz. Gémeskút: nem tudsz hogyan dönteni; mindig más és más elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Kútból kimászó ember: szerencsés ismeretség. Kútból ha kimászol: összeköttetéseid révén előnyös helyzetbe kerülsz.

KÜLDÖNC - Tartozás; nem adsz vissza valamit, esetleg egy könyvet, arra gondolván, hogy hátha a tulajdonosa megfeledkezett róla; kis linkeskedés.

KÜLFÖLD - Általában: elhessegetsz magadtól egy kényelmetlen gondolatot; lásd még az illető ország nevénél. Ha nem ismered a helyet, ahol álmodban vagy, csak annyit tudsz, hogy külföldön: nagyon jól tudod, hogy mit kellene tenned, de a legkülönbözőbb kifogásokat találod ki önmagad számára halogatásod okául.

KÜRT - Többet beszélsz a kelleténél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ukupe23

(Ijaje94, 2019.04.05 05:23)

http://ox.redcasper.com/oxwall2/blogs/post/42960 http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-vivala-tadalafil-60mg-bon-prix-site-francais-forum http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-cabergolina-sin-receta-por-internet-bolivia http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/kaufen-sie-generisches-famciclovir-250-mg-ohne-rezept-mit-visa-wo http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/ivermectin-kaufen-ohne-rezept-online-apotheke-schweiz http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/hydrochlorothiazide-10mg-sans-ordonnance-achat-acheter-lisinopril http://dmoney.ru/57037/celecoxib-donde-puedo-comprar-receta-seguridad-dominicana http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-glocyp-pas-cher-site-serieux-pour-commander-du http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-aciclovir-achat-de-aciclovir-sans-ordonnance http://www.facecool.com/profiles/blogs/commander-hydrochlorothiazide-25mg-generique-sur-le-net-moins http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/buy-eunice-50mg-on-sale-buying-eunice-us-online http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ventolin-inhaler-0-1mg-sin-receta-r http://recampus.ning.com/profiles/blogs/amantadina-100mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r https://www.nettingchat.com/blogs/post/69891 http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/ohay-tadalafil-10-mg-onde-comprar-gen-rico-urgente-brasil http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/primidona-250mg-como-comprar-envio-48h-via-internet http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/order-sparfloxacin-online-buy-sparfloxacin-chilliwack http://www.facecool.com/profiles/blogs/onde-comprar-generico-tamsulosina-en-internet-chile-comprar http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/etapiam-400mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia-estados http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-novitropan-2-5-mg-fiable-espa-a http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/terramycin-como-comprar-sin-receta-env-o-r-pido-argentina http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-chlorambucil-en-ligne-bon-marche-livraison-discrete http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-de-galantamina-8mg-frete-gr http://whazzup-u.com/profiles/blogs/desogestrel-etinilestradiol-comprar-en-una-farmacia-en-linea-r http://www.facecool.com/profiles/blogs/danocrine-comprar-entrega-24h-pela-internet-no-brasil-danocrine http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/probenecid-comprar-en-farmacia-en-linea-ahora-andorra-comprar http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/order-vidalista-10mg-vidalista-once-a-day-buy

Oyuze80

(Fohuv25, 2019.04.05 04:18)

http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/28840
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/exelon-comprar-online-estados-unidos-comprar-rivastigimine-6-mg
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-citalopram-fiable-argentina
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-curban-nimodipine-30mg
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-oxitetraciclina-250mg
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/cefspan-buy-without-rx-how-can-i-buy-cefixime-cheap
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-cefdinir-sin-receta-mas-barato
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/efavirenz-sustiva-comprar-n-o-precisa-receita-m-dica-no-brasil
http://answers.codelair.com/42568/farmacia-online-comprar-generico-paracetamol-receta-uruguay
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/buy-lomefloxacin-400-mg-safely-how-many-lomefloxacin-can-i-buy
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/sildenafilo-y-fluoxetina-comprar-sin-receta-en-l-nea-ecuador
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/avanafil-o-achat-bon-prix-avanafil-prix-interessant
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/climopax-conjugated-estrogens-0-625-mg-sans-ordonnance-en-ligne
https://whanswerz.com/6160/diflucan-200-mg-comprar-sin-receta-pago-visa-puerto-rico
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/asacol-onde-comprar-r-pido-pela-net-rep-blica-federativa-do
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-metoprolol-sin-receta-con-garantia-m-xico
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/ivermectin-stromectol-3mg-muss-dringend-ohne-rezept-gekauft
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/achat-de-etodolac-400-mg-generique-en-ligne-bas-prix-achat
http://www.facecool.com/profiles/blogs/amantadine-100-mg-onde-comprar-gen-rico-urgente-on-line-portugal
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/zofran-4-mg-donde-comprar-en-internet-guatemala
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/online-apotheke-wo-sie-jetzt-generisches-zofran-ohne-rezept
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-amoxicilina-sin-receta-entrega-r
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/furosemida-100-mg-comprar-en-farmacia-online-ahora-puerto-rico
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-furosemida-40mg-entrega-r-pida-1
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/ledipasvir-sofosbuvir-online-kaufen-ohne-rezept-in-der

Ezino30

(Betis67, 2019.04.05 03:58)

http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/norfloxacino-comprar-urgente-pela-net-rep-blica-portuguesa
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/isosorbide-60mg-en-ligne-bon-marche-acheter-securise-isosorbide
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/order-esram-10mg-without-rx-order-esram-off-internet
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/meclizina-comprar-en-farmacia-en-linea-con-seguridad-panam
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-gluco-rite-acheter-gluco-rite-en-ligne-france
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-avanafilo-sin-receta-barato-reino-de-espa
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/tadagra-tadalafil-pas-cher-et-sans-ordonnance-medicament-tadagra
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/discount-xpandyl-40mg-buy-online-can-i-buy-tadalafil-no
http://socialchangesa.com/blogs/post/92141
https://www.nettingchat.com/blogs/post/75175
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/spironothiazid-100mg-order-how-can-i-order-spironolactone-no-need
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/drospirenon-ethinylestradiol-kaufen-online-schweiz
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/digibind-digoxin-generique-sur-le-net-acheter-livraison-72h
http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/87117
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-kdrine-5mg-generique-en-ligne-bon-prix-visa-acheter
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/progesterona-200-mg-como-comprar-entrega-r-pida-argentina-comprar
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-anastrozol-sin-receta
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-valaciclovir-sin-receta-r-pido-chile-valtrex

Owewa16

(Taqel70, 2019.04.05 03:28)

http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-nortriptilina-25-mg-al-mejor-precio-m-xico http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/xafenor-fenofibrate-160mg-en-ligne-bas-prix-achat-sans-ordonnance http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/218045 http://bricolocal.com/profiles/blogs/comprar-generico-eskalith-lithium-carbonate-300-mg-pago-visa-usa http://brooklynne.net/profiles/blogs/salbutamol-acheter-acheter-du-salbutamol-4-en-luxembourg http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/bimatoprost-bestellen-ohne-rezept-online-schweiz http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-sildenafil-et-fluoxetine-100-60-mg-sildenafil-et http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/generique-mebeverine-acheter-colospa-sans-ordonnance-pour http://wu-world.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-methotrexate-gen-rico-com-desconto-no http://www.prds66.fr/profiles/blogs/hidroxicarbamida-500mg-moins-cher-sur-internet-rapide-achat https://lesko.com/q2a/index.php?qa=48562&qa_1=farmacia-online-comprar-topiramato-receta-garantia-venezuela http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/starlix-nateglinide-120-mg-como-comprar-con-seguridad-reino-de http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/ich-kann-abilify-aripiprazol-ohne-rezeptverschreibung-kaufen

Lonug61

(Agaqi25, 2019.04.05 03:27)

http://i-m-a-d-e.org/qa/19747/nifedipino-comprar-farmacia-medicamentos-estados-unidos http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-verapamilo-120mg-sin-receta-urgente-comprar-calan-en http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/wie-kann-ich-generisches-azelastin-ohne-rezept-kaufen http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/pioglitazona-comprar-en-farmacia-en-linea-ahora-mismo-argentina http://whazzup-u.com/profiles/blogs/wo-kann-ich-priligy-dapoxetin-ohne-rezept-und-schneller-lieferung http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/comprar-etambutol-200mg-sin-receta-en-l-nea-usa-myambutol-200-mg http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/venlax-er-venlafaxin-sicher-bei-einer-online-apotheke-kaufen http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/buy-hunperdal-4mg-where-to-order-risperidone-in-approved-medstore http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/trihexyphenidyl-2-mg-donde-comprar-sin-receta-de-confianza-espa-a http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/trihexyphenidyle-2-mg-pas-cher-site-serieux-acheter-artane-en http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/eslorex-5-mg-en-ligne-bon-prix-commander-livraison-gratuit http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-artane-2-mg-sin-receta-de-confianza-uruguay http://bricolocal.com/profiles/blogs/o-commander-en-ligne-escitalopramum-20-mg-o-acheter-vrai http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/doxiciclina-100mg-comprar-en-farmacia-en-linea-recomendada http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-escitalopram-10mg-r-pido-argentina-lexapro http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/bisacodilo-puedo-comprar-sin-receta-r-pido-estados-unidos http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-oxytrol-oxybutynin-r-pido-estado-libre http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-propranolol-10-mg-sin-receta http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=273372&qa_1=order-cheap-micromycin-100mg-how-minocycline-quick-shipping

Agixo50

(Avuda83, 2019.04.05 02:54)

http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-claritromicina-sin-receta
http://foodtube.net/profiles/blogs/ecovent-order-no-rx-how-to-order-albuterol-no-rx-needed
http://brooklynne.net/profiles/blogs/o-acheter-du-danazol-50mg-en-ligne-moins-cher-livraison-24h
http://bricolocal.com/profiles/blogs/desmopressine-bas-prix-sur-internet-livraison-express-ddavp-en
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/lincomycin-500mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-recomendada
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-sinafil-sin-receta-en-internet-espa-a
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/wo-man-latanoprost-2-5mg-mit-bitcoin-kaufen-kann
http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/82483#sthash.P8o9ywiB.PfuR4wI2.dpbs
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/wo-kann-ich-airol-tretinoin-0-025mg-kaufen-tretinoin-bestellen
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-trimethoprim-o-acheter-trimethoprim-suisse
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/wo-kann-ich-olanpax-ohne-rezept-express-lieferung-kaufen
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/site-pour-achat-atenolol-atenolol-generique-achat-en-ligne
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/yasmin-0-03-mg-como-comprar-r-pido-bolivia-comprar-ethinyl
https://whanswerz.com/11159/bon-site-pour-achat-furosemide-mg-forum-achat-lasix-en-ligne
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=81034&qa_1=nortin-nortriptyline-comprar-r%C3%A1pido-espa%C3%B1a
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/vidalista-40mg-sans-ordonnance-acheter-tadalafil-pharmacie-en
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-clomid-clomiphene-25mg-sin-receta
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/doxepini-10mg-en-ligne-baisse-prix-acheter-sans-ordonnance-vente
http://foodtube.net/profiles/blogs/buy-cialis-40-mg-safely-discount-cialis-for-sale-online-cheap
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-omeprazole-10-mg-prilosec-existe-t-il-en-generique
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/venlafaxina-puedo-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-uruguay
http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-generico-diltiazem-120mg-sin-receta-online-ecuador
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/cefpodoxime-o-en-commander-acheter-vantin-generique-pharmacie-en
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-azelastine-5-mg-con-garantia
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/linezolide-bon-marche-internet-linezolide-femme-en-ligne
http://www.facecool.com/profiles/blogs/levonorgestrel-comprar-sin-receta-r-pido-costa-rica
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/nortriptyline-pamelor-25mg-comprar-r-pido-brasil

Odayi33

(Ihate48, 2019.04.05 01:45)

http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-clopidogrel-ahora-m-xico
http://bricolocal.com/profiles/blogs/o-acheter-filda-tadalafil-60mg-acheter-filda-generique-forum
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-como-comprar-sin-receta-en-l-nea
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/84/15099/farmacia-online-donde-comprar-sy
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-isosorbide-mononitrate-40mg-prix-boite-de-monoket
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/73/15708/donde-a-la-orden-pentavir-de-con
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=79607&qa_1=tadonis-comprar-farmacia-online-comprar-tadalafil-telefono
http://bioimagingcore.be/q2a/67183/buy-sex-vigor-cheap-where-to-order-sildenafil-citrate-need-rx
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/ivera-ivermectin-en-ligne-moins-cher-commander-rapide-comment
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-achat-etoricoxib-60mg-peut-on-acheter-arcoxia
http://i-m-a-d-e.org/qa/16179/glucobay-acarbose-acheter-baisse-prix-glucobay-prix-canada
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/adcirca-tadalafil-bon-marche-internet-rapide-tadalafil-forum-ou
http://bricolocal.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-amantadina-100mg-sin
http://clan.hupshup.com/blogs/post/26523
http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/27039
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/losartan-50mg-au-rabais-en-ligne-rapide-meilleur-site-pour
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/tetracyn-oxytetracycline-o-en-acheter-tetracyn-en-ligne-europe
http://wu-world.com/profiles/blogs/clofazimine-en-ligne-commander-site-fiable-lamprene-commander
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/achat-discrete-bimedacol-bicalutamide-50-mg-pas-cher-2019-acheter
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/quel-site-acheter-ramelteon-vente-de-ramitax-pas-cher
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-afilta-60mg-how-to-order-tadalafil-in-approved
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/altace-ramipril-10-mg-comprar-sin-receta-online-puerto-rico

Ajesi13

(Inujo80, 2019.04.05 01:42)

http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-40mg-o-achat-bas-prix-tadalafil-en-suisse-sans http://foodtube.net/profiles/blogs/site-pour-acheter-lithium-carbonate-commander-du-eskalith http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=33384&qa_1=lisinopril-comprar-en-una-farmacia-online-r%C3%A1pido http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=34736&qa_1=purchase-cheap-blugral-130-mg-generic-blugral-price-canada http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/site-commander-arpamyl-40-mg-achat-verapamil-officiel http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/anastrol-1mg-comprar-sin-receta-ahora-costa-rica http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/generique-acide-mefenamique-commander-acide-mefenamique-en-ligne http://qrsuzeela.com/index.php?qa=1004&qa_1=generisches-ciproxin-250mg-kaufen-und-einem-visa-bezahlen http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/buy-neo-gra-200mg-cheap-where-to-buy-sildenafil-citrate-without http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/aripiprazol-15-mg-generika-online-kaufen-rezeptfrei-schweiz http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/toramat-topiramate-sur-le-net-bas-prix-acheter-acheter-toramat-25 http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-claritromicina-500mg-sin-receta-fiable-per http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/leflunomide-20-mg-comprar-en-farmacia-online-certificada-rep http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-acarbose-precose-gen-rico-urgente-on http://www.facecool.com/profiles/blogs/minocycline-hydrochloride-generique-commander-site-fiable http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/zagam-online-bestellen-ohne-rezept-in-der-schweiz-kann-man-zagam http://ggwadvice.com//index.php?qa=67326&qa_1=generico-sildenafilo-tadalafil-sildenafilo-tadalafil-pastillas http://recampus.ning.com/profiles/blogs/amitriptilina-25mg-comprar-sin-receta-barato-dominicana-elavil http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-clobetasol-sin-receta-en-internet http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-ovral-urgente-uruguay http://property.ning.com/profiles/blogs/achat-ocuprost-2-5mg-site-securise-ocuprost-2-5-en-suisse-acheter http://flutes.ning.com/profiles/blogs/generique-acide-valproique-commander-acide-valproique-pharmacie http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-metoclopramide-entrega-r-pida-rep-blica http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/bimatoprost-comprar-en-una-farmacia-online-con-seguridad-estados http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-voltaren-sr-100-mg-buen http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/furosemide-100mg-generique-sur-le-net-acheter-sans-ordonnance http://social.leembe.com/blogs/post/46956 http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/scabisan-30mg-buy-online-canada-scabisan-online-pharmacy

Newup99

(Ujuzi89, 2019.04.05 00:49)

http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-en-ligne-omnicef-cefdinir-bon-prix-sans-ordonnance http://foodtube.net/profiles/blogs/avanafil-en-ligne-bon-marche-commander-securise-o-acheter-du http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-zenavil-40mg-barato-rep http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/je-veux-acheter-du-silderec-130mg-acheter-du-silderec-en-espagne http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-fenitoina-sin-receta-r-pido-ecuador http://foodtube.net/profiles/blogs/metformina-donde-puedo-comprar-de-forma-segura-chile-comprar http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-viagra-sildenafil-citrate-sildenafil-citrate-canada http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-glipizide-sin-receta-de http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/9328 http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/para-comprar-aciclovir-400mg-de-calidad-el-salvador http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=80582&qa_1=sildenafila-prescription-sildenafila-100mg-tablets-cheap http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-adapaleno-15-mg-sin-receta-por-internet http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/yasmin-3mg-a-bon-prix-en-ligne-livraison-express-prix-du-yasmin-3 http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-catapres-clonidine-sin-receta-en-internet-espa http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-labetalol-50mg-gen-rico-barato-pela-net http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/wo-k-nnen-sie-generika-harvoni-ledipasvir-sofosbuvir-90-mg-ohne http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=228123&qa_1=furosemida-100mg-comprar-receta-gratis-espa%C3%B1a-comprar-similar http://wu-world.com/profiles/blogs/clomifeno-100-mg-comprar-al-mejor-precio-estados-unidos http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/achat-express-cilostazol-achat-cilostazol-en-suisse http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-effexor-xr-venlafaxine-sin-receta-online-reino-de-espa-a http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-furosemida-100mg-sin-receta-entrega-r-pida http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/spironolactona-comprar-en-farmacia-online-con-un-descuento http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/terazosina-hytrin-onde-comprar-n-o-precisa-receita-m-dica-rep

Vames58

(Ojocu41, 2019.04.05 00:49)

http://www.prds66.fr/profiles/blogs/sur-quel-site-commander-du-salbutamol-achat-ventolin-au-quebec http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/frumil-amilorid-wo-ohne-rezept-online-kaufen http://property.ning.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-donde-comprar-con-garantia-comprar-tadalafil http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-metotrexato-urgente http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/comprar-atorvastatin-10-mg-con-garantia-comprar-lipitor-10mg http://foodtube.net/profiles/blogs/donde-a-la-orden-decadron-al-mejor-precio-costa-rica-comprar http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/tizanidine-4mg-donde-comprar-sin-receta-env-o-r-pido-paraguay http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/order-protonix-40-mg-safely-how-can-i-order-pantoprazole-cheap http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/venla-q-venlafaxine-donde-comprar-r-pido-dominicana http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-imuran-azathioprine-gen-rico-menor-pre-o http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-losartan-env-o-r-pido http://movsam.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-seler-sildenafil-citrate-de-calidad-paraguay http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-ursodiol-entrega-r-pida

bskwwslyshmizdqqiebtyvicwdsmhhf

(rtaletgemm, 2019.04.05 00:42)

cialis and alcohol http://essaybuyhtd.com
<a href="http://essaybuyhtd.com">best place to buy generic cialis online</a>

Gikid09

(Ovaca34, 2019.04.05 00:25)

http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/flibanserin-100mg-comprar-en-farmacia-en-linea-con-un-descuento
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-albendazol-sin-receta-env-o-urgente-colombia
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/stolax-5mg-order-cheap-buy-stolax-from-overseas-pharmacies
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/achat-harbahn-flavoxate-site-fiable-flavoxate-sans-ordonnance
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/furacin-kaufen-online-in-der-schweiz-wo-kann-ich-nitrofural
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/repaglinide-sur-le-net-baisse-prix-2019-achat-prandin-en-toute
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/duloxetine-20mg-sur-internet-pas-cher-livraison-gratuit-prix
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/phenergan-promethazine-25-mg-livraison-72h-baisse-prix-achat
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/oxitetraciclina-comprar-en-farmacia-en-linea-aprobada-ecuador
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/etionamida-250-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-sin-gastos-de
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/virecta-sildenafil-citrate-en-ligne-pas-cher-commander-avec
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-tadgo-tadalafil-60mg-moins-cher-site-francais
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/cefdinir-comprar-en-farmacia-en-linea-segura-guatemala
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/meclizina-25-mg-comprar-en-farmacia-en-linea-fiable-meclizina
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/achat-de-tiramat-commander-du-topiramate-en-ligne-forum
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/low-price-genagra-200mg-order-online-purchase-genagra-generic
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=48206&qa_1=farmacia-linea-donde-comprar-generico-mometasona-confianza
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-glipizide-10mg-de-forma
http://www.cavers.club/blogs/post/17571
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-orlistat-60mg-sin-receta
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-commander-clonidine-0-15mg-achat-clonidine-sur-internet-avis
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/generische-sildenafil-duloxetin-100-60-mg-kaufen-schnell
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/buy-losartan-25-mg-cheap-where-to-purchase-cozaar-quick-delivery
http://socialchangesa.com/blogs/post/106513
http://www.libertyxchange.com/blogs/post/124527
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/cefpodoxima-200mg-comprar-sin-receta-env-o-gratis-colombia
https://23bestcity.de/blogs/post/124864

Ekisi37

(Ecako50, 2019.04.05 00:09)

http://brooklynne.net/profiles/blogs/sildenafil-duloxetine-100-60-mg-en-ligne-pas-cher-acheter
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-effexor-sin-receta-al-mejor-preci-1
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/doxiciclina-doxycycline-onde-comprar-gen-rico-e-quanto-custa-rep
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/acheter-du-vrai-en-ligne-activil-sildenafil-citrate-100-mg
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/recherch-achat-biaxin-clarithromycin-250mg-livraison-express
https://www.mysocialpeople.com/blogs/2136/18603/ciprofloxacin-250-mg-wo-ich-ohne-rezept-mit-garantie-kaufen-ka
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-citalopram-20-mg-con
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/labetalol-50-mg-sur-le-net-pas-cher-achat-sans-ordonnance-acheter
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/buy-pawar-no-rx-pawar-buy-australia-online
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/arudein-o-en-acheter-achat-piroxicam-chez
http://www.libertyxchange.com/blogs/post/121326
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-achat-methotrexate-2-5mg-methotrexate-2-5-prix

Lofot03

(Teqer24, 2019.04.04 23:36)

http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/stixenil-bisacodyl-livraison-gratuit-baisse-prix-vrai-bisacodyl
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-dapoxetina-30mg-sin-receta-pago-visa-el
http://jaktlumaczyc.pl/83815/acheter-du-ligne-imuran-25mg-vente-de-azathioprine-en-ligne
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/escitalopram-20mg-puedo-comprar-sin-receta-en-internet-espa-a
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/primidone-en-ligne-bon-marche-acheter-site-fiable-commander-du
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-gen-rico-cetoconazol-nizoral-sem-receita-via
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-silagra-sildenafil-citrate-100-mg-pago
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/repaglinid-0-5mg-generika-online-kaufen-ohne-rezept-schweiz
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/roxitromicina-150-mg-comprar-en-farmacia-en-linea-ahora-chile
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/generique-aggra-50mg-achat-commander-aggra-sildenafil-citrate
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/order-xabine-500mg-cheap-can-i-buy-capecitabine-in-verified
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/clopidogrel-kaufen-bitcoin-zahlung-plavix-75mg-kaufen-schweiz
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/escitalopram-5-mg-generika-online-kaufen-schweiz-lexapro-kaufen
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/kardopal-10mg-livraison-gratuit-bas-prix-vente-de-kardopal-en
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/comprar-amoxil-gen-rico-com-garantia-na-internet-brasil
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-celebrex-100mg-sin-receta
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-do-gemfibrozil-sem-receita-medica-rep-blica
http://foodtube.net/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-glipizida-10mg-sin
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-eldepryl-selegiline-10-mg
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=36986&qa_1=commander-olanzapine-generique-mastercard-olanzapine-ordonnance
http://www.libertyxchange.com/blogs/post/137279

Uwemu12

(Exuwa64, 2019.04.04 23:30)

http://www.prds66.fr/profiles/blogs/prociclidina-5mg-comprar-en-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-cefuroxime-pas-cher-2019-tarif-ceftin-250-en
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-oxytetracycline-sin-receta-con
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/alsigra-comprar-en-farmacia-online-espa-a
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/risperidone-3-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-segura-espa-a
http://www.facecool.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-sustiva-sin-receta-urgente-usa
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/o-commander-doxepine-10mg-bas-prix-doxepine-en-suisse-acheter
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sideral-sildenafil-citrate-ahora
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/minocycline-100-mg-bon-marche-en-ligne-site-fiable-forum-acheter
http://ggwadvice.com//index.php?qa=69183&qa_1=acheter-innopran-propranolol-innopran-livraison-belgique
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/wo-k-nnen-sie-isosorbid-versandkostenfrei-kaufen
http://www.facecool.com/profiles/blogs/enalapril-comprar-sin-receta-env-o-gratis-costa-rica
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/comprar-efesexx-130-mg-y-pagar-con-bitcoin-us-comprar-sildenafil
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/onde-comprar-generico-norethindrone-acetate-5-mg-de-calidad
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-fluconazol-200-mg-sin-receta
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-amlodipino-urgente-1
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/order-cyvel-10mg-on-sale-order-cyvel-online-canadian-pharmacy
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-wagra-200-mg-sildenafil-citrate-prix-en-algerie
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/acide-valproique-baisse-prix-et-securise-comment-acheter-valparin
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/390418
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/generique-zoyagra-sildenafil-citrate-achat-baisse-prix-commander
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/ledipasvir-sofosbuvir-90-400-mg-livraison-rapide-moins-cher

Xikub94

(Upidu54, 2019.04.04 23:25)

https://www.mysocialpeople.com/blogs/2135/19690/bon-site-achat-tadact-tadalafil-10-mg-meilleur-site-pour-ache http://korsika.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-zidovudina-100mg-sin http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/raloxifeno-como-comprar-fiable-espa-a-raloxifeno-venta-en http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-parlodel-en-l-nea-usa http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/order-pulmicort-respules-cheap-how-to-purchase-budesonide-quick http://suqcoins.com/ar/index.php?qa=39321&qa_1=piromed-piroxicam-internet-securise-piroxicam-rapidement http://www.prds66.fr/profiles/blogs/commander-vrai-tx-oint-tetracycline-generique-sur-internet-bon http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/addamo-o-en-acheter-pas-cher-acheter-du-addamo-en-luxembourg http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/cloxacillin-500mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-recomendada http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-minociclina-sin-receta-al-mejor-precio https://madbuddy.club/blogs/post/42406 http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-achat-hydrochlorothiazide-5-mg-avis-sur-achat-hyzaar http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/order-donaton-20mg-best-place-to-buy-generic-donaton http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-pour-achat-dexamethason-0-5-mg-forum-achat-decadron http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-etodolac-env-o-gratis-nicaragua http://social.leembe.com/blogs/post/46629 http://wu-world.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-duralis-40-mg-sin-receta-por-internet-nicaragua http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-du-pawar-tadalafil-20-mg-achat-pawar-60-ligne http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/diamox-acetazolamide-donde-comprar-sin-receta-mas-barato http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-zenegra-sildenafil-citrate-50-mg-de-forma-segura http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/etionamida-como-comprar-fiable-ecuador-comprar-trecator-sc-250-mg http://foodtube.net/profiles/blogs/amlostad-como-comprar-sin-receta-con-garantia-chile http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/geodon-80-mg-comprar-sin-receta-en-farmacia-online http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/acido-mefenamico-500mg-comprar-de-calidad-estados-unidos http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/metaxalone-400-mg-como-puedo-comprar-de-confianza-estados-unidos http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/bisacodilo-como-puedo-comprar-sin-receta-env-o-libre

Edezu32

(Uvimi27, 2019.04.04 22:39)

http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/acheter-pilule-dimen-dimenhydrinate-50mg-en-ligne-achat-dimen
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-zyprexa-olanzapine-urgente-argentina
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/daclatasvir-comprar-en-farmacia-online-fiable-honduras
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-nitrofurazona-sin-receta-por-internet-rep-blica
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-epivir-hbv-lamivudine-100
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/comprar-repaglinide-sin-receta-de-calidad
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/domperidona-comprar-sin-receta-en-internet-usa-motilium-comprar
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/baclofen-rezeptfrei-zum-besten-preis-kaufen-wo-kann-man-kaufen
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/buy-viraha-50mg-online-where-to-buy-sildenafil-citrate-in
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-talefil-60-mg-forum-comment-acheter-talefil-20
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/comprar-minocycline-hydrochloride-50-mg-sin-receta-de-calidad
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/adagrin-120mg-o-en-commander-prix-du-sildenafil-citrate-en
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/meloxicam-moins-cher-sur-internet-acheter-mobic-en-ligne
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/sulfazine-500-mg-generique-sur-internet-acheter-paiement
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/glimepiride-1-mg-bon-marche-et-livraison-rapide-acheter
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/comprar-cefixime-100mg-fiable-paraguay-comprar-suprax-100-mg
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/metformine-glyburide-400-2-5-mg-sur-internet-pas-cher-commander
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-gen-rico-estradiol-barato-rep-blica-federativa-do
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/avanafil-pas-cher-achat-o-acheter-du-avanafil-sans-ordonnance
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-isoptin-sin-receta-de
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-aciclovir-400-mg-sin-receta-de-confianza
http://bricolocal.com/profiles/blogs/low-price-rosuvastatin-20mg-buy-online-where-can-i-purchase
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/vigrande-sildenafil-citrate-25mg-como-comprar-env-o-r-pido-el
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/comprar-remirta-sin-receta-ahora-espa-a
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-aciclovir-200mg-con
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-phenytoin-en-l-nea-dominicana-comprar-dilantin
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-periactin-cyproheptadine-con
https://whanswerz.com/2685/trouver-daclatasvir-mastercard-vente-daclatasvir-quebec
http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/88314

Yilaz57

(Edaqu76, 2019.04.04 21:27)

https://madbuddy.club/blogs/post/41459
http://wu-world.com/profiles/blogs/comprar-cetirizina-5mg-ahora-andorra
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/achat-discrete-alfacip-alfacalcidol-0-5-mg-bas-prix-acheter-du
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-du-triglide-160-mg-pilule-de-triglide-pas
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/mebeverin-135-mg-online-kaufen-rezeptfrei-schweizerische
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-glucotrol-glipizide-5mg-1
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/dramamine-dimenhydrinate-50mg-comprar-r-pido-chile
http://wu-world.com/profiles/blogs/procyclidine-como-comprar-con-seguridad-guatemala
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/jovan-25mg-buy-online-where-to-order-sildenafil-citrate-in
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/drospirenone-ethinylestradiol-3-0-03-mg-o-acheter-bas-prix-yasmin
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/ketoconazol-200mg-puedo-comprar-sin-receta-online-espa-a-comprar
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/zestril-lisinopril-como-puedo-comprar-sin-receta-con-seguridad
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-yasmin-ethinyl-estradiol
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/aygestin-norethisteronacetat-wo-sie-mit-mastercard-kaufen-und

Sujub90

(Yarun91, 2019.04.04 21:20)

http://foodtube.net/profiles/blogs/donde-a-la-orden-furosemida-40mg-mas-barato-puerto-rico http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-efavirenz-500mg-envio-rapido-portugal http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-phexin-bon-prix-sans-ordonnance-commander-vrai http://www.facecool.com/profiles/blogs/trileptal-600mg-buy-online-where-to-buy-trileptal-san-francisco http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/glucotrol-xl-10mg-comprar-sin-receta-ahora-estados-unidos http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/cianeo-20mg-order-cianeo-where-to-buy-canada-online http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-aciclovir-400-mg-con-garantia-usa http://korsika.ning.com/profiles/blogs/olmesartan-40-mg-como-puedo-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-el http://bioimagingcore.be/q2a/70058/farmacia-online-donde-comprar-acetazolamide-calidad-chile http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/combivir-300-mg-ohne-rezept-zu-kaufen-schneller-versand http://wu-world.com/profiles/blogs/bromocriptina-comprar-urgente-ecuador-bromocriptina-2-5-mg http://flutes.ning.com/profiles/blogs/bimatoprost-3-mg-livraison-rapide-baisse-prix-acheter-bimatoprost http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/generique-acyclovir-achat-baisse-prix-acheter-acyclovir-200 http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/acarbosa-comprar-sin-receta-en-internet-honduras http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-alzaimax-donepezil-avis-achat-donepezil-sur http://whazzup-u.com/profiles/blogs/wo-kann-ich-anastrozol-1mg-versandkostenfrei-kaufen-arimidex-auf http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/wo-kaufen-sie-generische-aciclovir-express-lieferung-aciclovir http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=33737&qa_1=mildfil-buy-generic-mildfil-buy-online-cheap http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-bimat-bimatoprost-3-mg-en-l-nea-argentina

Uyegu91

(Pohov53, 2019.04.04 21:19)

http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-teofilina-200mg-de-forma
https://whanswerz.com/9804/seguro-para-comprar-gen%C3%A9rico-zidovudina-frete-gr%C3%A1tis-brasil
http://jaktlumaczyc.pl/82077/commander-clomipramine-clomipramine-ordonnance-acheter
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-commander-fensik-mefenamic-acid-moins-cher-en
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/order-erotadil-60-mg-on-sale-how-can-i-order-tadalafil-guaranteed
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/flibanserina-100mg-donde-puedo-comprar-con-visa-panam-flibanserin
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-hepil-generique-sildenafil-citrate-vente-en
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-sinafil-de-confianza-espa-a-comprar
https://whanswerz.com/9854/farmacia-online-comprar-generico-sildegra-receta-ecuador
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-du-cialysin-tadalafil-bon-marche-prix-tadalafil
http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-generico-yirala-entrega-r-pida-estados-unidos-comprar
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-cialis-60mg-online-cheapest-cialis-to-canada
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-ivermectin-con-garantia
http://brooklynne.net/profiles/blogs/diaglit-15-mg-como-comprar-online-andorra
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/cheap-enagra-50mg-buy-online-buy-enagra-abilene
http://brooklynne.net/profiles/blogs/achat-express-spironolactone-100mg-spironolactone-luxembourg
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/fexofenadine-30-mg-livraison-express-moins-cher-allegra-extra
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/linezolid-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida-rep
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/onde-comprar-eritromicina-500-mg-barato
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/57/15073/comprar-generico-micardis-20mg-s
https://www.newworldtube.com/blogs/post/52772


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78

Következő »