Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Mindenkinek maximum egy karaktere lehet, ellenkező esetben kitiltás jár. Ez a kölcsönadásra is áll (tilos, inkább a szabadságot használd). Ha egy gépről többen játszotok azt nem kötelező jelenteni (de megteheted üzenetben).

Bizonyos programok és módszerek indokolatlan forgalmat okozhatnak a játék szerverén, vagy akadályozhatják a játék zavartalan működését. Ilyenek pl. az automata vagy félautomata scriptek, melyek befolyásolhatják az adatbázist, vagy utasításokat adhatnak ki. Ilyen esetben jogunkban áll az esetleges költségeket megtéríttetni, azaz az elkövetőt rendőrségen feljelentjük szándékos károkozásért!

A játékban tiltott a zsarolás, káromkodás, mások megfélemlítése, faji- és vallási előítéletek, szexuális témájú linkek.
Amennyiben ilyen jellegű/tartalmú levelet kapsz játékostársadtól, jogodban áll jelenteni, és minden esetben őrizd meg az üzenetet. Feljelentés esetén jogunkban áll a kérdéses levelet és az előzményeit elolvasni, és az alapján megítélni a kihágást.
Az indokolatlan és megalappozatlan jelentések feladóját büntetjük.
A játékba, fórumra, chat-re tilos feltölteni 18+-os tartalmú képeket. A szerzői jogot sértő képek feltöltése tilos, ezekért felelősséget nem vállalunk.
A feltöltött képek/tartalmak kiskorúakra gyakorolt hatásáért felelősséget nem vállalunk.

Tilos hazugságokkal befolyásolni játékostársaidat (pl. Adminokra hivatkozni). Ha mégis megteszed, büntetünk.


A leírásoknak (klán, karakter, ...) a tartalma és formája is olyan kell, hogy legyen, ami nem zavarja a játékostársaid.

A játékban rendelekzel egy léleklopó linkkel, amelynek segítségével ismerőseidet, barátaidat is meghívhatod. Ezzel a linkkel gyarapíthatod a rabolt lekeid számát, és pénzt is kapsz, valamint a meghívott regisztrálása esetén annak mentorává válsz.
FONTOS:
A link-áldozatok száma és az 500 arany jutalom csak akkor érvényes, ha az általad beregisztrált játékos eléri a 3. szintet!
A linket nem használhatod chat-eken, üzenőfalakon, és egyéb spam formájában. Ismerősöknek (nem idegeneknek) bármilyen privát üzenetben elküldheted. Fórumokon kizárólag aláírásban, illetve saját weblapon magyarázó szöveggel. Továbbá általunk hostolt bannerekkel (sajátodat is elküldheted, ha megfeleő, kitesszük).
Saját linkre kattogni TILOS!

Minden klán rendelkezik saját klán-fórummal, amiért a mester, és az adminok felelnek. Ezt a fórumot csak feljentések esetén nézhetjük meg.

Ha ezeket a szabályokat megszeged, azonnal és véglegesen kitiltunk a játékból, vagy egyéb módon büntetjük karaktered.

Adataid harmadik személynek nem adjuk ki, csak és kizárólag hatósági ügyekben pl rendőrségnek!


A játék használatával ezekel autómatikusan egyetértesz, és kötelezőnek veszed betartásukat, ellenkező esetben tied minden felelőség!

A játékban való részvétel nem jog hanem kiváltság, melyet a játék üzemeltetői bármikor bárkitől indoklás és előzetes felszólítás nélkül megvonhatnak.