Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép Kos:

Imád versenyezni, alig várja, hogy megmutathassa: különb a többieknél. Erre februárban többször is lehetősége nyílik. A munkahelyén is felajánlanak egy sokkal mozgalmasabb beosztást (vagy feladatot), de a barátai révén is lehetősége nyílik egy új állás megpályázására. Amennyiben ezt az utóbbit választja, készüljön fel rá, hogy biztos befutó, viszont akkora hajtásba csöppen, amekkorát eddig sosem tapasztalt. A hónap végén az otthoni teendőkre már szinte semmi ideje nem marad, és a korábban beütemezett programokat is sorra le kell mondania. A párjára viszont mindenben számíthat.

 

Bika:

A Bika-szülötteknek a boldogságot a házasság és a békés otthon jelenti, így érthető, hogy ha még egyedülálló, akkor mielőbb családot szeretne alapítani. A báli szezonban azonban inkább csak szórakozásra utaló bolygóállások lesznek, esetleg nagyon tartalmas, hosszú távra szóló barátságokat köthet, de a szerelem még várat magára. Talán jobb is, ha sok a szabad ideje, mert most a munkahelyén olyan kemény kenyérharc kezdődik, amit család mellett nehezebben tudna végigcsinálni.(A házasságban élő Bikák igencsak megszenvedik a február közepén kialakuló helyzetet, mert ők nehezebben mondják azt: Vége, új hely után nézek!)

 

Ikrek:

Egész hónapra a kettősség lesz jellemző. Minden téren. Miközben az elmúlt időszakban azon munkálkodott, hogy kiépítse a biztonságos, stabil egzisztenciáját, egy váratlan ajánlat kedvéért mindent borít, és belevág a bizonytalanba. A hangulata is ugyanilyen gyorsan változik: egyik percben még depressziósan keserű, a jövőjét, párkapcsolatát illetően, a másikban meg tombolóan vidám, és ez nem a párja viselkedésétől, hangulatától függően alakul így, hanem az Ikrek jegy kettősségéből fakad. Összességében mégis az elmúlt időszak legkellemesebb hónapjaként jegyzi majd az idei februárt.

 

Rák:

A hónap elején sokféle változásra van kilátás. Bár szinte mindegyik hasznára válik, kezdetben nem örül az eseményeknek. A 21-i telihold után viszont már ismét magára talál, és olyan nyugalom költözik az életébe, amilyenről eddig álmodott. A munkahelyén könnyen szót tud érteni az új kollégákkal (és végre hatótávolságon kívülre kerülnek azok, akik eddig mindig hátráltatták). Több ideje jut önmagára, a partnerére, és végre napirendre kerülhet a régóta halogatott lakáscsere vagy felújítás realizálása.

 

Oroszlán:

Született vezéregyéniség, aki nehezen viseli, ha valami, vagy valaki miatt háttérbe szorul. A következő időszakban bizony többen is megpróbálják megnyirbálni az eddig kivívott tekintélyét. Ez ellen csak úgy védekezhet, ha a maximumot adja magából, és nem törődik sem a folyosói pletykákkal, sem a kollégák irigységéből fakadó piszkálódással. Most az nyer, aki tovább bírja cérnával! Otthon a családi problémák megoldásában ugyan mindenki önre számít, de ha nem tud nemet mondani, akkor a végén teljesen kiborul, és február végén egy betegségbe vagy balesetbe torkollik a túlhajszoltság.

 

Szűz:

Alapos, rendszerető, örökké munkára kész – ezt aztán jól ki is használják a főnökei. Sokkal több terhet raknak az ön vállára, mint a többiekére. A hónap elején azonban nem azt kapja majd a fáradozásáért, amit megérdemelne. Ezen feldühödik, és a 21-i telihold környékén csapot-papot hagyva elutazik a párjával. Jól teszi, ezzel a lépésével ugyanis nemcsak a nyugalmát sikerül visszaszereznie, hanem a főnökei elismerését is, és közben a párjával is összerázódhat ismét, hiszen a hétköznapok eléggé szétzilálták a kapcsolatukat.

 

Mérleg:

Harcol a harmóniáért, ám miközben saját lelke egyensúlyát mindennél fontosabbnak tartja, észre sem veszi, hogy másokat mennyiszer megbánt. A hónap második felében azért módjában áll majd egy kis engesztelés. Addig viszont rengeteg a teendője, mert az ünnepek miatt kiürült kasszát gyorsan fel kell töltenie, ezért előbb különmunkák után szaladgál, azután pedig a határidőkkel harcol. A hónap utolsó hetében azért már jut idő egy kis pihenésre, illetve a Vénusz által felkínált szerelmes pillanatok élvezésére.

 

Skorpió:

A két legharciasabb bolygó, a Mars és a Plútó ezúttal anyagi gondokat, pénzügyi vitákat jelez, alighanem több olyan bevétel is elmarad, illetve jelentősen késik, amire pedig nagyon számított. A fizetni valókat ugyanis nehezen tudja átütemezni. Ha most kölcsönt vesz fel, csak rossz kondíciókkal teheti, tehát jobb, ha inkább összehúzza a nadrágszíjat, illetve addig reklamál az adósainál, amíg végre magukba szállnak. A hétköznapok bosszúságaiért Ámor kárpótolja majd, partnerével a szerelem új ízeit kóstolhatja meg.

 

Nyilas:

Sohasem képes tétlenül ülni, ám a következő hetekben már azért fohászkodik: legyen végre egy kis szünet. Eddig úgy érezte: ha egy-két napot kapna a sorstól, biztosan be tudná hozni a lemaradását, most viszont már több heti elmaradt teendőt görget maga előtt. És a partnere is állandóan szemrehányással illeti, mert a neki beígért közös programok is sorra elmaradnak. Az a bizonyos „szünet” csak öntől függ. Ha azt mondja február közepén, hogy most leáll két hétre, nem fog összedőlni a világ. Sőt, kipihenten sokkal jobban átlátja a teendőket és gyorsabban a végére jut a legnehezebbnek is. (Arról nem beszélve, hogy távollétében a kollégák is sok mindent megoldanak majd ön helyett.)

Bak:

Nagy reményekkel vágott neki az új évnek, és joggal, hiszen 2008-ban a Nagy Szerencsebolygó épp a Bak jegyen vonul át, segítve ezzel minden elképzelését. Ne szegje kedvét, hogy a január nem hozta meg mindazt, amit szeretett volna. Igazából február végétől gyorsulnak majd fel az események. Addig érdemes volna elutaznia. Ezzel nemcsak feltöltődhet, de el is kerülhet egy kellemetlen munkahelyi (esetleg családi) vitát. A Mars és a Plútó ugyanis a környezetében összeférhetetlen embereket jelez, akik mindenbe belekötnek.

Vízöntő:

Kellemetlenül érinti az idő múlása. Rengeteg dologra mondta azt, hogy majd januárban, és bizony semmihez nem kezdett a nagy tervekből. A bolygók mindenesetre februárban sokkal kedvezőbb körülményeket teremtenek ahhoz, ha gyökeres változtatásokat szeretne, de ahhoz is, ha a régi terveit szeretné átdolgozni, új köntösbe öltöztetve kívánja megvalósítani. A hónap második fele arra is alkalmas, hogy tisztázzon néhány félreértést és megszilárdítsa a párjához fűződő kapcsolatát. A barátok a születésnapjára olyan meglepetést tartogatnak, ami alaposan felbolygatja eddigi nyugodt életét.

 

Halak:


Nagyszerűen érzi magát a bőrében, ezért néha már arra vágyik, álljon meg az idő, hogy minél többet hozhasson ki a februári kedvező bolygóállásokból. Ne féljen, egyelőre nincs jelentős változás. A következő hetekben a munkahelyén is, a magánéletben is sikerekre számíthat. Amennyiben egyedülálló, érdemes elfogadni a barátai meghívását, akik azon fáradoznak, hogy mielőbb összeboronálják valakivel. És ebben a bolygók is a kezükre játszanak. Ha házasságban él, mindent elkövet, hogy a párja kedvében járjon, ugyanis akkor boldog, ha adhat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szentes gogány u 83

(kállai nati, 2013.05.06 19:44)

öszhajú nö

késés

(rafotaki, 2008.06.01 09:08)

gyerekek fázis késésben vagytok.Illetve kissi hibás az ábc mivel kivan maradva belöle mármint az álmos könyv része.A horoszkopnál viszont 2008 juniust irunk